canım bulunduğun yerin de etkisi çok.Anka tum haltlara baktirdim hic bi menem cikmadi.. Ben de anlamadim halsizlik bitkinlik neye bagli.
yesa kadin var olmasina ama 1.5 aydir gelmiyor. Yasadigim yer kucuk koy. Bir tane kisiyi zat zor buldum onun da bir hsonu var. baska kadinlara gitmekten bana gelemiyor.
Esimden yana degil sıkıntı. O da cok yipraniyor. Eve geldigi an ikisini de ona paslayip ise güce bakiyorum ama yoruldum. Hayatta supurgeymis paspasmis tozmus hicc yapmaz. Problem bu degil. Yani neden benim evim her daim duzenli ve temiz olamiyor? Yani bir gun de ben yazayim su kadar madde tamamlandi diye. Eli bu kadar yavas mi olur bir insanin. Yada cok mu mukemmelliyetciyim anlamadim. Bir kadin o kadar isi nasil bir gune sigdirir. Kendimi yetersiz hissediyorum
günaydın kızlar,burayı kullandığımızı unutmuşum.
chentiq , cnntrm içim daraldı yazdıklarınızı okuyunca.
chentiqin her anını yaşadım resmen.
cnntrm ben de çalıştığım için beni dinlemeyen eşimi hatırladım ve sinir katsayım yükseldi aniden.
çocuklarımdan birini evde kendim büyüttüm,diğerleri çalışırken doğdular.
her ikisini de denediğim için çalışırken daha iyi.
tamam gece uykusu vs. çok zorlanıyor insan ama gün boyu uzak kalmak rahatlatıyor.
bakıcılarım iyiydi.o zamanlar ev işi de yaparlardı burdakiler.
ben de piyasanın üstünde verdim hep.
eve gidince derli toplu,yemek hazır vs.vs çok güzel duygulardı.
evde çocuklar ev işiyle cebelleşmek çok fena.
ben de kışlardan nefret ederdim evdeyken.
bir markete bile gidemezdim çocuğu kimseye bırakamadığım için.
yalnız çocuk büyütmek çok zor.
cnntrm insan bazen sadece anlaşılmak,dinlenemk istiyor.
ruhen rahatlamak için.
ama karşı taraf tavsiye ve çözüm üreterek yardımcı olma çabasında bunaltıyor farkına varmadan.
zaman zaman bitsem de ben üstesinden gelebildiğim her şey için zafer kazanmış gibi hissediyorum.
çok zordu ama başardım.
kendimi pozitif duygulara teslim ettim.
Ama olmuyor olmamali bu sekilde.cnntrm dagci eshma
Yani yapan yok mu, var. Ama nasil. Nerede neyi es geciyorum.
Esim destek verse keske. Aslinda veriyor vermesine ama benim istedigim gibi degil. Yani bir seyden yakiniyorum mesela kendini yipratiyorsun dese biraz rahat ol dese. Yok onu demiyor. 3 gundur ortada elektirik süpürgesi diyor. Yerine koy isin bitince diyor. Adam anlamiyor ki. O evi ben 3 gunde bitirdim cunku. Yerine koysam bu seferde koy cikar is olacak. Yada ne bileyim sor. Neden ortada ben yerine kaldirayim mi de. Onu tasiyacak gücü bile bulamıyorum.
Kızlar ya içinize sinsin sinmesin sağlığınızdan mutlulugunuzdan önemli değil tutun bi kadın gelsin tam gün ya da yarım gün
Lütfen ya valla üzülüyorum
ay içim şiştiiiiiiiiiiiii inanın gözlerim doldu kadın olmak öyle zor kiii((
ben hiç konuşmayım zaten çoluk yok çocuk yok ama hala işlerim yetişmiyor bitmiyor yavaşım, oyalanıyorum, bünyem zayıf hasta oluyorum yoruluyorum bazen diyorum ki neyineymiş senin evlenmek((
Allah için anlayışlı bi eşe sahibim yardımcı olur vs. ona rağmen koca bi günümü basit bi iki küçük iş ile bitirmeyi başarabiliyorum zamanı kullanmayı bilmiyorum dikkatim dağınık, plan yok bi çok iş var misal hanginden başlasam bilemiyorum birini bitirmeden öbürüne geçiyorum çok problemliyim yaaaa(((((((((
ve böyle olduğu için tam manasıyla çocuk isteyemiyorum korkuyorum çok korkuyorum nasıl başarıcam diye 2 senedir çocuğumuz olmuyor buna rağmen doktor tedavi falan filan pek gitmiyorum korkularım engel oluyor hazır değilim diyorum sorunlu hallerimi görünce,, iyi de ben ne zaman hazır olucammm
cnntrm yaa geciririz insallah ya. Bu topiki bunun icin actim iste donuselim diye. Problemlerimiz artmadan donuselim. Topik bazen beni bunalima surukluyor. Boyle koca mutfaga girisecegimi falan hic hayal etmemistim. Gerci cocuklarla asiri uzun surdu ama bitti en nihayetinde.
Akil veren olsun istiyorum bende. Yani plan program puf nokta ne ise ben de ogreneyim istiyorum. Cok sey mi istiyorum
Ben de. Daha temizim ama daha kotu hissediyorum daha iyisini yapamadigim icin. Sendin degil mi tukenmislik sendromu oldu galiba diyen
Peki bir kacis planin var mi