Bir sır biliyorum kendime mi kalsa söylesem mi bilmiyorum 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Susarım, başıma bela olmasın hem de banane onun boklu özel hayatindan ama bana laf sokarsa da bu konuyu kullanıp huzursuz ederim. Herkes sana beğenmedim atmış ama yapacak bi şey yok biri bana böyle zorbalık yaparsa ben de onu huzursuzluktan oturtmaz ederim. Hadi şimdi bana da beğenmedim atın canıma değsin hepinizin esas düşüncelerini dillendirdim.

Sizin nasıl arkadaşlarınız var cinsel hayatlarını size anlatıyor.
Bir hemcinsinizin bacak arasıyla ilgileneceğinize önce bunu sorgulayın evli bir kadın olarak bir erkek bana yattığı(!) kadınları nasıl anlatabiliyor diye.
Hayatım erkeklerin arasında geçti. Hep bir sınır koydum.

arkadaşlar tamam yorum yapın ama emin olmadığım şeyleri anlatmıyorum yok senin yaptığın günah dedikodu ben kimseye anlatmadım burda içimi döktüm kimse burda onu tanıyor mu hayır kimseyede anlatmadım anlatacağımda demedim yanlış algılanıyo galiba ben sadece benim arkamdan konuşmayı benimle uğraşmayı bıraksın diye kendine söylemeyi düşündüm tabi bir yıldır söylemedim de smyleyen insanıda zevkle dinlemedim nerden inanayım sana dedim söyledi adam bende sende onun kadar suçlusun dedim kapattım herşeyi tek tek yazmam mı lazım anlamadım ki herşeyi yazsam bu sefer konu uzayacak gerçekten yazıyorsunuz ama sizin yazdığınız çoğu şeyi ben bir yıldır ölçüp tartıyorum zaten kimsenin ayıbınıda ortaya atma niyetinde değilim olacakları az çok idrak edebiliyorum heralde ama artık beni çok yıprattı yaşamayan anlamaz diyorum sadece

Burada yüzleşin derken arkanızdan konuşmanızla alakalı demek istedim kadınla olan sır ile alakalı demek istemedim.
Turunc chemist herhalde siz böyle bir şey algıladınız. Umarım konu sahibi diğer mesajlarımı okur.

Bende bunu diyorum yaptığı hep yanında kaldı işte beni ancak huzursuz etti ben sustum edebimden ama edepsiz üste çıktı sadece ona kenarda bu bana birşeyler anlattı bak ben susuyorum sana demiyorum sende sus benim arkamdan konuşma belki susar diyorum tek dediğim bu bunuda ona diyim mi demeyim mi diye soruyorum heryere çekildi konu

Ben her insanın kendi kalbinin ekmeğini yediğini düşünüyorum. Bence olay bu anlatıldığı kadarıyla değil. Sormak lazım, konu sahibi ne yaptı da görümceyi rahatsız etti. Konu sahibinin de hakettiği ve kalbinin ekmeğine göre muamele gördüğüne inanıyorum. Kimse kimseye durup dururken kışt demiyor. Kendini haklı çıkarabilmek adına görümcesini yerlere vurmuş resmen. Yok kocası dövmüş falan bununla övünüyor. Kadının düşmanı yine kadın sözünde en büyük örnek bu konu sahibi arkadaş. Yüzleşmesi hiç hoş olacağını sanmıyorum arada bir akrabalık söz konusu. İşler çok çirkinleşir. Bu düşüncemden dolayı yüzleşme konunuza katılamadım

Anlamaz gerçekten ben ablasına dedim böyle demiş diye demedi demedi kadın çünkü oda bu konuşulanların olduğu grupta biliyor sen eşinle iyi ol boşver konuşmayın o zaman anlaşamıyorsanız yapacak birşey yok dedi

Niye susuyorsunuz? Haksizliga karsi susmak edeple alakadar degil ki. Gayet kendinizi savunabilirdiniz.

yA kendini haksızlığa karşı savunmak sen falanca kesle yattın demek değildir
Susmak muhattap olmamak bile bir çeşit savunmadır
Bahane bence
Ucuz basit şeyler

Ben eşime bile.demezdim.diyemezdim açıkçası
Nasıl bi kinlik kadının kadına kini. Evlenmiş eşini kandırmış.veya kandırmamış onun da problemi. Herkesin kendi hayatı. Ama çok üzüldüm kardeşine ablan biriyle yatmış diye söylemek ne kadar üzücü bi durum. Bir tavsiye istiyorsan seninle bunun mezara gitmesi.

Üzgünüm ama ben ona hiçbirley yapmadım en baştan beri bana bilenmesinin sebebi bunları biliyor düşüncesiymiş hep insanlarla beni samimi yaptırmazdı sadece onalara gidip geleceğiz kendi yakın arkadaşlarımı bile kıskanırdı inanırmısınız kavga çıkma sebebide sosyal medya hesabımı kullanmamak için kapattım sadece ailem ve başka şehirlerdeki yakın arkadaşlarım kaldı ama profil falan kaldırdım herşeyi evde akrabalar var herkesin içinde biz senin yakının değilmiyiz bizi neden sildin kavgası yaptı benimle bağırarak o günden sonra konuşmadık zaten yani tek taraflı görmek çok kolay

Ben de aynı şeyi söylüyorum eğer çözümse karşılıklı oturup konuşulabilir bel altı vurmadan. Konu sahibi çözüm istemiyor. Öc almak istiyor.Bana sizin beğenmediğiniz mesaja cevap olarak yazmış ben onunla aram düzelsin istemiyorum diye. İlla kadının evliliğini, huzurunu bozacak şeyler derdinde. Eşinin ablası sonuçta konuşsa ve kadına bildiğini fark ettirmese, kendini sürekli gazlamasa belki başka problemleri çıkacak veya kadın rahatlatacak sorun çözülecek. Ama hayır hırs yapılmış. Kocasına anlatmış, detaylarını öğrenmiş burada da vebalden bahsediyor.

yA kendini haksızlığa karşı savunmak sen falanca kesle yattın demek değildir
Susmak muhattap olmamak bile bir çeşit savunmadır
Bahane bence
Ucuz basit şeyler
Ben zaten muhattap olmuyorum iki yıldır ama o benim arkamdan konuşuyor oda benimle muhattap olmasın istiyorum almasın adımı ağzına konuşmasın yeter

Ay bu arada sen bu konuyu kullansan da bir şey çıkmaz nefesini boşuna tüketme. Kendi kardeşi bile biliyo ablasını. Kimse şaşırmaz bu duruma yani. Sen iletişim kurma hayatına devam et.

Bunu bilmek yük bilmiyorum anlatamadım tam galiba

Size ne milletin 4 duvar arasında yaşadığı mahremden.

Elin adamıyla, adamın cinsel hayatını konuşmasaydınız; kim zorladı sizi ?

Şu sohbeti yaptığınız adam(!), şu anda bir yerlerde de sizin dedikodunuzu yapıyorsa şaşırmam.

Evli, 2 çocuk annesi kadın geldi bana geçmiş cinsel hayatımı sordu; merak etmiş(!) deyip pis pis sırıtıyor bile olabilir.

Olay hangi ülkede geçiyor ? Konu iyice "Hani marjinal bizdik" kıvamına geldi.

Öc almak hırs yapmak herşeyi anlatmak siz bir daha okuyun karşılıklı konuşacak ilişkimiz yok zaten artık bizim

Kimsenin lafıyla desteğiyle gidip söyleyecek değilim fikir almak için sordum kasten de didiklemedim sizde benim vebalimi alıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…