E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
bende 68 dim 72 olmuşum 4 ay içtim napimm saçlarım sağlıklı olsunda spor yaparım ama sıkı diyete asla girişmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aynı anda alıyordum kahvaltıdada mutlaka çok açık bi çay içerim ..kahvaltı sonrası alıyordumj bütün vitaminleri demekki yanlış kullandığım için böyle olmuş
daha dikkatli olmalıyım sağol shadowgırl
ben 4 aydır demir hapı + çino içiyorum ama kahvaltıdan sonra saat 9.00 da çinko öğle yemeği yemeden öncede 12,30 gibi demir herelde böyle içilince etkisini azaltmaz demirin demi arkadaşlar.
arkadaşım kulladığın demir hapının adı nedir yazarmısınBen de demır hapı kullandım kansızlıktan dolayı arkadasım,benım saclarım gurlesmedı ama bıraktıktan sonra saclarım cok azaldı.O ılacı kullanırken cok kılo aldım.Akrabamda da aynı sekılde kansızlık vardı dıyet yaptı bu ılacları ıcerken ve 4 kılo aldı buna ragmen :1shok: Bı de kolay kılo verımıyo demır hapı kullanınca.Ama saglık ıcı ne yapalım baska yapacak bısı yok :tomato:
Çinko hapaını bana bugün doktor yazdı. Siğil sorunum var hassas bölgelerimde bu yüzden bağışıklık sistemimin kuvvetlenmesi içinmiş. Günde 3 tane dedi 1 ay boyunca kullanıcam.
Benimde saçlarım çok dökülüyordu bir ara doktor kansızlıktan dedi ve demir hapı kullanmıştım dökülen saçlarımın yerine yenisi çıktı saçlarım çok gürleşti fırça gibi olmuştu ama kullandığım hap kilo aldırıyordu tabi senin dökülme sebebin bellimi belki aynı sebeptendir diye söyledim yani kan tahlili falan yaptırmışmıydın...
Çinko takviyesini, yararını hiç bilmeden yaklaşık on iki günden beri kullanıyorum ve harika değişimlerine vücudum tanıklık etti. Başta tırnak kırılmaları ve yumuşaması yaşıyordum. Sürekli tırnaklarıma sertleştirici sürerek bu derdimi telafi ederken hemcinslerimin tırnaklarına hayranlıkla bakardım acaba nası bu kadar sert duruyor bunlar diye mafoldumben Şimdilerde tırnaklarım çok sert ve istediğim gibiler. Saçlarım aşırı dökülüyordu durdu gibi bi şey artık. Dudağımla çenem arasındaki oyuntuda yağ birikmesi vardı ve ne kadar temizlersem temizleyim, ne kadar keselersem keselim hiç geçmezdi o da geçti son üç gündür alkisalkisalkis Teşekkürler C vitaminli çinko :asigim: