Bir prensesin külkedisi olma macerası

canım çok geçmiş olsun,inşallah önemli bişeyin yoktur,yorgunluktan bardağı tutar halin kalmamıştır,hamile hamile zorlama kendini canım olduğu kadar ne olucak ki kendini zorlama fazla

geçmiş olsun canım halıyı falan boşver yıkamaya verirsin en kötü de Allahtan sen ucuz atlatmışsın yanık kremi yok mu evde azcık sürseydin iyi olurdu.. hamileliğin son zamanlarında biraz sakar oluyor insan refleksler zayıflıyor

kızlar kendi kendimi gaza getirmek için bir yol buldum size de söyleyeyim :) dün gece yapılacak işlerin listesini çıkardım yanlarına da belli bir süre yazdım mesela dağınıklık toplanacak 10dk saat 14.10da biter gibi.. bitirdiğim her iş için bilgisayarın başına koşup bitirdiğim saati yazdım.. ve inanır mısınız yarış havasında erken bitiricem diye koşturup dururken planladığım süreye göre tam 42dk erken bitirdim yarım saat kahve molası yazmıştım kendime o da bedavaya geldi

Sağolun kızlar ya şimdi daha iyiyim ama ben hala is derdindeyim bende takıntı oldu temizlik galiba kuzenim bizde kalıyor kız 16 yaşında braz yat bn çocuğa bakarım diyor onu ble dinlemiyorum

Sağolun kızlar ya şimdi daha iyiyim ama ben hala is derdindeyim bende takıntı oldu temizlik galiba kuzenim bizde kalıyor kız 16 yaşında braz yat bn çocuğa bakarım diyor onu ble dinlemiyorum

ama bu kadar hırpalama kendini bak ne güzel yardım edecek insanın da varmış bırak dinlen azıcık son haftalarındasın kendine de bebeğe de eziyet etme canım yaa

onu ben hep yapıyorum da hep yarım yamalak kalıyor,başaramadım bir türlü sonuna kadar

çok geçmiş olsun.
neden kendini o kadar zorlyorsun canım ya.
yorgunluktan elinden kaymış.
bir sürü de iş çıkmış.

ben öğlen ya da sabah yapıyorum işlerin çoğunu.
zaman az ve koşturunca nasıl yaptığını anlamıyorsun.
akşam gidince yayılıyorum.
onun için hiç oturmadan başlıyorum işlere.

canım ya çok geçmiş olsun, her şeyden önemlisi sen ve bebeğin, boş ver halısını da kırletini de, hiiiiç de sinir yapma sakın.

ben buraya taşınırken 2 yorgan 2 döşek verdim suriyelilere sırf fazla döküntü olmasın diye,sevmiyorum diye hiç kullanmadığım uyku setimi verdim
Iyi fikir ben de vereyim bari. Bosa yer kapliyor. :)
Dikkat et canim kendine bos ver halilari filan. Yat dinlen.

Bunu ben de yapıyorum bazen işe yarıyor

canım tezgahdaki rafıA101den mi aldın?
çok güzel bir köşe olmuş.
bir kaç kişi de daha görmüştüm.çok hoşuma gitti üzerindekilerle.:)

İyiyim canım temizlik koşturmacası işte

İkeadan almıştım canım

ben öğlen ya da sabah yapıyorum işlerin çoğunu.
zaman az ve koşturunca nasıl yaptığını anlamıyorsun.
akşam gidince yayılıyorum.
onun için hiç oturmadan başlıyorum işlere.

sabah erken kalkamıyorum ki ucu ucuna kalkıp işe zor yetişiyorum :) şimdi seminer dönemi öğlende işim bitiyor da okul zamanı öğlen eve de gelmiyorum mecbur okul çıkışı yapıyorum işleri. ama tabi yine de size göre çok şanslıyım daha erken saatte geliyorum eve..

ben de baharatligimi bitirince foto atarim. benim raflari da ikea kurtardi sag olsun. o kosedeki dondirma kaplarjndan bende de var. o da ikea dan. ben kavanoz kapaklarini kendi dikto sanmistim English home dan almis. onlar da fistik gibi duruyor.

yagmurlugum canim cok gecmis olsun. ben de bugun seni sormustum demek bundanmis. saat cok gec oldu sana yarin uzun uzun yqzacaklarim var insallah unutmazsam canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…