- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.582
- 158
- Konu Sahibi Balkopugum_
-
Ay gerçekten okuduğum en rezil konuda ilk üçe oynarBak neler var hem de senin çok yakınında kıymetimi bil ben muhteşemim bak alt metnini vererek anlatmadı ise ben de bir şey bilmiyorum.
Eşi de ben biliyorum zaten ya bir gün bir dövdüm ki sorma demiştir muhtemelen.
Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş tam
+111111Size ne ya?
Eşiniz onu dövmüş diye de gurur duymussunuz,bir gün o yumruk size inince görürsünüz kadın dövmek neymiş.
Kadının özelini öğrendiğiniz an abisine yetiştirmissiniz. Eşiniz demedi mi o yakın arkadaşın erkek sana nasıl böyle mahrem bir şeyi anlattı ,ne konuşuyordunuz diye. Bunu ahlaksızlık sayıp bir tane de size vursa konu daha ilginç olurdu (ben de rahat sayılan,bekar biriyim. Bana bile erkek eşim dostum sunla bunla yattım diyemez,öyle bir muhabbet açmam. Siz ne konuşuyordunuz da konu evli kadınin geçmişine geldi?)
Ayrıca ne biliyorsun kocasına kendini bakire diye kakaladigini, belki adamla da evlenmeden önce ilişkiye girdi. Ama ortamlarda çoğu kadın gibi ' ay ilk gece şöyle boyle' geyiği yaptı. Arasinda mi yatiyordun? Kapının girişine vizite mi kesiyordun?
Tam olarak sana ne?
Bunu yayarsan kötü karma pesini bırakmaz. Yetmediği gibi ne ailesi ne eşi kadına b.k sürmez olan sana olur, dedikoducu iftiracı yılan yenge olarak adın çıkar
Bir de eşinin ailesini sevmiyorsun,kadın da seni onlardan uzaklaştırmis. Sukredecegine girdiğin hallere bak
Ben bunu bir yıldır biliyorum zaten intikam istesem ilk öğrendiğim anda derdim ki tanıştığım zamandan beride başka insanlarla birşeyler yaşadığınıda biliyordum ama umrumda değil diyordum ama o benim canımı çok yaktı ben yinede sustum başkalarına demek değil benim dediğim ama bir yanımda bunu bildiğimi bilsin istiyor bana yaşattıklarından dolayıVebal olduğunu düşünmüyorsunuz içten içe intikam almak istiyorsunuz. Yalnız haklı iken haksız duruma düşersiniz. Sonuçta artık evli bir kadın ve bunu söylediğiniz anda çıkacak olaylardan siz mesulsünüz. O yüzden karışmayın
Zaten benim amacım o değil yapmamda benim canımı çok yaktı daha bir çok konu varda yazsam daha çok uzuyacak uzaktan eleştirmek çok kolay benim yerimde olan çoktan suratına vurmuştu ben bunu bir yıldır biliyorum bana yaptıkları bir yerde canıma tak ettiği için ona deyim diyorum ama sonrada ne hali varsa görsün deyip geçiyorumBen olsam haddim olmayan konulara hiç bulaşmam.
Vebal diyorsunuz, ee vebal altında kalmamak için bunu duyursanız ne olacak?
Diyelim ki kocası, görümcenizi öldürdü. Eeee o vebal olmayacak mı?
O yüzden susuyorum zaten konu kötü herles eleştirmeye gelince sanane diyor ama işte öyle değil sana yaşatılan çok ağrına gidiyor hamile halimle beni çok ağlattı ben yinede sustum onun arkasından bir kelime etmedim o benim arkamdan yol yaparken sadece sizin gibi cevap istedimVebal mebal falan hikaye. Elinizi ayagınızı cekin. Acı acı intikam kadınıyım bende. Ama söyle bir durumda asla ugrasmam. Banane yani.
Bunu bilmek yük bilmiyorum anlatamadım tam galibaSaçmalık. Sizene insanların özel hayatından kimle yatmışsa yatmış kaç yıl geçmiş. O sizin vebailiniz değil gorumcenizin vebali, sırf intikam almak için kendinizde dahil herkesin başını belaya soktuğunuzla kalacaksınız.
Amacınız her ne olursa olsun bunu kalkıp burada konuşmanız bile çok çirkin. Hemcinsiniz o sizin. İsterse yedi kat düşmanınız olsun bu şekilde konuşamazsınız.Zaten benim amacım o değil yapmamda benim canımı çok yaktı daha bir çok konu varda yazsam daha çok uzuyacak uzaktan eleştirmek çok kolay benim yerimde olan çoktan suratına vurmuştu ben bunu bir yıldır biliyorum bana yaptıkları bir yerde canıma tak ettiği için ona deyim diyorum ama sonrada ne hali varsa görsün deyip geçiyorum
Açıkcası ben onunla arayı falan düzeltmek istemiyorum artık sadece arkamdan konuşmasın istiyorum susmuyor susmuyor sürekli dediği şeyler kulağıma geliyor belki kendine söylersem susar diyorum kendime yakıştıramıyorumYüzleşin ama ben bunu biliyorum demeyin. Bilmiyormuş gibi konuşun sonra da sorunu çözmeye çalışıyorum dersiniz, sorunum yok derse yüzleştiririm bak böyle demişsin. Senin ne sıkıntın var gibisinden aptala yatın, bilmiyormuş gibi davranın.
Sürekli bilenmeyin, kimse mükemmel değil.
Daha nelerde en basitini diyorum sadece sussun benim adımı ağzına almasın artık istiyorumHerkes kendisine yakışanı yapar. Siz de kendinize yakışanı düşünün ve öyle hareket edin.
Bu arada tek bir sır mı biliyorsunuz, biran bildiğim sırları düşündüm de. Ooooo.Ölene kadar benimle tabi ki.
Açıkcası ben onunla arayı falan düzeltmek istemiyorum artık sadece arkamdan konuşmasın istiyorum susmuyor susmuyor sürekli dediği şeyler kulağıma geliyor belki kendine söylersem susar diyorum kendime yakıştıramıyorum
Tamam da sizin üstünüze vazife olmayan bir konu hakkında ne diyebilirsiniz?neyi vuracaksınız yüzüne size ne???Zaten benim amacım o değil yapmamda benim canımı çok yaktı daha bir çok konu varda yazsam daha çok uzuyacak uzaktan eleştirmek çok kolay benim yerimde olan çoktan suratına vurmuştu ben bunu bir yıldır biliyorum bana yaptıkları bir yerde canıma tak ettiği için ona deyim diyorum ama sonrada ne hali varsa görsün deyip geçiyorum
Banada tiksindigim, sevmedigim gram hazmetmedigim kız arkadaslarım hakkında cok seyler söylendi. Arkamdan konuşmalarına, iftira atmalarına ragmen. Cıkıpta şöyle şöyle yapmıssın etmissin diyip pisliklerini dökmedim.O yüzden susuyorum zaten konu kötü herles eleştirmeye gelince sanane diyor ama işte öyle değil sana yaşatılan çok ağrına gidiyor hamile halimle beni çok ağlattı ben yinede sustum onun arkasından bir kelime etmedim o benim arkamdan yol yaparken sadece sizin gibi cevap istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?