Bir şans verilmeli mi?

Bunlar varmı ondan, onalra bakacagım. Siz neden evlenmedınız

Cinsellik istemiyorsan yaşama seni zorlama hakkına sahip değil hiç kimse ve emin ol dokunmadan gözleriyle seven erkeklerde var. Çocuğun boyuna kısa demişsin ama sen daha kısasın

Merhaba
Türkiye erkek boy ortalama 174
Kadın ortalama 164 cm
Yani o kısa değil siz de uzun değilsiniz.
Ama bazen egomuz bizi epey yanıltıyor
Hoşlanmadım diye sebepler sıralayabiliyor.
Böyle rakamlardan sosyal şartlardan kurallardan uzaklaşıp ruhunuzla bakıp değerlendirme yaparsanız doğru erkek mi anlayabilirsiniz
Kadın görseli değil doğru ve güçlü eşi ve babayı seçer.
Biyoloji bu.
Şans verin. Kodlamadan.
Yaraları saran kısa adam evladır yaralayan adamdan belki…

Boy takıntısı gerçekten çok kötü bişey yaa. Ben 1.80 altında olan birine hiç bişey hissedemedim bu yaşıma kadar. Sanki hepsi kardeşim gibi gelirdi yaşamayana saçma gelecek ama öyle bu arada boyum da 157 sanki kendim uzunmuşum gibi eşim 184 nokta ve ünlem işareti gibiyiz. Büyük ihtimalle bilinçaltımız bu konuda yönetiyor bizi. Sanki uzun boylu erkekler daha korumacı ve daha iyi bir baba olur gibi falan hissediyoruz herhalde. Bir de bende küçükken duyduğum g..ü yere yakın olandan korkacaksın lafının da etkisi olabilir kısa boylu erkekler hep sinsi gibi gelir bana. Bu arada sizin konunuzdaki beyefendi çok da kısa sayılmaz hem eski sevgiliniz de uzun değilmiş. Bence önce bi sevgili olmayı deneyin. Sevgili oldunuz diye evlenecek veya seks yapacak değilsiniz. Daha yakından tanımış olursunuz. Belki iyi bir insandır ama iyi bir sevgili değildir bilemeyiz.

1.65 boyunla 1.72 mi kısa geldi sana.Gayet boyu normal.Kadin erkekten 3 yasa kadar küçük olabiillir bence.Ama kadın bakımlı olmalı.Erkek yanında küçücük kalmamalı.Tani hemen evliliğe acele etme.Cinsel ilişki konusunda da taviz vermezsen sıkıntı yasamazsin.Baktin ısrar ediyor ayrilirsin.Kirmizi cizgim dersin.

Benim boyum 1.72 netten tanıştigim adam 5 sene kadar önce 1.70 boyum demişti.1.65 çıkmıştı.

Sende dev değilsin konu sahibi 165 boya 172 boy cok sorun değil.Ben 170im eski sevgilim 172di ben hic sorun etmedim önemli olan anlaşmak ama senin bence için isinmadi adama ondan bahane yapiyorsun.
Boyu erkeğin takıntı yapması lazım.Kadinin değil erkekler takmıyor.Erkek kendinden 4 yaş büyük birine rahatlıkla aşık olabiliyor.Kadinlarimiz çok takıntılı.

Eğer gerçekten seversen kupkuru biri de güzel gelir.Sisman obez de güzel gelir insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…