E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
İpekcim bende kan ilacı yani ferrumfort kullanmaya başlayalı 2 ay oldu ama hala saçlarım dökülüyor.
Benim çok çok düşük olduğu için hemen bi mucize beklemiyorum doktorumda demişti.
Çinko vermediler bana kullanmıyorum.
Benimde moral sıfırdı. Ama çok kafaya takmamaya çalış stres yapma.
Valla moral olsun diye gittim saçlarımı kestirdim şölee havalı boyattım gözüme daha iyi geliyo şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.delikafadulden
Umarım ilaçların etkisini en kısa zamanda görmeye başlarız.
inşallah canım ya desteğin için teşekkür ederim sana doktorun ne kadar kullanmanı söyledi?
benim doktor çok ilgisizdi 2-3 ay kullan dedi ama 3.ayımı geçtim bırakmayı düşünmüyorum faydasını göremedim zaten nasıl bırakayım ki
evet canım doktora çıkcam 15 gün sonra,ama bırakmıcam çevremde bazı insanlarda 3.ay dediyse doktor o kadar iç fazlası zarardır diyorlar ama değerlerim normale gelmedi ki öyle hissediyorum zaten hem dökülmemde durmadı,1 sene gerçekten uzun bir tedavi.ara ara thlil yaptırıyorum demişsin canım mesela ne kadar zamanda ne kadar oynama oluyor değerlerinde ve normal seviye kaç bilgin var mı?
ayy valla canım içimi rahatlattın
korkudan bugün içmemiştim
hemen içeyim bari
canım kutunun üstünde şöyle yazıyor
zinco 220mg x 40
formül: beher kapsül 220mg.çinko sülfat ihtiva eder.(50mg elementel çinko)
1 kapsül 50mg elementel çinkoya eşdeğerdir.
ayy bütün kutuyu yazdım kaydirigubbakcemile3
Canım aynı hapı 2-3 hafta önce bende aldım kullanmaya başladım..
Elimden geldiğince düzenli kullanmaya çalışıyorum..Bi terslikle karşılaşmadım..
Bende demir eksikliği ve B12 vitamini eksikliği var..Demir haplarım kilo aldırmadığı kesin
Hemde abur cubur çok yerim psikolojik yani..Ayrıca tüylenmede görmedim :uhm:
canım bendede aynı sotun vardı zaten cok uzun süre kullanmamak lazım kullanmak zorunda isen bile ara vermen lazım.cünkü ne kadar vitamin hapı olsada yan etkisi ve zaralı maddeler var vucüdünün kendini toplaması lazımbende kullanıyordum aynı sizin gibi b 12 vitamini ve demir hapıyla beraber ama çinko hapını aldıktan sonra karnım gurulduyor ishal gibi..:sm_confused:ve ishal yaptı beni bende bıraktım
valla canım ben ilk hapı attım bi iki saat sonra karnım ağrıdı ishal gibi oldum yarını filan da aynı tepkileri alınca dedim herhalde doz filan ağır geldi çünkü 50 mglik almışım ben bide ferrumla b12 vitaminleride alıyorumya yaramadı demekki bende bıraktım ilacı sadece üç gün kullandım, almıyorum şimdilik
geçmiş olsun...
valla canım ben ilk hapı attım bi iki saat sonra karnım ağrıdı ishal gibi oldum yarını filan da aynı tepkileri alınca dedim herhalde doz filan ağır geldi çünkü 50 mglik almışım ben bide ferrumla b12 vitaminleride alıyorumya yaramadı demekki bende bıraktım ilacı sadece üç gün kullandım, almıyorum şimdilik
geçmiş olsun...
ama bişey söyleyeceğim ben bu hapların hepsini aynı anda almıyorsun değil mi?
mesela cinko ve demir hapı ile çay süt ve süt ürünleri alınmaz.hem ahpalrında etkileşimleri var birbiriyle.ferrum ne bilmiyorum ama etkileşimlerini iyice oku öyle kullan.
o durum normal bendede oldu yan etkisi cünkü.gaita da da koyulaşma falan yapıyor cinko bence kullan.sen 50mg alıyorsun ama karaciğerinde onun hemen hemen %50si yıkılıyor toksinlerden dolayı...cok faydalı ama kesin kullan.
Benimde saçlarım çok dökülüyordu bir ara doktor kansızlıktan dedi ve demir hapı kullanmıştım dökülen saçlarımın yerine yenisi çıktı saçlarım çok gürleşti fırça gibi olmuştu ama kullandığım hap kilo aldırıyordu tabi senin dökülme sebebin bellimi belki aynı sebeptendir diye söyledim yani kan tahlili falan yaptırmışmıydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?