- 22 Eylül 2022
- 5.676
- 16.044
- 178
- Konu Sahibi Balkopugum_
Başlığınızda açıkça bir sır biliyorum kendime mi kalsa söylesem mi tarzında konuşmuşsunuz. Tekrar söylüyorum kusura bakmayın, herkesin hayatı kendine. Kendi hatası kendi seçimleri sizi asla alakadar eden bir durum değil. Böyle birşeye tanıklık edip öğrenmemeniz gerekiyordu. Hele ki eşiniz dışında birisi ile böyle bir konuyu nasıl açabildiniz ben ona da şaşırıyorum.Üzgünüm ama ben ona hiçbirley yapmadım en baştan beri bana bilenmesinin sebebi bunları biliyor düşüncesiymiş hep insanlarla beni samimi yaptırmazdı sadece onalara gidip geleceğiz kendi yakın arkadaşlarımı bile kıskanırdı inanırmısınız kavga çıkma sebebide sosyal medya hesabımı kullanmamak için kapattım sadece ailem ve başka şehirlerdeki yakın arkadaşlarım kaldı ama profil falan kaldırdım herşeyi evde akrabalar var herkesin içinde biz senin yakının değilmiyiz bizi neden sildin kavgası yaptı benimle bağırarak o günden sonra konuşmadık zaten yani tek taraflı görmek çok kolay
Ben eşime gidip filanca kişi söyledi senin ablanla yatmış kanıtıda var desem ertesi günü iş mahkemeye gider elalemle sen neyi konuşuyorsun diye. Çok yanlış bi düşüncedesiniz. Soyutlayın, umursamayın, ancak hayatına da karışmayın.