- 21 Aralık 2014
- 9.007
- 28.472
- 798
- Konu Sahibi Balkopugum_
-
Adamın doğru söylediğini nerden biliyosun, ortalarında mıydın mevzudayken?
Bi kadını karalamak ne kolay ya, itin tekinin gevşek ağzına bakıyor..
Sizin nasıl arkadaşlarınız var cinsel hayatlarını size anlatıyor.bu şahıs nişanlıylen benim üniv yakın arkadaşımla yatmış hem nişanlısı hem o ikisini idare etmiş bana arkadaşım kendi itiraf etti. Hemde sayısız defa hani hata dersin olur dersin ama öyle değil.
Yüzleşin ama ben bunu biliyorum demeyin. Bilmiyormuş gibi konuşun sonra da sorunu çözmeye çalışıyorum dersiniz, sorunum yok derse yüzleştiririm bak böyle demişsin. Senin ne sıkıntın var gibisinden aptala yatın, bilmiyormuş gibi davranın.
Sürekli bilenmeyin, kimse mükemmel değil.
Evet haklisinElin adamıyla, adamın kiminle ne yaptığını konuşmuş utanmamış; eşiyle konuşurken mi utanacak.
Bende bunu diyorum yaptığı hep yanında kaldı işte beni ancak huzursuz etti ben sustum edebimden ama edepsiz üste çıktı sadece ona kenarda bu bana birşeyler anlattı bak ben susuyorum sana demiyorum sende sus benim arkamdan konuşma belki susar diyorum tek dediğim bu bunuda ona diyim mi demeyim mi diye soruyorum heryere çekildi konuSusarım, başıma bela olmasın hem de banane onun boklu özel hayatindan ama bana laf sokarsa da bu konuyu kullanıp huzursuz ederim. Herkes sana beğenmedim atmış ama yapacak bi şey yok biri bana böyle zorbalık yaparsa ben de onu huzursuzluktan oturtmaz ederim. Hadi şimdi bana da beğenmedim atın canıma değsin hepinizin esas düşüncelerini dillendirdim.
Ben her insanın kendi kalbinin ekmeğini yediğini düşünüyorum. Bence olay bu anlatıldığı kadarıyla değil. Sormak lazım, konu sahibi ne yaptı da görümceyi rahatsız etti. Konu sahibinin de hakettiği ve kalbinin ekmeğine göre muamele gördüğüne inanıyorum. Kimse kimseye durup dururken kışt demiyor. Kendini haklı çıkarabilmek adına görümcesini yerlere vurmuş resmen. Yok kocası dövmüş falan bununla övünüyor. Kadının düşmanı yine kadın sözünde en büyük örnek bu konu sahibi arkadaş. Yüzleşmesi hiç hoş olacağını sanmıyorum arada bir akrabalık söz konusu. İşler çok çirkinleşir. Bu düşüncemden dolayı yüzleşme konunuza katılamadımBurada yüzleşin derken arkanızdan konuşmanızla alakalı demek istedim kadınla olan sır ile alakalı demek istemedim.
Turunc chemist herhalde siz böyle bir şey algıladınız. Umarım konu sahibi diğer mesajlarımı okur.
Anlamaz gerçekten ben ablasına dedim böyle demiş diye demedi demedi kadın çünkü oda bu konuşulanların olduğu grupta biliyor sen eşinle iyi ol boşver konuşmayın o zaman anlaşamıyorsanız yapacak birşey yok dediBurada yüzleşin derken arkanızdan konuşmanızla alakalı demek istedim kadınla olan sır ile alakalı demek istemedim.
Turunc chemist herhalde siz böyle bir şey algıladınız. Umarım konu sahibi diğer mesajlarımı okur.
Bende bunu diyorum yaptığı hep yanında kaldı işte beni ancak huzursuz etti ben sustum edebimden ama edepsiz üste çıktı sadece ona kenarda bu bana birşeyler anlattı bak ben susuyorum sana demiyorum sende sus benim arkamdan konuşma belki susar diyorum tek dediğim bu bunuda ona diyim mi demeyim mi diye soruyorum heryere çekildi konu
Ben eşime bile.demezdim.diyemezdim açıkçasıUzuuunnnn aradan sonra merhaba arkadaşlar. Malum geçmişte bir konum var hamilelik çocuk vs buralara uğramayalı baya oldu. Görümcemle 2 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruz. Onun bana bu öfkesinin nefretinin sebebi çok farklıymış bu dönemde onu anladım.
İnsanlardan beni tamamen uzaklaştırıp arkamdan bir çok laflar etti eşimin akrabalarına sizi istemiyor evine gitmenizi istemiyor giderseniz kardeşime onlar gelirse seni boşarım demiş vs bir çok laf etmiş arkamdan. Ben bunları ara ara duydum hiçbir gerçekliği olmayan şeyler bunlar.
Ama daha başka bir konu var ki bu şahıs nişanlıylen benim üniv yakın arkadaşımla yatmış hem nişanlısı hem o ikisini idare etmiş bana arkadaşım kendi itiraf etti. Hemde sayısız defa hani hata dersin olur dersin ama öyle değil. Kocası kabul etmiş banane diyeceğim ama bunu kız sanıyor öyle bir yerde denk getirmiş ki oldu bittiye getirmişiğrenç şeyler yani korkusu aslında benim bunları öğrenmemmiş sanırım insanları uzaklaştırması da bu sebepten.
Eşim akrabalarıyla pek samimi değil zaten bunu yapmasıda pek umrumuzda değil açıkçası sorun şu ben bu vebali taşıyamıyorum. Eşime anlattım doğrudur dedi hiç şaşırmadım dedi insanın kardeşine bunu demesi garip gibi ama ablasını tanıyor zaten gençken bir çok kez sokaktan toplamış dövmüş vs.
Bu şahıs bana sürekli laf sokuyor kalabalık ortamlara girdiğimizde düğün cenaze illaki denk geliyoruz her seferinde bir çabası var yoruldum bir köşede sen busun diyesim var sussun sağda solda konuşmasın diye ama öyle bir insan olmadım. Üzülüyorum kocasına nasıl doldurduysa adam bana karşı kinli sanıyorki nişanlıyken yattıklarını bildiğim için onları tehdit ediyorum. En son kavgamızda bu bana begenmiyosan gidersin imasında bulundu bende ben gidersem senin yuvanıda yıkar giderim dedim sen ne biliyorsun dedi delirdi o zaman bu konuyu kesin bilmiyordum öğrendim.
Şimdi içim içimi yiyor bunu bilmek bir vebal kendine mi desem ya da hiç demesem mi herkese diyemem zaten eşime ailesine saygım var ondan susarım siz olsanız ne yapardınız?
Üzgünüm ama ben ona hiçbirley yapmadım en baştan beri bana bilenmesinin sebebi bunları biliyor düşüncesiymiş hep insanlarla beni samimi yaptırmazdı sadece onalara gidip geleceğiz kendi yakın arkadaşlarımı bile kıskanırdı inanırmısınız kavga çıkma sebebide sosyal medya hesabımı kullanmamak için kapattım sadece ailem ve başka şehirlerdeki yakın arkadaşlarım kaldı ama profil falan kaldırdım herşeyi evde akrabalar var herkesin içinde biz senin yakının değilmiyiz bizi neden sildin kavgası yaptı benimle bağırarak o günden sonra konuşmadık zaten yani tek taraflı görmek çok kolayBen her insanın kendi kalbinin ekmeğini yediğini düşünüyorum. Bence olay bu anlatıldığı kadarıyla değil. Sormak lazım, konu sahibi ne yaptı da görümceyi rahatsız etti. Konu sahibinin de hakettiği ve kalbinin ekmeğine göre muamele gördüğüne inanıyorum. Kimse kimseye durup dururken kışt demiyor. Kendini haklı çıkarabilmek adına görümcesini yerlere vurmuş resmen. Yok kocası dövmüş falan bununla övünüyor. Kadının düşmanı yine kadın sözünde en büyük örnek bu konu sahibi arkadaş. Yüzleşmesi hiç hoş olacağını sanmıyorum arada bir akrabalık söz konusu. İşler çok çirkinleşir. Bu düşüncemden dolayı yüzleşme konunuza katılamadım
Ben her insanın kendi kalbinin ekmeğini yediğini düşünüyorum. Bence olay bu anlatıldığı kadarıyla değil. Sormak lazım, konu sahibi ne yaptı da görümceyi rahatsız etti. Konu sahibinin de hakettiği ve kalbinin ekmeğine göre muamele gördüğüne inanıyorum. Kimse kimseye durup dururken kışt demiyor. Kendini haklı çıkarabilmek adına görümcesini yerlere vurmuş resmen. Yok kocası dövmüş falan bununla övünüyor. Kadının düşmanı yine kadın sözünde en büyük örnek bu konu sahibi arkadaş. Yüzleşmesi hiç hoş olacağını sanmıyorum arada bir akrabalık söz konusu. İşler çok çirkinleşir. Bu düşüncemden dolayı yüzleşme konunuza katılamadım
Ben zaten muhattap olmuyorum iki yıldır ama o benim arkamdan konuşuyor oda benimle muhattap olmasın istiyorum almasın adımı ağzına konuşmasın yeteryA kendini haksızlığa karşı savunmak sen falanca kesle yattın demek değildir
Susmak muhattap olmamak bile bir çeşit savunmadır
Bahane bence
Ucuz basit şeyler
Ay bu arada sen bu konuyu kullansan da bir şey çıkmaz nefesini boşuna tüketme. Kendi kardeşi bile biliyo ablasını. Kimse şaşırmaz bu duruma yani. Sen iletişim kurma hayatına devam et.Bende bunu diyorum yaptığı hep yanında kaldı işte beni ancak huzursuz etti ben sustum edebimden ama edepsiz üste çıktı sadece ona kenarda bu bana birşeyler anlattı bak ben susuyorum sana demiyorum sende sus benim arkamdan konuşma belki susar diyorum tek dediğim bu bunuda ona diyim mi demeyim mi diye soruyorum heryere çekildi konu
Bunu bilmek yük bilmiyorum anlatamadım tam galiba
Öc almak hırs yapmak herşeyi anlatmak siz bir daha okuyun karşılıklı konuşacak ilişkimiz yok zaten artık bizimBen de aynı şeyi söylüyorum eğer çözümse karşılıklı oturup konuşulabilir bel altı vurmadan. Konu sahibi çözüm istemiyor. Öc almak istiyor.Bana sizin beğenmediğiniz mesaja cevap olarak yazmış ben onunla aram düzelsin istemiyorum diye. İlla kadının evliliğini, huzurunu bozacak şeyler derdinde. Eşinin ablası sonuçta konuşsa ve kadına bildiğini fark ettirmese, kendini sürekli gazlamasa belki başka problemleri çıkacak veya kadın rahatlatacak sorun çözülecek. Ama hayır hırs yapılmış. Kocasına anlatmış, detaylarını öğrenmiş burada da vebalden bahsediyor.
Kimsenin lafıyla desteğiyle gidip söyleyecek değilim fikir almak için sordum kasten de didiklemedim sizde benim vebalimi alıyorsunuzDinden soğuma sebebisiniz başlı başına.
Öğrenmiş de kocasına oldu bittiye getirmiş de vebalmiş de.
Kendinizi kandırmak için adını vebal koymuşsunuz. Gıybet etmek günah değil mi?
Vebali çok gözeten gıybet edip bunu anlatmaz.
Resmen kinden kudurup didikleyip kasten öğrenip şimdi de destek arıyorsunuz söylemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?