Bir prensesin külkedisi olma macerası

ben beyşehirdenim eşim de ben de dğoma büyüme konyalıyız konyada 13 sene beyşehirde 2.senemdeyim 5 sene de kurucuova kasabasında yaşadım..şuan beyşehirdeyim eşimle bende okuyoruz
sen?
Ben merkezdeyim canım Selçuklu dayım. Demiştim yaa memurum diye. Adana dan geldim buraya. Aslen Kırşehir'yim. Eşimde İzmir'li.

kızlar kocama kıyamadım şekerli yoğurtla geçiştirmesine akşama yemek bari yapayım da si neler yapacaksınız akşama????????

ben de ekimde 21 oluyorum

kızlar kocama kıyamadım şekerli yoğurtla geçiştirmesine akşama yemek bari yapayım da si neler yapacaksınız akşama????????

Canım 3-4 sene çocuk düşünmemek bence yasına göre çok doğru bir karar küçükmüş yaşın daha ne güzel inşallah memur olursun..

Ben bu akşam
Tavuk ciğer sote +Pilav +Salata yapacağım...

Bugün sabah yaptıklarım
Sabah 6:30 da kalktım
Duş aldım
Kahvaltı hazırlamak ve soframı topladım
Kefir imi mayaladım.

Akşam Allah kısmet ederse yapmayı düşündüklerim

Yemek yapmak,Sofrayı Toplayamayalım,Mutfağı temizleyeceğim.
Beyazları çamaşır makinesine yıkandıktan sonra asacağım (asarken eşimle birlikte asarız.)
Eşim pazardan getirdiklerini yerleştirilmediyse buzdolabına yerleştiririm
Taze Fasulye Barbunya Buzluk için aldıysa ayıklayıp buzluğa koyarım.

Aranızda en büyük benim sanırım. Ohh sen erken evlenmişsin bence canım. Doğal olarak çocuk düşünmemen normal. Bu arada benimde naçizane bir tavsiyem var. Çocuklarla yaş farkın ne kadar az olursa o kadar güzel anlaşıyorsun. Aklında bulunsun. Bu arada dünde Yalın varmış Beyşehir' de. Festival felan mı var?

evet erken oldu normalde biz 4 sne bekleyip okul bitince evlenmeyi düşünüyorduk ama aile arası bi nedenden dolayı erken evlendik..mutluyum hayırlısı buymuş..eşimde çok sağolsun hep destek olur üzmez beni...
tavsiyen güzelmiş yaş farkı azlığı ii olur....
evet festival var..
1.gün gülay
2.gün yalın(eşim kıskançlığından ve tv de mumya filmi vardı onun için gitmedik) :99:
3.gün gülşen (bugün
4.gün gökhan tepe
5.gün fettah can
6.gün emre kaya-intizar
7.gün burcu güneş

giriş ücret vs derdi de yok halka açık uluslararsı bi etkinlik..göl kenarında muazzam...

slm hatunlar,
ben bugün
tuvaletleri ve lavaboları ovdum
mutfağı toparladım
aspiratör ve ocağı temizledim
daha,
balkon yıkanacak
çamaşır yıkanacak
biraz ütü var

slm hatunlar,
ben bugün
tuvaletleri ve lavaboları ovdum
mutfağı toparladım
aspiratör ve ocağı temizledim
daha,
balkon yıkanacak
çamaşır yıkanacak
biraz ütü var

Bişey kalmamış canım kolaylamışsın. Ben bugün şuana kadar sadece minik kızın kıyafetlerini askılıktan topladım, hepsini ütüledim, katlayıp yerlerine yerleştirdim. Akşam yemeğini yaptım. Bulaşık makinama temizleyici koyup boş çalıştırdım. Bulaşıkları yerleştirdim. Elde yıkanacakların bir kısmını yıkadım. Kız uyanınca yarım bırakmak zorunda kaldım. Daha tezgah temizlenecek, ocak silinecek, mutfak süpürülüp, silinecek, balkon yıkanacak ve akşam yemeğinden bir saat sonra yürüyüşe çıkmam lazım. Anlayacağınız daha çok işim var ama bugün bu işleri bitirmeden yatmayacağım.

ben beyşehirdenim eşim de ben de dğoma büyüme konyalıyız konyada 13 sene beyşehirde 2.senemdeyim 5 sene de kurucuova kasabasında yaşadım..şuan beyşehirdeyim eşimle bende okuyoruz
sen?

Ben Meramdayım, doğma büyüme buralıyım. ne güzel

Konya her yönüyle harika bir şehir, zamanında siyasete alet edeceğim diye adını çıkaranlar utansın

bebek olunca böyle her işin zamanını o belirliyo galiba canım n'apcan
az iş yapmamışsın sende bi de üstüne yürüyüşe çıkcan ,işte o bende hiç yok maalesef

Konya her yönüyle harika bir şehir, zamanında siyasete alet edeceğim diye adını çıkaranlar utansın
Yooo yanlış anlamışsın canım. Onun için söylemedim. Sadece Konya da zaman geçirmek biraz zor. İzmir den ve Adana dan sonra Konya biraz küçük geliyor. Birde ben denizi çok seviyorum. Sanırım o yüzden de Konya da yaşamak biraz zor geliyor.
bebek olunca böyle her işin zamanını o belirliyo galiba canım n'apcan
az iş yapmamışsın sende bi de üstüne yürüyüşe çıkcan ,işte o bende hiç yok maalesef
Aynen canım. Plan yapamıyorsun özellikle ev işleri konusunda. O uyuduğu zamanda ev işimi yapayım yoksa dinleneyim mi bilmiyorum. Zaten kısa bir süre sonra uyanıyor. İnşallah büyüdükçe uyku düzeni iyice oturur. Yoksa böyle çok zor olacak.

Benden sonra kimsecikler uğramamış. Ben de günün en son raporunu verip çıkayım artık. Bugün mutfağı tamamen temizlemeyi planlamıştım ama maalesef olmadı. Minik kuşum izin vermedi. Lafı uzatmadan toplu şekilde yaptıklarımı yazayım.

Bebişimin kıyafetlerini askıdan toplayıp, ütüleyip, yerine kaldırdım.
Bulaşık makinasına bulaşıkları yerleştirdim
Elde yıkanması gereken bulaşıkları yıkadım
Akşam yemeğini hazırladım
Pazara gittim ve 45 dk yürüdüm
Pazardan asma yaprağı almıştım onu salamura için hazırladım

Bugünlük bu kadar yarına allah büyük. İnşallah yarın daha güzel bir gün olacak. İyi geceler herkese

Doğru diyorsun, deniz eksik

Harikasın canım, ruhunda yazarlık var senin, çok güzel yazmışsın, hep birlikte inşallah temiz ve düzenli evlerde yaşarız. Ben de senin gibiyim aslında çalışıyorum, 2 kızım var, ve birşeyleri yetiştirmenin imkansız olduığunda ipin ucunu kaçırıveriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…