Bir prensesin külkedisi olma macerası

evet pek bi iş kalmadı
-bi tek balkon ile lavabo temizliği kaldı ama karnım ağrıdığı için onu yarına erteledim
fakat 2 saat önce k.validem aradı ve yarın erişte keseceğini söyledi oraya gitcem benim iş hiç biter mi :18:

selam ahali;

yapılacak bi dünya iş varken; bendeniz sabah kalktı ma aile kahvaltıya gitti, sonra baba-oğul denize girerken ben de çayımı içip kitabımı okudum :))) ne zamandır istediğimiz bişeydi.

eve gelir gelmez de buraya damladım.
birazdan onlar güzellik uykularına dalarken ben de evin külkedisi olarak temizlik bezlerime dönerim.

ohh sefan olsun bende balkonda yapılan 2 saatlik kahvaltının ardından elimi hiçbir işe sürmedim daha , hiç içimden gelmiyo.

peki 18 yaşında bi öğrenci olarak bu yazdıklarınızı baştan sona dikkatle ve zevkle okumama ne diyorsunuzz :))) bu ev işleri konusunda kadınların üzerindeki baskılar sorumlulukları sorunları hep hep ilgimi çekmiştirrr :) Sizlere bol motivasyonlu, güçlü, hijyenik ve huzur dolu günler diliyorummmm :)

günaydın tembel hatunlar
herkes nerde yaaaaaaaa
dün erişte kestik saat 07:30 İLE 14:00 ARASI gibi bitti kesme işi..yemek yedik ve k.validem,görümcem ve k.validemim komşusu ile göl kenarına gittik gezdik lunaparka girdik.çay,tarhana kızartması vs yendi ve eşimin tlf ile bütün bu şeylerden vazğeçip eve geri döndük ki zten saat akşam 21:00 oldu..benimkinin ateşi çıkmış gittik acile iğne yaptırdık eve geldik ateşi dümüyor aşkımın hemen sirkeli su ile vücudunu yıkadım,ayraan,bitkisel çay içirdim.başına ıslak bez koydum patates koydum yüzüne ve uyuduk ayrıca çamaşır asmıştım onu da topladım..dün böyle geçti kandil olmasına rağmen 2 dk dua bile edemedim kocama baktım ALLAH hepimizin günhlarını affetsin inş..
SİZ BUGÜN NELER YAPTINIZ?

Son düzenleme:
BEN daha birşey yapmadım ama bugün yapacaklarım
-ilk kahvaltımı yapmak
-kullandığımız odayı süpürüp silmek
-bulaşıkları yıkamak
-çamaşır yıkamak toplamak katlayıp yerlerine koymak
-battaniye yıkayacam
-çamaşırlar erken kurursa ve alt kkomşu çamaşır asmazsa balkon yıkamak off nefret ediyorum balkon yıkamaktan 3 taneler sanki evin içini temizler gibi)
-yatak odasını temizlemek süpürmmek
-lavabo,banyo 0vmak
-akşam yemeği yapmak
hadiiiiiiiiiiiii kalkın sabah oldu :106:

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım.

bizde gezdik dün, iş miş hak getire

amin hepimizin inşallah

bu arada tarhana kızartması ne ki hiç duymadım ben :26:

çok geçmiş olsun canım.

bizde gezdik dün, iş miş hak getire

amin hepimizin inşallah

bu arada tarhana kızartması ne ki hiç duymadım ben :26:

sağol cnm
ohh missssss gezin yaaaaaaaaa
tarhanayı biliyor musun işte onu tavada yağda hafif pepbeleştiriyorsun kızarıyor

Son düzenleme:
-kızlar kahvaltı keyfi yaptım tv karşısında ohhhhhh missssssss
-birde battaniye yıkadım astım
şimdi diğer işlerde bir tarafdan da çay içiyorum arkamdan atlı kovalıyorda sanki işle çayı bir arada çocuk olsa artık yemeği içmeyi unutcam galiba

sağol cnm
ohh missssss gezin yaaaaaaaaa
tarhanayı biliyor musun işte onu tavada yağda hafif pepbeleştiriyorsun kızarıyor

anladım canım , çok ilginçmiş

çayı yeni koydum ben daha kahvaltı yapıcam , halsiz gibiyim biraz

çamaşırları toplayım bari bu arada

çayı yeni koydum ben daha kahvaltı yapıcam , halsiz gibiyim biraz

çamaşırları toplayım bari bu arada

bende de var o halsizlik dün çok yoruldum dinlenmek yoooooooooooookk
ALLAH dan akşam benimki tatlısını kendi yapacakmış da o dertden kurtuldum hiç gözüm yemiyordu

öğleden sonra evde oluciğim. halim vaktim yerinde olursa temizlik yaparım. yapılacak çooook şey var, gözümde büyüyor. chentiq de yok, tadım da yok.

fatura yatırdım da geldim şimdi yarım saat sıra bekledim
gitmeden önce;
yatağımı topladım
akşam yıkadığım çamaşırları topladım,katladım,yerleştirdim,ütü yapılacaklar ayrıldı

kızlar ii akşamlar bugün haftasonu yorgunluğum belli oldu ve fazla birşey yapamadım
işte yaptıklrım
-bulaşıklarımı hallettim sabah,öğle,akşam
-battaniye yıkadım
-çamaşır yıkandı,asıldı,toplandı yerleştirildi
-oturma odası süpürüldü,silindi
-ytak odası toplamdı temizlendi
-lavabo,banyo ovuldu
-akşam yemeği yapıldı,yendi
balkon kaldı alt komşu çamaşır asmış((((((((((8
neyse..millet nirde ????????????

bugün doğru dürüst iş yapmadım
yatak odamı süpürüp sildim
yemekler yendi mutfak toplandı
can sıkıntısından bir elimin tıknaklarına oje sürdüm sonra sıkıldım öbürüne sürmedim sürdüğümü de tekrar silmedim o şekilde geziyorum

ayy sen bi alemsin güldürdün gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…