Bir prensesin külkedisi olma macerası

harika bir motive yontemi. ben de yapayik insallah bende de ise yarar. cok istiyorum sole mis gibi olayim

Tatile gitmeden önce temizlik tablosu hazırlamıştım wordde o da çok işime yaramisti her yaptığım işi tek tek isaretliyordum her daim en ağır misafire bile hazır oluyordu evim. ama tatile gidip gelince eski pasakli halime geri dönüverdim birden tablo tekrar motive etmeye yetmedi. bu defa da kendimle yarıştım bakalım bir sonraki motivasyon kaybında ne uyduracagim :)))

Ayy işte ben de bunu istiyorum evim her daim misafire hazır olsun hatta buzluğumdan bir tatlıdır bir tuzludur bir sarmadır eksik olmasın istiyorum hatunlar çok mu şey istiyorum

Ayy işte ben de bunu istiyorum evim her daim misafire hazır olsun hatta buzluğumdan bir tatlıdır bir tuzludur bir sarmadır eksik olmasın istiyorum hatunlar çok mu şey istiyorum

O buzluk faslina hiç geçemedim ben canım zaten yapsam da benim koca adam yer bitirir hepsini yine misafire kalmaz :)) her daim misafire hazır faslim da uzun sürmedi zaten rüzgar gibi geldi geçti ama azimliyiz olacak

Çok saol canim.ben bu halde bile hala is modundayim

Sevgili Günlüğüm

Haklısın günlükten geçtim seni ihmal ettim. Ama öyle yoğundu ki günlerim. Şehir dışından gelenler, seyran düğün, Vol.2 derken günler su gibi geldi de geçti.

Beklediğimden daha hızlı atılıyor adımlar. Atılsın da zaten, yaş geldi geçiyor ben hala 3 sene evvelki prenses.

Vol.2 de şimdilik 15 kişiyiz yarışan. Şaşırdın değil mi? Sana selam çakalı henüz 1 hafta oluyor. Ya KK kadın dayanışması işte NABEERR... Sonradan dahil olmak isteyenler de oluyor üstelik.

Bendeki gelişmelere gelince. Kendimle gurur duyuyorum. Evimin kirlenmesini beklemeden arada bezi elime alıp temiz yerlerin üzerinden bir daha geçiyorum. Önüme gelen ufak bardak çanak ne varsa yerine bırakıyorum odadan odaya geçerken. Mutlaka içeri götürülecek bir şey oluyor. Hatta geçen gün salonda hiç yapmadığım bir şey yaptım. Anında her şeyi ama her şeyi pirupak yapıp da yattım saate aldırmadan. Yastıklar kabartıldı, bu kitap nasılsa yarın da okunulacak iç sesine aldırılmayıp kütüphaneye kaldırıldı. Bir tek cam ayakkabım eksikti. O kadar külkedisi olmuştum işte.

Atma konusunda hala problemlerim var. Acaba psikolojik ne olabilir kökeninde diye düşünmeye başladım. Neden dersen; 1-3 ev önce aldığım yapışkanlı HAPPY yazısı vardı. Banyoma astım ve tam 3 taşınma gördü o yazı. Her seferinde sök çıkar tak. Geçen kızlar atma ödevi verdiğinde gözüme takıldı. Harfleri dağılmış ucuca ekleyerek yazı formunu koyuyordum. Ellerim titredi yani onu bile atsam mı atmasam mı diye düşünürken. 2-Gene bamyoda lifin ipli ucu vardı. Hani vakumla fayansa tutturulur ya. Onun lifi ayrılmıştı. Ucunda vakumu duran boş ipi ATAMADIM! buna ilerde bir şey asarım diye. 3-Çizilmiş çay bardaklarını atmıştı kızlar. Ben de başarabilirim diye 5 sene evvel aldığım renkli çay bardak takımının direnmeyi başaran 2 renkli tabağını atmaya karar vermiştim ki, eşim neden atıyorsun ki kullandığımız şeyi dedi. Ben vazgeçmeye zaten dünden razı. 3-Kızımın oynadığı iki minik kurdele vardı. Biri söküldüğü için attım. Ötekini tam atacaktım, ben bununla sonradan bir şey süslerim diye gene atamadım. Ne yapacağım günlük ben bu işi ya. Yok mu sitede gönüllü terapist beni alsa çevirse.

Şimdi günü gene birazcık toparlanmayla kapatalım. Öpüldün şeker.

kendi kendine sor canım,bunu ben en son ne zaman kullandım?,ihtiyacım varmı?kullanıyormuyum?cevabın olumsuzsa AT GİTSİN!sonra da deriiiin bir ohhh çek!bir döküntüden bir fazlalıktan daha kurtuldum diye,ne kadar az eşya o kadar az iş benim felsefem de bu

Selamlar, bir zamanlar yazardım buraya geri dönmek güzel:) şimdi çay keyfi yapıyorum bebeğim uyudu sonunda, büyük babasıyla dışarıda, anın tadını çıkarayim çünkü yarın beni bekleyen işlerime el atıcam:) çoook işim var çoook

Dün yaptığım işler:

Çocuk odası silindi süpürüldü dip köşe, dolap içleri düzenlendi, küçülen bebek kıyafetleri kaldırıldı ihtiyaç olanlar çıkarıldı, hurçlar düzenlendi, kullanılmayan bebek araç gereçleri ardiyeye kaldırıldı

Ardiye düzenlendi

Banyo temizlendi, banyoda ki çekmeceli dolap temizlendi

Üç posta çamaşır yıkandı asıldı, kuruyanlar yerleşti

Oturma odası dip köşe silindi süpürüldü

Salon dip köşe silindi süpürüldü

Mutfak silindi süpürüldü, buzdolabı fırın bulaşık makinası arkası kaldı, mutfak çekmeceleri düzenlendi, buzdolabı silindi

Tuvalet temizlendi

Toz alındı

Üç çeşit yemek yapıldı

Büyük yavrum hastalandı onunla ilgilendim

Küçüğümü sürekli uyuttum komando gibi sürünüyor, peşinden koşturdum

Halıları eşim çırptı:) kv dem çocuk odasının temizliğine yardım etti balkonu yıkadı sağolsun, çocuk odasının hurçları ben düzenledim ama:) minik kuşumu arada babaannesi uyuttu

Kendim yapmak istedim her şeyi ama kv dedi ısrarla gitmedi

Birde 3-4 poşet ıvır zıvır arttım:)

Bugün yapmayı düşündüklerim:

yatak odası silinip süpürülecek dip köşe, tuvalet masası düzenlenecek atılacaklar atılacak

eşim halı yıkayacak

buzdolabı arkası falan silerim inşallah

ütü yapabilirsem ütü yapıcam:)

O buzluk faslina hiç geçemedim ben canım zaten yapsam da benim koca adam yer bitirir hepsini yine misafire kalmaz :)) her daim misafire hazır faslim da uzun sürmedi zaten rüzgar gibi geldi geçti ama azimliyiz olacak
Ha ha haa merak etme benim eşimde buzluğumda bişey olduğunda her fırsatta onu yemeyi teklif ediyor 

Ayy uzun zaman olmuş yazalı aslında ama yeni okudum ben bu topiği... Ölüyorum gülmekten çatlayacağım şimdi
Tarla nedir yaaa... Nerden aklına geldi ki adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…