Bir sır biliyorum kendime mi kalsa söylesem mi bilmiyorum 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay gerçekten okuduğum en rezil konuda ilk üçe oynar

Sana anlatan kişinin doğru söylediği ne malum nasıl emin olabilirsin ki bunu asla bilemezsin ki doğru olsa bile asla kimseye söylememelisin. Görümcene duyduğun hislerle hareket etme. Senlik bir durum yok. Bildiğini sandığın şeyi unutmalı ve yoluna bakmalısın. Çok tehlikeli durumlara sebep olabilir.

Ne alaka yaaa?? Sizin kişisel meselenizle, kadının geçmişteki özel hayatı ne alaka?? Sizi ne ilgilendirir konunun veballe falan alakası nedir? Tamamen elinize bir koz geçmiş bunu kullanmak istiyorsunuz ama gerçekten haddiniz değil ve çok çok ayıp ve bel altı. Hem de o kadının kardeşiyle evlisiniz hiç mi hiç yakışmaz böyle şeyleri dillendirmek bile. Gerçekten çok ayıp ve yakışıksız

+111111

Ben bunu bir yıldır biliyorum zaten intikam istesem ilk öğrendiğim anda derdim ki tanıştığım zamandan beride başka insanlarla birşeyler yaşadığınıda biliyordum ama umrumda değil diyordum ama o benim canımı çok yaktı ben yinede sustum başkalarına demek değil benim dediğim ama bir yanımda bunu bildiğimi bilsin istiyor bana yaşattıklarından dolayı

Siz vebaldan değilde intikam duygusundan bunu yapmıyorsanız ne olayım yani.
Gorumcenizin yaptığı evet kötü ama sizin yaptığınız daha kötü. Eşiyle konuşmuş biliyor kabul etmiş devam etmiş size ne? Bu bana vebal diyip eşinize anlatmanız bile hiç olmamisken bir de ailesine saygım var ama kime anlatsam hesabı yapıyorsunuz yazık.

Ben olsam haddim olmayan konulara hiç bulaşmam.

Vebal diyorsunuz, ee vebal altında kalmamak için bunu duyursanız ne olacak?
Diyelim ki kocası, görümcenizi öldürdü. Eeee o vebal olmayacak mı?
Zaten benim amacım o değil yapmamda benim canımı çok yaktı daha bir çok konu varda yazsam daha çok uzuyacak uzaktan eleştirmek çok kolay benim yerimde olan çoktan suratına vurmuştu ben bunu bir yıldır biliyorum bana yaptıkları bir yerde canıma tak ettiği için ona deyim diyorum ama sonrada ne hali varsa görsün deyip geçiyorum

Vebal mebal falan hikaye. Elinizi ayagınızı cekin. Acı acı intikam kadınıyım bende. Ama söyle bir durumda asla ugrasmam. Banane yani.
O yüzden susuyorum zaten konu kötü herles eleştirmeye gelince sanane diyor ama işte öyle değil sana yaşatılan çok ağrına gidiyor hamile halimle beni çok ağlattı ben yinede sustum onun arkasından bir kelime etmedim o benim arkamdan yol yaparken sadece sizin gibi cevap istedim

Herkes kendisine yakışanı yapar. Siz de kendinize yakışanı düşünün ve öyle hareket edin.
Bu arada tek bir sır mı biliyorsunuz, biran bildiğim sırları düşündüm de. Ooooo. Ölene kadar benimle tabi ki.

Amacınız her ne olursa olsun bunu kalkıp burada konuşmanız bile çok çirkin. Hemcinsiniz o sizin. İsterse yedi kat düşmanınız olsun bu şekilde konuşamazsınız.

Ayrıca arkadaşınız da saygisizin tekiymis birlikte olduğu kadını diline dolamasına bakılırsa. Sen ne anlatıyorsun diyemediniz mi? Ayıptır ne biçim erkeksin diyemediniz mi? Bir kadın olarak başka bir kadın hakkında bu şekilde konuşulmasına nasıl izin verdiniz? Bir kadının cinsel hayatını, kızlık zarını onun abisiyle utanmadan nasıl konusabildiniz?

Açıkcası ben onunla arayı falan düzeltmek istemiyorum artık sadece arkamdan konuşmasın istiyorum susmuyor susmuyor sürekli dediği şeyler kulağıma geliyor belki kendine söylersem susar diyorum kendime yakıştıramıyorum

Daha nelerde en basitini diyorum sadece sussun benim adımı ağzına almasın artık istiyorum

Dediğim şey kadını susturmanın tek yolu. “Biliyorum seni rezil ederim”deseniz ne olacak? Bilmiyormuş gibi yapıp, sanki diğer elemandan haberiniz yokmuş gibi yaparak susturabilirsiniz en azından. Siz bilirsiniz

Tamam da sizin üstünüze vazife olmayan bir konu hakkında ne diyebilirsiniz?neyi vuracaksınız yüzüne size ne???
Aaaa ne çirkinlik ama ya
Hadi ikinizin arasındaki meseleyle alakalı bir şey olsa yüzleşin diyeceğim de , bu konudaki üçüncü kişi bile değilsiniz alakanızın olmadığı hassas ve özel bir konu. Olayı burdan tutarak lehinize çevirebileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz herkesin gözünde inanılmaz düşersiniz. İnanın benim çevremden birisi birine bunu yapsa bi daha asla yüzüne bakmam. Birine bunu yapan ilerde bana neler yapar. Ne hain bir düşünce şekli çünkü. Bizim apartmanda bir komşu diğerinin kızı hakkında sevgilisi var diye dedikodusunu yaparken annem eee herkesin olabilir, herkes kendi işine baksın herkesin çoluğu çocuğu var deyip görüşmeyi kesmişti. Yani anlatabiliyor muyum yaptığınız ve düşündüğünüz şeyin ne kadar çirkin olduğunu??

Banada tiksindigim, sevmedigim gram hazmetmedigim kız arkadaslarım hakkında cok seyler söylendi. Arkamdan konuşmalarına, iftira atmalarına ragmen. Cıkıpta şöyle şöyle yapmıssın etmissin diyip pisliklerini dökmedim.
Her türlü vururumda bir kadını bu şekilde vurmam. İgrenclik cünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…