Bir prensesin külkedisi olma macerası

dün öyle yorgundum ki rapor yazamadım kızlar dün yaptıklarım
koltuklarım yıkandı
tül yıkandı ütülendi asıldı
camlar silindi
oturma odasının halısı silindi
kaynanamın halıları yıkandı
banyo 40landı
mutfak tezgahı temizlendi kapaklar yüzünden öyle bi silindi zaten temizd
amaa pertim çıkmıştıı halen belim sırtım ağrıyi hiç alışkın değilim ben bu kadar hamaratlığa baciiiiiii

gelelim bugün yaptıklarımaaa
ev dip köşe süpürdü silindi
halılar silkelenip serildi
baklava yapıldı
sonra gezmelereeee yarında pek işim kalmadı
portmatonun kapakları silincek birde tuvalet temizlencek

eneeee benn o çayları göemedimki bacım ya yoksa sorardım doğru tahmin :))))
buluştunuz demek ohhh ohhh afiyet olsun canlarrrr

benimkiyle iş yapılmaz anacım.. vileda illa benim elimdeki olacak toz bezi de öyle. ben değil o yapacak.. bu huyu umarım genç kızlığında da devam eder... makarnayı bugün kaşıkla o karıştırdı.. elinden kaşığı alınca yaygara kopardı.. sabah da kalkamam o saatlerde ya.. Valla bir tavuk oldum ki sormayın. Dün de 9 da pestilim çıkmıştı. Bu enerjisizliğin sebebi ne olabilir ki?

Psikom canım, hislerimiz karşılıklı. Seni buradan sevmiştim tanışınca daha çok sevdim. inşallah yeniden görüşürüz..

Eftal, benimki de 2,5 yaşında sen o kadar kuzu ile nasıl başa ıktın ki? Bir de alakasız olacak ama tuvalet eğitimini naptıın :KK23::KK23:

Bugün benim yaptıklarım pek fazla değil:
çamaşır yıkandı iki posta, uykum gelmezse ütü yapılacak
yerler silindi süpürüldü
yemek hazırlandı yenildi mutfak toplanacak şimdi
fırın ocak içli dışlı silindi
içideki tepsiler ızgaralar falan ciflendi silindi
tezgah toplandı ama günde elli kez toplanıyor zaten..

yarın yapmaya niyetlendiklerim:
ütüden kalanlar bitecek (mutlaka kalacağı kesin :KK1:)
toz alınacak
wc banyo çamaşır suyuna yatırılacak
salon masası gene kendinden geçti o eski haline getirilecek
buzdolabı çamaşır makinesi içli dışlı temizlenecek
kütüphanenin bir rafı boşa çıkarılmaya çalışılacak.
daracık evde kışlık ayakkabıları gün yüzüne çıkarmak için bir boş yer ayarlanacak

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Sorma nasıl başa çıktığımı bağrış çağrış geçti bayram telaşından yırttım ablama annem gidiyor şimdi:)) bayramdan sonra giderim bir iki gün tamam, tuvalet eğitimini sorma benim süper zeki oğlum yapmamda yapmam diyor bezime yapıcam diyor ama ablamın kızının yaptığını gördükçe bizde verdik gazı bak o yapıyor vs. diye bugün babasına hadi lazımlığa yaptır demiş:) bayramdan sonrayı bekliyorum malum bayramda gezme tozma olmaz istesede istemesede başlıycam inşallah ev batacak ama olsun inanıyorum bu sefer kendime:) sticker almıştım bir sürü çok sever yaparsan vericem diye ama razı olmamıştı yine teklif edicem birde tavşan pasta yapıcam dedim pek heveslendi bakalım hayırlısı artık ablam diyor yapar korkma bende bırakmıştım sonra bir gün hadi yapıyım dedi diyor:) sen ne yaptın sanırım hala bez kullanıyorsunuz sizde

benimkiyle iş yapılmaz anacım.. vileda illa benim elimdeki olacak toz bezi de öyle. ben değil o yapacak.. bu huyu umarım genç kızlığında da devam eder... makarnayı bugün kaşıkla o karıştırdı.. elinden kaşığı alınca yaygara kopardı.. sabah da kalkamam o saatlerde ya.. Valla bir tavuk oldum ki sormayın. Dün de 9 da pestilim çıkmıştı. Bu enerjisizliğin sebebi ne olabilir ki?

Psikom canım, hislerimiz karşılıklı. Seni buradan sevmiştim tanışınca daha çok sevdim. inşallah yeniden görüşürüz..

Eftal, benimki de 2,5 yaşında sen o kadar kuzu ile nasıl başa ıktın ki? Bir de alakasız olacak ama tuvalet eğitimini naptıın :KK23::KK23:

Bugün benim yaptıklarım pek fazla değil:
çamaşır yıkandı iki posta, uykum gelmezse ütü yapılacak
yerler silindi süpürüldü
yemek hazırlandı yenildi mutfak toplanacak şimdi
fırın ocak içli dışlı silindi
içideki tepsiler ızgaralar falan ciflendi silindi
tezgah toplandı ama günde elli kez toplanıyor zaten..

yarın yapmaya niyetlendiklerim:
ütüden kalanlar bitecek (mutlaka kalacağı kesin :KK1:)
toz alınacak
wc banyo çamaşır suyuna yatırılacak
salon masası gene kendinden geçti o eski haline getirilecek
buzdolabı çamaşır makinesi içli dışlı temizlenecek
kütüphanenin bir rafı boşa çıkarılmaya çalışılacak.
daracık evde kışlık ayakkabıları gün yüzüne çıkarmak için bir boş yer ayarlanacak

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Gelelim işlerime malum bayram hazırlığı günlük işelri yazmıyım süpr sil yatak topla bulaşık topla oyuncak topla aynı onun dışında dün alışverişe çıktım geldik görümcemin ve kayınvaldemin sarmasını sardık sonra ben eve çıktım ayran çorbamı yaptım bayram için,top cezerye yaptım, aşurenin malzemelerini hazırladım nohut buğday fasulye haşladım, kayısı doğradım, sabahda aşuremi yaptım,incir dolmamı yaptım,salon ve oturma odası camlarını sildim, oğlum uyudu şimdi lahana sarıcam bayrama yaprak yaprak fenalık geliyor bana, sonra poğaça yapıcam bayrama yine ve kurabiye, onun dışında ki yemekler kurban kesilince olacak inşallah, sarmadan sonra evi siler süpürüm tuvalet duş temizlerim tamamdır, tabi kaç gündür yıkayıp astığım çamaşırın haddi hesabı yok en az üç kere açtım makinayı günlük:KK52:

Sorma nasıl başa çıktığımı bağrış çağrış geçti bayram telaşından yırttım ablama annem gidiyor şimdi:)) bayramdan sonra giderim bir iki gün tamam, tuvalet eğitimini sorma benim süper zeki oğlum yapmamda yapmam diyor bezime yapıcam diyor ama ablamın kızının yaptığını gördükçe bizde verdik gazı bak o yapıyor vs. diye bugün babasına hadi lazımlığa yaptır demiş:) bayramdan sonrayı bekliyorum malum bayramda gezme tozma olmaz istesede istemesede başlıycam inşallah ev batacak ama olsun inanıyorum bu sefer kendime:) sticker almıştım bir sürü çok sever yaparsan vericem diye ama razı olmamıştı yine teklif edicem birde tavşan pasta yapıcam dedim pek heveslendi bakalım hayırlısı artık ablam diyor yapar korkma bende bırakmıştım sonra bir gün hadi yapıyım dedi diyor:) sen ne yaptın sanırım hala bez kullanıyorsunuz sizde

evet bız de bez kullanıyoruz geçemedik özgürlüğe daha...

Gelelim işlerime malum bayram hazırlığı günlük işelri yazmıyım süpr sil yatak topla bulaşık topla oyuncak topla aynı onun dışında dün alışverişe çıktım geldik görümcemin ve kayınvaldemin sarmasını sardık sonra ben eve çıktım ayran çorbamı yaptım bayram için,top cezerye yaptım, aşurenin malzemelerini hazırladım nohut buğday fasulye haşladım, kayısı doğradım, sabahda aşuremi yaptım,incir dolmamı yaptım,salon ve oturma odası camlarını sildim, oğlum uyudu şimdi lahana sarıcam bayrama yaprak yaprak fenalık geliyor bana, sonra poğaça yapıcam bayrama yine ve kurabiye, onun dışında ki yemekler kurban kesilince olacak inşallah, sarmadan sonra evi siler süpürüm tuvalet duş temizlerim tamamdır, tabi kaç gündür yıkayıp astığım çamaşırın haddi hesabı yok en az üç kere açtım makinayı günlük:KK52:

bayrama sana gelseydim ben.. bu ne anacım çeşit çeşit tatlılar hamur işleri sarmalar.. bi de oturup ailecek sarmışsınız hay maşallah...

Huuu huuuu topikcanlar kaçaklar bayram bitti toplaşın gari

evet bız de bez kullanıyoruz geçemedik özgürlüğe daha...

bayrama sana gelseydim ben.. bu ne anacım çeşit çeşit tatlılar hamur işleri sarmalar.. bi de oturup ailecek sarmışsınız hay maşallah...

Huuu huuuu topikcanlar kaçaklar bayram bitti toplaşın gari

Gelseydin bayıla bayıla yediler misafirlerim:) etlede köfteli patlıcan yemeği kavurma bulgur pilavı yaptım daha ne olsun değil mi:)

Kaç gündür yazmıyordum
Bugün ki raporum:

Kahvaltı faslı
Mutfak toplama
Yatak toplama
Çamaşır katlayıp yerleştirme
Çamaşır asma
Ev süpürme
Yerleri silme
Toz alma
Tuvalet temizleme
Üç posta oyuncak toplama

YAPILCAKLAR

Yemek yapılacak
Kitap okunacak

Eftalim, sadece sen değil hiç birimiz yazamıyoruz malesef.. nazar mı değdi güzeliim topiğimize anlamadım kiiiiii

:KK43::KK43::KK43:

Eftalim, sadece sen değil hiç birimiz yazamıyoruz malesef.. nazar mı değdi güzeliim topiğimize anlamadım kiiiiii

:KK43::KK43::KK43:

Ama ama neden ben tam pilimin bittiği artık yeter her gün sil süpür bıktım dediğim bir günde keşfettim burayı ve inan iyi geldi bana, bugünde salonumu değiştim evi süpürdüm, çamaşır attım makinaya asılacak, çıktım gezdim alışveriş yaptım, yemek yapıcam, kitap okuycam hadi bakalım toplanın kendinize gelin.

Selam kızzlarrr :KK3:
Bu siteyi dün tesadüfen keşfettim, benzer bir topik ilgimi çekti hemen üye oldum.
Diş hekimiyim, evliyim, biri kız biri erkek 6 aylık bebişlerim var.:nazar:
Ev işleriyle her çalışan veya çalışmayan kadınlar gibi başım dertte.:KK50:
Hep plan, hep plan, hep koşturmaca bazen çok sıkılıyorum.:KK50:
Ne güzel burda herkes birbirini motive ediyor:KK9:
Maşallah hepinize :KK16:
Fırsat buldukça ben de yazarım kızlar.:KK37:

Biraz kendi kendime konuşuyor gibiyim ama olsun yaa ben de kendimi motive etmiş olurum
Son hastam randevusunu iptal etti ben de bakıcı ve bebişlerle evime çıktım.
Bebişlerin çorbası vardı bakıcı onu yedirirken ben de hemen banyoya koştum ve makineye çamaşır attım.
Bebişlerin ütülerini ortaya döktüm, masayı açtım.
Bu arada yatak odasınının güzelce tozunu aldım.
Süpürdüm, paspasladım.
Kileri gözden geçirdim, yarınki alışveriş için eksikleri tespit edip yazdım.
Bakıcımız 6 ya kadar burda, o gidene kadar yemeğin yanına sebzeli bulgur ve cacık yapıcam, masayı hazırlıcam.
Sonra çıkan çamaşırları asarım, sonra da ütüye girişirim.
Yemekten sonra mutfak toplanır, süpürülüp silinir.
Yarın yemek işim yok
Annem gelecek gelirken bir tencere yaprak sarması ve barbunya yemeği getirecekmiş.

Yarın da haftalık temizlik günüm.
Kociş muayenede olur, annem bizde bebişlerle.
Ben de yatak odası hariç bütün evi, eşyaları çekip silip süpürücem.
Banyolar ve WC temizlenecek, balkonlar yıkanıp kurulanacak.
Bir de mutfak camı, çerçeveleri silinecek.
Sonra da kociş eve gelir doğru markete ve pazara.
Bebişler yaramazlık yapmaz annneanneyi üzmezse biraz AVM gezeriz.
Sonra da gelip aldıklarımız yerleştiririz.
Benden bu kadar kızlar
Kolay gelsin
:KK16:

Biraz kendi kendime konuşuyor gibiyim ama olsun yaa ben de kendimi motive etmiş olurum
Bebişlerin çorbası vardı bakıcı onu yedirirken ben de hemen banyoya koştum ve makineye çamaşır attım.
Süpürdüm, paspasladım.
Bakıcımız 6 ya kadar burda, o gidene kadar yemeğin yanına sebzeli bulgur ve cacık yapıcam, masayı hazırlıcam.
Yarın yemek işim yok
Annem gelecek gelirken bir tencere yaprak sarması ve barbunya yemeği getirecekmiş.

Benden bu kadar kızlar
Kolay gelsin

ooo maşallah sende çok hamaratmışsın hem de çalışıyorsun bravo gerçekten utandım şimdi kalkıp yemeğimi yapıyım bari:KK1:

Süpürdüm, paspasladım.
Yarın yemek işim yok

Benden bu kadar kızlar
Kolay gelsin

Diş hekimiymişsin dr hanım soru sorabilirmiyim:KK17:

Süpürdüm, paspasladım.
Yarın yemek işim yok

Benden bu kadar kızlar
Kolay gelsin

Hoşgeldin aycancım.. Allah bağışlasın bebişlerini... Ben de en başlarda kendi kendime konuştum. Çok da eğlenceliydi valla :KK76::KK76::KK76:

Burada muhabbet çok güzel. oldukça kalabalık ve hoş sohbet insanların olduğu bir yeriz. Tabi keyfe gelip girersek. Bayram sonralarında toparlanmamız çok uzun sürüyor.

Bu arada seni görünce ben de utandım. Şimdi kalkıp toz alıyorum.. o radde yanii... :KK51::KK51:

X