Bir sır biliyorum kendime mi kalsa söylesem mi bilmiyorum 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlığınızda açıkça bir sır biliyorum kendime mi kalsa söylesem mi tarzında konuşmuşsunuz. Tekrar söylüyorum kusura bakmayın, herkesin hayatı kendine. Kendi hatası kendi seçimleri sizi asla alakadar eden bir durum değil. Böyle birşeye tanıklık edip öğrenmemeniz gerekiyordu. Hele ki eşiniz dışında birisi ile böyle bir konuyu nasıl açabildiniz ben ona da şaşırıyorum.
Ben eşime gidip filanca kişi söyledi senin ablanla yatmış kanıtıda var desem ertesi günü iş mahkemeye gider elalemle sen neyi konuşuyorsun diye. Çok yanlış bi düşüncedesiniz. Soyutlayın, umursamayın, ancak hayatına da karışmayın.

Siz arkamdan böyle akrabalara konuşuyorsun neden diye sordunuz mu? Kavga etmeye çalışmadan laf sokmadan elinizi belinize koymadan? Problem neyse çözelim deseniz belki çözersiniz. Neyse gerçekten çok yorucu ve sinir bozucu bir konu. Bu kadının belki çocukları falan var. Eşi var. Vebal dediğiniz bu. Aile yıkılır kocası kadını bırakırsa be olacak? Neyse cevap yazmayın, siz ne isterseniz onu yapın.

Benim hala kafama oturabilmiş değil bir yabancı ile nasıl bu cinselliğin konusu öylece açılabilir ve hiçbir şey yokmuş gibi eşe aktarılabilir. Ben görümcemin bir yanlışını gördüğümde benden başkası görmesin diye yırtınıyorum. Çok sevmekten bayılmaktan değil. Kadın daa sonuçta. Biz korumazsak aslanın önüne atarsak daha kim koruyacak.

Üzülmeyin durum onu gerektirmese yada söylenecek bir durum olmasa bende bunu eşime söylemezdim zaten normal bir durumda zaten söylesen kardeşine kızar sinirlenir falan zaten normal olmayan şeyler biliniyor

Beğenmediğiniz bu aileye girmeyi siz seçmişsiniz.

Ben size bir şey söyleyim eğer ki çocuğunuz yok ise koz çocuğunu olur ondan çıkar ! Görümceniz kocasına sadakatle yükümlü size değil ! Sizi ilgilendiren bir konu yok sadece kötü niyetlisiniz ! Karması çıkar kimsenin huzurunu bozup rahat oturanı görmedim ben, Allah kız çocuğu verir 20 yıl sonra çıkar ama çıkar ! Yapmayın iyi niyetli olun,niyetimiz hayatımızdır Ha görümceniz size laf sokuyor dedikodunuzu yapıyormuş filan oturun düzgünce konuşun olmazsa sert bi dille uyarın ! O da olmazsa muhataplığı kesin

Üzülmeyin durum onu gerektirmese yada söylenecek bir durum olmasa bende bunu eşime söylemezdim zaten normal bir durumda zaten söylesen kardeşine kızar sinirlenir falan zaten normal olmayan şeyler biliniyor

Bunu esinize gidip anlatmaniz bile ayri fiasko. Gidip iyi niyetden veya vebalden korktugunuz icin de anlattiginiza zerre inanmadim.

Elin adamıyla, adamın kiminle ne yaptığını konuşmuş utanmamış; eşiyle konuşurken mi utanacak.
Nasıl olduğunu bilemeden yorumlamak çok kolay en ince ayrıntısına kadar anlatayım mı istermisiniz kaba olarak anlattım işte sen de şerefsizsin deyim kızdığımı falan bilmiyorum ben heralde kapalı anlatıyorum ya da insanlar linçlemek için yer arıyor

Çok ilginç geldi bana bu konu.

Yani yaşınızı, döneminizi bilmiyorum da benim gençliğimdeki tüm arkadaşlarım flörtleriyle sevişip başka başka erkeklerle evlenmişlerdir. Çok çok normaldi bizim burada.

Yaş bayaa geçti tabii.

Şimdi bu konular çok çok önemli olabilir.

Bundan 20 sene önce sosyal medya çok revaçtayken adamların geyiği iyi dönmüştü bizde.

Birebir aynı şeyleri yazdım önceki saylarda sordum, ne olacak falan diye okuyun, verilecek cevabı yok eşi ile ablasının cinselliğini konuşmuş lei arkadaşı ile kanıt istemiş. Ben olsam tanıdık biri hakkında birisi konuşacak olsa ve özellikle kadın hakkında bir de cinsellik ağzını açtırmazdım. Şimdi hırs öç almaya çalışmadım diyor. Çok ilginç. Kimseyi kınamıyorum. Öfke, hırs gözleri kapatıyor demek ki. Siz de mesajı beğenmeyince şimdi acaba yüzleşin derken bu konu hakkında diye mi algılandı, konu sahibi de başkası da böyle algılamasın diye yazdım. Akşam akşam sinirim bozuldu konu yüzünden.

Son dediğiniz kelimeleri yaptım zaten en son ilişkimi kestim ben büyük konuşmaktan korkarım insanın başına herşey gelebilir herşey olabilir hata denen şeyde vardır ama bu başka birşey dahada açık anlatmak istemiyorum bu kadarına bile insanlar ne tepki verdi bana ben suçlu sunmuyorum ortaya sorduğum başka şey yoksa banane onun yaptığı şeylerden benimle uğraşmasın yeter

Bir de şeyi merak ettim ben,öz kızkardeşine yapar ondan beklerim diye karalayan eşiniz, erkek arkdaşınızın size cinsel hayatını anlatmasını nasıl karşıladı ? Enteresan cidden demedi mi sana cinsel ilişkisini mi anlatıyor diye :) ayrıntı vermeyin filan demişsiniz da baya da ayrıntılı anlattı galiba

Kadına gidersem senin de yuvanı yıkar giderim demissin bildiğini belli etmişsin napicakti kadın? Bi de kocası da bana kinli diyosun. Herhalde kinli olur. Sanane yahu milletin ne yaşadığından. Eşine söylüyosun bi de şok oldum.insan kızkardeşinin bu haltlarını kocana kizin erkek kardeşine anlatır mi? Ya ters bi şey olsaydı ne cesaret.başın göğe mi erdi. Bi de napicam diyosun napican eline megafon alıp duymayanlara da mi duyuracan?Herkes kendinden mesul. Sen had bildirme başçavuşu değilsin.sus otur kendi evliliğine ilgilen

Görümceniz sadece eşinizin ablası değil; çocuklarınızın da halası, konuşurken bunu da unutmayın.
Çocuklarıma halalık yapmadığı için çok umursamıyorum başkalarının çocuklarına hala dedirtir bilmiyorum bana mı öyle geliyor sevmediğimden ama gerçekten kendi yeğenlerini bile içten sevmedi bizim aramız kötü olabilir ama sonuçta kardeşinin çocukları herneyse daha çok şeyler var işte

Pardonda görümcenizin cinsel hayatı sizi ne ilgilendirir haddini bil. İsterse 100 erkekle sevişir. Sana mı kaldı kadının kendi vücudu istediğini istediğiyle yaşar. Hadsiz. Vebal şu bu saçmalıyorsun ama utanmadan bir erkekle cinselliği detayına kadar konuşuyorsun. Bence sen kendi utanmazlığına arsızlığına dön bak. Ar damarı çatlayan biri ancak bir erkeğin hemcinsinle olan sevişmesini detayına kadar dinler. Yakın arkadaşmış eşine bu kısımlarıda anlataydın belki bir yumrukta sana atardı.

Yapılabilecek birşey yok. İkisi arasındaki problemleri bilmeden yorum yapıyoruz. Konu sahibi belki kızıyor bu yorumlarımıza ancak bu gerçekten hiçbirimizi ilgilendirmez. Kendisi ile çelişiyor yorumlarını okudukça kafam karışıyor. Bi kocam dövmüş diye söylüyor bir diyor kocam öyle değil. Elalem laf taşıdı küstüm diyor sonra diyor yakın arkadaşım görümcemle yattığını anlattı. Ben açıkçası iş ilişkisi dışında kendi adıma söyleyerek evli insanların karşı cins ile rahatça oturup kalkmasına bile karşıyım. Eşimin olmadığı bi yerde bir erkekle oturmak yanlış geliyor. Belki geri kafalılık. Ancak doğrusu buymuş gibi geliyor. Allah hidayet versin ne diyelim

Esinin gidip ablasinin agzini gözünü patlatmasini ummadiysa neyim. Hangi kadin esine gidip "ablan sununla bununla yatti" der. Heleki bizim toplumda

Ayrıntı derken her ayrıntısını sormadım ben aramız kötü diyince sana bişey diyim mi iyiki kötü böyle şeyler yaşadık dedi bende nerden inanayım sana dedim odasında duvarda fotolar vardı ev arkadaşları falan söyledi bende sende onun kadar suçlusun diyip kapattım yakın arkadşlardık biz ünide eşimde bilir konuştuğumu ama konuşmayı kestim dedim aslında böyle anlatınca anlaşılmıyor ama insanlar neler yaşandığını bilmediği için garipsiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…