- 7 Şubat 2014
- 55
- 30
- 88
O güzel dile geçsem iyi bir eşim aslında. Eşimin dışarıda vakit geçirmesine, kendi arkadaşlari ile takilmasina karışmıyorum.eve geldigi saatler bazen sabaha karşı olabiliyor.hic bir kavgamizda onun yatak ile cezalandirmadim.genelde ilk barışan ben oluyorum,küs kalamiyorum.o tatlı dil eksik işte ben de.kiskanclik,kuzen kısımlarına tekrar girmiyorum.cunku herkes büyüdüğü ve yetiştiği pencereden yorum yapıyor."aile ortamına bir aile babası olarak yalnız gitmesi"
yahu bi salın adamı
insanlar evli diye illa her yere eşiyle mi gitmek zorunda? bu adam hiç mi yalnız bir yere gitmesin, gidemesin? siz 2 tane küçük çocukla içki masasında ne kadar rahat edeceksiniz ki zaten?
Dayı kızlarını öpsün dediği, mesela yani, içki ortamını anlatmış, belki de dayı-yeğen ülkeyi kurtaracaklar nasıl içiyorlar bilmiyoruz.
bence siz gereksiz şekilde kıskançlık edip- aslında hakkınız olan kısımlar olmasına rağmen- eşinizi de ifrit ediyorsunuz.
benim yüzlerce kuzenim var (ailem kalabalık) ama tatilimi aynı evde geçirmek istemem (hiç kadın erkek meselesi değil bu, zaten işim yoğun, tatilim az, kafama göre takılmak isterim, kafama göre belki yemek yapmayacağım belki çocuklarım (çocuğum yok da yani mesela diyorum) gürültü edecek belki geç kalkacağım belki eşime/sevgilime sarılmak isteyeceğim falan filan. kuzenimle bi akşam yemek yiyelim ya da pandemi dönemi zaten kimse imseye gelmesin...vs.
Ama siz öyle bir konuşmussunuz ki "yanında partneri var mı?" diye girmişsiniz meseleye...yani sanki kızın başı bağlı değilse eşinizin üstüne atlayacak! ya da eşiniz kızın üstüne atlayacak!
dayı meselesinde de yine aynı sanki "aile babası" tek giderse yerler adamı.
siz tatil işine deseydiniz ki "aşkım maddi olarak ihtiyacımız mı var, baş başa daha rahat, daha romantik olurdu"
dayı meselesine de deseydiniz ki" aşkım annenle konuşmuyorum diye herkesle mi kötüyüm sanki, asşk olsun, dayını-yengeni ben de görmek çok isterdim bir dahaya sen davet et, biz davet edilince de birlikte gidelim"
mesela, böyle konuşsaydınız. gereksiz kıskanç, gereksiz sorun yaratan bi kadın gibi algılanmazdınız.
Entrika eksik sanki biraz da. Dan dan dan ben de.konusma orucuna gireyim bari bir süre
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)