Bir prensesin külkedisi olma macerası

Günaydın Herkese,:KK16:
Dün akam yaptıklarım
Yemek yapıldı,Sofra kuruldu,Mutfak toplandı,
3 kilo taze fasulye ayaklanıp:KK53:
2 kilosunu buzluğa koyabilmek için pişirilidi
1 kilosunu ise Taze fasulye yemeği yapıldı(Bu akşam yemeğim hazır kızlar:KK51:)
Çamaşır Makinesi beyazlar yıkandı,asıldı.
Ev toplu olması için uğraşıldı,ortada bardaklar varsa olduğu yerine durması yerine makine dursun diye uğraşıldı.

Sabah Yaptıklarım
Kahvaltı Sofrası Toplandı,Yatak Toplandı, Taze Fasulyeleri soğusun diye bırakmıştım buzluğa koydum,kefir imi mayaladım,Çöpleri attım.

Eşim diyor ki eskisi gibi değilsin yavaş yavaş da olsa ev hanım lığım oturuyormuş:KK22: Aslı nedenin burası olduğunu bilseeeee:KK53:

Merhaba kızlar.. Bir Allah ın kulu da dememiş bu Chentiq nerede diye. Küstüm size :KK33::KK33::KK33:

Ama en komiği de eşim in tepkisi çok şaşırdı,gelmiş"Aşkım bugün sana ne oluyor sen bu kadar temziik yapmazdın,İnşallah böyle devam eder dedi" Uyuz hiç yardım edeyim demedi....
Buzdolabını temizlerken,geldi gine "Benim aşkım hamarat mı olmuş temizlik yapıyor"söyleyip gitti:KK52:

Eşlerimizden övgü almak, bizlerdeki değişiklikleri farketmeleri harika şeyler.. Ben de eşime, bana sürekli destek ol diyorum. En azından göze görünsün yaptıklarımız..

Lady, ben eylülde 30 olacağım. Boy 172 benim de.. Ama 55 i hefef koyma. Kürdan gibi olursun. Sen evlendiğinde 50 kiloydum demişsin. Özelden resim falan atar mısın çok merak ettim nasıl göründüğünü.. Ben 55 kiloydum, şimdi 57 civarlarındayım ama beni görenler çok zayıflamışsın çökmüşsün diyorlar. Halbuki evlendiğimde daha zayıftım. Anlamadım. O zamandan daha zayıf duruyorsun diyorlar..

Ohh, ya kızlar ben bir şey diyeceğim ama nasıl diyeceğim bilmiyorum. Ben hiç yorgan yıkamadım. Nevresimleri değiştiriyoruz diye, yorgan yıkamıyordum. Yıkandığını da ilk kez burada gördüm. Şaşırdım. Yani kirlenmiyor ki. Ben mi yanlış anladım. Nevresim geçirmiyor musunuz siz?

Harikasın canım, ruhunda yazarlık var senin, çok güzel yazmışsın, hep birlikte inşallah temiz ve düzenli evlerde yaşarız. Ben de senin gibiyim aslında çalışıyorum, 2 kızım var, ve birşeyleri yetiştirmenin imkansız olduığunda ipin ucunu kaçırıveriyorum.

Aramıza hoş geldin canım. Hayatımı yavaş yavaş düzene koyayım, bir sonraki hedef kitap çıkartmak zaten. Acemi olarak karalıyorum bir şeyler. Bu iltifatında çok hoşuma gitti. Teşekkürler..

Dokuz99, senin nickin başka bir şeydi de değştirdin mi? Sen bize "mutluluk projesini" tavsiye eden kişiydin değil mi?

Merhaba kızlar.. Bir Allah ın kulu da dememiş bu Chentiq nerede diye. Küstüm size :KK33::KK33::KK33:

Eşlerimizden övgü almak, bizlerdeki değişiklikleri farketmeleri harika şeyler.. Ben de eşime, bana sürekli destek ol diyorum. En azından göze görünsün yaptıklarımız..

Lady, ben eylülde 30 olacağım. Boy 172 benim de.. Ama 55 i hefef koyma. Kürdan gibi olursun. Sen evlendiğinde 50 kiloydum demişsin. Özelden resim falan atar mısın çok merak ettim nasıl göründüğünü.. Ben 55 kiloydum, şimdi 57 civarlarındayım ama beni görenler çok zayıflamışsın çökmüşsün diyorlar. Halbuki evlendiğimde daha zayıftım. Anlamadım. O zamandan daha zayıf duruyorsun diyorlar..

Ohh, ya kızlar ben bir şey diyeceğim ama nasıl diyeceğim bilmiyorum. Ben hiç yorgan yıkamadım. Nevresimleri değiştiriyoruz diye, yorgan yıkamıyordum. Yıkandığını da ilk kez burada gördüm. Şaşırdım. Yani kirlenmiyor ki. Ben mi yanlış anladım. Nevresim geçirmiyor musunuz siz?

Aramıza hoş geldin canım. Hayatımı yavaş yavaş düzene koyayım, bir sonraki hedef kitap çıkartmak zaten. Acemi olarak karalıyorum bir şeyler. Bu iltifatında çok hoşuma gitti. Teşekkürler..

Dokuz99, senin nickin başka bir şeydi de değştirdin mi? Sen bize "mutluluk projesini" tavsiye eden kişiydin değil mi?

Tatlım sen sürekli aklımdaydın ama nedense fırsat bulamadım sormaya. Umarım kötü bişey yoktur? Fotoğraf içinde şöyle bişey yapayım. Eskiden dijital yoktu. Normal resimlerim var ama arada taranmış yok sanırım. Bi bakayım eğer taranmış yoksa normal makinadan fotoğrafını çekip deneyeyim. Ama çok iyi biliyorum ki üniversitede okurken 50 kiloydum. Hatta öyle bir yemek yerdim ki şaşırırlardı. Bir öğünde bir ekmek yediğimi biliyorum. Ama kilo almazdım. Hayatım boyuncada hep zayıf olduğum için hiç takmadım kiloyu. Takii evlenip çoluk çocuğa karışıncaya kadar :KK9:Geçen yıl 60 a kadar indim sayılır 61,8 kiloyla mezun oldum takımdan. O zaman ya çok sıkılaşmadığımdan ya da daha vermem gerektiğinden dolayı fazla görünüyordu kilom bana. Bu kez deneyeceğim. 55 e inebilirsem eğer bakarım çok çirkin görünürse almaktan kolay ne var :KK60::KK60::KK60: Yorgan konusuna gelince hemen şöyle anlatayım. Yün yorganlarımın nevresimleri var. Zaten yün yorganları yıkayamam. Bi defa kızımın küçük yün yorganını makinaya attım ne hale geldiğini ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Annem yeniden yapıyor şimdi o yorganı. Benim yıkayacağım uyku setinin yorganı. Uyku setlerine nevresim geçirmiyorum ben canım. Aslında geçirmek çok iyi fikir ama geçirmeden daha hoş görünüyor gözüme.

Hemen raporumu vereyim ama verecek rapor yok maalesef.

Bugün kızım çok erken uyandı. Bende onunla birlikte uyanmak zorunda kaldım. Bir uyudu bir uyandı derken vakit çok ilerledi. Bu arada bebişle çok büyük bir sorunumuz var. Uykuya dalamıyor bi türlü. Birden birde ağlamaya başlıyor çığlıklar atıyor. Gaz sancılarının bu ay bitmesi lazım ama sanırım biz henüz atlatamadık. Sabah oyun halısına yatırdım minişi tabiiki bende yanındayım. Arada bir yine çığlıklar atıyor ağlıyor. Sebebini bulmaya çalışıyorum. Aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi. Geçen ay tahlil yaptırdık enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullandık. Sorun çözülmüştür diye düşünüyordum. Sonra altını açtım. Baktım ki altı açılınca rahatladı. İdrarını gözlemlemeye başladım. Yaparken mi ağlıyor acaba diye. Evde de idrar poşeti vardı. Fazladan almıştım hastaneden. Onu taktım ki tekrar tahlil yaptırayım. Bi süre sonra idrarını yaptı. Aldığım gibi hastaneye koştum. Tahlili verdim. Eve gelirken miniş bebek arabasında uyudu. Hatta hala orda uyuyor, uyanmasın diye yatağına almadım çünkü uykumuz büyük problem. Kahvaltımı bile saat 11:15 te yapabildim. Şimdi o uyuyor diye işte yapamıyorum. Birazdan hazırlanıp arkadaşa gideceğim. Akşama da minişin doktor randevusu var aylık muayene için. Yani ev işi bugün hak getire :KK9:

Aslında benimde aklıma geldi sormak sonra işi vardır diye düşündüm.Kilo konusunda insanların bakış açıları farklı oluyor ben 67 kilo ikenden neyin var gayet kilon ii diyorlardı şimdi de kilon ii diyorlar:KK22:
Ama seninn daha zayıf durma nedenin spor yapark verdiysen belki o yüzden olabilir .. Bende yorgan yıkamam,nevresim geçirrim.

Hemen raporumu vereyim ama verecek rapor yok maalesef.

Bugün kızım çok erken uyandı. Bende onunla birlikte uyanmak zorunda kaldım. Bir uyudu bir uyandı derken vakit çok ilerledi. Bu arada bebişle çok büyük bir sorunumuz var. Uykuya dalamıyor bi türlü. Birden birde ağlamaya başlıyor çığlıklar atıyor. Gaz sancılarının bu ay bitmesi lazım ama sanırım biz henüz atlatamadık. Sabah oyun halısına yatırdım minişi tabiiki bende yanındayım. Arada bir yine çığlıklar atıyor ağlıyor. Sebebini bulmaya çalışıyorum. Aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi. Geçen ay tahlil yaptırdık enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullandık. Sorun çözülmüştür diye düşünüyordum. Sonra altını açtım. Baktım ki altı açılınca rahatladı. İdrarını gözlemlemeye başladım. Yaparken mi ağlıyor acaba diye. Evde de idrar poşeti vardı. Fazladan almıştım hastaneden. Onu taktım ki tekrar tahlil yaptırayım. Bi süre sonra idrarını yaptı. Aldığım gibi hastaneye koştum. Tahlili verdim. Eve gelirken miniş bebek arabasında uyudu. Hatta hala orda uyuyor, uyanmasın diye yatağına almadım çünkü uykumuz büyük problem. Kahvaltımı bile saat 11:15 te yapabildim. Şimdi o uyuyor diye işte yapamıyorum. Birazdan hazırlanıp arkadaşa gideceğim. Akşama da minişin doktor randevusu var aylık muayene için. Yani ev işi bugün hak getire :KK9:

Geçmiş Olsun canım.

Merhaba kızlar,
şu yorgan mevzuunda bende fikrimi paylaşayım; 2 sene kadar uyku seti kullandım kirlendiğini farkedince, annem yeni makina almıştı (8 kiloluk sanırım) ona götürdüm bir güzel makinaya atıp yıkadık hiç bişicik olmuyo zaten sonrada nevresim takarak kullanmaya başladım o yorganı yün yorgan sevmiyorum ben hiç :KK19:

LAydLiNe geçmiş olsun canım :nazar:
bu arada kaçırmışım konuyu bende 25 yaşındayım 55 kilo 1.65 boy evlenmeden önce 50 iken sonrasında 57ye kadar çıkmışlığım var :KK5:

kolay gelsin :KK6:

lady ya o kız çocuklarında idrar beklemek ne zordur. Ben 4 5 saat hastanede beklediğimi bilirim..

Kızlar ev dandini.. Ben de heves yok.. Masamın üstünde gene ufak çaplı bir bardak koleksiyonu oluştu.. Ama mutfağım tertemiz. ama salonum nasıl desem... Hımm.. Anlatılmaz yaşanır cinsten. Kızım az sonra uyanır. Yds sınavına da girmem lazım... Çalışmaya başlamadım ama daha.. Off bir akıl verin n'olur

Bu akşam kardeşim gelecek aslında aklımda liste vardı ama kardeşim gelecek olduğundan dolayı değişecek
Fasulye yemeğimim yanınna ek bir şeyler yapmam gerekiyo,sofrayı kurur toplayacam
Mutfağı Toparlayıp Bulaşık Makinasına koyup çalıştırıp bittikten sonra boşaltacam
Mutfağımdaki Tezgahı Çamaşır suyuna koyup temzileyecem,Ocağımı Temzileyecem

Ortaliği Toplu tutmaya çalışacam .. (En önemlisi bu)

Kızlar sizde hemen boşaldınız hani hepimiz üşengeç olmayacakdık destek verecekdik Nerdesiniz...

off off!
Bulaşık makinemi çektim bugün tezgah altında değil benimki tezgahla duvar arasında ve bütün duvarlar yerler kirleniyo dolayısyla, heryeri yağ çözücüyle ova ova tertemiz yaptım,
buzdolabımı da çekip altını temizledim
bu iş bana bugün yeter :KK37:

Yar bana bir akıl demiştim.. Huu huu... Bana her biriniz görev verin. Tembelliğime ceza.. :KK4::KK4::KK4:

kızlar benide aranıza alın lütfen normalde bende canım isteyince tertemiz çiçek gibi oluyorum bazen öyle bi salıyorum ki kendi kendime kızıyorum bide çocuğum da yok:)))))

kızlar slm
bugün biraz geç oldu ama idare edin migrenim tutdu onunla uğraştım..
bugün 11:30 da kalktım ve işte yaptıklarım
-bulaşıklar yıkandı
-oturma odası süpürüldü ve toplandı
-yorganım asıldı (uyku setinin olunca yıkama ihtiyacı hissettim ama yün yorganlarıda bu usul yıkıyorum :KK64: makinem 8 kiloluk ama sığdıramadım :88:)))))
-yemek yaptım akşama yedik kaldırdım ve bulaşığını da yıkadım
-yatak odası düzenlendi
-duş alındı ve banyo temizlendi
bugün fazla birşeey yapamadım başım hala çatlıyor
şimdi çay koydum başıma ii gelir onu demliyorum kocişle içcez :KK52:

Son düzenleme:
bende yazayım bari yaptıklarımı:)))
tuvalet banyo temizlendi
azıcık ütüm vardı yapıldı
mutfak toplandı silindi
toz alındı
camların önleri silindi
nevresimler değiştirildi bu kadarrrrr

hoşbulduk canım bende artık yaptıklarımı buraya yazıcam yazdıkça yapası gelir insanın şahsen bende öyle oldu şimdi gidip bi kaç iş daha yapayım :))))

cnm biz sabahları girip o gün neler yapacağımızı listeliyoruz ve geceye kadar yaptıklarımızı tek tek yazıyoruz sende sabahdan listele istersen...
evet ben de bazen yapasım gelirdi bazen gelmezdi ama şimdi hergün iş buluyorum kendime ve mutluyum :kk77:

cnm biz sabahları girip o gün neler yapacağımızı listeliyoruz ve geceye kadar yaptıklarımızı tek tek yazıyoruz sende sabahdan listele istersen...
evet ben de bazen yapasım gelirdi bazen gelmezdi ama şimdi hergün iş buluyorum kendime ve mutluyum :kk77:

tmm tatlım yarın sabah başlıyorum o zaman :)))

kızlar benide aranıza alın lütfen normalde bende canım isteyince tertemiz çiçek gibi oluyorum bazen öyle bi salıyorum ki kendi kendime kızıyorum bide çocuğum da yok:)))))

hoşgeldin canım :KK3: merak etme hepimiz aynıyız benimde senin gibi çocuğum yok ve bazen çok tembelleşiyorum :KK37:

kızlar slm
bugün biraz geç oldu ama idare edin migrenim tutdu onunla uğraştım..
bugün 11:30 da kalktım ve işte yaptıklarım
-bulaşıklar yıkandı
-oturma odası süpürüldü ve toplandı
-yorganım asıldı (uyku setinin olunca yıkama ihtiyacı hissettim ama yün yorganlarıda bu usul yıkıyorum :KK64: makinem 8 kiloluk ama sığdıramadım :88:)))))
-yemek yaptım akşama yedik kaldırdım ve bulaşığını da yıkadım
-yatak odası düzenlendi
-duş alındı ve banyo temizlendi
bugün fazla birşeey yapamadım başım hala çatlıyor
şimdi çay koydum başıma ii gelir onu demliyorum kocişle içcez :KK52:

geçmiş olsun kuzu, bizde migren yok ama annemde bende çay hastasıyız ve çaysızlıktan başımız ağrır :KK31:

sağol tatlım ya çok kötü oluyor bu ağrı bazen günlerce geçmek bilmiyo ALLAH düşmanıma bile vermesin

bende yazayım bari yaptıklarımı:)))
tuvalet banyo temizlendi
azıcık ütüm vardı yapıldı
mutfak toplandı silindi
toz alındı
camların önleri silindi
nevresimler değiştirildi bu kadarrrrr

Hay maşallah.. Neren tembel ayol senin...

X