Oyy oyy güle güle kullan.Çarşaf neyin kırışıyo ama gerisi pammık gibin çıkıyo hele gidi havlılar offf yumusakkk:))
Emme dikkat edesin Elifimcinom çamaşırı yoliy o makina bozuntusu,gramajını eksiltiyi...zaten kullanınca anliycin.Filtresinde toppah toppah gıll dı tüy dü birikiy...Hele gözüne kurban çok yenileri ,sevdiklerini içine atmayasın.Onları yine de eskisi gibin kurutasın:))
Kahve borcum olsun...Maşinen hayırlı ugurlu olsun:)) s.s.g....
sağol psikocan. dün akşam 3 makine çamaşır kurudu gitti. bi sevindim, bi sevindim. ütü kuruluğunda yapınca, ütü yapması da o kadar kolay ki, normalde 1 saatte ütüleyeceğim şeyleri 20 dakikada ütüledim. oğlumun çamaşırlarını hassas programda kuruttum, kupkuruydu, ayy çok sevindim. yanlız su tankı çabucak doluyor ve o nedenle program bitmiyor, iyi sıktırıp atmak gerekiyor, ya da düşük devirde sıkılmış çamaşırları ikiye bölüp kurutucam artık. aslında en güzeli su tankı kullanmadan gidere vermek sanırsam. neyse eşime sölim de pazar günü gidere bağlayabiliyor muyuz bi baksın.
ayyy bir de yumuşacık çıkıyo ya, o kadar yumuşatıcıydı, şuydu buydu hep sert çıkan havlular, kurutma makinesiyle yumuşak yumuşak çıkıyo. bir de buhar gücü nedeniyle hijyen derdim de kalmadı. balkona çamaşır astığımda içim de rahat etmiyordu, o nedenle her şeyi ütülüyordum, artık her şeyi ütülemem herhalde.
ayyy ben bi kurutma makinesinin yetkili bayinde çalışsam, hepiciğini bi günde satardım herhalde, elektrik süpürgesi almaya gelenlere bile bi kurutucu satardım, o kadar sevindirik oldum.