- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Allah gönlünüze göre versin .. neyse sipariş de vermişsiniz.:):)İnş. Öyle birşeye gerek kalmaz doğurmam çok riskli 4. Sezer'im ve pereklemsi geçirdim son gebeligimde değilse allahım söz daha dikkatli olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlünüze göre versin .. neyse sipariş de vermişsiniz.:):)İnş. Öyle birşeye gerek kalmaz doğurmam çok riskli 4. Sezer'im ve pereklemsi geçirdim son gebeligimde değilse allahım söz daha dikkatli olucam
Yapmayın lütfen ya basit mi bu kadar.
Tüp bağlatmanıza izin yok, marketten alamaz utanıyor, internettekiler sahte, sevişmeyi de erteleyemediniz, ama olursa aldırmak zorunda kalırsınız.
Ne kadar basit.
İnşallah olmamıştır.
O izin vermez ki ben aldırır im diye düşünüyorum aman inş. Öyle birşey olmazKondom almaya utanıyor ama hamile kaldıgında kürtaj için utanmayacak mı bu adam ?
İlk aşılama da oldu ben hayıt tohumu kullandım tefriceye de çektim artık Rabbim vesile kıldı oldu inş. Sizde çok aramadan kavusursunuz evlatlarinizailki aşılama diğerleri kendiliğinden demişsin, ben bu kısmıyla ilgilendim.3 yıldır hamile kalmayı beklediğim için. diğeer konuyla herkes gerekli şeylri söylemiş zaten.
kaçıncı aşılamada oldu. ilki doğduktan soonra korunmadınızmı zaten olmuyo diye
Yok valla utanıyor ha bugün ha yarın derken Kıyamam ona öyle içten pazarlıkli d bi adam değil azcık yavaştan almayi sever ama 2 işte çalışıyor eve gelip elimde ne yük varsa almaya çalışıyor çok ta unutkan herseyi düşünmekten ne diyeyim ben de suç var diretmeliydimBence de hemen bir tahlil yaptır, için rahat etsin.
Hemen de gidip en kısa zamanda spiral taktır.
3 çocuk zaten zordur eminim, rabbim istemişsiniz nasib etmiş.
Fakat bir 4. kim olsa kaldıramaz diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Ayrıca eşiniz "utanıyorum" ayaklarına da yatmasın bence.
Kusura bakmayın da, zevkinden ödün veremiyordur bence.
Hangi devirdeyiz yahu...
O riski almak için de baya bi gözü karaymış demeden edemeyeceğim.
Pedi aldirabiliyorum artık Biliyormusunuz onu aştık şu darısı kondom un başına inş.
Nekadar etkin bi sekilde sut verirsen ver adet olduguna gore sütün korumamis..geleneksel (gericekilme) yontemi nin koruyuculugu %60 70 lerde.onuda arastrsaydi keske eşin...o sekilde hamile kalan cok fazla insan var cunku zevk suyundada sperm cikisi olabiliyor.bian once test yaptr bence emin olGünaydın hanımlar doğru yerdeyim sanırım benim için dert 3. Çocuğumu temmuzda doğurdum eşim tüpleri mi bağlatmama izin vermedi araştırmis benim için zararlı olabileceğine kanaat getirdi benide ikna edince ameliyatta yaptırmadik bağlama işlemini.
Ben belli bir süre sonra Spral ile korunacaktim o süre zarfında eşim korunacakti yanlız prezervatif almaya utanıyor ne zamandır kaç kere markete eczaneye gitti kız varmış alamamış benle alışveriş yaparken ben alicaktim onada izin vermedi yine utandı şimdi geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz (afedersiniz) hep işimize yaradı dikkatli çünkü ama ben 3. Ayda adet oldum ayin dokuzunda 4. Ay yani bu ayın dokuzunda bekliyordum gelmedi birsey var mıdır ?süt veriyorum etkin şekilde birsey olmaz değil mi?
Dip not :ilk çocuğum aşılama 2. Ve 3. Kendiliğinden 3. 4. Deneme sonralarinda oldu pcos hastasıyım ha deyince olmuyor bebeğim ama korkuyorum.
Ne olur ters yapmayın canım çok sıkkın patlayacak gibiyim
Ya benim eşim de uyanıyor oysaki bence de utanacak bir şey Yok.geri çekme bi doğum kontrol yöntemi değil ki, utanacak ne var ki prezavatif almakta, o kadar utanıyorsanız her zaman gittiğiniz küçük marketler yerşne 3 m migroslardan alın, kimse umursamaz, neden umursasın ki zaten
Ya benim eşim de utanıyor oysaki bence de utanacak bir şey Yok.geri çekme bi doğum kontrol yöntemi değil ki, utanacak ne var ki prezavatif almakta, o kadar utanıyorsanız her zaman gittiğiniz küçük marketler yerşne 3 m migroslardan alın, kimse umursamaz, neden umursasın ki zaten
şöyle düşünsün kasadaki kişi ya da eczacıda sevişiyoYa benim eşim de uyanıyor oysaki bence de utanacak bir şey Yok.
Biz internetten alıyoruz ama bazen mesela ihtiyaç oluyo şehir dışında vs, almaya İkna demiyorum ben gidip alıcam ona da iZin vermiyor
Aşılamayla bebek sahibi olan bi kadının bi de tefriciye çektim falan filan demişsiniz bu kadar rahat hamileysem aldırırım demesi beni şok etti ya.Koca sözünü tüp bağlatma deyince dinliyosunuz da aldırma dediginde neden dinlemiyosunuz peki?Eşim izin vermez demişsiniz ya malum.
Hadi doğru durust korunursun da yine hamile kalirsin bakamayacaksindir aldirirsin onu yine anlarım.Ama böyle keyfe keder yaşayıp bi cana son verebilecek olmanızı anlamıyorum hakikaten
Terbiyesizlik yap diye açma konuyu bu lafı acaba hangi kendini bilmez söyler diyordum Bingo tebriklerarkadaşım ne yapmamızı ya da ne dememizi bekliyorsun nerden bilelim biz bebek var mı yok mu, ama çok istiyorsan söyle adresini sana hediye prezarvetif yollayalım sen de kurtul bu dertten biz de...