• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir oyle bir boyle....

Sonradan daha yogunlasti
Ben de böyle bir evlilikten kurtuldum.
Ben terk edince havası civasi söndü, büyüklenen adam gitti, yerine kedi geldi.
şimdi barışmaya çalışıyor, ağlıyor.ben de köpek çekiyorum ona yüz vermiyorum ve cidden köpek gibi pişman. Pişman ama, ben benlikten çıktım.depresyon yaşadım, şu an ilaç kullanıyorum eski halime nasıl döneceğim bilmiyorum.
Öğrendim ki ben ayrılınca o da hasta olmuş, yüzü gözü düşmüş,evden dışarı çıkmıyormuş

Ben de böyle bir evlilikten kurtuldum.
Ben terk edince havası civasi söndü, büyüklenen adam gitti, yerine kedi geldi.
şimdi barışmaya çalışıyor, ağlıyor.ben de köpek çekiyorum ona yüz vermiyorum ve cidden köpek gibi pişman. Pişman ama, ben benlikten çıktım.depresyon yaşadım, şu an ilaç kullanıyorum eski halime nasıl döneceğim bilmiyorum.
Öğrendim ki ben ayrılınca o da hasta olmuş, yüzü gözü düşmüş,evden dışarı çıkmıyormuş
Bende ayni oyleyim birkere silsem birdaha yuzune bakamm ama seviyorum sogumak istemiyorum ondan

Boyleydi ama bu kadar abartmiyordu . 1sene birlikyeydik
İşte evlendikten sonrada kendisini sahibiniz olarak görmiş.
Sizden benim yaşm küçük falan diye kendinizi ezdirmeyin iyice. Sizden yaşınızın gerektiği şekilde hareket ediyorsunuz ve sizi böyle beğenip evlendi neden değiştirmeye çalışıyor?
Sizi kendine bir proje olarak görmesin bu bir süre sonra da sen benim sayemde şöyle oldun ben seni bir yerlere taşıdıma döner bir de kendisiyle övünür.
Çocuk falan hiç düşünmeyin daha siz mutlu değilsiniz evlilikte bir de mutsuz bir çocuk mu büyüteceksiniz?

İşte evlendikten sonrada kendisini sahibiniz olarak görmiş.
Sizden benim yaşm küçük falan diye kendinizi ezdirmeyin iyice. Sizden yaşınızın gerektiği şekilde hareket ediyorsunuz ve sizi böyle beğenip evlendi neden değiştirmeye çalışıyor?
Sizi kendine bir proje olarak görmesin bu bir süre sonra da sen benim sayemde şöyle oldun ben seni bir yerlere taşıdıma döner bir de kendisiyle övünür.
Çocuk falan hiç düşünmeyin daha siz mutlu değilsiniz evlilikte bir de mutsuz bir çocuk mu büyüteceksiniz?
Hamileyim ama ne yapacagim bilmiyorum suan ayriyiz konusmuyoruz . Herseyin bittigini soyledi . Bende oyle dusunuyorum . Olan garip bebegime oldu .

Hamileyim ama ne yapacagim bilmiyorum suan ayriyiz konusmuyoruz . Herseyin bittigini soyledi . Bende oyle dusunuyorum . Olan garip bebegime oldu .
Aileniz biliyor mu hem sıkınıtınız hem hamile oluşunuzu?
Çocuk istiyor muydu?
Hamileyken üzülmemeniz gerekiyor ya :( üzüldüm ama bebek olunca kendine gelen eşe de tanık oldum :dua:

Siz mi ona bu egoyu verdiniz ?
en güzel en başarılı en ile başlayan sözcüklerle mi ona bu başarıyı kazandırmış olabilir misiniz?
seviyorum diye olmayan başarılar mı kazandırdınız?
sizin bilginiz onum bilgisi farklıdır.birbirinizi tamamlamak yerine birbirinizi ezmeye çalışıyor olabilirsiniz...
eşimle aramda 10 yaş var ama onun bildikleri benim ezilmeme sebep olmuyor aksine kendime eklememe yarıyor

Back