Bir şey yoktur değil mi?

Geçen gün markette bir amca vardı. En az 70 yaşı belli. Tam 3 kutu prezervatif aldı. Gayette rahattı yani. Ne var bunda utanacak.

Ay içiniz rahatlamasın zaten mümkünse.Bunu yapamayacak hiç kimse bebek aldırırım demez .Bi de o kadar zor bebek sahibi olmuşsunuz nasıl bi cana kiymayi düşünebilirsiniz keyfiniz için cidden anlamıyorum.
Adamakıllı korunsaydınız dua isteyeceginize

Ya herkes utanma konusuna takıldı keşke soylemeseydim 3 çocuk anasıyım şu yazılanları bilmiyor muyum işte az teselli yahu ayrıca benim kadar kimse asi olamaz herhalde çocuğumuz yogun bakımda kaldı sonra kızım 1. Sınıfa başladı derken çok dikkate alamadik şimdi de kivraniyorum ne yapayım oleyim mi ben ama dur şu yazdıklarımı allem edip beni vuracak birileri çıkar kk hatunlarini tanıyorum çünkü neyse ben kapattirayim en iyisi yoksa dibi gorucem MuneMune hesabı doğrulanmış üye. rica etsem konum kapanabilir mi ?

He He gülüm he sensin sen varsa aldirmiycam rahatladın mi :)

Geri çekilme ile çok şükür şuan 21 haftalık hamileyim. Korunmaya mı yoksa Bebek yapmaya mı daha yardımcı bilemedim

Terbiyesizlik yap diye açma konuyu bu lafı acaba hangi kendini bilmez söyler diyordum Bingo tebrikler
madem bu cevapla karşılaşacağınızı biliyorsunuz o zaman konuyu açtıysanız bunlara da katlanacaksınız.
ayyy ne nazlı bir ailesiniz siz öyle kocası hem zevkinden geri kalmaz hem utanır, karısı konu açar birisi tersleyince trip atar tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...

Son düzenleyen: Moderatör:

Sende istemediğin ne varsa inşallah olsun cuma saati aminnnn
Konuyu pek anlamamakla birlikte Cuma'ya beddualarınızı karıştırmak yanlış olmuş. Böyle özel günler beddua için değil dua için vardır. Bilin istedim.

Konuyu pek anlamamakla birlikte Cuma'ya beddualarınızı karıştırmak yanlış olmuş. Böyle özel günler beddua için değil dua için vardır. Bilin istedim.

Arkadaş etmiş ama bende etmek istedim korktuğum şeyle vuracak beni ses cikarmayacam öyle mi

Niye sen dert ettin ki bu kadar

ben seni neden dert edeyim ki, sen daha ne yapacağını bilemeyen bir insansın, muhatabım bile olamazsın

Sakin olun hanımlar
Umarim yoktur öyle bisey.insan adeti bir gün geçikse bile hemen bir telaş yapıyor.
Sprailim var 5 gundur adetim geçilti
İnşallah sende de bende de bişey yoktur

Arkadaş etmiş ama bende etmek istedim korktuğum şeyle vuracak beni ses cikarmayacam öyle mi
Bu sesini kocana çıkarsana sen tüplerini bile bağlatmana izin vermemiş prezervatif alamıyor o kadar korkuyosun da .Kocan seni düşünmemiş ben mi düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…