canım çok geçmiş olsun,inşallah önemli bişeyin yoktur,yorgunluktan bardağı tutar halin kalmamıştır,hamile hamile zorlama kendini canım olduğu kadar ne olucak ki kendini zorlama fazlaŞuan okadar canım sıkkınkı sabah mutfak dolaplarini silmeye kalktım neyse alttarafdaki çekmeceler hariç tüm dolaplari sildim oglumun huyszluguna rağmen yorulunca 1 nescafe yapayım dedim demez olaydım nasıl oldu anlamadım birden elimden bardak kaydı Tüm bacaklarim yandı 2 saat oldu hala yanık yerler sızlıyor koltuk kirlentim halim koltugum hep nescafe oldu halıyı sildim kirletlerin kiliflarinı attım makineye koltuğu silicem halim kalmamış bi tarafdan kendime kızıyorum her yer her yerde aksama kadar kalk deli gibi iş yap birazda olsa bitir diorum bi tarafdan aman diorum kendi kendime ice sinir yaptim
Şuan okadar canım sıkkınkı sabah mutfak dolaplarini silmeye kalktım neyse alttarafdaki çekmeceler hariç tüm dolaplari sildim oglumun huyszluguna rağmen yorulunca 1 nescafe yapayım dedim demez olaydım nasıl oldu anlamadım birden elimden bardak kaydı Tüm bacaklarim yandı 2 saat oldu hala yanık yerler sızlıyor koltuk kirlentim halim koltugum hep nescafe oldu halıyı sildim kirletlerin kiliflarinı attım makineye koltuğu silicem halim kalmamış bi tarafdan kendime kızıyorum her yer her yerde aksama kadar kalk deli gibi iş yap birazda olsa bitir diorum bi tarafdan aman diorum kendi kendime ice sinir yaptim
Sağolun kızlar ya şimdi daha iyiyim ama ben hala is derdindeyim bende takıntı oldu temizlik galiba kuzenim bizde kalıyor kız 16 yaşında braz yat bn çocuğa bakarım diyor onu ble dinlemiyorum
onu ben hep yapıyorum da hep yarım yamalak kalıyor,başaramadım bir türlü sonuna kadarkızlar kendi kendimi gaza getirmek için bir yol buldum size de söyleyeyim :) dün gece yapılacak işlerin listesini çıkardım yanlarına da belli bir süre yazdım mesela dağınıklık toplanacak 10dk saat 14.10da biter gibi.. bitirdiğim her iş için bilgisayarın başına koşup bitirdiğim saati yazdım.. ve inanır mısınız yarış havasında erken bitiricem diye koşturup dururken planladığım süreye göre tam 42dk erken bitirdim yarım saat kahve molası yazmıştım kendime o da bedavaya geldi
çok geçmiş olsun.Şuan okadar canım sıkkınkı sabah mutfak dolaplarini silmeye kalktım neyse alttarafdaki çekmeceler hariç tüm dolaplari sildim oglumun huyszluguna rağmen yorulunca 1 nescafe yapayım dedim demez olaydım nasıl oldu anlamadım birden elimden bardak kaydı Tüm bacaklarim yandı 2 saat oldu hala yanık yerler sızlıyor koltuk kirlentim halim koltugum hep nescafe oldu halıyı sildim kirletlerin kiliflarinı attım makineye koltuğu silicem halim kalmamış bi tarafdan kendime kızıyorum her yer her yerde aksama kadar kalk deli gibi iş yap birazda olsa bitir diorum bi tarafdan aman diorum kendi kendime ice sinir yaptim
ben öğlen ya da sabah yapıyorum işlerin çoğunu.kızlar kendi kendimi gaza getirmek için bir yol buldum size de söyleyeyim :) dün gece yapılacak işlerin listesini çıkardım yanlarına da belli bir süre yazdım mesela dağınıklık toplanacak 10dk saat 14.10da biter gibi.. bitirdiğim her iş için bilgisayarın başına koşup bitirdiğim saati yazdım.. ve inanır mısınız yarış havasında erken bitiricem diye koşturup dururken planladığım süreye göre tam 42dk erken bitirdim yarım saat kahve molası yazmıştım kendime o da bedavaya geldi
Şuan okadar canım sıkkınkı sabah mutfak dolaplarini silmeye kalktım neyse alttarafdaki çekmeceler hariç tüm dolaplari sildim oglumun huyszluguna rağmen yorulunca 1 nescafe yapayım dedim demez olaydım nasıl oldu anlamadım birden elimden bardak kaydı Tüm bacaklarim yandı 2 saat oldu hala yanık yerler sızlıyor koltuk kirlentim halim koltugum hep nescafe oldu halıyı sildim kirletlerin kiliflarinı attım makineye koltuğu silicem halim kalmamış bi tarafdan kendime kızıyorum her yer her yerde aksama kadar kalk deli gibi iş yap birazda olsa bitir diorum bi tarafdan aman diorum kendi kendime ice sinir yaptim
Iyi fikir ben de vereyim bari. Bosa yer kapliyor. :)ben buraya taşınırken 2 yorgan 2 döşek verdim suriyelilere sırf fazla döküntü olmasın diye,sevmiyorum diye hiç kullanmadığım uyku setimi verdim
Dikkat et canim kendine bos ver halilari filan. Yat dinlen.Şuan okadar canım sıkkınkı sabah mutfak dolaplarini silmeye kalktım neyse alttarafdaki çekmeceler hariç tüm dolaplari sildim oglumun huyszluguna rağmen yorulunca 1 nescafe yapayım dedim demez olaydım nasıl oldu anlamadım birden elimden bardak kaydı Tüm bacaklarim yandı 2 saat oldu hala yanık yerler sızlıyor koltuk kirlentim halim koltugum hep nescafe oldu halıyı sildim kirletlerin kiliflarinı attım makineye koltuğu silicem halim kalmamış bi tarafdan kendime kızıyorum her yer her yerde aksama kadar kalk deli gibi iş yap birazda olsa bitir diorum bi tarafdan aman diorum kendi kendime ice sinir yaptim
Bunu ben de yapıyorum bazen işe yarıyorkızlar kendi kendimi gaza getirmek için bir yol buldum size de söyleyeyim :) dün gece yapılacak işlerin listesini çıkardım yanlarına da belli bir süre yazdım mesela dağınıklık toplanacak 10dk saat 14.10da biter gibi.. bitirdiğim her iş için bilgisayarın başına koşup bitirdiğim saati yazdım.. ve inanır mısınız yarış havasında erken bitiricem diye koşturup dururken planladığım süreye göre tam 42dk erken bitirdim yarım saat kahve molası yazmıştım kendime o da bedavaya geldi
canım tezgahdaki rafıA101den mi aldın?Selammm
Buzdolabı tamamdır. Market alısverişine cıkmadan yapmak iyi oldu.
Önce-sonra
Eki Görüntüle 1623613 Eki Görüntüle 1623611
Eki Görüntüle 1623615 Eki Görüntüle 1623614
Baharatlıklarda halloldu
Eki Görüntüle 1623612
Diğer baharatlıklarım kurumadığı için daha cekmedim onları.
canım tezgahdaki rafıA101den mi aldın?
çok güzel bir köşe olmuş.
bir kaç kişi de daha görmüştüm.çok hoşuma gitti üzerindekilerle.:)
onu ben hep yapıyorum da hep yarım yamalak kalıyor,başaramadım bir türlü sonuna kadar
ben öğlen ya da sabah yapıyorum işlerin çoğunu.
zaman az ve koşturunca nasıl yaptığını anlamıyorsun.
akşam gidince yayılıyorum.
onun için hiç oturmadan başlıyorum işlere.
canım tezgahdaki rafıA101den mi aldın?
çok güzel bir köşe olmuş.
bir kaç kişi de daha görmüştüm.çok hoşuma gitti üzerindekilerle.:)
sonuna kadar yaptım bitirdim ben ama ben de bittim yarış atı gibi koştum durdum evin içinde :))