önce sular kesilir. kadın susuz bişey yapamayacğını düşünerek pc ile ugraşır.
2 saat sonra elektrikleri kesilir. dışarı bakar ve sadece kendi ışıkları yoktur. evde hırsız var sanar ve balkona çıkar.
komşusunu çağırır çıkma, arar gene çıkmaz, eşini arar o da açmaz.
ve kadın mutfaktan sesler geldiğini duyar. hırsızın onu içeri çekmek için musluğu açtığını düşünür.
veeee kadının kafasına dankkkk eder musluğu açık unutmuştur.
mutfağı bir güzel su basar......
veee o kadın gece yarısına kadar mutfağını miss gibi yapar
o kadın benimmmm:2:
canım hiç sorma işten gelmiştim persim çıkmıştı. bana kötü sürpriz oldu resmenKimler gelmiş kimlerrrr:))
Ne güzel yazıp çizilmiş,işler yapılmış,muhat sen de ben gibi unutkan,iyi ki ayıldın tüm evi temizleyecegdin az kalsın...
su faturası da cabası :))
dün sildim,çamaşır yıkadım durdum,bulaşık,makina doldur boşalt -
mutfagı sil-2 çeşit yemek yap ve
kızımın dolabında küçülmüş ne varsa ayırdım verilmeye
ütü yaptım kızımın dolabı full bitti
eşimin dolabı bitti--
hem ütü hem kışlık kazak vs çıkartım.
benimkiler katmer katmer bekliyyy...
Bu gün yaptıgım iş yatakları kapatmak,
çamaşır makinasını hiç durmadan çalıştırıp asmak,
kuruyanları katlamak
bulaşık toplamak
ve yemek yemekten ,ibaret..
üzerinize afiyet hapşırık oldum,üşüdüm dün akşam misafirlikte ,şifayı kaptım sanırım:))
Bayramda kaçacak bir delik bulduk ey ahali,,harbiiden temizlikten yırttım...
Kafam yerine gelsin bayram dönüşü iki abla alıp evi şöyle bir kazıttırıcam söz.
Her yer toz topalak:))
Ama ben daha topalak,kalkasım yok yohhh...
Uy başuma gelenler diye bir dizi vardı...Gidip orada yaşamak isteyrummm.
Toz neyin yoktur zaten günün yarısı yagmur yagıyor Karadenizde ...
Neyse iyice dagııtım konuyu,kızlar hepicinizi gönülden kucaklıyorum,kaçıyorum...yarın yine ceee derim:))
UNUTMADAN SEVDAAM,CHENTIQ CANIM YARIN SİZE DE PİŞİRİYORUM BİRER FİNCAN İLK MİSAFİRİM SİZSİNİZ....
KOYUCAM BURAYA KAHVE FOTOLARINI...
Chentıq çok güzel fikir bulmuşsun,,,bu gün içebildiysen afiyet olsun sagol can arkadaşım:))
korktuguma mı yanayım, gerçek hırsız olsa kimse yardım etmeyecekmiş ona mı yanayım, saatlerce temizlik yaptım ona mı yanayım bilemedim.ayyy muhatımm benim ya sen çok yaşa emi
selam lan millet;
karabatak gelllllldiiiii haaaaaaanııııııııım
chentiq; ben seni gezmelerde sanıyordum, ekmek parası peşindeymişin ya, tiiiiiz evinin olduğu yere tayinin çıka.
psikooom; nazara mı geldin yoksa hor kullandığın için enerjin mi bitti bilemedim. tiiiiz kendine gelesin.
topiğin yeni eski bütün hatunlarına selam....
vol e baktım. halılarım daha yeni yıkandı, serildi.
koltuklarım da yeni yıkandı.
mutfak dolaplarımı sildim.
salonunun ve diğer bir odanın camlarını geçen hafta sildim.
bayrama kadar yapıceklerim:
diğer odaların camlarını silmek gerek.
banyonunun duvarları dahil olmak üzere yıkamak gerek, iki yıldır çıkaramadığım duşakabindeki kireçler için, yeni geliştirdiğim enfes fikirleri uygulayıp, cillop gibi yapmak gerek. cillop gibi olursa kullandığım ürünü burda tavsiye etmek gerek.
rutin ev temizliğine devam, süpür, sil, toz al, yıka, as, topla, katla, ütüle. ama ben tabi sadece ye, iç, yat yapmak istiyorum, o ayrı.
bu akşam muhtemelen çamaşır kurutma makinesi alıciğim. araştırmalarım sonucu bütçeyi de göz önünde tutarak arçelik A + + almaya karar verdim. haydi hayırlısı. bıktım kurutma derdinden. çamaşırdan zaten iyice yaka silkmiş durumdayım. tek kullanımlık kılık kıyafet çıkarmalarını bekliyorum.
psikom, canımın chentiqi;
nerde benim kahveler
gızlaaaaar gızlar
bu akşam nihayete eriyorum. kurutma makinesini arçelikten 1550 tl ye aldım. benzer özellikteki bosh ürünü 2500 tl idi. bu akşam gelip kurcaklar. makineyi aklıma koyduğumdan beri çamaşır asmıyom, çamaşır makinesinden çıkardıklarım selede kendi hallerinde kurudular iyi mi :d
iki gündür, akşamları dışarda işlerimiz olduğundan ev depresyona girdi, dağıtmış kendini biz yokken
bugün kendisine ilgi göstericiğim innnşallaaaah (muhterem yüzyıldaki sümbül ağa deyişiyle)