Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay içiniz rahatlamasın zaten mümkünse.Bunu yapamayacak hiç kimse bebek aldırırım demez .Bi de o kadar zor bebek sahibi olmuşsunuz nasıl bi cana kiymayi düşünebilirsiniz keyfiniz için cidden anlamıyorum.Arkadaşım aşılama oldu ama duada ettim hayitta kullandım ne yaptıysam söyledim suç mu ? Hamilelik isteyen arkadasaydi cvbim koca sözü dinlenmez mi buda mi suç ?bizde kararlar ortaktir genelde benim dediğime de geliriz ama mantığıma uyrsa dinlerim tabi ki .Aldırmam çok üç nokta onu muhtemelen yapmam öyle söyledim ama işte neyse suçlamayın artık dua istiyorum sadece
ben bu konuyu açarken azcık içim rahatlar dedim ama daha beter oldum bence birsey yok öyle hissediyorum test aldırcam sonrada ins yoktur spiral kondom Allah ne verdiyse
Ya herkes utanma konusuna takıldı keşke soylemeseydim 3 çocuk anasıyım şu yazılanları bilmiyor muyum işte az teselli yahu ayrıca benim kadar kimse asi olamaz herhalde çocuğumuz yogun bakımda kaldı sonra kızım 1. Sınıfa başladı derken çok dikkate alamadik şimdi de kivraniyorum ne yapayım oleyim mi ben ama dur şu yazdıklarımı allem edip beni vuracak birileri çıkar kk hatunlarini tanıyorum çünkü neyse ben kapattirayim en iyisi yoksa dibi gorucem Mune rica etsem konum kapanabilir mi ?Bu kadar koca sözü dinleyen kadın var mı? Bazı konularda gerçekten şoka giriyorum. Yada ben mi çok asiyim? Ama değilim biliyorum sorun bende değil. Kocasız hiç mi bir yere gitmiyosun? Bi avm bi market. Utancak nesi var? Dördüncüyü yapsan kondom almaktan daha mı kolay gelecek sana?
He He gülüm he sensin sen varsa aldirmiycam rahatladın mi :)Ay içiniz rahatlamasın zaten mümkünse.Bunu yapamayacak hiç kimse bebek aldırırım demez .Bi de o kadar zor bebek sahibi olmuşsunuz nasıl bi cana kiymayi düşünebilirsiniz keyfiniz için cidden anlamıyorum.
Adamakıllı korunsaydınız dua isteyeceginize
Ay çok rahatladım inşallah hamilesinizdir o zaman bak buna dua ederim :))He He gülüm he sensin sen varsa aldirmiycam rahatladın mi :)
madem bu cevapla karşılaşacağınızı biliyorsunuz o zaman konuyu açtıysanız bunlara da katlanacaksınız.Terbiyesizlik yap diye açma konuyu bu lafı acaba hangi kendini bilmez söyler diyordum Bingo tebrikler
Sende istemediğin ne varsa inşallah olsun cuma saati aminnnnAy çok rahatladım inşallah hamilesinizdir o zaman bak buna dua ederim :))
Terbiyesizlik yap diye açma konuyu bu lafı acaba hangi kendini bilmez söyler diyordum Bingo tebrikler[/
madem bu cevapla karşılaşacağınızı biliyorsunuz o zaman konuyu açtıysanız bunlara da katlanacaksınız.
ayyy ne nazlı bir ailesiniz siz öyle kocası hem zevkinden geri kalmaz hem utanır, karısı konu açar birisi tersleyince trip atar tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...
Yokk yaa iki dk lik bisey. Smear yapilir gibi. Hic acimiyor. Dogum yapmisiz, spiral ne ki..Zor mu peki ?
Niye sen dert ettin ki bu kadararkadaşım ne yapmamızı ya da ne dememizi bekliyorsun nerden bilelim biz bebek var mı yok mu, ama çok istiyorsan söyle adresini sana hediye prezarvetif yollayalım sen de kurtul bu dertten biz de...
Konuyu pek anlamamakla birlikte Cuma'ya beddualarınızı karıştırmak yanlış olmuş. Böyle özel günler beddua için değil dua için vardır. Bilin istedim.Sende istemediğin ne varsa inşallah olsun cuma saati aminnnn
Konuyu pek anlamamakla birlikte Cuma'ya beddualarınızı karıştırmak yanlış olmuş. Böyle özel günler beddua için değil dua için vardır. Bilin istedim.
Terbiyesizlik yap diye açma konuyu bu lafı acaba hangi kendini bilmez söyler diyordum Bingo tebrikler[/
madem bu cevapla karşılaşacağınızı biliyorsunuz o zaman konuyu açtıysanız bunlara da katlanacaksınız.
ayyy ne nazlı bir ailesiniz siz öyle kocası hem zevkinden geri kalmaz hem utanır, karısı konu açar birisi tersleyince trip atar tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...
Niye sen dert ettin ki bu kadar
Bu sesini kocana çıkarsana sen tüplerini bile bağlatmana izin vermemiş prezervatif alamıyor o kadar korkuyosun da .Kocan seni düşünmemiş ben mi düşüncemArkadaş etmiş ama bende etmek istedim korktuğum şeyle vuracak beni ses cikarmayacam öyle mi