Bir şey yoktur değil mi?

Sen kurtul bizde deyince dert etmiş görünüyorsun hayatım :)sen benim hiç muhatabım değilsin haddini bil sanane benim ne yaptığımdan o zaman silah zoruyla yazdiriyorum seviye yerlerde ya

Bu sesini kocana çıkarsana sen tüplerini bile bağlatmana izin vermemiş prezervatif alamıyor o kadar korkuyosun da .Kocan seni düşünmemiş ben mi düşüncem
Hopss ben korkma ki kocaman severim kendisini sadece işime geleni yaparım işime öyle geldi öyle yaptım sadece olma ihtimali üzerine fikir istedim keşke o altın değerindeki fikirleri kendine saklasaydin

Sakin olun hanımlar
Umarim yoktur öyle bisey.insan adeti bir gün geçikse bile hemen bir telaş yapıyor.
Sprailim var 5 gundur adetim geçilti
İnşallah sende de bende de bişey yoktur
Valla ben sakinim canım arkadaşların canı sıkılıyor galiba .
İstemiyorsanız inş. Yoktur sizde de

Arkadaş etmiş ama bende etmek istedim korktuğum şeyle vuracak beni ses cikarmayacam öyle mi
Allahım ya. sanki elinden ekmeğini almış veya söylediği şey sırf o söyledi diye gerçek olmuş gibi takmışsınız. Bence ayıp yapmayın böyle

İşime geleni yaparım demişsinizde işinize geri çekilme yöntemi ile 3 çocuk yöntemi mi geldi hanımefendi. 4. çocuk ihtimalinden bahsediyorsunuz kucağınızdaki daha küçücük. kocanızda ona yok buna yok diyor ama çocuk yaparken yok demiyor muhtemelen daha çok gençsiniz. bir 15 yıl daha cinsel hayatınızın süreceğini hesaplarsanız çok ciddi risk var yani yapmayın lütfen

Hopss ben korkma ki kocaman severim kendisini sadece işime geleni yaparım işime öyle geldi öyle yaptım sadece olma ihtimali üzerine fikir istedim keşke o altın değerindeki fikirleri kendine saklasaydin
Doğru biz müneccimiz ya fikir vericez sana.Hadi bakalım işine geleni yaptığını sanmaya devam et sen

eşin tüp bağlatmanın zararlarını uzman dr dan mı öğrendi

emzirmek korunma yöntemi değil, emzirirken de hamile kalabilirsin

geri çekilme de korunma yöntemi değil

haaa deyince olmuş bebeler maşallah 3 tane..

gebelik testi yaptırman için için biraz erken ....

bir şey var mı yok mu bunu kestiremem her şey olabilirr

3 çocuğum isteyerek korunmadan oldu bunda korunduğum yöntem riskli neyse ya boşver in @mune rica etsem konum kapansın burda adet insanlarin canı sıkkın sa daha da sikalim dahada

M mevzey polemiğe girmeseydiniz iyiydi:))
neyse aslında gebelik var ise testte çıkar büyük ihtimalle silik te olsa.
istersen eczaneden al bir tane.

süt korumayabiliyormuş arkadaşım. Zira benim arkadaşım ona güvenip hamile kaldı. Dikkatli olmakta fayda var

Hayır netten araştırdı dok hiçbir sıkıntısı yok dedi ama gebeliğim de o kadar şey yaşadım ki güvenim çok sarsıldı keşke normal süreçler gecirseydim böyle olmazdi

M mevzey polemiğe girmeseydiniz iyiydi:))
neyse aslında gebelik var ise testte çıkar büyük ihtimalle silik te olsa.
istersen eczaneden al bir tane.

İyiydi canım da gelde girme müge de mahpus zaten olmadı bende girerim kodese canı sagolsun mune ablacigimin Ayy ben Nerelere Gidem o testi daha yapmam diyodu hey allahim

Tüpleri bağlatmak çok ciddi bir karar ve bildiğim kadarı ile geri dönüşü yok. Bu derece ciddi bir şekilde çocuk düşünmüyorsanız bu konuya ciddi biçimde eğilin derim. Kadınlar kulübündense bir doktora gidip ne yapabileceğinizi konuşun.
Güzel tavsiyeler de gelmiş. İnternetten prezervatif almak gibi.
Yine de umarım yanlış anlamazsınız ama lisans mezunu 35 yaşında bir kadın olduğunuzu okuyunca şaşırdım profilinizden. Prezervatif almaya utanmak olabilecek bir şey ama bu yüzden asla istenmeyen çocuk için geri çekilme ile korunma yöntemine gidecek kadar utanmak olamaz. Ben de ped almaya utanırdım. Ama seve seve almak zorunda olduğum bir şeyi utana sıkıla almıştım, sonra da alıştım zaten. Utanmak insani bir duygu ama mantıksız hareketlere sebep olmasına gerek yok.

Hayır netten araştırdı dok hiçbir sıkıntısı yok dedi ama gebeliğim de o kadar şey yaşadım ki güvenim çok sarsıldı keşke normal süreçler gecirseydim böyle olmazdi

bu işler nette araştırmayla olmuyor

uzmanından fikir alınarak oluyor

eee tabii kolay değil hamilelik,çocuk büyütmek

sen birde 3 tane yapmışsın

Uzunnnn zamandır Hayır Bebekleyim market uzak sapa bir yer burasi

Bebek arabasına koy ve çık dışarı. Tabi yine de sizin bileceginiz iş bu da insan kendi bazen markete gitmek ister, avm ye gitmek ister . Tehlikeli bir yer mi ?

Spiralle hamile kalan da çok fazla keske tüpleri bağlatsaydiniz.
Prezervatif bende hep tahriş yapti denemedigim çeşidi kalmadi sanirim.
Sonra bi ay geri çekildi eşim ama tam çekilememiş hamile kaldim
Biz de şimdiye kadar hep geri çekilmeye korunduk. Riskli olduğunu bile bile. Bende hiç sevmiyorum ya kondomu. Çok rahatsız ediyor beni. Spiralle hamile kalan çok tanıdığım var. Emzirirken sıkıntı oluyor bu korunma işi

Geri cekilme neymis tam kizlar yani sevisirken bi anda git mi demek

Yaw ben hic yapmadim da ondan soruyom yani tuhaf geliyo.

Konuyla alakali valla insallah gonlunden gecen neyse o hayirli olur cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…