Bir sorum var (Çinko hapı)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 68 dim 72 olmuşum 4 ay içtim napimm saçlarım sağlıklı olsunda spor yaparım ama sıkı diyete asla girişmem

hiç önemli değil yerimseniben

ben 4 aydır demir hapı + çino içiyorum ama kahvaltıdan sonra saat 9.00 da çinko öğle yemeği yemeden öncede 12,30 gibi demir herelde böyle içilince etkisini azaltmaz demirin demi arkadaşlar.

yemekten bir bucuk iki saat sonra etkisi kalmıyor genelde yemeklerin ve ilacların....birde şöyle bişey var bir ilacı kullanmaya başlayınca ilk 5 gün aynı saatte içeçeksiniz daha sonra saatlerde yarım saat falan oynama olabilir.ilacın düzenli kullanımı cok önemli a.s

çinkonun yanında günde 1mg biotini şiddetle tavsiye ederim tırnak ve saçlara süper etki ediyor... ama dikkat çinkoyu günde 15 mg den fazla alma ve 3 ay sonra 1 ay ara ver...
ayrıca MSM de kullanırsan saçlar inanılmaz hızlı uzar... msm in uzun adıda Metilsulfonilmetan dir.

Ben geçen sene tüm sene kullandım, benimde tırnak ve saçlarım sorunluydu ama saça ve tırnağa hiiiiç bi etkisi olmadı, demekki dedim benim saç, tırnak durumum genetik dedim artık. Ama cilde süüüpeeer etkisi oldu, alt tarafı çinkonun nasıl böyle bir etki yaptığını hala anlamış değilim. Ama zaman zaman mide ağrısı yaptı ayrıca tv de bi prof. vucutta eksikmi değil mi bilmeden çinko kullanmanın kanserojen olabileceğini söyledi o zamandan beri kullanmıyorum, dolapta duruyor öylece. Bu arada kilo yapmadı bende.

bende zinco kullanıyorum ve bana kilo yapmadı
çinko saç,cilt ve tırnak için çok faydalı..kesinlikle her bayanının kullanmasını tavsiye ederim..ben zinco'nun yanı sıra b12vitaminide alıyorum..saçlar için içten bakım en güzeli..bunuda tavsiye ederim..

kıslar bende zinco kullanıyorum.ama 47 kiloyken doktor biraz kilo alabileyim diye vermişti hatta çok kilo alıpta sonra zayıflamak istiyorum diye gelme haa diye bi de espiri yaptı aklı sıra :)
ben 3 kilo aldım ama ilaçtan değil iştahı açtıgı için alıyosun daha çok...yane pek kilo aldıran bi ilaç değil ama en güzel faydası saç dökülmemi durdurdu.

Ben de kullanıyordum doktor vermişti bağışıklık sistemi için.Şurubu da,hapı da bende mide bulantısı yaptı.Bırakmak zorunda kaldım,o derece yani.

arkadaşım kulladığın demir hapının adı nedir yazarmısın

Çinko takviyesini, yararını hiç bilmeden yaklaşık on iki günden beri kullanıyorum ve harika değişimlerine vücudum tanıklık etti. Başta tırnak kırılmaları ve yumuşaması yaşıyordum. Sürekli tırnaklarıma sertleştirici sürerek bu derdimi telafi ederken hemcinslerimin tırnaklarına hayranlıkla bakardım acaba nası bu kadar sert duruyor bunlar diye mafoldumben Şimdilerde tırnaklarım çok sert ve istediğim gibiler. Saçlarım aşırı dökülüyordu durdu gibi bi şey artık. Dudağımla çenem arasındaki oyuntuda yağ birikmesi vardı ve ne kadar temizlersem temizleyim, ne kadar keselersem keselim hiç geçmezdi o da geçti son üç gündür alkisalkisalkis Teşekkürler C vitaminli çinko :asigim:

bende bugun eczaneden cınko hapı aldım c vıtamınsız ancak benımkı..50 mg acaba agır gelırmı kullanan arkadaslar yan etkılerı war mı ??

arkadaşlar kadın dogumcum banada vermişti neden acaba ban ne gibi yardımı olucak bilen varmı aranızda biri beni aydınlatırsa çok sevinirim vallahi bu arada 2 evladımı kaybettim rahim açıklıgı var sen hamile kal dedi bu ialçlara gene devam edicez dedi folik plas verdi birde zingo 220 40 kapsül verdi günde 1 tane içiyorum hamile kalsam bebeg zararı olurmu:44::44::44::44:

merhaba, çinko kilo aldırmaz. eğer bulabilirsen saç tırnak ve cilt için multi vitaminler var içerisinde biotin ve niactin var bunlarda çok etkili

cilt uzmanım tavsiye etti bana tabi öncesinde tahlil yaptırmak şartı ile. ama bi boş vakit bulup yaptıramadım. cildim kış nedeniyle kurumuştu ona rağmen çıkan bikaç sivilcenin normal olmadığını çinko takviyesinin iyi olacağını söyledi bana. dr a gidinceye kadar kabak çekirdeği yesem iyi olcak sanki...

Çinko hapaını bana bugün doktor yazdı. Siğil sorunum var hassas bölgelerimde bu yüzden bağışıklık sistemimin kuvvetlenmesi içinmiş. Günde 3 tane dedi 1 ay boyunca kullanıcam.

Çinko hapaını bana bugün doktor yazdı. Siğil sorunum var hassas bölgelerimde bu yüzden bağışıklık sistemimin kuvvetlenmesi içinmiş. Günde 3 tane dedi 1 ay boyunca kullanıcam.

tüm dünyadaki tek bagışıklık güçlendirici İMMUNEKStir onun dışındakileri gıda takviseyi olarak alınması mümkün ;ama günde 3adet bu kez de vücutta çinko birikmesi olursa ne olacak sigillerim benim de vardı yaktırdım ve dondurdum 6ay ımmuneks içtim grip, hepatit, zatürre ,gardasil aşılarımı oldum geçen yazı suyun dibinde geçirdim düzenli spor egzersiz yapıyorum bu kış grip bile olmadım sadece bir kez uçuk çıkardım (o da bir tür virüs:herpes) sigillerin bir daha oluşmadıgını belirtmeme gerek yok herhalde
yani bunun için çinko çok saçma geldi bana bir dr görüşü daha alın

Hangi ilacı kullanmıştın canım.. Kilo almaya razıyımm yeterki saçlarım gürleşsinn:84:

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın.. C vitaminli çinkoyu doktor tavsiyesiylemi almıştınız..?

kızlar bende uzun süre çinko kullandm saçlara ve cilde etki edio özellkle sivilce die bişi kalmıo tırnakardada etkili cilt elastikiyetni arttırıo süper süper ama iştah açıyo benm kilo problemim var yani almaya müsaitm o yzden ara ara içiorum ama bu tarz şeleri rast gele içmeyn derm ben çok sakat çünkü nolur nolmaz başka gıda takviyesi almıorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…