amaan bunları mı yaptın.. hay maşallah...
nevet
diğer yaptıklarım diğer yorumlarda yazıyor
senin kuzucuk uyudu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaan bunları mı yaptın.. hay maşallah...
o kitabı görmüş ve niyetlenmiştim almaya.. aylara göre liste var sanırım. ama listenin içeriğine çok bakamadım.. bir de gene böyle bir yaz zamanı görmüştüm. kitap ocaktan başlayınca bu iş olmaz dediğimi hatırlıyorum..
hoş geldin lady. sen takımına döndün mü? seni burada görmekten mutluluk duyarım. yerdekileri şöööleee bir itele de kendine yer aç topiğimde.. buyur
kız yeni uyudu.. şimdi cips kola film üçlemesi yapmak istiyorum. mutfağa gözüm kapalı gireceğim.. hem şimdi düzenlesem çat pat çocuk uyanacak. benim mutfağın kapısı yok... (bahane değil, haklısın, aman boş ver yarın yaparsın deyin noooluuur)
chentiq' cim öyle güzel anlatıyorsun, öyle güzel ifade ediyorsun ki kendini hayran kaldım. Topiğini tesadüfen gördüm. Zaten seni diyet topiklerinden hatırlıyorum. Okumaya başladım ve evet kendimi burda buldum. Kendime benzeyen bir sürü insanın varlığını keşfettim. Demek ki yalnız değilmişim. Bu aralar ikinci bebişimin gelişinden dolayı hayatım altüst oldu. Bütün işlerimi ona göre ayarlamaya çalışıyorum. Kendimi çok tembel, pis ve pasaklı hissetmeye başladım çünkü hiç birşeye yetişemez oldum. Burda yazılanları okuduktan sonra ise gaza geldim. İnşallah bundan sonra bende uğramaya çalışacağım topiğinize. Süper gidiyorsunuz çünkü
Selam güzel bayanlar..
Mutfak olduğu gibi duruyor. İşe başlamadan önce gene ütüde olduğu gibi fotoğraf çekeceğim. Öncesi-sonrası güzel oluyor.
Bugün her yarım saatte bir rapor vereceğim ne yaptığıma dair. Siz ne dersiniz, deneyelim mi?
Ohh, nickimin altında yazıyor. Ben de senin nickinin hikayesini merak ettim.. ohh mu dicez sana
bu arada akşama ne yemek yapacaksınız
ben ne yapacağım konusunda kararsızım sizinkinlerden çalarım belki
Benim yemek olayım sıkıntılı. Eşim sebze yemez. Dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz. :26:
Ütünün % 80 lik kısmı bitti
Çamaşır makinesine beyazları bastırdım..
Daha başka bişe yapamadım.. Ütüü yaptım ütüüüü borumuu...
Bu arada dün yaptığım patates oturtma vardı yanına yoğurtlu makarna yapacağım salata falan akşama yemek aradan çıkar..
Hoşbulduk canım. Takıma döndüm, daha doğrusu dönmek zorunda kaldım. Benim miniş emmeyi bırakınca biran önce fazlalıklarımda kurtulayım diye soluğu burda aldım. Biliyorsun ki takım çok emek istiyor. Sen merak etme ben kendime yer açtım bileo kitabı görmüş ve niyetlenmiştim almaya.. aylara göre liste var sanırım. ama listenin içeriğine çok bakamadım.. bir de gene böyle bir yaz zamanı görmüştüm. kitap ocaktan başlayınca bu iş olmaz dediğimi hatırlıyorum..
hoş geldin lady. sen takımına döndün mü? seni burada görmekten mutluluk duyarım. yerdekileri şöööleee bir itele de kendine yer aç topiğimde.. buyur
kız yeni uyudu.. şimdi cips kola film üçlemesi yapmak istiyorum. mutfağa gözüm kapalı gireceğim.. hem şimdi düzenlesem çat pat çocuk uyanacak. benim mutfağın kapısı yok... (bahane değil, haklısın, aman boş ver yarın yaparsın deyin noooluuur)
Hoşbulduk canım. Çok teşekkürler güzel dileklerin için. Büyük kızımın adı Hayrünisa 7 yaşında, minik kuşumun ismi ise Gülce Su daha 3 aylıkhoşgeldin LAydLiNe
yeni bebişin hayırlı uğurlu ve analı babalı büyütsün..
herşey olur gider bebişlerinin adı ne
k.bakmayın kızlar ben bebiş adlarını merak ederim de
Gerçekten iş yokmuş. Maşallah sana. Zaten düzenli yapınca bir süre sonra iş azalıyor. Biriktirince berbat bir hal alıyorkızlar günaydın
bugün pek bi iş yok bende tabi ben sonradan kendime iş bulmazsam...
işte yapılacaklar
-bulaşıklar
-oturma odasını süpür sil
-lavabo ov
-akşam yemeği yap
keşke evler yakın olsada sizlere yardıma gelsemmmmmmmmm
Benim buzlukta yeşil fasulye vardı. Onu yapacağım. Son bi tane kalmış ziyan olmadan yenilsin istedim.bu arada akşama ne yemek yapacaksınız
ben ne yapacağım konusunda kararsızım sizinkinlerden çalarım belki
İşin zormuş gerçekten. Allah kolaylık versin.Benim yemek olayım sıkıntılı. Eşim sebze yemez. Dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz. :26:
Ben ne yaptım..
KK ya baktım. Kızıma çizgi film açtım. Mutfak masasını temizledim. Bulaşık mak. boşaltırken Pepee bitti, tv yi kapattım.
Kızı uyutmaya gittim çığlıklar eşliğinde. Ona kitap okurken bana aşırı uyku bastırdı. Şimdi yataktan kaldırdım. 15 dk sonra yeniden uyutmayı deneyeceğim. En azından mutfak işi aradan çıksın. Çok kötü gözüküyor.
İlk raporum bu oldu. Saat 14:00 olmuş ya.. Bana bir şey önerin. Uyusam kalkamam uyumasam dayanamam. Dün gene 4 te yattım, 10.30 da kalktım. Aslında 6 saat iyi gözüküyor ama ondan öncekinde de 4 saat uyumuştum. Off.. Napsam ya..
Bu da başımda mızılıyor.. Uykusu var işte.. Kabul etsiiiiiiin
Hoşbulduk canım. Çok teşekkürler güzel dileklerin için. Büyük kızımın adı Hayrünisa 7 yaşında, minik kuşumun ismi ise Gülce Su daha 3 aylık
maşallah ALLAH analı babalı büyütsün
Gerçekten iş yokmuş. Maşallah sana. Zaten düzenli yapınca bir süre sonra iş azalıyor. Biriktirince berbat bir hal alıyor
evet boş boş duruyorum
Benim buzlukta yeşil fasulye vardı. Onu yapacağım. Son bi tane kalmış ziyan olmadan yenilsin istedim