- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.372
- 158
- Konu Sahibi Balkopugum_
-
Çelişmiyorum aslında tam anlatmadığımdan vurmuş bir kere öyle tekme tokat dövmemiş az çok gezdiği ortamı insanları biliyormuş yakın yaşları kızması bu yüzden gezdiği insanlar iyi değilmiş üniden yakın arkadaşımdı pek kimseylede konuşmam onunlada kestim zatenYapılabilecek birşey yok. İkisi arasındaki problemleri bilmeden yorum yapıyoruz. Konu sahibi belki kızıyor bu yorumlarımıza ancak bu gerçekten hiçbirimizi ilgilendirmez. Kendisi ile çelişiyor yorumlarını okudukça kafam karışıyor. Bi kocam dövmüş diye söylüyor bir diyor kocam öyle değil. Elalem laf taşıdı küstüm diyor sonra diyor yakın arkadaşım görümcemle yattığını anlattı. Ben açıkçası iş ilişkisi dışında kendi adıma söyleyerek evli insanların karşı cins ile rahatça oturup kalkmasına bile karşıyım. Eşimin olmadığı bi yerde bir erkekle oturmak yanlış geliyor. Belki geri kafalılık. Ancak doğrusu buymuş gibi geliyor. Allah hidayet versin ne diyelim
Çok ciddi gece gece sinirlendim, kafamı karıştırdı.Esinin gidip ablasinin agzini gözünü patlatmasini ummadiysa neyim. Hangi kadin esine gidip "ablan sununla bununla yatti" der. Heleki bizim toplumda
Ya yattığı kadını kötüleyen erkek karaktersizliği ıyy.muhtemelen görümceniz yüz vermedi tekmeyi bastı bu arkadaşınıza :) çok zoruna gitmiş kuyruk acısı diye yorumladım :) Elde edemediği yA da elde tutamadığı kadına Çamur atan kötüleyen erkek karaktersizliğiAyrıntı derken her ayrıntısını sormadım ben aramız kötü diyince sana bişey diyim mi iyiki kötü böyle şeyler yaşadık dedi bende nerden inanayım sana dedim odasında duvarda fotolar vardı ev arkadaşları falan söyledi bende sende onun kadar suçlusun diyip kapattım yakın arkadşlardık biz ünide eşimde bilir konuştuğumu ama konuşmayı kestim dedim aslında böyle anlatınca anlaşılmıyor ama insanlar neler yaşandığını bilmediği için garipsiyor
İstediğiniz yerden anlayabilirsiniz yormucamElin adamıyla, adamın kiminle ne yaptığını konuşmuş utanmamış; eşiyle konuşurken mi utanacak.
Zaten benim amacım o değil yapmamda benim canımı çok yaktı daha bir çok konu varda yazsam daha çok uzuyacak uzaktan eleştirmek çok kolay benim yerimde olan çoktan suratına vurmuştu ben bunu bir yıldır biliyorum bana yaptıkları bir yerde canıma tak ettiği için ona deyim diyorum ama sonrada ne hali varsa görsün deyip geçiyorum
Asili olan fotolara kadar mi saydi. Eh tabi bundan daha saglam kanit yok tabi.
Maalesef ne anlatırsanız anlatın hiç bir haklılığınız yok. Dakikalardır konunuzu defalarca okudum.Çelişmiyorum aslında tam anlatmadığımdan vurmuş bir kere öyle tekme tokat dövmemiş az çok gezdiği ortamı insanları biliyormuş yakın yaşları kızması bu yüzden gezdiği insanlar iyi değilmiş üniden yakın arkadaşımdı pek kimseylede konuşmam onunlada kestim zaten
Aynen bende buna takıldım. Ben eşime desem “Filanca adam şunla yatmış” diye muhtemelen karakolluk oluruz. İnsanlardaki Bu rahatlık nerden geliyor.Bir de şeyi merak ettim ben,öz kızkardeşine yapar ondan beklerim diye karalayan eşiniz, erkek arkdaşınızın size cinsel hayatını anlatmasını nasıl karşıladı ? Enteresan ciddendemedi mi sana cinsel ilişkisini mi anlatıyor diye :) ayrıntı vermeyin filan demişsiniz da baya da ayrıntılı anlattı galiba
An la ta mı yor mu yum anlatacağım demiyorum zaten bu bana ağır geliyor siz böyle birşeyi bilseniz ağır gelmez mi içimi dökmüşüm sadece benim adımı anmasın diyorum ne dersem olmadı anlamadı en son artık bak ben susuyorum sende sus beni konuşma diyeceğim ama onu bile bir yıldır düşünüyorum yapmıyorum susmayı tercih ediyorum ama bana ağır geliyor buranın amacı bu değil miÇok ciddi gece gece sinirlendim, kafamı karıştırdı.
Kadının kocası manyaksa kadını bıçakladı diyelim çocuklar varsa bu neyin vebali? Hiç bir şeyin garantisi var mı? Çocuk değiliz ki artık.
Sanırım konuyu takibi bırakmak en iyisi olacak.
Ben zaten birine söylecek değilim babası kalp hastası allah korusun niyetimde o değil evlilik öncesi biriyle ilişki yaşayanıda kınamam evladım var büyükte konuşmam nişanlıyken aldatmakta normal olmamalı bence ama ya bunun sizce savunulacak bir yanı var mı bana ağır gelen buMaalesef ne anlatırsanız anlatın hiç bir haklılığınız yok. Dakikalardır konunuzu defalarca okudum.
Empati yapmanızı rica ediyorum. Böyle bir sırra sahip olsanız görümcenizin bunu sizin için kullanmasını ister miydiniz? Bunu söylemeyi düşünme ihtimali bile çok kötü bakın. Din konularını konuşmak yasak biliyorum ancak. Dinimizde birinin ayıbını gördüğünde kapat deniliyor. Bunu duyur bunu onlara karşı kullan değil. Vebalden bahsediyorsunuz, şuan o kadının vebaline giriyorsunuz başkasının değil. Ve karma gerçekten var. Allah esirgesin ailenizden birinden çıkabilir daha kötüsü evladınızdan çıkabilir. Yani gerçekten gerek var mı huzur kaçırmaya. Laf sokmalar hep olan şeyler bunların altında kalmamak için insanların açıklarını kullanamayız ki. Kim hatasız? Şu sitede binlerce kadın var ve inanın çok büyük çoğunluğu evlilik öncesi ilişkiler var. Bu yanlış bişey değil, insan evleneceği insanı bilmiyor ki ona göre davransın. Lütfen yani ya her koyun kendi bacağından asılır yapmayın. Duyulsa kocası kadını öldürse o daha büyük vebal. Halalık yapmıyor demişsiniz. Size göre yapmıyordur ama belki kadın içten içe çok seviyordur. Kendinize saklayın bildiklerinizi. İmasında dahi bulunmayın çok yanlış
İşte olaylar sizin bildiğiniz gibi gelişmedi normal hayatlarda evet böyle demeliydi zaten aslında normal hayatlarda ben böyle şeyleri duymamalıydımGörümcenizin cinsel yaşamı hakkında edindiğiniz gerçekliği belirsiz bilgiyi eşinizle paylaştınız ve eşiniz;
"Seni ne ilgilendirir, sen nereden öğrendin, elin adamlarıyla benim kardeşimi mi konuşuyorsun?" demedi mi?
Çok kez yazdım yazmayacağım artık gerçektenYattığı kadınları size anlatan bir arkadaştan rahatsız olmayıp, sizi zerre kadar alakadar etmeyen görümcenizin geçmişinden rahatsız olmanız çok manidar.
İyi niyet göremedim.
Onun yaklaşımı yanlış diyelim, yanlışa yanlışla cevap verilir mi?
İki yanlış bir doğru etmiyor maalesef.
Vebal falan da değil, düpedüz içiniz hırs ve nefret dolu. Eşiniz olanları umursamamış, görümcenizin nişanlısı bile umursamamış ve kadınla evlenmiş zaten.
Bu durumda tek söz kalıyor geriye.
"Size ne?"
Siz bu hikayenin neresindesiniz yahu?
Hanımefendi neden size ağır gelsin sizi mi aldattı? Yani saygıyı asla aşmamaya çalışıyorum defalarca da söyledim. Sizi neden ilgilendiriyor? Bu konu neden bu kadar kafanızı yoruyor! Sizene, cevabı bu kadar basit.Ben zaten birine söylecek değilim babası kalp hastası allah korusun niyetimde o değil evlilik öncesi biriyle ilişki yaşayanıda kınamam evladım var büyükte konuşmam nişanlıyken aldatmakta normal olmamalı bence ama ya bunun sizce savunulacak bir yanı var mı bana ağır gelen bu
Rahatlık değil ortada olan şeyi herkesin bilmesinden kaynaklıAynen bende buna takıldım. Ben eşime desem “Filanca adam şunla yatmış” diye muhtemelen karakolluk oluruz. İnsanlardaki Bu rahatlık nerden geliyor.
An la ta mı yor mu yum anlatacağım demiyorum zaten bu bana ağır geliyor siz böyle birşeyi bilseniz ağır gelmez mi içimi dökmüşüm sadece benim adımı anmasın diyorum ne dersem olmadı anlamadı en son artık bak ben susuyorum sende sus beni konuşma diyeceğim ama onu bile bir yıldır düşünüyorum yapmıyorum susmayı tercih ediyorum ama bana ağır geliyor buranın amacı bu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?