Bir şans verilmeli mi?

Çok haklısınız da , böyle yüzde yüz uyumlu birini nasıl bulacagım?

Bence boya takılabilir .sonuçta bir ömür evet diyeceği adamın da fiziksel görüntüsü önemli .
Şahsen benim de böyle biri vardı. Son derece iyi biriydi maddi manevi bir kusuru yoktu ,ama boyundan dolayı bir türlü ısınamadım , Bende bir çağla Şikel değilim ama seks yaşayacağım insanın görüntüsünü beğenmem lazım yani ..

İçiniz ısınsa çok takacağını sanmıyorum boyunu. Pigme değil neticede sizin ideal boyunuzla arada 8 cm var. İlginiz yoksa çok da uzatıp sündürmeye gerek yok
Bence de öyle. Geçen biri hami sen çok uzun sevmezdin dedi bana. E uzun boylu birinden hoşlanıyorsam o çekici gelir, kısaysa kısa severiz, yeri gelir kellik överiz seksi diye.. yeterki gönül ısınsın

Evet, bana da öyle geliyor. Hani direk silmek anlamsız
Ya bi tanı görüş bence.
Valla değer görmek çok önemli.
Bende senin yaşlarında sırf boyu kısa diye benle aynı boylardaydu uzunum ben
Bir çocuğu kaçırdım istemedim.
Valla şimdiki aklım olsa alırdım hiç uğraşmazdim.
Değer verıyordu iyi bir insandı maddi durumu iyiydi vs .
Ben yok şöyle olsun böyle olsun diyerek kaçırdım.
Geldiğim durum neyse artık .
Abla olarak sana verebileceğim tavsiye sana dege vereni sev

Evlenmek için uygun olgunlukta değilsiniz Eski sevgiliniz kısa boyluymuş ama adamdan zor kurtulmuşsunuz.Simdiki aklınıza yatıyor ama kalbinize yatmıyor boyunu bahane ediyorsunuz .Bence siz evlenmeyin ,yarın bir gün adam kısa diye ezliliği cehennem hayatına çevirirsiniz .
Görünüş önemli olmakla beraber her şey değildir Karakter,vicdan, merhamet,sadakat daha önemlidir.
Ama siz bunu kavramak için çok toysunuz.Adsmi bırakın,gezin hayatı tanımadan karar vermeyin.

Bende işte bu tarz bir akıla ihtiyacım var. Çocugu bosuna harcamam anlamsız olur gibi geliyor. Hemen atlamayacagım ama

Adam doktordu. O bile zor ikna etmıstı beni sonradan sevdim bu sefer o toksıklestı. Basıma bu tarz bısey de gelebılır

Evet ama cok sececwk yası da gectım

Çok haklısınız da , böyle yüzde yüz uyumlu birini nasıl bulacagım?

İnsanları önce tanıyacaksınız sonra evlilik düşüneceksiniz. Daha yaşınız çok genç, evlenmek için evlenilmez. Şu saçma yaş takıntınızı bir kenara bırakmanız lazım. Evlilik doğru insanla olmazsa cehenneme dönüşür

Bende işte bu tarz bir akıla ihtiyacım var. Çocugu bosuna harcamam anlamsız olur gibi geliyor. Hemen atlamayacagım ama
Olc tart .
Değerini biliyorsa ne ala .
Güvenilir mi aklı bir karış havada olan adamdan koca olmaz
Merhanetli mi
Eli açık mı.
Seni kırıyor mu vs vs.

Bir erkekte ne varsa asla olmaz ?
Inat mesela kuru inat.
Flörtoz tavırlar karşı cinse .
Mesela buluştu başka kadınlara bakıyor mu vs bu çok önemli.
Yalan söylemek
Net olmamak
Seni kirdiginda gönül alıyor mu mesela buda çok önemli
Çalışkan mi eli açık mı
Cimriyse zaten salla
Bu tip şeyler bence

Kız yaşın ne sanki ben 30 yaşındayım hala en ufak detaya takılırım .
Yaş gidiyor diye kör topal kabul mü edelim
Aksine bir yaştan sonra seçici oluyorsun zaten
Kör topal değil ki çocuk ne alakası var yani sadece boyu biraz kısaymış
Al Pacino da 172 ama dünya starı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…