Bir şey yoktur değil mi?

Preklempsi geçirdiniz diye bir daha hamile kalırsanız aldırmanıza gerek yok bende preklempsi geçirdim ve ikinci gebeliğimi sıkı takiple sağlıklı geçirdim
bunu 4.yü doğurun diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın preklempsi geçiren anneler diğer yaşadığı gebelikleri sonlandırma gibi bir durum yok

Bence de hemen bir tahlil yaptır, için rahat etsin.
Hemen de gidip en kısa zamanda spiral taktır.
3 çocuk zaten zordur eminim, rabbim istemişsiniz nasib etmiş.
Fakat bir 4. kim olsa kaldıramaz diye düşünüyorum.

Allah yardımcınız olsun.

Ayrıca eşiniz "utanıyorum" ayaklarına da yatmasın bence.
Kusura bakmayın da, zevkinden ödün veremiyordur bence.
Hangi devirdeyiz yahu...
O riski almak için de baya bi gözü karaymış demeden edemeyeceğim.

Vurun abaliya bunları bende biliyorum eşime kızmıyorum bende de hata var diretmeliydim ben miy miy yapınca adam hareket etmiyor her zaman ki duruşumu bozmamam lazım süte güveniyorum en çok ilk kızıma sonra adeti düzensiz olunca dok gittim bana tekrar kendiliğinden gebe kalamazssin tedavi ile anca olur demişti bizde eşimle olmazsa olmasın kızımız yeter dedik doktora Kasım ayında gitmiştim aralıkta hamile kalmışım ama 13 ay korunmadim nasıl olsa olmuyor olursa da süper olur diye yani yumurtlayan bir kadın değilim dok göre

İlk aşılama da oldu ben hayıt tohumu kullandım tefriceye de çektim artık Rabbim vesile kıldı oldu inş. Sizde çok aramadan kavusursunuz evlatlariniza

Yok valla utanıyor ha bugün ha yarın derken Kıyamam ona öyle içten pazarlıkli d bi adam değil azcık yavaştan almayi sever ama 2 işte çalışıyor eve gelip elimde ne yük varsa almaya çalışıyor çok ta unutkan herseyi düşünmekten ne diyeyim ben de suç var diretmeliydim

Bu kadar koca sözü dinleyen kadın var mı? Bazı konularda gerçekten şoka giriyorum. Yada ben mi çok asiyim? Ama değilim biliyorum sorun bende değil. Kocasız hiç mi bir yere gitmiyosun? Bi avm bi market. Utancak nesi var? Dördüncüyü yapsan kondom almaktan daha mı kolay gelecek sana?

Nekadar etkin bi sekilde sut verirsen ver adet olduguna gore sütün korumamis..geleneksel (gericekilme) yontemi nin koruyuculugu %60 70 lerde.onuda arastrsaydi keske eşin...o sekilde hamile kalan cok fazla insan var cunku zevk suyundada sperm cikisi olabiliyor.bian once test yaptr bence emin ol

Siz eşinize bakmayın markete gidince kendiniz alın 4.ye hamile kalmaktan ve 4 çocuğa da bakamamanin yarattigi bunalimdan daha zor olamaz prezervatif almak.

Aşılamayla bebek sahibi olan bi kadının bi de tefriciye çektim falan filan demişsiniz bu kadar rahat hamileysem aldırırım demesi beni şok etti ya.Koca sözünü tüp bağlatma deyince dinliyosunuz da aldırma dediginde neden dinlemiyosunuz peki?Eşim izin vermez demişsiniz ya malum.
Hadi doğru durust korunursun da yine hamile kalirsin bakamayacaksindir aldirirsin onu yine anlarım.Ama böyle keyfe keder yaşayıp bi cana son verebilecek olmanızı anlamıyorum hakikaten

Ya benim eşim de uyanıyor oysaki bence de utanacak bir şey Yok.
Biz internetten alıyoruz ama bazen mesela ihtiyaç oluyo şehir dışında vs, almaya İkna demiyorum ben gidip alıcam ona da iZin vermiyor

Ya benim eşim de utanıyor oysaki bence de utanacak bir şey Yok.
Biz internetten alıyoruz ama bazen mesela ihtiyaç oluyo şehir dışında vs, almaya İkna demiyorum ben gidip alıcam ona da iZin vermiyor

Ya benim eşim de uyanıyor oysaki bence de utanacak bir şey Yok.
şöyle düşünsün kasadaki kişi ya da eczacıda sevişiyo

hb de şimdi öyle şeyler gizli geliyo hem daha ucuz oluyo da kim uğraşcak kargo falan marketten almak en iyisi

arkadaşım ne yapmamızı ya da ne dememizi bekliyorsun nerden bilelim biz bebek var mı yok mu, ama çok istiyorsan söyle adresini sana hediye prezarvetif yollayalım sen de kurtul bu dertten biz de...

Arkadaşım aşılama oldu ama duada ettim hayitta kullandım ne yaptıysam söyledim suç mu ? Hamilelik isteyen arkadasaydi cvbim koca sözü dinlenmez mi buda mi suç ?bizde kararlar ortaktir genelde benim dediğime de geliriz ama mantığıma uyrsa dinlerim tabi ki .Aldırmam çok üç nokta onu muhtemelen yapmam öyle söyledim ama işte neyse suçlamayın artık dua istiyorum sadece

ben bu konuyu açarken azcık içim rahatlar dedim ama daha beter oldum bence birsey yok öyle hissediyorum test aldırcam sonrada ins yoktur spiral kondom Allah ne verdiyse

arkadaşım ne yapmamızı ya da ne dememizi bekliyorsun nerden bilelim biz bebek var mı yok mu, ama çok istiyorsan söyle adresini sana hediye prezarvetif yollayalım sen de kurtul bu dertten biz de...
Terbiyesizlik yap diye açma konuyu bu lafı acaba hangi kendini bilmez söyler diyordum Bingo tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…