- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.688
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk merhabalasma faslında el sıkılırken taraflardan biri öpmek isterse karşılık verilir. Benim de eşimin de ailesinde böyle.
Sizin sorununuz 3. bir kişiyle tatile gitmek değil ki. Tercih demeyin buna. Derdiniz eşiniz ve çocuklarınızla ailece bir tatil yapmak değil. Öyle olsa burada buna saygı duymayacak kadın yok.Evet yorumunuzu yerinde buldum.aslında birçok kadının belki de kafasının içinden geçenlerin hepsini ben de geçirdim kafamdan.Sapikca düşündüğümü söyleyenleri bire bir de tanımadığım için aksini iddia etmekte yormayacagim kendimi. İlk konuda 3.biri ile tatile gitmeyi tercih etmek genel geçer bir tercih değildir diye düşünüyorum.istisnalar elbette vardır.2.konudaki mesele de dayı kizlarinin varlığından ziyade beni rahatsız eden aile ortamına eşimin adıma yalan söyleyip gitmek istemesi.bir yakıştırma, bir fantazi kurmacalarim varmış gibi cok salakca şeyler yazılıyor. Eşim ve dayı kizlari arasında 20 yaş var.esim 40 li yaşlarda.kizlari olduğunu belirtmem aile ortamına gittiğine açıklık getirmek icindi.
Kız arkadaşlarım var farkli sehirlerde ve farklı kültürlerde yasayan. Onlarla bu konuyu konuştuğumda kimse bana sapik demedi.Ama benim hatam bunları tartmadan söylemem oldu. Eşimin ne hissedecegini hesaba katamadim.
Çok yoruyor. Keşke ben de insanları aptal yerine koyup mış gibi davrananlardan olsam diyorum bazen.Aslinda kırk tilkiler içimde fink atarken "aaa böyle olur mu? Hiç öyle şey olur mu" desem.ama olmuyor fıtrat bu.ben reelde aklından 40 tane düşünceyi ayna anda geçirmeyen saglikli bir kadın görmedim henüz.Ayy sizin gibiler hem kendilerini hem çevresindekileri çok yoruyor valla. Bu kadar ayrıntılı, hesaplı, ince ince düşünmek sizi yormuyor mu ?
3.kisi kadındı tartışma buradan yürüdü, erkek olsa idi oradan yürürdü.Sizin sorununuz 3. bir kişiyle tatile gitmek değil ki. Tercih demeyin buna. Derdiniz eşiniz ve çocuklarınızla ailece bir tatil yapmak değil. Öyle olsa burada buna saygı duymayacak kadın yok.
3. Bir cinsiyet olsaydı keşke o zaman tartışma olmazdı3.kisi kadındı tartışma buradan yürüdü, erkek olsa idi oradan yürürdü.
İletişim problemimiz var bunu fark ediyorum.Aile terapistine gitmek istiyorum ama bunu istemeyeceğini düşünüyorum.Aramizin daha iyiye gittiği bir zaman bu konuyu acabirim aslında.Ben tatilimi eşim ve çocuğumla geçirmek isterim. Aksi durumda buna beraber karar verir gitmek isteyeceğimiz insanları beraber davet ederiz. Bana sormadan kafasına göre kimseyi çağıramaz sinirlenirim.
İkinci konu da aşırı saçma. Kocan bi haltlar yiyor gibi geldi. Biraz didikle bakalım ne çıkacak.
Ama iki mevzudada asıl problem sizin aranızda ciddi bir iletişim problemi var. Bunun üzerine daha çok gidin
Bu da farklı bir bakış açısı3. Bir cinsiyet olsaydı keşke o zaman tartışma olmazdı![]()
Kuzen ile tatil kısmında çok görüş ayrılığı var, bunu gördüm. Eşimle de yaşadığım bu tam olarak, kültür çatışması. Bu beni, eşimi ya da kuzenini sapik yapmıyor ama.
İkinci konuya gelince kizlar olmasa bile aile ortamına eşimin adıma yalan söyleyip tek gitmek istemesi benim sorun ettiğim. İlk konu da kıskançlık ettim evet ama ikinci konu için kızların olduğunu belirtmem aile ortamı olduğunu izah etmek icindi.bu konuda kıskançlık yapmadım arkadaşlar dürüst oluyum.
Bazı yorumlar beni şaşırtıyor açıkçası. Neden tatilinize başka bir kadını da dahil etmek sizlere normal geliyor?
Ben çiftler, aileler yalnız tatil yapmalı mevzusunu hiç anlamıyorum zaten. Tatil denilen şey birileriyle birlikte olunca kalabalıkla güzel değil mi? Zaten evde 7/24 bir arada olduğun insanlarla tatilde de illa yalnız kalmak istemeyi anlamıyorum.Bana anormal gelmedi. Eşimde sevdiğimiz bir kız kuzenim var. Bize defalarca yatılı geldi. Covid olmasa da tatile gitsek beraber. Özledim şimdi.
Bence burada tepki gösterilen düşünce eşinize kuzeniyle aralarında bir şey olma iması yapmanız. Ama emin olun, olacak olan varsa bu kuzen evliyken de yanında partneri varken de olur
Burada sizin eşinizin kuzeni ile yakaladığıniz arkadaşlık faktörü var.biz de böyle bir durum yok, eşim de ben de kuzenini hayatlarımız boyunca 2 kez gördük.Bana anormal gelmedi. Eşimde sevdiğimiz bir kız kuzenim var. Bize defalarca yatılı geldi. Covid olmasa da tatile gitsek beraber. Özledim şimdi.
Arkadaşlar 8 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. 1 ay önce ve biraz önce benzer 2 konu hakkında eşimle tartıştık. Konuları yazıyorum,fikirlerinize ihtiyacım var.
1 ay önceki konu; eşim bu yaz tatilimizi bekar olan amcasının kızının ayarlayacagi bir yazlıkta ve onunda geleceği bir tatil beldesine tatile gideceğimizi söyledi.ben de anahtarı bize ulaştıracaksa tamam dedim.ama amcanın kızınin yanında bir sevgilisi, nişanlısı gibi partneri olmayacaksa bizimle tatil yapması uygun değil dedim, adam bir anda parladı,ve uzayan bir tartışma...
.Dayısı evli ve 2 kızı var. Yani eşim dayı ile tek tek değil ailesinin de olduğu ortama tek başına gidiyor.ben bu durumu hoş karşılamadığımi söylediğimde yine tepki gösteriyor. Ne biçim düşünüyormuşum diyor, ben sapik mıyım diyor? Vallahi beynim yandı, sanki ben çok afaki bir tepki veriyorum gibi davranıyor. Arkadaşlar sizin de fikirlenizi merak ediyorum.yani benim tepkilerim mi anormal, onun tutumu mu?
Burada sizin eşinizin kuzeni ile yakaladığıniz arkadaşlık faktörü var.biz de böyle bir durum yok, eşim de ben de kuzenini hayatlarımız boyunca 2 kez gördük.
Burada sizin eşinizin kuzeni ile yakaladığıniz arkadaşlık faktörü var.biz de böyle bir durum yok, eşim de ben de kuzenini hayatlarımız boyunca 2 kez gördük.
Ben çiftler, aileler yalnız tatil yapmalı mevzusunu hiç anlamıyorum zaten. Tatil denilen şey birileriyle birlikte olunca kalabalıkla güzel değil mi? Zaten evde 7/24 bir arada olduğun insanlarla tatilde de illa yalnız kalmak istemeyi anlamıyorum.
Off sorma valla. Tatil aşeriyorum resmen.Ay dimi? Tabi eşle başbaşa ufak kaçamaklar, tatiller olur. Ama mesela şimdi kalabalıkla bir yazlıkta gırgır curcuna bir tatil ne iyi gelirdi
Nasıl bir yorum yaptınız anlamadım. Dayı kızlarını niye öpsün onların evinde, baba ve annelerinin yanında? Benim sorun yaptığım kısım benim adıma yalan söyleyip, aile ortamına bir aile babası olarak yalnız gitmesi.
temelinde yatan asıl neden kıskançlığım(kuzeni ve yaşam biçimini bildiğim kadarıyla) olabilir.tabiri caizse doğmamış oğlana don biçmek diye bir atasözü var.niye gelmemiş bir tatili tartışma havasına taşıdım bilmiyorum.o anın öfkesi ve eşimin benden onay almadan tatile tamam demesi gibi durumlar beni sinirlendiği için olabilir.bakariz deyip sonrasında başka bahanelerle işi yokuşa sürebilirdim.bakın bunda haklısınız da eşinize neden tanımayız etmeyiz ne işimiz var X ile demek yerine yanında sevgilisi, nişanlısı bir erkek partneri olsa olurdu da şimdi olmaz diyorsunuz
konu partner değil ki kuzen ile tatile gitmemek ise gereksiz olan şeyi araya neden sıkıştırıyorsunuz ki
yine kuzen ile gitmeyip kim olduğunu bilmediğiniz sevgilisi ile tatile giderdik demeniz de ilginç
yani kuzen ile aynı çatı altı sorun ama tanımadığınız erkek ile değil