Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde öyle korunuyoruz ama aslında bu etkili bir korunma yöntemi değilmiş. Ayrıca yeni doğum yapmışsın canım ondan böyle vücudun daha düzene oturmadi bence. Bende mesela haziran da doğum yaptım agustosta adet oldum eylülde olmadım şimdi oluyorum.Günaydın hanımlar doğru yerdeyim sanırım benim için dert 3. Çocuğumu temmuzda doğurdum eşim tüpleri mi bağlatmama izin vermedi araştırmis benim için zararlı olabileceğine kanaat getirdi benide ikna edince ameliyatta yaptırmadik bağlama işlemini.
Ben belli bir süre sonra Spral ile korunacaktim o süre zarfında eşim korunacakti yanlız prezervatif almaya utanıyor ne zamandır kaç kere markete eczaneye gitti kız varmış alamamış benle alışveriş yaparken ben alicaktim onada izin vermedi yine utandı şimdi geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz (afedersiniz) hep işimize yaradı dikkatli çünkü ama ben 3. Ayda adet oldum ayin dokuzunda 4. Ay yani bu ayın dokuzunda bekliyordum gelmedi birsey var mıdır ?süt veriyorum etkin şekilde birsey olmaz değil mi?
Dip not :ilk çocuğum aşılama 2. Ve 3. Kendiliğinden 3. 4. Deneme sonralarinda oldu pcos hastasıyım ha deyince olmuyor bebeğim ama korkuyorum.
Ne olur ters yapmayın canım çok sıkkın patlayacak gibiyim
Deme öyle ya Hayır 2 ve 3 numara korumazken oldu bilinçli doğurgan bir hatun degilim onada güveniyorum ama 3. Doğumda preglemsi geçirdim çok korkuyorum olursa Allah muhafaza aldırmak zorunda kalırım3 çocuk sahibi koskoca insanlar prezervatif almaya utanıyor ya... hayır bi de geri çekilme ile korunuyoruz demişsin. iddia ediyorum hamileliklerin 3te biri geri çekilme ile oluyodur. allah analı babalı büyütsün. 4. çocuğunuz hayırlı olsun şimdiden.
Deme öyle ya Hayır 2 ve 3 numara korumazken oldu bilinçli doğurgan bir hatun degilim onada güveniyorum ama 3. Doğumda preglemsi geçirdim çok korkuyorum olursa Allah muhafaza aldırmak zorunda kalırım
Eşime gelince ben alıyordum onu hiç ikna edemedim ki markete 3 çocukla gidiyoz bebeğim 4 aylık şimdi de Kızlarımızdan utanıyor meraklıları çok sorar lar diye utanma işi ile ilgili geçen gün dalga geçtim zaten sevistigimizi anlarlar diyemi korkuyorsun dedim ondan da utandı öyle deme diyor :) ama en iyisi net bugün vericem siparis nerden alsam ?
Ay ind. Öyledir benim arkadaş spiral le hamile kaldi ya taktirde yine kalırsam offf o tüp leri baglatacaktim ben ahh benim kocam derdi bana birsey olmasın ama resmen kendimize sıkıyoz şu stres yeter yaniBizde öyle korunuyoruz ama aslında bu etkili bir korunma yöntemi değilmiş. Ayrıca yeni doğum yapmışsın canım ondan böyle vücudun daha düzene oturmadi bence. Bende mesela haziran da doğum yaptım agustosta adet oldum eylülde olmadım şimdi oluyorum.
Yok onu kızlar Lada gönderiyorum az nefes almak için yani bizim yaşantımızi görseniz çocuklarsiz birsey yapamıyoz emanet edecek bir yer yok netten alicam bugünher seferinde mi 3 çocukla gidiyosunuz? bi kere çıkıp tek başına alsın üç beş kutu ne var yani.
Evet öyle işteO sahtedir iyi korumuyodur ama geri çekilme tam koruyodur di mi ?
Zor mu peki ?Spiral taktirmak icin ne bekliyorsunuz ki.. Hemen takiyolar. Adet donemi beklemene de gerek yok.
Tam da ondan herhaldeNeden çekiniyor ki kasiyer kasadan ürünü geçirirken vaay sevişiyorlar mı demeyecek heralde
ha ha 3 çocuk var ortada zaten.Tam da ondan herhalde
Walla değil şaka öyle bir niyeti varsa o yıpranir en çok sabahları evden bir çıkışları var okula yetiştircem diye aksamda oglanı kucakta gezdirme seansları huni takar gezeriz artikŞaka mı bu kocanız ya prezervatif sahtedir korumuyodur ne demek ? Ya kocanız aşırı saf ya da sizi tekrar hamile bırakmak için kandırdı baya. Yok tüp bağlatma zararlı yok spiral taktıramadım yok prezervatif sahtedir internette. İşiniz zor.
Yok ben utanmam ki farkettim önceleri ben almışım hep adam ondan kivraniyor eczaneye gidebilirim aslında 3unu başına sarıp :)ha ha 3 çocuk var ortada zaten.
neyin utanması bu:))
arkadaşım şaka maka kazaya uğrayacaksın.
git ASM DEN al kendin direk.
sen de mi utanıyorsun:))?
Öyle olmuyor ikinci doğumdan sonra başka çocuk istemediğimiz için sezaryen sırasında tüplerimi de bağlattık .Hiç bir menapoz etkisi yaşamadım çok şükür sağlıklıyım ve normal seyrinde yaşıyorum.Aksine hamile kalma korkusu yaşamadığım için stres de yapmıyorum.Menepoz da yaşanan etkiler yaşanıyorMuş doğal akışı bozmak istemedik
En güzeli no panik no stresÖyle olmuyor ikinci doğumdan sonra başka çocuk istemediğimiz için sezaryen sırasında tüplerimi de bağlattık .Hiç bir menapoz etkisi yaşamadım çok şükür sağlıklıyım ve normal seyrinde yaşıyorum.Aksine hamile kalma korkusu yaşamadığım için stres de yapmıyorum.
3. Ayda adet oldum
Olmusmudur diyorsunuz ya geri çekilme yöntemine çok eleştiri gelicegini biliyordum ama hep böyle korunduk nadir prezervatif
Peki neden adeti bu kadar erken olmuş olabilir 3. Ayda sütümün azaldığını mi gosterirSütün koruması için 6 aya kadar adet görmüyor olmanız şartı da gerekiyor.
Bi gebelik testi yapmanızda fayda var, çünkü ne süt ne de geri çekilme, etkin bir doğum kontrol yöntemi olarak görülmüyor.
Peki neden adeti bu kadar erken olmuş olabilir 3. Ayda sütümün azaldığını mi gosterir