Bir prensesin külkedisi olma macerası

Ama olmuyor olmamali bu sekilde. cnntrm dagci eshma

Yani yapan yok mu, var. Ama nasil. Nerede neyi es geciyorum.

Esim destek verse keske. Aslinda veriyor vermesine ama benim istedigim gibi degil. Yani bir seyden yakiniyorum mesela kendini yipratiyorsun dese biraz rahat ol dese. Yok onu demiyor. 3 gundur ortada elektirik süpürgesi diyor. Yerine koy isin bitince diyor. Adam anlamiyor ki. O evi ben 3 gunde bitirdim cunku. Yerine koysam bu seferde koy cikar is olacak. Yada ne bileyim sor. Neden ortada ben yerine kaldirayim mi de. Onu tasiyacak gücü bile bulamıyorum.

Oy oyy bende yazıcam ilk fırsatta kafami toparlıyım da, chentiq yalniz değilsin bunu bil canım, bu kadar işi nasıl yapıyorsun diyorsun ya senin anlattığın şekilde, yazicam yazıcam ben hayatımı yazınca kendinizinkine şükredeceksiniz:) dagci az çok biliyor sıkıntılarımı

Kızlar ya içinize sinsin sinmesin sağlığınızdan mutlulugunuzdan önemli değil tutun bi kadın gelsin tam gün ya da yarım gün

Lütfen ya valla üzülüyorum

chentiq eşim işlerle ilgili bir eleştiri yapsa çok fena sinirleniyorum.
ben kendimi paralıyorken tavsiye ya aeleştrisine ihtiyacım yok.
eşin de kaldırıversin gözüne batıyorsa.
ya akşam süpürsün bir kerecik kendileri.

çalışan kadınlar dokuz canlımı?erkekler işten gelince hiç bir sorumlulukları yok diye düşünüyorlar.

eşin yatmadan dağınıklığı toplasın.
ev süpürme işini de hafta sonu beraber yapın.

Chentiq bi de gidip b12, d, şeker ve troid baktırsana. Benim b12 düşük her zaman. D vitamini de eksik çıktı. İki aydır dvit de vurduruyorum. Bir de Karatay diyetine başladım. Ekmek ve karbonhidratı bıraktım. Yeniden doğdum sanki. Hem zihnim berraklaştı. Hem enerji geldi herşeye yetişmeye başladım. İhmal etme baktır bi ara.

Anka tum haltlara baktirdim hic bi menem cikmadi.. Ben de anlamadim halsizlik bitkinlik neye bagli.
yesa kadin var olmasina ama 1.5 aydir gelmiyor. Yasadigim yer kucuk koy. Bir tane kisiyi zat zor buldum onun da bir hsonu var. baska kadinlara gitmekten bana gelemiyor.
Esimden yana degil sıkıntı. O da cok yipraniyor. Eve geldigi an ikisini de ona paslayip ise güce bakiyorum ama yoruldum. Hayatta supurgeymis paspasmis tozmus hicc yapmaz. Problem bu degil. Yani neden benim evim her daim duzenli ve temiz olamiyor? Yani bir gun de ben yazayim su kadar madde tamamlandi diye. Eli bu kadar yavas mi olur bir insanin. Yada cok mu mukemmelliyetciyim anlamadim. Bir kadin o kadar isi nasil bir gune sigdirir. Kendimi yetersiz hissediyorum

canım bulunduğun yerin de etkisi çok.
ıkılsan yapabileceklerin sınırlı.
bu bile insanı mutsuz etmeye yetiyor.

bir bayan vardı yurt dışında yaşıyor.
hatta bir kaç yılda bir ülke değiştiriyor.
çocuklarına sürekli etkinlik vs. yapıyordu montessoriden vs.
evini çocuklara göre ayarlamıştı.
http://sudagidan.blogspot.ch/2013/01/say-mamorysi-ve-say-yapbozu.html

dagci kiza faaliyet de ayarlayamiyorum ki. Hamur versem bile her dakika basi yanina hamuruyla gelir gosterir nasil olmus diye. Doke saca. Surekli kres ogretmeni gibi ilgi alaka istiyor benden.

chentiq elin yavaş degilde çok ayrıntıya takılıyor olabilirmisin, ince ince mi yapıyorsun temizliğini, reklamda ki gibi ovup dutuyormusun acaba? Burcun ne boga mı?

Aynen canım beni sadece dinlesinler istiyorum içimi döküp rahatlayayim istiyorum. Ne yardımları ne de akıl vermeleri umrumda değil. Ama dert yanmaya başlayınca kimse konuştuklarımı sonuna kadar dinlemiyor. Beni üzen nokta bu. Ama anlayamıyorlar maalesef

Aynı durum bizde de var. Evi tertemiz pırıl pırıl görünce 'eline sağlık yorgunsundur dur sofrayi da ben kurayım' diyen olmadığı gibi o yorgun halimle oturduğu yerden 'bana su getirsene' diyen bir eşe sahibim. Keza ortalıkta duran eşyayı bir süre kaldırmazsam 'ben anlamıyorum herkesin evi mi böyle (!)' diye kinayeli laflarimiz da mevcut

Kızlar ya içinize sinsin sinmesin sağlığınızdan mutlulugunuzdan önemli değil tutun bi kadın gelsin tam gün ya da yarım gün

Lütfen ya valla üzülüyorum

Kuzum 2 kredi ödüyoruz maalesef öyle bir bütçe ayıracak durumum yok 3 sene kadar

ay içim şiştiiiiiiiiiiiii inanın gözlerim doldu kadın olmak öyle zor kiii ((
ben hiç konuşmayım zaten çoluk yok çocuk yok ama hala işlerim yetişmiyor bitmiyor yavaşım, oyalanıyorum, bünyem zayıf hasta oluyorum yoruluyorum bazen diyorum ki neyineymiş senin evlenmek ((
Allah için anlayışlı bi eşe sahibim yardımcı olur vs. ona rağmen koca bi günümü basit bi iki küçük iş ile bitirmeyi başarabiliyorum zamanı kullanmayı bilmiyorum dikkatim dağınık, plan yok bi çok iş var misal hanginden başlasam bilemiyorum birini bitirmeden öbürüne geçiyorum çok problemliyim yaaaa (((((((((
ve böyle olduğu için tam manasıyla çocuk isteyemiyorum korkuyorum çok korkuyorum nasıl başarıcam diye 2 senedir çocuğumuz olmuyor buna rağmen doktor tedavi falan filan pek gitmiyorum korkularım engel oluyor hazır değilim diyorum sorunlu hallerimi görünce,, iyi de ben ne zaman hazır olucammm

canım bu biraz kişilikle ilgili. ev işlerine yetişemiyorum diye çocuk bakamayacağını düşünme. ben oldum olası böyleydim. ne yapayım tembelim diye çocuk yapmayacak mıyız :) üstüne üstlük bir de ikinci çocuk düşünüyorum yılbaşından sonra :))) çünkü daha 10 yıl da beklesem evrim geçireceğimi sanmıyorum

cnntrm yaa geciririz insallah ya. Bu topiki bunun icin actim iste donuselim diye. Problemlerimiz artmadan donuselim. Topik bazen beni bunalima surukluyor. Boyle koca mutfaga girisecegimi falan hic hayal etmemistim. Gerci cocuklarla asiri uzun surdu ama bitti en nihayetinde.

Akil veren olsun istiyorum bende. Yani plan program puf nokta ne ise ben de ogreneyim istiyorum. Cok sey mi istiyorum

inşallah geçiririz kuzum ama ağustos ayından beri yaptığım temizlik programlarının hiçbirine %100 uyamadım. her ayın yarısında eski halime dönüp sonra tekrar sil baştan rutin oluşturmaya çalışıyorum. topikten çok şey öğrendim kesinlikle. ama dediğin gibi bu beni de bunalıma sürükledi. şimdi evim eski haline göre (ağustos ayından öncesine) daha temiz olmasına rağmen ben çooook daha pis gibi hissediyorum.

Ben de. Daha temizim ama daha kotu hissediyorum daha iyisini yapamadigim icin. Sendin degil mi tukenmislik sendromu oldu galiba diyen

Ben de. Daha temizim ama daha kotu hissediyorum daha iyisini yapamadigim icin. Sendin degil mi tukenmislik sendromu oldu galiba diyen

Aynen canım benim o. Bu yıl bir garip yaşıyorum hayatı. Ne eşimle ne oğlumla ne arkadaşlarımla yeterince ilgilenemiyorum. Aynı şekilde evimin ve okulun işlerine de yetisemiyorum. Neye el atsam yarım kalıyor. Hal böyle olunca da tükendiğimi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…