• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum var (Çinko hapı)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar Zinco hapını doktor kontrolünde mi alıyorsunuz?

Aslinda butun ilaclarin doktor kontrolunde alinmasi en uygunu fakat bildigniz bi rahatsizliginiz yoksa ve yeteri kadar sebze meyve tuketmiyorsaniz zinco(cinko minerali) kullanmanizda sakinca olcagini dusunmuyorum. Cunku vucudun gunde 15-20mg cinkoya ihtiyaci var.

Solgar Çinko mu yoksa zinco mu alsam karar veremedim? Solgar daha pahalı ama bitkisel olduğundan dolayı daha güvenilir geldi, ben cildim için almak istiyorum.

Tüylendirme falan yapmaz değil mi?

Solgar Çinko mu yoksa zinco mu alsam karar veremedim? Solgar daha pahalı ama bitkisel olduğundan dolayı daha güvenilir geldi, ben cildim için almak istiyorum.

Tüylendirme falan yapmaz değil mi?

solgar picola... ve natural's bou... olarak gecenler var benden ikisinden birini alicam ama ne sıklıkta kullanmak lazim ..biotin ile beraber alınca sıkıntı cıkar mı hic bilmiyorum bebegim :(

Arkadaşlar çinko vb. vitaminleri doktora danışmadan kullanmakta bir sakınca olur mu?
Benim mesela bazı besinlere alerjim var, haliyle tüketemiyorum.
Kafamıza göre vitamin takviyesi almanın bir zararı oluyor mu.?

Çinkoyu emzirenlerde kullanabilirmiki

Merhaba gec kalmis olabilirim cevap icin ama benim babamda aldigi tedavi sonucu sacinin buyuk bplumu tamamen dokulmustu sariyer devlet hastanesinde perihan corapli hanima gittik cildiye doktoru resmen mucize yaratti bize verdigi ilaclar yakinsaniz tavsite ederim

Merhaba gec kalmis olabilirim cevap icin ama benim babamda aldigi tedavi sonucu sacinin buyuk bplumu tamamen dokulmustu sariyer devlet hastanesinde perihan corapli hanima gittik cildiye doktoru resmen mucize yaratti bize verdigi ilaclar yakinsaniz tavsite ederim
Nedirki o ilaçlar

arkadaşlar 3-4 gündür çinko hapı kullanıyorum saç dökülmelerim için
çok fazla dökülüyor saçlarım
tırnaklarımda öyle çıt çıt kırılıyor anında
bende şimdi zinco 220mg hap kullanıyorum günde 1 adet
peki bu kilo aldırırmı arkadaşlar bilen var mı?
şimdi diyet yaparken birde bu kilo aldırmasın bana
bende korktum valla
:1ninca:
aldırıyo kılo ben aldım valla cok pis iştah acıyo

Back