Oyy oyy güle güle kullan.Çarşaf neyin kırışıyo ama gerisi pammık gibin çıkıyo hele gidi havlılar offf yumusakkk:))
Emme dikkat edesin Elifimcinom çamaşırı yoliy o makina bozuntusu,gramajını eksiltiyi...zaten kullanınca anliycin.Filtresinde toppah toppah gıll dı tüy dü birikiy...Hele gözüne kurban çok yenileri ,sevdiklerini içine atmayasın.Onları yine de eskisi gibin kurutasın:))
Kahve borcum olsun...Maşinen hayırlı ugurlu olsun:)) s.s.g....
He ya Elifcinom,maşinanın tankını ve tüy yerini boşaltıcan yoksam çalışmıyo.
Tüy yeri çok dolmuyo iki üç kerede bir bak.Arada elektrik süpürgesiyle temizleyin yazıyor.
Su tankı sıktırma çok yapılınca daha az doluyor dogru 1200 devir sıkınca tez kuruyor.
Ve en cok pamuklular su tutturgu için o program daha çabuk dolduruyo.havlular garanti tek sefer de...
çıkan çamaşırları takip et bakalım YIPRANMA olucak mı?Olmaz sa benimkini anneme verip seninkinden alayım.
Benim BEYİN KOTLARI ORDAN BURDAN PIRTLADI üç beş kurutmaya...Yıpratıyo haberin olsun...
Ama bende ki Beko marka ve en basit cihaz.500 tl ye almıştım:))
o dedigin siemens bosch lardaydı gözüm amma 2.500 çok yaa vardır bi hikmeti...
Bu arada Kızlar eve basit Fantom El süpürgesi aldım.Ucuza 49,90 b uldum 1000 watt şimdilik iyi çekiyor.
Kırmızı ve uzun saplı şarjlı süpürge gibi bir şey foto çekip koyarım.Bulursanız alın diyecegim ama bir kullanayım toz hanesi dolsun boşalsın bakalım çekiş güçü aynı kalacak mı? valla 49,90 şaka gibi fiyat::))
Üstelik kablolu takıp süpürdüm evi 2 tur şimdilik şahane:))
Ay burası tam benlik bayram temizliğinden bunalan ben öyle dolaşırken sabah buraya denk geldim hemen abone oldum konuya:) vee kalkıp bir güzel yolluklarımı mutfak halımı salon halılarımı çırptım sildim iki posta çamaşır yıkadım mutfak dolaplarımı sildim atılacak ıvır zıvırları attım şimdi oğlum uyanmadan çay keyfi yapıyorum işim çok daha....Acayip gergindim temizlik vs ki normalde severim hiç istemiyordu canım.
ama öyle herkesi üye yapmıyoruz. taşıman gereken şartlar var. onları sağlayıp sağlamadığını kontrol etmeliyiz. Sağlamayanları başka topikte ağırlıyoruz
psikom öyle bir şeye benim de ihtiyacım var. vardı aslında bende sinbonun ama ucu kırıldı, servisi nerdedir, o ucundan bulabilirmiyim bilmiyom. çok lazım oluyor öyle bi şey. benim elektrikli süpürge sululardan valla evi süpürmeden önce süpürme stresi sarıyor, süpürdükten sonra iki saat yıka temizle, illallah getirdi.
he bak arçelikten aldığım modelin muadili boshda 2500 liraydı, ben de 1550 ye aldım. arada çok fark var. aldığım makine A + +, yorgan kurutma programı filan da var. yünlüler için sepeti var falan, 8 kg.lık. yıpranma olursa da umrum değil, kullanıcam valla. ben o filtredeki toz, tüy topağını görünce çok seviniyom. delimiyim neyim, çamaşırlar hafifliyo işte ne güzel.
Sabah 6 da uyanıyorum oğlum sağolsun bir saat yatak keyfi:)
Çay demlenir kahvaltı hazırlanır
Yatağımı topladım
Eşimin saçtığı giysileri topladım
Oğlumun odasındaki dağınıklığı topladım
Makinaya iki kere çamaşır attım astım
Kuruyan çamaşırları topladım
Oğlumla kahvaltı yaptım mutfağı topladım
Mutfak dolaplarını sildim
Antre halılarını çıptım sildim 4 tane
Salon halılarını fırçaladım sildim iki tane
Mutfak halısını fırçaladım sildim
Evdeki ıvır zıvır kağıt kutu vs. attım
İlaçları ayakkabı kutusuna yerleştirdim epey birikmişti üçüncü kutum
Şimdilik bu kadar yapacaklarım
Ev süpürülecek
Tuvalet temizlenecek
Ütü yapılacak
Toz alınacak
Yemek yapılacak
Duş alınacak
keşke vaktım olsada su yazdıklarınızı bastan sona okusam
ama henuz 4 sayfa okuyabıldım
velhasıl o 4 sayfa benı harekete gecırmeye yettı
tabı bırazdan benım kız uyanır ve hersey yarı kalır
20 gundur bekleyen utulerım gıbı
ve anlamadıgım bır sey varkı ne ıcın bu caba?
yapıp yapıp basa donuluyor,bulasıgı yıkıyosun yıne bulasık cıkıyor
camasır yıne kırlenıyor,ev yıne tozlu ve pıs oluyor
hersey basa donup duruyor
ama belkı bız yavaslarsak dongude yavaslar
aslında bız bu evde olmazsak hıcbıse pıslenmez
sanırım suan tv ızleyebılmek ıcın bahaneler buluyorum kendıme
halbukı yazıya baslarken temızlıkcı ruhum kabarmıstı
neyse ben henuz ılk sayfalarını okuyorum
bakalım neler yasanmıs
oooovvvv kimleri görüyorum hoş geldin chentıq çiğim sen yokken dağılıyoruz .)))
psikocum benim için yazdığın satırlar çok güzeldi (hemide okuyunca baya bi güldüm )
psiko CAN dır :))))
lisetede iyi olmuş kızlar zaten bende başlamıştım 2 günlük işim kaldı
önce sular kesilir. kadın susuz bişey yapamayacğını düşünerek pc ile ugraşır.
2 saat sonra elektrikleri kesilir. dışarı bakar ve sadece kendi ışıkları yoktur. evde hırsız var sanar ve balkona çıkar.
komşusunu çağırır çıkma, arar gene çıkmaz, eşini arar o da açmaz.
ve kadın mutfaktan sesler geldiğini duyar. hırsızın onu içeri çekmek için musluğu açtığını düşünür.
veeee kadının kafasına dankkkk eder musluğu açık unutmuştur.
mutfağı bir güzel su basar......
veee o kadın gece yarısına kadar mutfağını miss gibi yapar
o kadın benimmmm:2:
bu topik çok güzelmiş takip etmeli
Günaydın kızlar dün başladım bayram temizliğine yaptıklarım :
Salon:
Perdeler çıkarıldı makineye atıldı
Pencereler silindi
İki tane halı silindi
Koltuklar süpürüldü silindi
Konsol masasının içi boşaltılıp silindi
Gümüşlük ve konsol çekilip arkası süpürülüp silindi
Yerler süpürüp silindi
Perdeler asıldı
Ve miiiissss gibi kokular yayıldı
Oturma odası
Avize silindi
Halısı süpürüldü yıkamaya verilecek
Koltuklar süpürüldü silindi
Yerler süpürüldü silindi
Yapılacak :
Perdeler yıkanacak
Diğer tarafların üstünden geçtım hemencecik süpürdüm sildim
Bugün yapacaklarım:
Yatak odası ve kızımın odası
Yarın yapacağım:
Mutfak ve banyo
Bir konunuz daha varmış yarış ona da katılayım en iyisi kafam dağılır:)
Elifcinom Yaz Google amcaya SİNBO YETKİLİ SERVİS diye il ve semt adıyla bak şak diye çıkıverir inşallah.
valla çok pahallı şey almayı da sevmem ama bu kaa ucuza da güvenmem normalde....
Eki Görüntüle 828592 bak bu gittigidiyorda bile 80 e yakın .. ucuza almışım yani:)))
Kurutma makinan tekrar hayırlı ugurlu olsun:))Yorgan vs bayagı iddialıymış...
SAÇLARIMI KURUTMAYA ÇOK ÜSENİYORUM YIKANINCA--- ACEP HATUN DA KURUTUYO MUDUR?
:))))
iŞ FELAN SORMAYIN YAN GEL OSMAN KIRK DÖNÜM BOSTAN EV BİRBİRİNDE...BEN TATİLE GİDİCİM.
KAÇAK OLUYORUM YİNE...DR.KİMBEL HESABIII..
Koca kişisi kafayı yemek üzere işten güçten KAÇMAK istedi el aman dedik...Kızımla onun keyfi gıcır.Ben yine yolları ve bavulları hesaplayıp pöfff vaziyetteyim:))
AMA DÖNÜNCE YAMULDUĞUMUN RESMİDİR.Elifcinom sen demişin ya 2 akşamdır yokuz ev depresyonda benim ki PSİKOPATA bağlamış durumda.
CHENTIQ CANIM SELAM SABAH YOK :)) NASILSIN? NASIL ANKARA HAVASI? BÖCÜĞÜN İYİ Mİ? ÖP BENİM İÇİN...
Ayrıca çayları merak eden soran çıkmadı...Diyorum anacım TEMBEL TOPİĞİSİ burası tembelllll...
Toz alma dışındakilerin hepsini yaptım üstüne bir saat yürüdüm
Oyy oyy okudum da okudum. Maşallah pek çalışkan çıktınız anacım. Ben tembel topik sahibesioldum.. Arı kovanında sanki siz çalışkan işçi arılarmışsınız da ben de bir işe yaramayan koca totolu kraliçe arıymışım gibi hissettim.
Cidden kilo aldım her yerim fırtık oldu..Bir de bayram geliyor ne olacak bilmem. Her yer et, her yer dolma, her yer baklava :18::18::18:
bir geldin pir gittin ne oldu ütülerin son hali?
bitirmişsindir büyük ihtimal akşama gözlerimiz yolda...
hay şaşkın seni ya.. ben de kendi kendime çok yazar çok oynarım. ama bu akdarını ben bile hayal edemezdim cidden..
hoş geldin. takip etmekle kalma arada yaptıklarını da yaz. seninle de tanışalım.
kızınla nasıl yaptın bunları sorması ayıp? birine mi bıraktın. Ben bugün başlayacağım. Nasıl başlayacağımı bilemesem de...
o yarışma geçen bayram içindi..
memleket iyi.. kızım var daha ne olsun... bu arada ben sorayım bari çayları kiminle içtin? Ve sadece çay mı içtiniz? İnsan şööööööööle bi köpüklü kahve de içer mis gibi
Var ya bacılar bu eftal herkesi sollayacak ben size diyeyim.. Cidden XL..Bari utanayım da işe başlayayım.
Son söz: Kilo almışım, hala ve hiç durmadan yemek istiyorum. Hiç iş yapasım yok ve son iki gündür üstümde çok büyük bir ağırlık uyku hali var.. Off offf..
Oyy oyy okudum da okudum. Maşallah pek çalışkan çıktınız anacım. Ben tembel topik sahibesioldum.. Arı kovanında sanki siz çalışkan işçi arılarmışsınız da ben de bir işe yaramayan koca totolu kraliçe arıymışım gibi hissettim.
Cidden kilo aldım her yerim fırtık oldu..Bir de bayram geliyor ne olacak bilmem. Her yer et, her yer dolma, her yer baklava :18::18::18:
bir geldin pir gittin ne oldu ütülerin son hali?
bitirmişsindir büyük ihtimal akşama gözlerimiz yolda...
hay şaşkın seni ya.. ben de kendi kendime çok yazar çok oynarım. ama bu akdarını ben bile hayal edemezdim cidden..
hoş geldin. takip etmekle kalma arada yaptıklarını da yaz. seninle de tanışalım.
kızınla nasıl yaptın bunları sorması ayıp? birine mi bıraktın. Ben bugün başlayacağım. Nasıl başlayacağımı bilemesem de...
o yarışma geçen bayram içindi..
memleket iyi.. kızım var daha ne olsun... bu arada ben sorayım bari çayları kiminle içtin? Ve sadece çay mı içtiniz? İnsan şööööööööle bi köpüklü kahve de içer mis gibi
Var ya bacılar bu eftal herkesi sollayacak ben size diyeyim.. Cidden XL..Bari utanayım da işe başlayayım.
Son söz: Kilo almışım, hala ve hiç durmadan yemek istiyorum. Hiç iş yapasım yok ve son iki gündür üstümde çok büyük bir ağırlık uyku hali var.. Off offf..
Chentiqciğim kızımı bırakabileceğim kimsem yok malesefyanımdaydı oyun oynar gibi temizlik yapıyorum evi siliyorsam bir viledada oma veriyorum beraber siliyor gibi oynuyoruz toz alıyorsam bir bez de onun elinde ama çok şükür kızım çok uslu ayak bağı oluyor arada huysuzlukları çıkmıyor değil
Ama bayram temizliği için geç yatırıyorum böylece geç kalkiyor ben zaten 6 da mecbur kalkıyorum pencere halı avize felan kızım kalkmadan bitirmiş oluyorum birtek süpürüm silinmesi kalıyor
Kilo aldığın üzüldüm bende 2 kilo almışıminşallah veririz en yakın zamanda
Üstündeki sıkıntı ve iş yapmak istemeyişin mevsim geçişinden olabilir mi aceba