Bir prensesin külkedisi olma macerası

biliyor musun bu isteksizlik halini super bir sekilde cozecegiz. simdi totisini kaldir ve askiliktaki pantolonlar katla da gel bakiiim. hadi canim
çamaşırları katladım,bulaşıkları yıkadım,yemeği de ocağa koydum başka da bişey yapamadım daha,ama devam inşallah

sana da ayni tavsiyeyi vereyim. yarisma vol.2 de olacak ama sen bu gunlugu bir okumaya basla da gor bakalim ben nasil bir prensesmisim eskiden. kapiyi bile baskasina cektiriyordum. sen en azindan kapini kendin cekmissin hattuuuunnn
Çok hoşsun canım :) evet okudum canım biraz gerçekden çok büyük bi gayret içerisine girmişsin,yakında ev boyanacak çok büyük bir temizlik beni bekliyor,korkuyorum :KK17:

image.jpg
Kızlar bu size gelsin,banada bi arkadaşım yollamıştı :)

çamaşırları katladım,bulaşıkları yıkadım,yemeği de ocağa koydum başka da bişey yapamadım daha,ama devam inşallah

baksana neler yapmissin. ben sadece pantolon demistim.. harika.

Çok hoşsun canım :) evet okudum canım biraz gerçekden çok büyük bi gayret içerisine girmişsin,yakında ev boyanacak çok büyük bir temizlik beni bekliyor,korkuyorum :KK17:

korkunun ece le faydasi yok. gozunu korkutma. mis gibi evin olacak kii

umutsuz ev kadını dedikleri binim :)) hem titiz hem pisim. çokca dağınığım. bir heves geliyor, televizyondaki cizgi film karakterleri gibi fırlıyorum arkamda toz bulutuyla, evin içinde dört dönüyom fekat bir saati bulmuyor enerjim fıııııs :))
aynı ben:KK70:

Sevgili Günlük

Insan evini tertemiz ve duZenli görünce çok mutlu oluyor. sanki nefes aldigimi hissediyorum. ancak soyle bir problem var ki koleksiyoncuyum. ise yaramayanlari da sakliyorum. bir gun lazim olur diye. Bu da duzenimi bozuyor haliyle.

zamaninda uzun suredir sakladigim bir şeyi atmaya karar vermistim ve hemen ertesi gunu lazim olmustu. sanırım o gunden beri saklama sorunum var.

Soyler misin insan su iki seyi nasil evinden atabilir? ben yapamıyorum. bir tanesi cezvekeri asmak icindi. kulp kisimlari cikinca asilacak yer kalmadi. digeri de hediye deterjanlikti ama zevkime daha cok uyan baska bir tane aldim sonradan. hala da fonksiyonunu yitirmedigi icin atamıyorum.

Bu sorunumu sana ismarladim. Cozersem yazacagim. Bu ay bu konu ustune egilecegim.

Gorusmek uzere 20150903_183045.jpg 20150903_183050.jpg

chentiq chentiq ilk ürün tezgah üzerinde duracak ve cezve asılacak. Tezgah üzerinde ne kadar çok şey olursa mutfak o kadar dağınık görünüyor, ben bulaşık sepetimi bile kaldırdım, bom boş tezgahım var baktıkça içim açılıyor. Bi de asılacak yer kalmadı yazmışsın, bence at gitsin :KK55:

Gelelim ikinci ürüne, hediye deterjanlığa ihtiyacın yok ama ihtiyacı olan biri elbet vardır. Belediyenin kıyafet toplama kutuları varsa sizin oralarda da onların yanına koy, bir alan mutlaka çıkar ama evde tutma bence. Bir de üstü de siyahlaşmış gibi belki de resimden öyledir ama bence 2'si de elden çıkarılması gereken ürünler. Yine de sen bilirsin tabii ki.

Olmazsa yarışma kapsamında günlük ödev olarak kullanmadığımız 2 mutfak ürününü elden çıkarma görevi ver sen bize. Sen de bu ikisini elden çıkarıp artını kap :KK53:

chentiq chentiq ilk ürün tezgah üzerinde duracak ve cezve asılacak. Tezgah üzerinde ne kadar çok şey olursa mutfak o kadar dağınık görünüyor, ben bulaşık sepetimi bile kaldırdım, bom boş tezgahım var baktıkça içim açılıyor. Bi de asılacak yer kalmadı yazmışsın, bence at gitsin :KK55:

Gelelim ikinci ürüne, hediye deterjanlığa ihtiyacın yok ama ihtiyacı olan biri elbet vardır. Belediyenin kıyafet toplama kutuları varsa sizin oralarda da onların yanına koy, bir alan mutlaka çıkar ama evde tutma bence. Bir de üstü de siyahlaşmış gibi belki de resimden öyledir ama bence 2'si de elden çıkarılması gereken ürünler. Yine de sen bilirsin tabii ki.

Olmazsa yarışma kapsamında günlük ödev olarak kullanmadığımız 2 mutfak ürününü elden çıkarma görevi ver sen bize. Sen de bu ikisini elden çıkarıp artını kap :KK53:

Su tezgah üstü kalabaligini bende hiç sevmiyorum sadece bi kaç bseyim var okadar oda mevburiyetten bnde de tam tersi elime ne geçerse atma hastalığı var

Y Yagmurluk o hastaliktan bana da lazim ya. senelerdir her tasinmada bir seyler atarim rahatlarim diye hayal kuruyorum hep ayni sey oluyor. ortaokulda arkadasimim hediye ettigi karton kutu dahi duruyordu evde. daha gecen ay atabildim.

siyahlasti tabiki, epey kullandim. daha yeni aldim sayilir oteki seti. ama bunun pompasi calisiyor diye atamiyorum. sanki cani varmis gibi duygusal yaklasiyorum. cok sacma ama oyle.

cezve yerine baska bir sey asilmaz mi? geri donusum projesi gibi.

Y Yagmurluk o hastaliktan bana da lazim ya. senelerdir her tasinmada bir seyler atarim rahatlarim diye hayal kuruyorum hep ayni sey oluyor. ortaokulda arkadasimim hediye ettigi karton kutu dahi duruyordu evde. daha gecen ay atabildim.

siyahlasti tabiki, epey kullandim. daha yeni aldim sayilir oteki seti. ama bunun pompasi calisiyor diye atamiyorum. sanki cani varmis gibi duygusal yaklasiyorum. cok sacma ama oyle.

Yok canım asılmaz proje falan yok :KK53:
Epey kullanmışsın hadi yeter artık :mad:

Bu ikisini elden çıkar da sen de rahatla biz de rahatlayalım :KK47:

Bence ödev olarak atma ödevleri de verelim bol bol :KK14:

Aman anca kalabalık diorum atıyorum bn gecen gün neler neler attım görsen hediye olarak mumluk gelmiş begenmiorum bu nasıl bşey diye onu ble attim valla

Aman anca kalabalık diorum atıyorum bn gecen gün neler neler attım görsen hediye olarak mumluk gelmiş begenmiorum bu nasıl bşey diye onu ble attim valla

Attigimiz seyleri de paylassak? Bazen ben kiyamiyorum. Lazim olur diye duruyor. Evde fazlalik tencere , battaniye vs var. Sifir acilmamis. Vereyim bari ihtiyac sahibine. Birbirimize gaz verelim. :))

Yok canım asılmaz proje falan yok :KK53:
Epey kullanmışsın hadi yeter artık :mad:

Bu ikisini elden çıkar da sen de rahatla biz de rahatlayalım :KK47:

Bence ödev olarak atma ödevleri de verelim bol bol :KK14:

canım tam üstüne bastın :)

Bugünün görevine baksana:)

Hayatmızdan 3 mutfak ürünü, 3 kıyafet çıkarmak :)

en az 3:)

Aynen katiliyorum. Bunu sık sık hatta 2 haftada 1 filan yapabiliriz. :)) sizleri görünce amaan at sen de diyorum kendi kendime. :KK55:

Attigimiz seyleri de paylassak? Bazen ben kiyamiyorum. Lazim olur diye duruyor. Evde fazlalik tencere , battaniye vs var. Sifir acilmamis. Vereyim bari ihtiyac sahibine. Birbirimize gaz verelim. :))
ben buraya taşınırken 2 yorgan 2 döşek verdim suriyelilere sırf fazla döküntü olmasın diye,sevmiyorum diye hiç kullanmadığım uyku setimi verdim

eşya konusunda bende de şöyle sorun var: ayırıyorum bunlar atılacak/verilecek diye (burdalarsa)annem/babam onlar yoksa eşim el koyuyor malzemeye hiç atılır mı o şurda lazım olur falan diye.. :) eşimin eski kıyafetlerini atmak istiyorum "giyilir onlar tarlada çalışırken" diyor. eşim de ben de kamu çalışanıyız tarlamız falan yok anne-baba dede-ninede de yok tarla.. kimin tarlasında ne zaman çalışacaksa artık bilmiyorum:KK70::KK70::KK70:

Şuan okadar canım sıkkınkı sabah mutfak dolaplarini silmeye kalktım neyse alttarafdaki çekmeceler hariç tüm dolaplari sildim oglumun huyszluguna rağmen yorulunca 1 nescafe yapayım dedim demez olaydım nasıl oldu anlamadım birden elimden bardak kaydı Tüm bacaklarim yandı 2 saat oldu hala yanık yerler sızlıyor koltuk kirlentim halim koltugum hep nescafe oldu halıyı sildim kirletlerin kiliflarinı attım makineye koltuğu silicem halim kalmamış bi tarafdan kendime kızıyorum her yer her yerde aksama kadar kalk deli gibi iş yap birazda olsa bitir diorum bi tarafdan aman diorum kendi kendime ice sinir yaptim:KK43::KK43::KK43:

X