Bir şey yoktur değil mi?

prezervatifi internetten siparis verin o zaman,kargoyla gelir,getiren ne getirdigini gormez bilmez sizde utanmak zorunda kalmazsiniz

ya koskoca insanlarsınız nasıl almaya utanıyorsunuz? bunu okuyunca ben sizin yerinize utandım

Yok utandım alamadım var bir de.

Sağlık ocağına gidip kendiniz alın ya da eczaneden . Eczanede kadın varsa siz alın o zaman.
Böyle bir mantık yok. Ters yapmayın demişsiniz de , nasıl ters yapılmasın.
Hangi çağda yaşıyor eşiniz ? O alamiyorsa siz alın.
Ped nasıl aliniyorsa prezarvatifte öyle alınır. Farkı yok.

ama esiniz utanip size de aldirmiyor.
topluca siparis verin internetten en iyisi bu bence.
ben artik o kadar alistim ki herseyi internetten almaya,valla cok rahat oluyor
Haklısınız adam kartı elime verdi geçen gün bin pişman oldu çocukların ihtiyacı bitmiyor ki hem gezip almak ayrı kulfet ben azcık mantıklı kullanabilsem hep netten alırım ama kendimi kaybediyorum ortam yok

madem hamile kalmış olsanız bile aldıracak durumdasınız, nasıl korunmazsınız aklım almıyor benim.. benim 1 oğlum var başka çocuk da düşünmüyoruz,hem prez. hem geri çekilme yapıyoruz.ilişki en başından beri prez takılıyor..yani bu kadar korunmaya hamile kalırsam bebeğin gelmesi gerekliymiş kısmet derim. ama geri çekilip de hamile kalıp kğrytajı düşünmeyi anlamıyorum kusura bakmayın.

6 ay adet görmese de tam koruması yok. ben emzirirken 1 sene görmedim regl. süt hormonu yumrtlamayı baskılıyor ama tamamı olmayabilir. o yüzden ek yöntem gerekli.

Pedi aldirabiliyorum artık Biliyormusunuz onu aştık şu darısı kondom un başına inş.

o utanıyorsa o yokken siz alın
bu iş ertelemeye/şakaya gelmez olunca vicdanınız sızlar
daha yeni doğurmuşsunuz yazık o bebeğin bakıma ihtiyacı var

Ne yapabilirim utanıyor adam herkesin huyu farkli

Yapmayın lütfen ya basit mi bu kadar.

Tüp bağlatmanıza izin yok, marketten alamaz utanıyor, internettekiler sahte, sevişmeyi de erteleyemediniz, ama olursa aldırmak zorunda kalırsınız.

Ne kadar basit.

İnşallah olmamıştır.

Yazımın kalanında da belirttim, ne süt ne geri çekilme etkin bir korunma yöntemi olarak görülmüyor diye. Üstelik konudaki durum ilk altı ay şartını bile sağlamıyor demek istedim.

İnş. Öyle birşeye gerek kalmaz doğurmam çok riskli 4. Sezer'im ve pereklemsi geçirdim son gebeligimde değilse allahım söz daha dikkatli olucam

ilki aşılama diğerleri kendiliğinden demişsin, ben bu kısmıyla ilgilendim.3 yıldır hamile kalmayı beklediğim için. diğeer konuyla herkes gerekli şeylri söylemiş zaten.
kaçıncı aşılamada oldu. ilki doğduktan soonra korunmadınızmı zaten olmuyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…