E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Benimde saçlarım çok dökülüyordu bir ara doktor kansızlıktan dedi ve demir hapı kullanmıştım dökülen saçlarımın yerine yenisi çıktı saçlarım çok gürleşti fırça gibi olmuştu ama kullandığım hap kilo aldırıyordu tabi senin dökülme sebebin bellimi belki aynı sebeptendir diye söyledim yani kan tahlili falan yaptırmışmıydın...
çinko kilo aldırmaz...Şimdi kendini kilo alırsam diye şartlarsan, psikolojik olarak kendini etkilersin, iştahın açılır...çinko vücuttaki birtakım sistemlerin işleyişinde rolü olan eser bir elementtir, yediğimiz, yememiz gereken pek çok besinde yer alır. Zaten günde belli bir miktar almak durumundayız..
Kilo aldırmayı bırak, hatta kilo vermede kullanılan birtakım bileşimlerin bünyesinde de yer alır...Çinko ve krom kombinasyonları var piyasada..
kilo alır mıyım diye düşünme, aksine sana destek olur, bağışıklık sistemini güçlendirerek daha sağlıklı diyet yapmana yardımcı olur...Sen gene de bir doktora danış isteren sana farklı bir şey söylemeyecektir...
Bu arada aldığın zinco 50 mg mı? (220 mg bana yüksek rakam geldi de sadece ilaç adının içinde 220 geçiyor olmasın canım?
çubuk krakercim sen bir yerlerden mi okudun kilo aldırabileceğini yoksa kendi kendine mi düşündün? okuduğun bir araştırma yazısıysa haklı olabilirsin ama bu forumda veya başka forumlarda tesadüfen, kullanıcıların "çinko kilo aldırıyormuş" gibi yorumlarını okuduysan bu tarz yorumlar hemen seni yönlendirmesin canım...
kızlar ben de aşılama tedavisine başladım. doktor zinco-c ve folbiol kullanmamı söyledi. ve bittikçe yenisini kullanacağım. çinko kilo aldırmıyor. herhangi bir şüpheniz olmasın. aynı şeyi ben de düşündüm sürekli kullanacağım için kardeşim eczacı kilo aldırmıyormuş..
ben de daha önce cinko baska bölgelerdeki tüylenmeyi tetıkler mı diye soru baslıgı acmıştım;15gun kullanıp ara vermiştim.dokuz eylul üniversitesi tıp fakultesi 4,sınıf ögrencisi erkek kardeşim bayram tatili için evegeldiginde ben yokken benim tabletleri oldugu gibi çöpe yollamış( tahlil tetkik yaptırıp da ihtiyaç durumunda doktor kontrolünde alınmazsa bagışıklık sisteminin,vücut düzeninin bozulmasına yol açarsın bunun telafisi mümkün olmaz bir ömür çekersin dedi bana söz verdirdi içmeyeceksin diye
benden demesi anacıgım bu yılların bir de yaşlılıgı dermansız derde yakalanması var
Benimde saçlarım çok dökülüyordu bir ara doktor kansızlıktan dedi ve demir hapı kullanmıştım dökülen saçlarımın yerine yenisi çıktı saçlarım çok gürleşti fırça gibi olmuştu ama kullandığım hap kilo aldırıyordu tabi senin dökülme sebebin bellimi belki aynı sebeptendir diye söyledim yani kan tahlili falan yaptırmışmıydın...
canım demir hapı ya da çinko hapı kilo aldırmaz. yalnızca bazı insanların iştahını açabiliyo.. ben 3 aydır demir hapı kullanıyorum ama bi kilo bile almadım..
arkadaşlar 3-4 gündür çinko hapı kullanıyorum saç dökülmelerim için
çok fazla dökülüyor saçlarım
tırnaklarımda öyle çıt çıt kırılıyor anında
bende şimdi zinco 220mg hap kullanıyorum günde 1 adet
peki bu kilo aldırırmı arkadaşlar bilen var mı?
şimdi diyet yaparken birde bu kilo aldırmasın bana
bende korktum valla:1ninca:
arkadaşlar lütfen bana bilgi verin çinko ve ferro sanolda 3. ayım bitti devam ediyorum halada,ama saçlarımın dökülmesi çok az azaldı yine dökülüyor napcam ben morellerim çok bozuk ya,seyrek kaldı saçlarımamı üzüleyim yoksa hala dökülmesine mi? bu kullandığım ilaçları kullanıp özellikle ferrosanolu kullanıp eski saçlarına kavuşan gür olan arkadaşlar var mı lütfen bilgilendirin bu kararsızlık artık psikolojimi alt üst etti kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?