Nasıl bir yarışma bu
Bakdım o yazıya ama çok küçük okuyamıyorumkicanim buranin birinci sayfasinda yazdigim yazi var. onu okuduysan altta bir link var. orada ayrintili yaziyor. zaman ayirip incelersen ve harika bana uyar dersen sen de ismini yaz.
Bakdım o yazıya ama çok küçük okuyamıyorumkibu sayfadaki yazınızdan küçük. Yine bi bakim.
Merhaba Chentiq 'in günlüğü yine ben:)
Hani sana demiştim ya bana da yer var mı buralarda diye aslında ben "bize de yer var mı buralarda" demek istemiştim. 6 kişi birden geldik, daha da kalabalık olacak inşallah:)
@Baronesss
yesa
ftemiz
ayseyma
Y Yagmurluk
cnntrm
U ultraanne seni de görmek isterizzz aramızda
NAZ24 sen de gelsene canım. Temizlik düzen diğer bir deyişle hayatımızda fazla olan her şeyden arınma ve gerekli olanları da düzene sokma
Ben bugün erkenden başladım işlere buzdolabi temizligine başlamadan önce bi kaç bşey ütüledim şimdi bide lohusa pijamalarimi ütüleyim çamasır atayım makineye snra mutfakdayim.
ooo yağmurluk birinciliğe mi oynuyorsun canım ya bu ne hız
Ben şimdi işe gideceğim ama büyük ihtimal erken çıkacağım 13:00 gibi evde olursam girişeceğim dolaba
canım o zaman seni de yarışmaya bekleriz:)canım yazıların hepsini okuyamasam da ilk sayfaları okudum çok keyifli gaza da geldim sayende akşama temizlik var
oh yasasin. benim bir amacimda sen gibileri toplamakcanım yazıların hepsini okuyamasam da ilk sayfaları okudum çok keyifli gaza da geldim sayende akşama temizlik var
heyt be yavrum atom karincamsin sen.canım o zaman seni de yarışmaya bekleriz:)
sana da ayni tavsiyeyi vereyim. yarisma vol.2 de olacak ama sen bu gunlugu bir okumaya basla da gor bakalim ben nasil bir prensesmisim eskiden. kapiyi bile baskasina cektiriyordum. sen en azindan kapini kendin cekmissin hattuuuunnnyesa canım hiç kendime güvenim yok şöyle bi bakdımda konuya kızlar ARI gibi çalışıyor ben bugün kapıyı çekdim çıkdım evden herşey duruyor yataklar ve mutfak hariç onları topladım
yesa canım hiç kendime güvenim yok şöyle bi bakdımda konuya kızlar ARI gibi çalışıyor ben bugün kapıyı çekdim çıkdım evden herşey duruyor yataklar ve mutfak hariç onları topladım
merhaba,topiğinizi yeni farkettim,yazdıklarınızı okurken sanki beni anlatıyormuşunuz gibi geldi,ben de şu an 16.oo'yı geçiyor saat fakat ben hala pc başındayım,dağ gibi katlanacak çamaşır ve dağ gibi ütülenecek çamaşır,daha saymakla bitmez işlerim...hergün liste yapıyorum fakat ya 2-3 tane iş yapıyorum ve akşam oluyor bir türlü motive olup işleri bitiremiyorum boş şeylerle vakit öldürüyorum ,yazılarınızın hepsini okuyamadım ama arada girip okuyacağım inşallah,eğer kendinizi düzelttiyseniz bana da yardımcı olursanız çok sevinirim,beni en iyi siz anlarsınız çünkü
isterim canım isterim de,benim problemim canım iş yapmak istememek,kendimi sürükleye sürükleye yapıyorum resmen, şimdi bu motive eksikliğiyle nasıl olacak bilmiyorumcanım yarışmamıza katılmak ister misin?
işte linkimiz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/
isterim canım isterim de,benim problemim canım iş yapmak istememek,kendimi sürükleye sürükleye yapıyorum resmen, şimdi bu motive eksikliğiyle nasıl olacak bilmiyorum
tamam canım inşallah,beni de ekleyin o zaman,inşallah işe yararişte canım yazıları okudukça, resimleri gördükçe, listelere baktıkça motivasyonun artacak ve sen de yapacaksın inşallah:)
yarar canım yarar ekledim seni de listeye:)tamam canım inşallah,beni de ekleyin o zaman,inşallah işe yarar
tamam canımyarar canım yarar ekledim seni de listeye:)
Şimdi ilk görev buzdolabı içi dışı iyice temizlemek:)
tamam canım