- 3 Ağustos 2019
- 2.169
- 5.152
- 158
- 39
- Konu Sahibi Balkopugum_
-
Dinden soğuma sebebisiniz başlı başına.Uzuuunnnn aradan sonra merhaba arkadaşlar. Malum geçmişte bir konum var hamilelik çocuk vs buralara uğramayalı baya oldu. Görümcemle 2 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruz. Onun bana bu öfkesinin nefretinin sebebi çok farklıymış bu dönemde onu anladım.
İnsanlardan beni tamamen uzaklaştırıp arkamdan bir çok laflar etti eşimin akrabalarına sizi istemiyor evine gitmenizi istemiyor giderseniz kardeşime onlar gelirse seni boşarım demiş vs bir çok laf etmiş arkamdan. Ben bunları ara ara duydum hiçbir gerçekliği olmayan şeyler bunlar.
Ama daha başka bir konu var ki bu şahıs nişanlıylen benim üniv yakın arkadaşımla yatmış hem nişanlısı hem o ikisini idare etmiş bana arkadaşım kendi itiraf etti. Hemde sayısız defa hani hata dersin olur dersin ama öyle değil. Kocası kabul etmiş banane diyeceğim ama bunu kız sanıyor öyle bir yerde denk getirmiş ki oldu bittiye getirmişiğrenç şeyler yani korkusu aslında benim bunları öğrenmemmiş sanırım insanları uzaklaştırması da bu sebepten.
Eşim akrabalarıyla pek samimi değil zaten bunu yapmasıda pek umrumuzda değil açıkçası sorun şu ben bu vebali taşıyamıyorum. Eşime anlattım doğrudur dedi hiç şaşırmadım dedi insanın kardeşine bunu demesi garip gibi ama ablasını tanıyor zaten gençken bir çok kez sokaktan toplamış dövmüş vs.
Bu şahıs bana sürekli laf sokuyor kalabalık ortamlara girdiğimizde düğün cenaze illaki denk geliyoruz her seferinde bir çabası var yoruldum bir köşede sen busun diyesim var sussun sağda solda konuşmasın diye ama öyle bir insan olmadım. Üzülüyorum kocasına nasıl doldurduysa adam bana karşı kinli sanıyorki nişanlıyken yattıklarını bildiğim için onları tehdit ediyorum. En son kavgamızda bu bana begenmiyosan gidersin imasında bulundu bende ben gidersem senin yuvanıda yıkar giderim dedim sen ne biliyorsun dedi delirdi o zaman bu konuyu kesin bilmiyordum öğrendim.
Şimdi içim içimi yiyor bunu bilmek bir vebal kendine mi desem ya da hiç demesem mi herkese diyemem zaten eşime ailesine saygım var ondan susarım siz olsanız ne yapardınız?
Dedim arkadaşımada ilişkimi kestim zaten onun kadar sende suçlusun dedim eşim zaten biliyor başkalarıyla birşeyler yaşadığını aslında anlamak için yaşamak sanırım bana sorsalar bende derim erkek kardeşi bunu duyunca bişey dememiş mi diye ben bile söylerken çekimdim sevmyorum ama anlatamıyorum sinir anımda bu yüzden sevmiyorum dedim açık açık yatmış demedim tabiAmacınız her ne olursa olsun bunu kalkıp burada konuşmanız bile çok çirkin. Hemcinsiniz o sizin. İsterse yedi kat düşmanınız olsun bu şekilde konuşamazsınız.
Ayrıca arkadaşınız da saygisizin tekiymis birlikte olduğu kadını diline dolamasına bakılırsa. Sen ne anlatıyorsun diyemediniz mi? Ayıptır ne biçim erkeksin diyemediniz mi? Bir kadın olarak başka bir kadın hakkında bu şekilde konuşulmasına nasıl izin verdiniz? Bir kadının cinsel hayatını, kızlık zarını onun abisiyle utanmadan nasıl konusabildiniz?
Aslında beni tutanda o ama bazen çok damarıma basıyor gerçekten yaşanmadan anlaşılmayan şeylerBanada tiksindigim, sevmedigim gram hazmetmedigim kız arkadaslarım hakkında cok seyler söylendi. Arkamdan konuşmalarına, iftira atmalarına ragmen. Cıkıpta şöyle şöyle yapmıssın etmissin diyip pisliklerini dökmedim.
Her türlü vururumda bir kadını bu şekilde vurmam. İgrenclik cünkü.
Tabii arkadaşınızı son cümlesine kadar dinleyip sonra ilişkinizi kestinizDedim arkadaşımada ilişkimi kestim zaten onun kadar sende suçlusun dedim eşim zaten biliyor başkalarıyla birşeyler yaşadığını aslında anlamak için yaşamak sanırım bana sorsalar bende derim erkek kardeşi bunu duyunca bişey dememiş mi diye ben bile söylerken çekimdim sevmyorum ama anlatamıyorum sinir anımda bu yüzden sevmiyorum dedim açık açık yatmış demedim tabi
Ezik misin?
Kadın seni başkalarına kotulediginde buna dair yuzlesseydin, senin canını yaktiginda çıksaydı sesin.
Belaltindan ne demeye çalışıyorsun?
Nereden biliyorsun başka insanlarla bir şeyler yaşadığını? Aralarında mi yattın?
Nasıl bu kadar eminsin?
Sen de genç kadınsın, bak çoluğun cocugun varmis. Yarın bir gün şerefsiz gevşek ağızlı bir erkeğin ağzından çıkan laf,duyulan dedikodu seni de zor duruma sokabilir ya da yaptığın kötülük - aldığın ah çocuklarından çıkabilir. Nasil cesaret edebilirsin?
Karmaya,İnsanın yaptığı iyilik kötülüklerin kendini bulacaagina inanıyorsan zaten basın büyük dertte. Ama benim karmayla marmayla isim yok, Müslümanım elhamdülillah diyorsan
Hucurat suresi 12. ayet; Zannın çoğundan sakının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin gizli hallerini ve kusurlarını araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın. Herhangi biriniz ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı?
Nur suresi 4. Ayet;
Namuslu kadınlara zina isnadında bulunup, sonra (bunu isbat için) dört şahit getiremeyenlere seksener sopa vurun ve artık onların şahitliğini hiçbir zaman kabul etmeyin. Onlar tamamen günahkârdırlar.
4 şahidin var mı? Yok.
Yani zina iftirası atmak zina yapmaktan büyük günah:) ki sen şurada bile kadının gıybetini yaptın.
Utanmalisin bence
Hop diye inanmadım adam duvarındaki asılı olan fotolara kadar saydı o kadarda aptal değilim aynı evde kalan kişileri anlattı bende sorguladım nasıl olsa sevmiyorum diyip hop diye atlamadım aklım var benimde ezik demeniz hoş değil emin olmasam inanmam en baştan duyduğum şeyler ama son bir yılda duyduklarımdan sonra inandım çok şükür anlım ak sen kendinden eminsen kimse sana laf edemez yanlışsınız kusura bakmayınEzik misin?
Kadın seni başkalarına kotulediginde buna dair yuzlesseydin, senin canını yaktiginda çıksaydı sesin.
Belaltindan ne demeye çalışıyorsun?
Nereden biliyorsun başka insanlarla bir şeyler yaşadığını? Aralarında mi yattın?
Nasıl bu kadar eminsin?
Sen de genç kadınsın, bak çoluğun cocugun varmis. Yarın bir gün şerefsiz gevşek ağızlı bir erkeğin ağzından çıkan laf,duyulan dedikodu seni de zor duruma sokabilir ya da yaptığın kötülük - aldığın ah çocuklarından çıkabilir. Nasil cesaret edebilirsin?
Karmaya,İnsanın yaptığı iyilik kötülüklerin kendini bulacaagina inanıyorsan zaten basın büyük dertte. Ama benim karmayla marmayla isim yok, Müslümanım elhamdülillah diyorsan
Hucurat suresi 12. ayet; Zannın çoğundan sakının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin gizli hallerini ve kusurlarını araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın. Herhangi biriniz ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı?
Nur suresi 4. Ayet;
Namuslu kadınlara zina isnadında bulunup, sonra (bunu isbat için) dört şahit getiremeyenlere seksener sopa vurun ve artık onların şahitliğini hiçbir zaman kabul etmeyin. Onlar tamamen günahkârdırlar.
4 şahidin var mı? Yok.
Yani zina iftirası atmak zina yapmaktan büyük günah:) ki sen şurada bile kadının gıybetini yaptın.
Utanmalisin bence
Vebal ne alaka onu anlamadım ama aranızda daha önceden başka bi şey yaşanmadığına emin misiniz? Sürekli dedikodunuzu yapması dışında sanki sizde onu kıracak, sinirlendirecek bir harekette bulunmuşsunuzda onun intikamını alıyor gibi geldi bana eksik anlatmadığınıza emin misiniz? Kaynana ve görümcelerin genel olarak gelinlerle sıkıntı yaşadığını hep görüyor ve duyuyorum ama bu başka bir seviye olmuş.Uzuuunnnn aradan sonra merhaba arkadaşlar. Malum geçmişte bir konum var hamilelik çocuk vs buralara uğramayalı baya oldu. Görümcemle 2 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruz. Onun bana bu öfkesinin nefretinin sebebi çok farklıymış bu dönemde onu anladım.
İnsanlardan beni tamamen uzaklaştırıp arkamdan bir çok laflar etti eşimin akrabalarına sizi istemiyor evine gitmenizi istemiyor giderseniz kardeşime onlar gelirse seni boşarım demiş vs bir çok laf etmiş arkamdan. Ben bunları ara ara duydum hiçbir gerçekliği olmayan şeyler bunlar.
Ama daha başka bir konu var ki bu şahıs nişanlıylen benim üniv yakın arkadaşımla yatmış hem nişanlısı hem o ikisini idare etmiş bana arkadaşım kendi itiraf etti. Hemde sayısız defa hani hata dersin olur dersin ama öyle değil. Kocası kabul etmiş banane diyeceğim ama bunu kız sanıyor öyle bir yerde denk getirmiş ki oldu bittiye getirmişiğrenç şeyler yani korkusu aslında benim bunları öğrenmemmiş sanırım insanları uzaklaştırması da bu sebepten.
Eşim akrabalarıyla pek samimi değil zaten bunu yapmasıda pek umrumuzda değil açıkçası sorun şu ben bu vebali taşıyamıyorum. Eşime anlattım doğrudur dedi hiç şaşırmadım dedi insanın kardeşine bunu demesi garip gibi ama ablasını tanıyor zaten gençken bir çok kez sokaktan toplamış dövmüş vs.
Bu şahıs bana sürekli laf sokuyor kalabalık ortamlara girdiğimizde düğün cenaze illaki denk geliyoruz her seferinde bir çabası var yoruldum bir köşede sen busun diyesim var sussun sağda solda konuşmasın diye ama öyle bir insan olmadım. Üzülüyorum kocasına nasıl doldurduysa adam bana karşı kinli sanıyorki nişanlıyken yattıklarını bildiğim için onları tehdit ediyorum. En son kavgamızda bu bana begenmiyosan gidersin imasında bulundu bende ben gidersem senin yuvanıda yıkar giderim dedim sen ne biliyorsun dedi delirdi o zaman bu konuyu kesin bilmiyordum öğrendim.
Şimdi içim içimi yiyor bunu bilmek bir vebal kendine mi desem ya da hiç demesem mi herkese diyemem zaten eşime ailesine saygım var ondan susarım siz olsanız ne yapardınız?
Yav he he, kotusun iste baya bayaBen kötü olsaydım susmazdım neden utanayım ablasını tanıyor biliyor zaten
O tamamen çekilen taraf gitmez gelmez zaten aramız iyiykende gitmek istemezdi karışmasında zaten ama annesine babasına söyledi arkasından laf eden kardeşim diye ama annesi kabullenmiyor tabiEşiniz yola getirsin ablasını. Bak karım hakkinda bir lafın daha kulağıma gelirse silerim seni hayatımdan desin. Madem çok iyi eşiniz desin bunu niye susuyor?
Siz eşinizle ablasının cinsel hayatını konuşmuşsunuz. Yani pes diyorum. Şimdi burada kimse destek vermez, vermemeli. Size hakaret olarak algılamayın belli ki gözünüz kararmış. Hatalısınız ve çok büyük hata yapmaya doğru da gidiyorsunuz. Sizin başınıza bir şey gelse nefret ettiğiniz akrabalarınız ilk gelmeye çalışır. Düğün cenaze bir şekilde beraber olacaksınız siz alttan alın.Dedim arkadaşımada ilişkimi kestim zaten onun kadar sende suçlusun dedim eşim zaten biliyor başkalarıyla birşeyler yaşadığını aslında anlamak için yaşamak sanırım bana sorsalar bende derim erkek kardeşi bunu duyunca bişey dememiş mi diye ben bile söylerken çekimdim sevmyorum ama anlatamıyorum sinir anımda bu yüzden sevmiyorum dedim açık açık yatmış demedim tabi
Bende inanmadım odasında asılı olan fotolar falan baya bişey söyledi yani söylenenlerde belli WhatsApp grubunda yazılmış kesin şeylerSiz de sürekli duyumlarla hareket ediyorsunuz ama duydukarınız çok mu güvenilir kişiler yani?
Gözünle bile görsen iki kere bak demişler siz maşallah yakın arkadaş bunu dedi yok artık diyorum ona da şu üniversiteden arkadaşa.
Yok arkamdan şunu demiş akrabadan duydum diye gidiyorsunuz.
Üniversiteden yakın arkadaşınız size bunu anlatsa hadi doğru diyelim insan özeli ulu orta anlatır mı diye ağzının payını vermeniz lazım.
Görümceden bağımsız bir kadın hakkında doğruluğu belli olmayan şeyler anlatan erkeğin ağzına o laflar tıkılmalı ya.
Cücük beyinli adam.
"Kocam ablasına o..pu diyor,mutluyum"demek istediniz galiba bu mesajınızda..Ben kötü olsaydım susmazdım neden utanayım ablasını tanıyor biliyor zaten
Eee bu muhabbet oralara nasıl geldi?Hop diye inanmadım adam duvarındaki asılı olan fotolara kadar saydı o kadarda aptal değilim aynı evde kalan kişileri anlattı bende sorguladım nasıl olsa sevmiyorum diyip hop diye atlamadım aklım var benimde ezik demeniz hoş değil emin olmasam inanmam en baştan duyduğum şeyler ama son bir yılda duyduklarımdan sonra inandım çok şükür anlım ak sen kendinden eminsen kimse sana laf edemez yanlışsınız kusura bakmayın
Konuyu kapatmak için değil emin olmak için ayrıntı da aldınız yani. Aynen üzerinize çok büyük yük olmuş konu.Hop diye inanmadım adam duvarındaki asılı olan fotolara kadar saydı o kadarda aptal değilim aynı evde kalan kişileri anlattı bende sorguladım nasıl olsa sevmiyorum diyip hop diye atlamadım aklım var benimde ezik demeniz hoş değil emin olmasam inanmam en baştan duyduğum şeyler ama son bir yılda duyduklarımdan sonra inandım çok şükür anlım ak sen kendinden eminsen kimse sana laf edemez yanlışsınız kusura bakmayın
Aynen ya ben neler neler biliyorum, çevrem hep bana anlatır dururdu bir şeyleri, eşime bile anlatmamaya çalışırım. Olur da bir şekilde tanışırı hatırlar veya ben olmam konuşur diye . Arkadaş da iğrenç, evlenen kadının arkasından bunu anlatmamalı, onursuz erkek demek ki zaten kadın nişanlı iken beraber olmuş. Her şeyi geçtim kadınla erkek ne yaşarsa yaşasın iki kişi haricinde konuşulmamalı. Sinirlendim
Ne kotu bir insansiniz siz ya? Gorumce 1 kotuyse siz 2 kotusunuz. Belli ki bosuna yapmamis size yaptiklarini. Bu konuyu esinizle konusurken de hic utanmadiniz mi? O da ayri konu
Başkasının özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Lütfen burunlarımızı sadece nefes almak için kullanalım. İyi akşamlar dilerimUzuuunnnn aradan sonra merhaba arkadaşlar. Malum geçmişte bir konum var hamilelik çocuk vs buralara uğramayalı baya oldu. Görümcemle 2 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruz. Onun bana bu öfkesinin nefretinin sebebi çok farklıymış bu dönemde onu anladım.
Hop diye inanmadım adam duvarındaki asılı olan fotolara kadar saydı o kadarda aptal değilim aynı evde kalan kişileri anlattı bende sorguladım nasıl olsa sevmiyorum diyip hop diye atlamadım aklım var benimde ezik demeniz hoş değil emin olmasam inanmam en baştan duyduğum şeyler ama son bir yılda duyduklarımdan sonra inandım çok şükür anlım ak sen kendinden eminsen kimse sana laf edemez yanlışsınız kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?