Bir prensesin külkedisi olma macerası

Burası benim günlüğüm değil belki ama bende yazayım istedim.

Çok yorgunum hatta son zamanlarda yorgunluk dışında bir hissim yok gibi. Ev işleri çok yoruyor, aslında yormazdı belki ben biraz daha dikkatimi toplayabilseydim... Çünkü ben bir dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu muzdaribiyim. Organize olamıyorum. Mutfağı toplarken bi bakıyorum banyodayım sonra oradaki işim bitmeden salona geçmişim. Ya da bitireyim diye uğraşırken yorulup yarıda bırakıyorum. Bazen o kadar kızıyorum ki kendime.

Evde her işimi annem yaparken üstesinden geliyordum ama evlenince dağıldım, başa çıkamıyorum. Evi çekip çevirmek denen şeyi beceremiyorum. Eşimi çok sevmesem evlendiğime bile pişman olacağım nerdeyse. O bana gülünce bu kadar Mutlu olmasam yaptığım yemeği beğendi diye böyle sevinmesem hiç bir şey yapamayacağım, her şeyi bırakıp gitmek geliyor bazen içimden. İyi ki çıkmış karşıma iyi ki sevmiş bu kadar dengesiz dikkatsiz olmama rağmen.

Ya işte böyle, yoruldum bile dertleşemeyecek kadar yoruldum yine

catuke catuke dertleselim canim. Ben dun evi kac asamada temizledim. Hala dalonun tozunu alamadom mesela. Yapacagiz cankm ya

Ve gunlukle dertleswlim. O benim can dostum. Beni benim gibilerle bulusturan sihirli degneyim.

Burası benim günlüğüm değil belki ama bende yazayım istedim.

Çok yorgunum hatta son zamanlarda yorgunluk dışında bir hissim yok gibi. Ev işleri çok yoruyor, aslında yormazdı belki ben biraz daha dikkatimi toplayabilseydim... Çünkü ben bir dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu muzdaribiyim. Organize olamıyorum. Mutfağı toplarken bi bakıyorum banyodayım sonra oradaki işim bitmeden salona geçmişim. Ya da bitireyim diye uğraşırken yorulup yarıda bırakıyorum. Bazen o kadar kızıyorum ki kendime.

Evde her işimi annem yaparken üstesinden geliyordum ama evlenince dağıldım, başa çıkamıyorum. Evi çekip çevirmek denen şeyi beceremiyorum. Eşimi çok sevmesem evlendiğime bile pişman olacağım nerdeyse. O bana gülünce bu kadar Mutlu olmasam yaptığım yemeği beğendi diye böyle sevinmesem hiç bir şey yapamayacağım, her şeyi bırakıp gitmek geliyor bazen içimden. İyi ki çıkmış karşıma iyi ki sevmiş bu kadar dengesiz dikkatsiz olmama rağmen.

Ya işte böyle, yoruldum bile dertleşemeyecek kadar yoruldum yine
Aynen öyle ben de çok yorgunum koca gün oturduğum pek nadir ama yine de bitmiyor işim millet nasıl bitiriyor işi gücü aklım almıyor ya da ben nasıl bir kadınım ki bitiremiyorum... Mesela şu vakit hala iş yapıyorum, önceleri bu kadar kotu değildi sanki bu aralar böyleyim sanırım düzensizlikten oluyor bu..
Catuke canım dikkat eksikliği falan demişsin anlatmışsın seni okurken farkettim ya ben de öyleyim Bi işten başlıyorum onu yaparken başka Bi yere yöneliyorum başka Bi şey geliyor aklıma veya o dikkatimi çekiyor hemen ona yöneliyorum, aynı şey kaç defa oluyor, iş içinde bir suru iş aklımda olan işlerle yaptıklarım örtüşmüyor... Ben de de aynı sıkıntı var sanırım ne dersin, sen nasıl teşhis ettirdin canım, çok ilgimi çekti bu konu..

Sevgili Günlük.

Gene ozensiz yazacağım isine gelirse.
Saat gece yarisi iki. Hamarat miyim degil miyim ben acaba ne haltim? Hayatimda ilk kez kislik olayina soyundum. Şimdi de karniyariklarin sogumasini bekliyorum buzluga kaldirmak icin. Dua et de heba olmasin. 12 tane hazirladim. Bayagi emek harciyor insan.

Yarin erken kalkmam lazim. Mutfak oldukca daginik. Toplasam yikamasaydi silmesiydi bir saatlik is. Onun haricinde 1.5 saatlik bir isim daha var. Ve bir de düello arkadasi ariyordum yana yakila. Onu buldum ama yüzüstü biraktim. Bir kac kere uakalamaya calistim gecenin 2 sinde 3 unde yaparak ama bunue kaldirmiyor. Bir kere basagrisindan yapamadim. Dun de 5 te yatmistim biliyorsun ondan yapamadim. Bugun de 4 e dogru bitecek isim ve sabah en gec 8 de kalkip kahvalti hazirlamaliyim. Off off. 4 ten sonra spor mu yapılırmis. Gene yapamayacagim tabiki. Bu kiz bana ne yapsa hakli.

Yetisemiyorum gunluk. Her sey gunluk gulistanlik olmuyor. Nasil yetistiriyorlar?

Ayni durumdakiler nasil götürüyor hepsini

Nasil nasil nasil!??

Aynen öyle ben de çok yorgunum koca gün oturduğum pek nadir ama yine de bitmiyor işim millet nasıl bitiriyor işi gücü aklım almıyor ya da ben nasıl bir kadınım ki bitiremiyorum... Mesela şu vakit hala iş yapıyorum, önceleri bu kadar kotu değildi sanki bu aralar böyleyim sanırım düzensizlikten oluyor bu..
Catuke canım dikkat eksikliği falan demişsin anlatmışsın seni okurken farkettim ya ben de öyleyim Bi işten başlıyorum onu yaparken başka Bi yere yöneliyorum başka Bi şey geliyor aklıma veya o dikkatimi çekiyor hemen ona yöneliyorum, aynı şey kaç defa oluyor, iş içinde bir suru iş aklımda olan işlerle yaptıklarım örtüşmüyor... Ben de de aynı sıkıntı var sanırım ne dersin, sen nasıl teşhis ettirdin canım, çok ilgimi çekti bu konu..

Ben üniversitede okurken bir ara sıkıntılı bir dönem geçirdiğimde psikiyatriye gitmiştim orada tanı konuldu. Benim aklım hep karışık, çok konuşurum hiç susmam, küçüklüğümden beri çok hareketliyim hiç yerimde durmam, yetişkin olunca bu durum biraz huzursuzluğa ve kıpırdaklığa dönüştü. Dikkatimi veremem, karşımdaki konuşurken dağılır giderim konu ilgimi çekmediyse, konuşmalarımda dereden tepeden, beni dinlemek çok zor oluyor mesela yakınlarıma. Ve bildim bileli ders çalışmak bana zulüm gelir, en son dakikaya kadar beklerim yumurta kapıya gelmeden hiç bi şey yapmam vs falan. En ufak şeyde hemen dikkatim dağılır. Çok güzel gaza gelirim ama gazım hemen söner. Unutkanımdır kaybettiğim tokalarla bi buhiteri kalemlere bi kırtasiye açılır o denli. Yakınlarımın söylediği ben hiç yürümüyormuşum hep koşuyormuşum. Bunları anlatınca tanı kondu ilaç da başladılar ama ben çarpıntı olduğum için ilaç kullanamıyorum

Yine ben geldim, bugün gerçekten zor ve yorucu bir gün geçiriyorum. Başımın ağrısı hala geçmedi ve ben bugün çok gerginim. Yaptığım işi çok sevmeme rağmen ilk kez istifa etmeyi düşündüm, yoğun bir şekilde yetersizlik hissettiğim için :KK43:

Aslında yapamıyor değilim ama sanki hep yetersizim gibi bi his içimde. Birileri yaptığım işi görüp takdir etsin istiyorum. Saçma ama. Niye başkasının onayı gereksin ki? Ama gerekiyor işte. Ne yapayım bende böyleysem? Çok iş olunca kafam çok dolunca böyle oluyorum, başarısızım tembelim diyorum. Sen hiç bir şey haketmiyorsun diyorım, diyorum da hiç iyi bir şey demiyorum kendime, diyemiyorum :KK43: mutsuz değilim ama yine çok yorgunum. Hormonlarım da düştü yine, kanayacağım ve rahatlayacağım diye teselli buluyorum. Ama her tarafım şiş, çok gerginim günlük birini dövesim geliyor ve işin daha kötüsü ne biliyor musun bugün eve gidemiyorum çünkü nöbetçiyim ve hatta yarın akşama kadar işyerindeyim, of of ...

Ama şükretmek gerek başım ağrısa da sağlığım yerinde, belki bugün değil ama yarın gidebileceğim bir evim var, çok şükür dertlerime

Pek muhterem günlük;
Senden ve seni takip eden arkadaşlarımdan başka kendimi anlatabileceğim biri yok sanırım. Çok bunaldım, çok yorgunum.. Gece 3'e 4'e kadar oturan bir insanken akşam 9'da uykum geliyor artık.. Ama uyuyabiliyor muyum? tabi ki hayır. oğlum 3 hafta önce kreşe başladı ama hala alışamadı. sabah uyandırdığım gibi 'anne ben kendi okuluma gitmiycem senin okuluna gidicem' diye başlıyor ağlamaya.. okulun kapısına kadar ağlıyor. zorla öğretmenine teslim ediyoruz. güne ağlama sesleriyle başlıyorum ve bu berbat bir şey :KK43: tüm gün okulda yeni yetme ergenlerle ders işleme mücadelesi veriyorum tam 7 ders saati.. saat 4te oğlumu alıp yorgunluktan tükenmiş halde eve geliyorum. evim güzel evim diyemiyorum çünkü evim rezil durumda hangi odaya girersem gireyim temiz derli toplu değil. zorla yemek yapıyorum. aradan 1 saat geçtikten sonra oğlum yine başlıyor ağlamaya 'anne ben uyuyup uyanınca kendi okuluma gitmiycem senin okuluna gidicem'.... ve bu ağlamalar kısa aralıklara uyuyuncaya kadar devam ediyor. uyuması da ayrı dert. bu gece tam 1,5 saat ayaklarımda salladım 16kg çocuğu. kendim de zayıf ve dayanıksız biriyim. çok afedersin malum bir tarafım yere yapıştı resmen. saat 22.30da onu yerine yatırdım hadi iş zamanı dimi? yok anacım sağol ben almayayım. daha önce yapmam gereken okul işleri var mecbur oturulacak bilgisayar başına... bıktım artık günlük. gerçekten bıktım ne işimden zevk alıyorum ne evimde keyifle iş yapabiliyorum (bunu pek nadir yapıyordum zaten ama iş artık iyice çığrından çıktı) ne de oğluma iyi bir anne olabiliyorum.. nerede neyi yanlış yaptım ya da yapıyorum bilmiyorum. inan ki acınacak haldeyim hiçbir şeye yetişemiyorum. hayat üstüme üstüme geliyor resmen... kurtar beni günlük!!!!!

Sevgili Günlük

Herkes de senden bir şey istiyor. Kızmıyorsun değil mi bize? Çözümünü bilse gelip işgal etmezdik sayfalarını ama inan bilmiyoruz. cnntrm cnntrm de bir anne benim gibi. O da yavruşunun çığlıklarıyla uyanıyor. Ben de iyi bir anne olamadığımı düşünüyorum çoğu zaman. O kadar ağlıyor ki nerede hata yapıyorum diyorum. Onu üzmeye dayanamıyorum ama benim de yapmam gerekenler var.

Ev işi konusunda topikin çok etkisi oldu. Bir de canım @anka_misali kitap önerdi onu okuyorum şimdi. Bir mu'cize bekliyorum her zamanki gibi. Belki de bu kitap aradığım sihirli değnektir.

Evim öncekine nazaran daha derli toplu. İşleri yetiştirebiliyor muyum? Hayır. Çocuğum oyun dediği an bırakıyorum işi gücü. En iyi yatırımın ona olduğunu düşünüyorum. Evime değil. Temiz olsun da, düzenli olmasa da olur. Her gün iyiye gittikten sonra...

Pek muhterem günlük;
Senden ve seni takip eden arkadaşlarımdan başka kendimi anlatabileceğim biri yok sanırım. Çok bunaldım, çok yorgunum.. Gece 3'e 4'e kadar oturan bir insanken akşam 9'da uykum geliyor artık.. Ama uyuyabiliyor muyum? tabi ki hayır. oğlum 3 hafta önce kreşe başladı ama hala alışamadı. sabah uyandırdığım gibi 'anne ben kendi okuluma gitmiycem senin okuluna gidicem' diye başlıyor ağlamaya.. okulun kapısına kadar ağlıyor. zorla öğretmenine teslim ediyoruz. güne ağlama sesleriyle başlıyorum ve bu berbat bir şey :KK43: tüm gün okulda yeni yetme ergenlerle ders işleme mücadelesi veriyorum tam 7 ders saati.. saat 4te oğlumu alıp yorgunluktan tükenmiş halde eve geliyorum. evim güzel evim diyemiyorum çünkü evim rezil durumda hangi odaya girersem gireyim temiz derli toplu değil. zorla yemek yapıyorum. aradan 1 saat geçtikten sonra oğlum yine başlıyor ağlamaya 'anne ben uyuyup uyanınca kendi okuluma gitmiycem senin okuluna gidicem'.... ve bu ağlamalar kısa aralıklara uyuyuncaya kadar devam ediyor. uyuması da ayrı dert. bu gece tam 1,5 saat ayaklarımda salladım 16kg çocuğu. kendim de zayıf ve dayanıksız biriyim. çok afedersin malum bir tarafım yere yapıştı resmen. saat 22.30da onu yerine yatırdım hadi iş zamanı dimi? yok anacım sağol ben almayayım. daha önce yapmam gereken okul işleri var mecbur oturulacak bilgisayar başına... bıktım artık günlük. gerçekten bıktım ne işimden zevk alıyorum ne evimde keyifle iş yapabiliyorum (bunu pek nadir yapıyordum zaten ama iş artık iyice çığrından çıktı) ne de oğluma iyi bir anne olabiliyorum.. nerede neyi yanlış yaptım ya da yapıyorum bilmiyorum. inan ki acınacak haldeyim hiçbir şeye yetişemiyorum. hayat üstüme üstüme geliyor resmen... kurtar beni günlük!!!!!
Ay canım inan senin gibi biri daha var burda. Sanki anlattığın benim hayatım gibi. Tek farkı bizim okul olayı sizden 4-5 ay önde ve biz o aşamayı aştık şükür.zamanla sende aşacaksın inşallah.Sabah ağlama sesiyle güne başlamak öyle zorki. Keşke maddi Olarak imkanım el Verse ev konusunda kendime Haftada 2 gün bir yardımcı tutabilsem ev ile ilgili. Böylece bana kalan vakti hem çocuğuma hem ruhuma yatırım yaparım. Ama nerde :KK61:

Ay canım inan senin gibi biri daha var burda. Sanki anlattığın benim hayatım gibi. Tek farkı bizim okul olayı sizden 4-5 ay önde ve biz o aşamayı aştık şükür.zamanla sende aşacaksın inşallah.Sabah ağlama sesiyle güne başlamak öyle zorki. Keşke maddi Olarak imkanım el Verse ev konusunda kendime Haftada 2 gün bir yardımcı tutabilsem ev ile ilgili. Böylece bana kalan vakti hem çocuğuma hem ruhuma yatırım yaparım. Ama nerde :KK61:

Ahh kuzum yaa evde bir yardimci şart aslında çalışan bayanlara. aslında o kadar para kazaniyoruz 500unu bu işe ayırabiliriz ama bunu en başta yapmamız lazımdı tabi biz de 2 kredi oduyoruz hem ev hem araba. Hal böyle olunca bu islere bütçe kalmıyor. Hoş kalsa bile başkasının yaptığı iş benim içime sinmiyor :KK43: hem kel hem fodul veya hem zügürt hem kibar sözlerini kendime armağan ediyorum :)))

Sevgili günlük.

Bugün hiç olmadığım kadar kendimi kötü hissediyorum, boğuldum, daraldım...
Çamaşır yıkanıyor sabahtan beri kaç makina sayamadım,evi süpürmüştüm ama maalesef ki cadı kızım mafetti yine :KK43:
Ne istiyor derdi ne bir türlü çözemedim.
Katladığım tüm çamaşırları dolaptan çıkarıp orayı gizli yeri yapmış. Odayı gördüğümde ağladım sadece oturup ağladım. Kızsam ne fayda ki?
Küçük kızım yeni gelen halının üzerine nar ekşisi dökmüş heryeri sıvamış resmen :KK43:
Hemen sildim de çıktı.
Kocamla da kavga ettik susmaktan nefret ediyorum neden bu kadar saçma salak bir sabrım var ki benim?
Bende ağzıma geleni söylemek istiyorum,bende varım demek istiyorum ama diyemiyorum ya işte o beni bitiriyor.
Şimdi oturdum kahvem eşliğinde bunları yazıyorum. Kahvem bitsin evi süpürücem tekrardan. Çamaşır sericem. Katlanması gereken bir sürü çamaşır var, e birde gece oturan bir çocuk. Nerde yanlış yapıyorum ben olmaktan çıktım artık...

Ahh kuzum yaa evde bir yardimci şart aslında çalışan bayanlara. aslında o kadar para kazaniyoruz 500unu bu işe ayırabiliriz ama bunu en başta yapmamız lazımdı tabi biz de 2 kredi oduyoruz hem ev hem araba. Hal böyle olunca bu islere bütçe kalmıyor. Hoş kalsa bile başkasının yaptığı iş benim içime sinmiyor :KK43: hem kel hem fodul veya hem zügürt hem kibar sözlerini kendime armağan ediyorum :)))
Bundan 8 ay öncesine kadar dublex e oturuyordum 2 sene yardımcım vardı, yemek hariç her işi yapardı..
Sonra ikizleri hasta olunca bıraktı bu sefer hafta da 3 gün ama yarım gün geliyordu ne rahatlıkmış. Ben doğuma gittim anahtarı ona bıraktım o girdi tüm evi temizledi perdeleri bile yıkamış asmış.
Şimdi 3+1 e taşındık küçüğüm merdiven den düştü diye.
Eşime diyorum yine alalım gerek yok ev küçük yapsanda yapmasanda kızlar batırıyor boşuna para verme al sen harca o parayı diyor. Yok ben yardımcı istiyorum hafta da 2 gün yemek bile yapsın karışmam o kadar bunaldımmmm

Sevgili Gunluk

Kadin olarak yasama sunduklarimiz ve yasamin bize sunduklari ne kadar farkli. Mutlu olmayi nelerle bagdastiriyoruz biz? Ne zaman kendimiz olarak nefes alacagiz?

Hayatimin kontrolunu elime aliyorum.

Temizlikci almak istiyorsan al bi kahve. Evin kucuklugu buyuklugu degil onemli olan. Sen evin buyuk diye almamistim o evim kafan rahat olsun diye almistin. Parayi ruh sagligina yatirmayacaksin da neye yatiracaksin. Ikna et esini.

Cocuklar konusunda da kendimizi teskim etme yollarina bakacagiz mecbur. En buyuk sinav oste cocuklar. Allah kolaylik versin.

Naberrrrrrr günlük kardes

2.sayfaya düşmüşsun:KK70: şaka şaka alınma hemen valla 6. Sayfaya falan düştün sanıp oralarda aradım seni ama 2 deymissin:-)

Annen geliyormuş duydum ki hadi gözün aydın iyisin yine :KK70:

Sevgili Günlük
Biraz bdv tarzi gibi olacak ama oraya yazacak cesareti daha bulamadim kendimde. Cok sivri dilli hatunlar var orada. Cit kirilirim.
Ya pa mi yo rum
Bu kadar basit. Basedemiyorum hayatimla iki cocukla. Yarismamiza adapte olmaya meylediyorum ama mutlu olamıyorum.
Herkes nasil basediyor hem çocuğu ile harika gecinip hem yemek hem temizligi dort dörtlük goturmeyi. Birinden biri kaliyor mutlaka.
Kizim her daim benimle olmak istiyor. Kendi kendine oynamiyor. Oglum huysuz gunduz hic uyumadigi gibi hep gozune bakayim onu eglendireyim istiyor. Aksama da pilim bitiyor onlar uyuyunca. Anca cay kahve kek pasta modundayim.
Nefes alamiyorum.
Bu hafta mutfakti. Nasil bir enerjiyle kalktim yerimden anlatamam. Firinlar buzdolaplari cekildi altlri bir guzel solindi supuruldu. Fayanslara basladim oglan agladi, cikar eldivenleri emzir. Sonra eline oyuncak ver fırını cifle. Gene aglasin duymazdan gel ovalamaya devam et. Sonra artik volume yukselince gene cikar eldivenleri git pispisla yarim saatte uyut geri gel kuruyan yerleri sil iyicene mikrodalgaya gec gene aglasin. Kan ter icinde kaldim. Evin genel temizligi 3 gunde bitmiyor. 2 gun ev süpürme cunku uyku vakitleri giriyor araya bazen kapatiyorum. Hava zaten erken karariyor afakanlar basiyor. 1 gun yer silme. Camasir suyu zaten keyifleri olur da uyurlarsa. Gece yapamiyorum cam acamam diye. Gunduz yalniz kalamiyor. Kafayi yiyecegim. Camasirlari utuleri gordukce ortaligi yikasim geliyor.
Niyetlendigim seyi bitiremiyorum. Deterjan sık geri sık wldicen tak cikar iceri gir cik. Delleniyorum gunlerdir. Hortlarsan da hortla banane. Isyeeeeaaaaaannnnnn

Sevgili Günlük
Biraz bdv tarzi gibi olacak ama oraya yazacak cesareti daha bulamadim kendimde. Cok sivri dilli hatunlar var orada. Cit kirilirim.
Ya pa mi yo rum
Bu kadar basit. Basedemiyorum hayatimla iki cocukla. Yarismamiza adapte olmaya meylediyorum ama mutlu olamıyorum.
Herkes nasil basediyor hem çocuğu ile harika gecinip hem yemek hem temizligi dort dörtlük goturmeyi. Birinden biri kaliyor mutlaka.
Kizim her daim benimle olmak istiyor. Kendi kendine oynamiyor. Oglum huysuz gunduz hic uyumadigi gibi hep gozune bakayim onu eglendireyim istiyor. Aksama da pilim bitiyor onlar uyuyunca. Anca cay kahve kek pasta modundayim.
Nefes alamiyorum.
Bu hafta mutfakti. Nasil bir enerjiyle kalktim yerimden anlatamam. Firinlar buzdolaplari cekildi altlri bir guzel solindi supuruldu. Fayanslara basladim oglan agladi, cikar eldivenleri emzir. Sonra eline oyuncak ver fırını cifle. Gene aglasin duymazdan gel ovalamaya devam et. Sonra artik volume yukselince gene cikar eldivenleri git pispisla yarim saatte uyut geri gel kuruyan yerleri sil iyicene mikrodalgaya gec gene aglasin. Kan ter icinde kaldim. Evin genel temizligi 3 gunde bitmiyor. 2 gun ev süpürme cunku uyku vakitleri giriyor araya bazen kapatiyorum. Hava zaten erken karariyor afakanlar basiyor. 1 gun yer silme. Camasir suyu zaten keyifleri olur da uyurlarsa. Gece yapamiyorum cam acamam diye. Gunduz yalniz kalamiyor. Kafayi yiyecegim. Camasirlari utuleri gordukce ortaligi yikasim geliyor.
Niyetlendigim seyi bitiremiyorum. Deterjan sık geri sık wldicen tak cikar iceri gir cik. Delleniyorum gunlerdir. Hortlarsan da hortla banane. Isyeeeeaaaaaannnnnn

Kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki bu yazdıklarına ben de biraz ekleme yapayım istedim. Muhtemelen senin yazmayı atladığın/unuttuğun/üşendiğin şeyler olacak bunlar.
Yaptığım hiçbir şeyi layıkıyla yapamıyorum evi temizlesem çocuk ilgisiz kalıyor. Çocukla ilgilensem ev işi kalıyor. Eşimle zaten hiç ilgilenemiyorum.(evin içinde özler oldum adamı)
Bu kadar bitik durumdayken birisine dert yanıp içimi dokeyim istiyorum. Eşime anlatıyorum. Sözlerimin tamamını bile dinlemiyor bana başka şeyler anlatmaya çalışıyor.(ben hep güçlüyüm ya benim psikolojik sıkıntım olamaz olsa olsa önemsiz şeylerden bahsediyorumdur ona göre)
Anneme anlatmaya çalışıyorum. Sen güçlüsün mesajının farklı türevleri çıkıyor karşıma. Kendi kendini iyilestireceksin. Çocuğa şöyle davran, yemeğini şu zaman yap, temizliğini bu zaman yap, hafta sonunu şöyle değerlendir. Bla bla bla..
Hadi ben kötüyüm de biriniz dinleyin yahu. Hiç akıl vermeden, başka konulara geçmeden dinleyin değil mi? Ama olmaz.. En sonunda ben de kabuğuma çekilip onları meşgul etmeyi bıraktım. Daha mı iyiyim şu an? Hayır değilim. Ama en azından kendimi anlatmaya çalışıp boşa kürek çekmiyorum.

günaydın kızlar,burayı kullandığımızı unutmuşum.
chentiq chentiq , cnntrm cnntrm içim daraldı yazdıklarınızı okuyunca.
chentiqin her anını yaşadım resmen.:cry:
cnntrm ben de çalıştığım için beni dinlemeyen eşimi hatırladım ve sinir katsayım yükseldi aniden.:KK57::KK57:

çocuklarımdan birini evde kendim büyüttüm,diğerleri çalışırken doğdular.
her ikisini de denediğim için çalışırken daha iyi.
tamam gece uykusu vs. çok zorlanıyor insan ama gün boyu uzak kalmak rahatlatıyor.
bakıcılarım iyiydi.o zamanlar ev işi de yaparlardı burdakiler.
ben de piyasanın üstünde verdim hep.
eve gidince derli toplu,yemek hazır vs.vs çok güzel duygulardı.:confused:

evde çocuklar ev işiyle cebelleşmek çok fena.
ben de kışlardan nefret ederdim evdeyken.
bir markete bile gidemezdim çocuğu kimseye bırakamadığım için.
yalnız çocuk büyütmek çok zor.

cnntrm insan bazen sadece anlaşılmak,dinlenemk istiyor.
ruhen rahatlamak için.
ama karşı taraf tavsiye ve çözüm üreterek yardımcı olma çabasında bunaltıyor farkına varmadan.

zaman zaman bitsem de ben üstesinden gelebildiğim her şey için zafer kazanmış gibi hissediyorum.
çok zordu ama başardım.:KK53:

kendimi pozitif duygulara teslim ettim.

X