Bir şans verilmeli mi?

canım sende 1.80 değilmişsin bence olsun bi şans ver

Evet de hani benımde yaşım geçmiş. Evde kalmısım öyle dusunun

Evet işte hani. Bılmıyom napıcamı. Asırı ozellıgı bana gore yok

Evet de hani benımde yaşım geçmiş. Evde kalmısım öyle dusunun

Yok artık. Daha yaşınız 28 ne yaş geçmesi ne evde kalması? Evlenmek için evlenin madem çok önemli ya illa herkesin kocası olmalı… Boy bahane siz de biliyorsunuz. İçinizin ısınmadığı biriyle sırf yaş geçiyor gibi bir saçmalığa kapılıp evlenmeyin çok mutsuz olursunuz

Ama hani iyi cocuk, eglenırızde. Neden mutsuz olayım ki

İşte neden içim ısınmadı, boydan bence
Yıllardır arkadaş gözüyle bakmişsin adama hoşlansan en başta hoşlanirdin bastan hata yapmişsin çok uzatmadan bu ilişkiyi bitir.Biz kadinlar beğenmediğimiz erkekleri kanka,arkadaş sıfatına sokariz bi ilgin olsaydi önceden de birşeyler olurdu aranizda dediğim gibi çok uzatmanin anlami yok kırmadan kestir at boydan olayi bahane bence için kabul etmiyor işte beyfendiyi zorlama.

Ama hani iyi cocuk, eglenırızde. Neden mutsuz olayım ki

Siz evlenmekle evcilik oynamayı karıştırdınız sanırım. Siz bu adamla aynı yatağa gireceksiniz farkında mısınız? İyiyse cennete gitsin, dışarıdan herkes iyi. Siz içini biliyor musunuz? Ne kadar tanıyorsunuz ne yaşadınız ne paylaştınız? Boşanan herkes eşi kötü insan olduğu için boşanmıyor.

1 yıldır tanısıyoruz. Benım sevgilim vardı tanıstımızda. Ya benım gozummu kor kendımı bıseymı sanıyorum bılmıyorum

evet neden bosanıyorlar

evet neden bosanıyorlar

Ciddi mi soruyorsunuz bunu yoksa benimle dalga mı geçiyorsunuz? Valla bu sıfır hayat tecrübesiyle bence evlenmek gibi bir hata yapmayın. Belli ki kadın erkek ilişkilerinden bihabersiniz. Gerçi siz sevdiğiniz için değil evlenmiş olmak için evleneceksiniz, yaşayın görün ne diyelim hayat sizin.

Kocanız cok iyi, birlikte egoenıyorsunuz. İşiniz gucunuz yerınde , neden bosanırsınız ? merak edıyorum

Kocanız cok iyi, birlikte egoenıyorsunuz. İşiniz gucunuz yerınde , neden bosanırsınız ? merak edıyorum

Bir kere siz bu adamı ne kadar tanıdınız da çok iyi olduğuna kanaat getirdiniz? cafede oturmak haricinde baş başa ne yaptınız da çok eğlendiniz? Tatil anlayışlarınızın bile birbirinden farklı olması boşanma sebebi olabilir. Velev ki dediğiniz gibi evlendikten sonra cinsel sorunlarını farkedebilirsiniz, ailesiyle sorun yaşayabilirsiniz, evlilik hayatına adapte olamayabilir, yetiştiği kültür farklıdır sizden kültür çatışması yaşanabilir aranızda…Bu saydıklarımla iyi insan olmanın alakası yok. İyi insan olmakla iyi bir koca olmakta aynı şey değil. En önemlisi ortada somut bir sebep dahi olmadan içiniz ısınmayabilir. Bir ömür kardeş kardeş oturmayacaksınız aynı yatağa gireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…