Hopss ben korkma ki kocaman severim kendisini sadece işime geleni yaparım işime öyle geldi öyle yaptım sadece olma ihtimali üzerine fikir istedim keşke o altın değerindeki fikirleri kendine saklasaydinBu sesini kocana çıkarsana sen tüplerini bile bağlatmana izin vermemiş prezervatif alamıyor o kadar korkuyosun da .Kocan seni düşünmemiş ben mi düşüncem
Valla ben sakinim canım arkadaşların canı sıkılıyor galiba .Sakin olun hanımlar
Umarim yoktur öyle bisey.insan adeti bir gün geçikse bile hemen bir telaş yapıyor.
Sprailim var 5 gundur adetim geçilti
İnşallah sende de bende de bişey yoktur
Allahım ya. sanki elinden ekmeğini almış veya söylediği şey sırf o söyledi diye gerçek olmuş gibi takmışsınız. Bence ayıp yapmayın böyleArkadaş etmiş ama bende etmek istedim korktuğum şeyle vuracak beni ses cikarmayacam öyle mi
Doğru biz müneccimiz ya fikir vericez sana.Hadi bakalım işine geleni yaptığını sanmaya devam et senHopss ben korkma ki kocaman severim kendisini sadece işime geleni yaparım işime öyle geldi öyle yaptım sadece olma ihtimali üzerine fikir istedim keşke o altın değerindeki fikirleri kendine saklasaydin
Ben mi taktım siz ne demeye caliyorsunuzAllahım ya. sanki elinden ekmeğini almış veya söylediği şey sırf o söyledi diye gerçek olmuş gibi takmışsınız. Bence ayıp yapmayın böyle
Günaydın hanımlar doğru yerdeyim sanırım benim için dert 3. Çocuğumu temmuzda doğurdum eşim tüpleri mi bağlatmama izin vermedi araştırmis benim için zararlı olabileceğine kanaat getirdi benide ikna edince ameliyatta yaptırmadik bağlama işlemini.
Ben belli bir süre sonra Spral ile korunacaktim o süre zarfında eşim korunacakti yanlız prezervatif almaya utanıyor ne zamandır kaç kere markete eczaneye gitti kız varmış alamamışbenle alışveriş yaparken ben alicaktim onada izin vermedi yine utandı şimdi geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz (afedersiniz) hep işimize yaradı dikkatli çünkü ama ben 3. Ayda adet oldum ayin dokuzunda 4. Ay yani bu ayın dokuzunda bekliyordum gelmedi birsey var mıdır ?süt veriyorum etkin şekilde birsey olmaz değil mi?
Dip not :ilk çocuğum aşılama 2. Ve 3. Kendiliğinden 3. 4. Deneme sonralarinda oldu pcos hastasıyım ha deyince olmuyor bebeğim ama korkuyorum.
Ne olur ters yapmayın canım çok sıkkın patlayacak gibiyim
3 çocuğum isteyerek korunmadan oldu bunda korunduğum yöntem riskli neyse ya boşver in @mune rica etsem konum kapansın burda adet insanlarin canı sıkkın sa daha da sikalim dahadaİşime geleni yaparım demişsinizde işinize geri çekilme yöntemi ile 3 çocuk yöntemi mi geldi hanımefendi. 4. çocuk ihtimalinden bahsediyorsunuz kucağınızdaki daha küçücük. kocanızda ona yok buna yok diyor ama çocuk yaparken yok demiyor muhtemelen daha çok gençsiniz. bir 15 yıl daha cinsel hayatınızın süreceğini hesaplarsanız çok ciddi risk var yani yapmayın lütfen
süt korumayabiliyormuş arkadaşım. Zira benim arkadaşım ona güvenip hamile kaldı. Dikkatli olmakta fayda varGünaydın hanımlar doğru yerdeyim sanırım benim için dert 3. Çocuğumu temmuzda doğurdum eşim tüpleri mi bağlatmama izin vermedi araştırmis benim için zararlı olabileceğine kanaat getirdi benide ikna edince ameliyatta yaptırmadik bağlama işlemini.
Ben belli bir süre sonra Spral ile korunacaktim o süre zarfında eşim korunacakti yanlız prezervatif almaya utanıyor ne zamandır kaç kere markete eczaneye gitti kız varmış alamamışbenle alışveriş yaparken ben alicaktim onada izin vermedi yine utandı şimdi geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz (afedersiniz) hep işimize yaradı dikkatli çünkü ama ben 3. Ayda adet oldum ayin dokuzunda 4. Ay yani bu ayın dokuzunda bekliyordum gelmedi birsey var mıdır ?süt veriyorum etkin şekilde birsey olmaz değil mi?
Dip not :ilk çocuğum aşılama 2. Ve 3. Kendiliğinden 3. 4. Deneme sonralarinda oldu pcos hastasıyım ha deyince olmuyor bebeğim ama korkuyorum.
Ne olur ters yapmayın canım çok sıkkın patlayacak gibiyim
Hayır netten araştırdı dok hiçbir sıkıntısı yok dedi ama gebeliğim de o kadar şey yaşadım ki güvenim çok sarsıldı keşke normal süreçler gecirseydim böyle olmazdieşin tüp bağlatmanın zararlarını uzman dr dan mı öğrendi
emzirmek korunma yöntemi değil, emzirirken de hamile kalabilirsin
geri çekilme de korunma yöntemi değil
haaa deyince olmuş bebeler maşallah 3 tane..
gebelik testi yaptırman için için biraz erken ....
bir şey var mı yok mu bunu kestiremem her şey olabilirr
3 çocuğum isteyerek korunmadan oldu bunda korunduğum yöntem riskli neyse ya boşver inMune rica etsem konum kapansın burda adet insanlarin canı sıkkın sa daha da sikalim dahada
al da yap bence.İyiydi canım da gelde girme müge de mahpus zaten olmadı bende girerim kodese canı sagolsun mune ablacigimin Ayy ben Nerelere Gidem o testi daha yapmam diyodu hey allahim
Hayır netten araştırdı dok hiçbir sıkıntısı yok dedi ama gebeliğim de o kadar şey yaşadım ki güvenim çok sarsıldı keşke normal süreçler gecirseydim böyle olmazdi
Uzunnnn zamandır Hayır Bebekleyim market uzak sapa bir yer burasi
Biz de şimdiye kadar hep geri çekilmeye korunduk. Riskli olduğunu bile bile. Bende hiç sevmiyorum ya kondomu. Çok rahatsız ediyor beni. Spiralle hamile kalan çok tanıdığım var. Emzirirken sıkıntı oluyor bu korunma işiSpiralle hamile kalan da çok fazla keske tüpleri bağlatsaydiniz.
Prezervatif bende hep tahriş yapti denemedigim çeşidi kalmadi sanirim.
Sonra bi ay geri çekildi eşim ama tam çekilememiş hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?