Bir sır biliyorum kendime mi kalsa söylesem mi bilmiyorum 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haddiniz olmayıp bunu abisine demişsiniz eşiniz manyak biri olsa o kızı dövse veya başka bişey yapsa nasıl bir rahatlama yaşayacaksınız??? Yaptığınız ayıp sizinle ilgili bi durum yok karışmayın yakın arkadaşınızda size bunu nasıl söyleyebiliyor anlayamıyorum tam bir terbiyesiz

Çelişmiyorum aslında tam anlatmadığımdan vurmuş bir kere öyle tekme tokat dövmemiş az çok gezdiği ortamı insanları biliyormuş yakın yaşları kızması bu yüzden gezdiği insanlar iyi değilmiş üniden yakın arkadaşımdı pek kimseylede konuşmam onunlada kestim zaten

Esinin gidip ablasinin agzini gözünü patlatmasini ummadiysa neyim. Hangi kadin esine gidip "ablan sununla bununla yatti" der. Heleki bizim toplumda
Çok ciddi gece gece sinirlendim, kafamı karıştırdı.
Kadının kocası manyaksa kadını bıçakladı diyelim çocuklar varsa bu neyin vebali? Hiç bir şeyin garantisi var mı? Çocuk değiliz ki artık.
Sanırım konuyu takibi bırakmak en iyisi olacak.

Ya yattığı kadını kötüleyen erkek karaktersizliği ıyy.muhtemelen görümceniz yüz vermedi tekmeyi bastı bu arkadaşınıza :) çok zoruna gitmiş kuyruk acısı diye yorumladım :) Elde edemediği yA da elde tutamadığı kadına Çamur atan kötüleyen erkek karaktersizliği

yanlış düşünüyorsunuz.
Mesela kocanızın kardeşiyle yatan biri, bunu size anlatıyor ve siz dinliyorsunuz.
Bu bile yanlış.
Size bunu söyleyen kişi, bu lafı sizin ortaya attığınızı söylese kocanız ne yapar?
Milletin yuvasını bozacağım derken kendinizinkinden olursunuz.

Görümcenizle derdiniz neyse o konuda çözüm yoluna gidin, sizi ilgilendirmeyen konularla değil.

Maalesef ne anlatırsanız anlatın hiç bir haklılığınız yok. Dakikalardır konunuzu defalarca okudum.

Empati yapmanızı rica ediyorum. Böyle bir sırra sahip olsanız görümcenizin bunu sizin için kullanmasını ister miydiniz? Bunu söylemeyi düşünme ihtimali bile çok kötü bakın. Din konularını konuşmak yasak biliyorum ancak. Dinimizde birinin ayıbını gördüğünde kapat deniliyor. Bunu duyur bunu onlara karşı kullan değil. Vebalden bahsediyorsunuz, şuan o kadının vebaline giriyorsunuz başkasının değil. Ve karma gerçekten var. Allah esirgesin ailenizden birinden çıkabilir daha kötüsü evladınızdan çıkabilir. Yani gerçekten gerek var mı huzur kaçırmaya. Laf sokmalar hep olan şeyler bunların altında kalmamak için insanların açıklarını kullanamayız ki. Kim hatasız? Şu sitede binlerce kadın var ve inanın çok büyük çoğunluğu evlilik öncesi ilişkiler var. Bu yanlış bişey değil, insan evleneceği insanı bilmiyor ki ona göre davransın. Lütfen yani ya her koyun kendi bacağından asılır yapmayın. Duyulsa kocası kadını öldürse o daha büyük vebal. Halalık yapmıyor demişsiniz. Size göre yapmıyordur ama belki kadın içten içe çok seviyordur. Kendinize saklayın bildiklerinizi. İmasında dahi bulunmayın çok yanlış

Aynen bende buna takıldım. Ben eşime desem “Filanca adam şunla yatmış” diye muhtemelen karakolluk oluruz. İnsanlardaki Bu rahatlık nerden geliyor.

An la ta mı yor mu yum anlatacağım demiyorum zaten bu bana ağır geliyor siz böyle birşeyi bilseniz ağır gelmez mi içimi dökmüşüm sadece benim adımı anmasın diyorum ne dersem olmadı anlamadı en son artık bak ben susuyorum sende sus beni konuşma diyeceğim ama onu bile bir yıldır düşünüyorum yapmıyorum susmayı tercih ediyorum ama bana ağır geliyor buranın amacı bu değil mi

Ben zaten birine söylecek değilim babası kalp hastası allah korusun niyetimde o değil evlilik öncesi biriyle ilişki yaşayanıda kınamam evladım var büyükte konuşmam nişanlıyken aldatmakta normal olmamalı bence ama ya bunun sizce savunulacak bir yanı var mı bana ağır gelen bu

Yattığı kadınları size anlatan bir arkadaştan rahatsız olmayıp, sizi zerre kadar alakadar etmeyen görümcenizin geçmişinden rahatsız olmanız çok manidar.
İyi niyet göremedim.
Onun yaklaşımı yanlış diyelim, yanlışa yanlışla cevap verilir mi?
İki yanlış bir doğru etmiyor maalesef.
Vebal falan da değil, düpedüz içiniz hırs ve nefret dolu. Eşiniz olanları umursamamış, görümcenizin nişanlısı bile umursamamış ve kadınla evlenmiş zaten.
Bu durumda tek söz kalıyor geriye.
"Size ne?"
Siz bu hikayenin neresindesiniz yahu?

İşte olaylar sizin bildiğiniz gibi gelişmedi normal hayatlarda evet böyle demeliydi zaten aslında normal hayatlarda ben böyle şeyleri duymamalıydım

Çok kez yazdım yazmayacağım artık gerçekten

Hanımefendi neden size ağır gelsin sizi mi aldattı? Yani saygıyı asla aşmamaya çalışıyorum defalarca da söyledim. Sizi neden ilgilendiriyor? Bu konu neden bu kadar kafanızı yoruyor! Sizene, cevabı bu kadar basit.

Siz burada bile sürekli savunma modundasınız. Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Yazılanları ANLAMIYORSUNUZ veya anlamak istemiyorsunuz.

İşinize geldiği kadar cevap verip destek veren mesaj görünce başa dönüyorsunuz.

Konunuzu takipten çıktım. Sizin mesajlarımı alıntılamanıza gerek yok. Her okuyan size yazmaya devam edecek. Ve korkarim ki biraz iç sesi normal olan vicdanlı biri size düşündüğünüz şeylerin veya almış olduğunuz tavırların normal olmadığını anlatacak.

Kimsenin cinsel hayatı veya sırrını taşımak vebal değil, o sırrı başka insanların hayatını karıştıracak şekilde kullanmak vebal. Eşiniz veya kadının eşi cahil olup bu dedikodu ile cinayet işlese siz de azmettiren olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…