Bir prensesin külkedisi olma macerası

Ayy uzun zaman olmuş yazalı aslında ama yeni okudum ben bu topiği... Ölüyorum gülmekten çatlayacağım şimdi
Tarla nedir yaaa... Nerden aklına geldi ki adamın

Gül tabi gül ben bir de canlı kanlı yaşıyorum bu adamla beni düşün :)) geçen sene kamyon ve motosiklet ehliyeti aldı bu sene de diyor ki ben bu ehliyetle tır kullanamam simdi bir de d sınıfı ehliyete başvurdu onlar kimde var diye sor bi :)) ne ailede ne sulalede tırı kamyonu olan yok eşim de polis ayy anlattikca olay içinden çıkılmaz hal alıyor ne yapıcam ben bu adamla bi ömür yazık bana

Ayyy anlatma çatlayacağım
Benim eşim de atmaz eşyalarını ama bu kadar değil Allahtan

Tır da alır o yakında dikkatli ol

Sevgili Günlük diye başlayacağım da... Çok uzun sürecek tırsıyorum
Pazar günü: 23:46

Sevgili Günlük

Yarenim benim. Nasılsın? Ben ben de değilim neredeyim bilmiyorum. Bugün perşembenin ilk saatleri 02:07. Gün bana yetmiyor. Sürekli bir koşturmaca. Her geçen gün çok yoruluyorum diyorum. İnsan ne değişik, kadın ne değişik.

Hep şaşarım zaten. İnsan ne kadar güçlü yaratılmış. Hele ki kadın. Her zaman bir üstünü halletmeye muktedir. Yeter ki inansın, inandırılsın.

Bekarken, evliyken, tek çocukluyken, iki çocukluyken. Günün yetmemesi hep vardı. Acaba şikayet etmek kanımızda mı var ki. Çünkü her türlü koşula adapte olabiliyor bir şekilde insan. Umarım o adaptasyon sürecinin sancısı çabuk geçer.

Müthiş bir plansızlık baş gösterdi. Günümü planlayamıyorum. Çocuklarıma yetemiyorum. KK da sana ilk yazmaya başladığımdan beri çok gelişme göstermiştim. Sonra rutinim oturmuştu. Şimdi bir çocuk daha, büyüyen ilk çocuk, değişen bir yaşam ve mücadele.

Soluğu sende aldım tabi. Bir kaç gün yazınca atom karınca ile tanıştım ve Vol.2. yi açma fikri doğdu. Olurdu olmaz mıydı derken şimdi orada 30 kişiyiz yaklaşık biliyor musun. Bu kadar zaman sonra bu kadar çok kişi olabilmek. Çok harika ama ben biraz depresif moddayım biliyor musun. Vicdani bir sorumlulukla her yazıyı okuyorum. Kendime, gerek yok zaten diğerleri de hepsini okumuyordur, okumaz emin ol desem de elimde değil. Bana yararından çok zararı dokunmaya başlarsa diye korkmaya başladım. Çevremdekiler kaptırma kendini diyor. Temizlik ve düzen konusunda dürtüklüyor teşvik ediyor beni orası doğru.Çok güzel şey kadın dayanışması. Biz de dayanışma içerisinde motive oluyoruz hep beraber. Ama bana bir kaç gömlek fazla. İnsan kendi açtığı topikte kendini yetersiz hisseder mi? Ben bazen hissediyorum. Seninle de dertleşeyim istedim. Hatunlar bir hamarat bir hamarat. Esas hedeflediğim kitleye ulaşamadım. Tembel hatun camiasına En fecileri benim heralde. Bunlar nereden toplaştılar ya. Bir iki tane olsa tamam da.. Haftalık ödevler coşmuş vaziyette. Benden önce planlamışlar öyle ağır işler ki (Bana göre tabi). Üstelik 2 günde halledip başka ne yapalım diye soruyorlar. Görev yetiştiremiyorum. Ömrümde yapmadığım işler, duvar silmek, merdiven cilalamak, avize silmek. Ben tam öğrenci kafası yaşıyordum halbuki. Kalorifer peteğinin arası da silinir miymiş diye.

Ay ne yapacağım ben be günlük? Kaçamıyorum da. Düşünsene hadi arkadaşlar motive olalım diye çağırdığım topluluktan firar ettiğimi. Motive yoksunu, tembel ve beceriksiz, evi çekip çeviremeyen hatun kalmamış heralde. Günün şarkısı sana gelsin. "Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor, nereyi ne halde temizliyorum gel de bana sor. Evi ...k püsür götürürken, kalorifer peteği silmenin trajedisindeyim. Bir ben perişan bir ben çaresiz.."

Tabi bunu topiğe yazamıyorum. Tırsıyorum. Zaten eli sopalı biri sanıyorlar beni. Kenardan köşeden takip etmeye çalışıyorum. Günlük ödev vermiştik Vol.1 de. Ne kadar basit şeylerdi. Benim ödevleri beğenmiyorlar. Tembelim anacım napayım. Onlara kalsa günlük ödev bile temizlikle alakalı. Bana kalsa, her hafta zaten genel temizliği yapıyoruz. Haftalık olarak da görevlerimiz var daha detaylı. Günlük olanlar neden cilala parlat olsun ki? Ne bileyim. Üşengeçliğin dibindeyim. Halbusem eğlenmek değil mi aslolan? Düşünceler savruk olduktan sonra evin derli olsa neee, toplu olsa ne...

Velhasıl günlük, vakit buldukça başıma gelenleri sana gene yazacağım. Hiç matematik bilmeyen birine integral ödevi vermek gibi bu benim Vol.2. Ben matematik öğrenmeye gene senin sayfalarında başlayacağım. Tabi kol kanat gerenim olursan tabi. Bana arada akıl ver olur mu? Öncekinden daha zor bir süreç

30 dkdır yazıyorum günlükişko. Allah sonuna kadar okumayı başaranlardan razı olsun zor bir imtihan atlattılar

chentiq=ben bana da çok ağır vol 2 ya kankişim benim iyiki sen varsın

Sen cetvelcisjn. Ben o bile diilim
düzeni seviyorum düzen takıntılarım var evet ama kalkıp yapana kadar bi yıl geçiyooo
ve inan bana sürekli senin gibi depresif modlara giriyorum yapamıyorum edemiyorum diye
üstelik yavaş iş görüyorum ayrıntılara takılıyorum
başka laga luga işlerle oyalanıyorum misal saat 3 e kadar hiçbişey yapmayıp o saatten sonra iş yapmaya kalkıyorum
her gün kendime söz veriyorum yarın böyle olmayacak düzenli planlı bir gün geçireceğim diye
ama yine fosssss
sürekli kendime kızıyorum o kadar acizim ki sana anlatamam
sen yazıyosun ya sen ki kendim yazmışım gibi oluyorum
ve not; henüz çocuğum yok benim sen iki çocukluymuşsun,, iyiki de olmamış daha kesin bakamazdım

Ay inan anladim ne demek istedigini. Cunku su an senin yazini okurken ben de ben yazmisim gibi oldu. Bana vol2 ekstra large geldi. Ben ne bileyim bu kadar cok hatunun pusuya yatmis topik beklemesini. Ayagini surudu yesacik.

Ay inan anladim ne demek istedigini. Cunku su an senin yazini okurken ben de ben yazmisim gibi oldu. Bana vol2 ekstra large geldi. Ben ne bileyim bu kadar cok hatunun pusuya yatmis topik beklemesini. Ayagini surudu yesacik.
benim de daha değişik bişeye ihtiyacım var, topik güzel ama ne bileyim benim sorunum değişik
günlük haftalık iş planları, günü zamanı doğru kullanma, çok geç yatmayıp erken saatlerde uyanıp erkenden işleri halledip kendime zaman ayırma, her günün işi belli olsun mesela ya bi düzen olsun plan olsun herşeyim belli olsun...
karman çorman yapınca bitmiyo işin bi de dediğim gibi güne erken başlamamak bitiriyo olayı zaten kış geliyo günler kısa eşim erkence de geliyo pofff....
neyse chentiqcanım seni çok oyalamayayım dostum

ay bacılar sanmayın ki tek sizsiniz günlük haftalık ödevlere itiraz etmeden yapıyorum diye diğer hamarat hatunlardan sanmayın beni de özellikle bendimahi şu cümleler tam benim cümlelerim yani "ana sürekli senin gibi depresif modlara giriyorum yapamıyorum edemiyorum diye
üstelik yavaş iş görüyorum ayrıntılara takılıyorum
başka laga luga işlerle oyalanıyorum misal saat 3 e kadar hiçbişey yapmayıp o saatten sonra iş yapmaya kalkıyorum" "sürekli kendime kızıyorum o kadar acizim ki sana anlatamam" benim ağladığım bile oluyor ben nasıl insanım alemin evi ne güzel benimki kir pasak içinde diye.. lakin sadece ağlıyorum kalkıp da bir işin ucundan tuttuğum yok ben ortaokuldan sonra evden ayrıldım liseyiyatılı okudum sonra üni. sonra atama falan.. 14 yaşımdan sonra ev hayatı düzeni görmedim yani.. bu iş bilmezliğimi ona bağlıyorum.. yalnız aymazlığımı neye bağlamam lazım onu bilmiyorum işte

ah ah chentiq cnntrm bendimahi hanımlarr siz yazmış sohbet etmişsiniz sanki hepinizde biraz kendimi buldum evin işi duruyor ben takıları düzenliyom ihtiyaç tabiki düzen be kadın kalk süpürgede ac dimi bi de bendeki kötü durum en nefret ettiğim huyum ya hep ya hiç işin ucu kaçtımı eviii ..k götürür ben evimden nefret ederim o derece ama hırs yapıp işe koyuluyum mükemmelliyetçiyim arası yok oda kötü çabuk bıkıyorum ne plan ne düzenim var ah ah

ben de plan çok da uygulayan yok en en en fazla 1 ay sonrası gelmiyor...

evet canım ben de ders okul ineklik derken ana evinde el bebek gül bebek yetişenlerdenim, biraz kişilikte de problem var heralde ki 3 buçuk senelik evliyim ama hala bir düzen tutturamadım oysa da çok severim düzeni ama nazar mı vardır nedir...Allahım yardım et...
Dün öyle dipteydim ki psikoloji olarak benim gibi arkadaşlarımın olduğunu bilmek rahatlattı biraz.

ay ben de öyleyim işte öyle ayarsız öyle dengesiz med cezirlerle dolu...

cnntrm bendimahi K kelebek25 baglayacak olduktan sonra ben de teraziyim ona bağlıyorum. Annem yapmaya calistiklarimi begenmezdi ona bagliyorum. Plan program yapmaya 1 saat harciyorum ama onu uygulamiyorum. Mükemmeliyet var. Ocak silinmesi lazimsa ustunden gecemiyorum sadece. Illa ovalayacagim. Reklamlardaki gibi isildayana kadar ugrasiyorum. Uzerine minnak toz degse yeni bastan yapiyorum. Haliyle isten soguyorum.

Bir de topigi ilk hafta actim sonra iki hafta tatildeydim o sirada o kadar agir isler verilmis ki toparlayamadim. Ev kirlenmis, valiz doldur bosalt yika kurut utule derken.

En trajik olani da gecen hafta yapilacak dunya temizlik varken dolap ici ile ugrasmak oldu. Distan daginik ama cekmecelerimi bir ac lokum yani

ahaha ayy bu mesajları eşime de okutmalıyım hep şikayetçi benden herkesin evi böyle mi acaba diyor :))) işte mükemmeliyetçilik beni de çok yoruyor dediğin gibi bir işi yaparken yüzeysel yapamıyorum en dipte hiç görünmeyen nokta kadar lekeler için telef ediyorum kendimi. e sonra da işten soğuyorum haliyle. ayy ama gerçekten çok rahatladım yaa chentiq canım iyi ki açmışsın bu günlüğü sadece ben böyleyim heralde diye çok üzülüyordum....

cnntrm ben hem mukemmelliyetci hem pasakli yim. Of ya. Insan yapinca cok temiz yapiyorum ama diye temizlemekten toptan vazgecer mi ya

cnntrm ben hem mukemmelliyetci hem pasakli yim. Of ya. Insan yapinca cok temiz yapiyorum ama diye temizlemekten toptan vazgecer mi ya

valla geçiyor ama sonra vazgeçmeye devam ettikçe işler iyice çığrından çıkıyor bu defa da o işten kaçmaya çalışan bizlerin üstüne bir de depresyon biniyor tam süper oluyoruz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…