• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir oyle bir boyle....

ben gencim bilmem ne diyince sinirlenip daha cok laf soyluyor . Sen konusma sen ne bilirsin sen sus isime burnunu sokma virvir etme sen karisma sen nerden anlarsin bee gibi cumlelerle eziyor beni . Yani bunlar devede pire daha

Tamam işte yaşı kafaya takmış durumda. Sende düzgün konuş de bu ne böyle saygısızlık. Ne kadar laçka bir iş.

ben gencim bilmem ne diyince sinirlenip daha cok laf soyluyor . Sen konusma sen ne bilirsin sen sus isime burnunu sokma virvir etme sen karisma sen nerden anlarsin bee gibi cumlelerle eziyor beni . Yani bunlar devede pire daha
Çok üzüldüm. Bunları duya duya bir süre sonra siz de acaba demeye başlayacaksınız. Onu geçtim, beyinsiz kocanız çocuğun yanında da bu şekilde devam ederse o çocuk sizi nasıl görecek hiç düşündünüz mü?

Ki daha da beteri var diyorsunuz... Acil bir çözüm bulunmalı.

Çok üzüldüm. Bunları duya duya bir süre sonra siz de acaba demeye başlayacaksınız. Onu geçtim, beyinsiz kocanız çocuğun yanında da bu şekilde devam ederse o çocuk sizi nasıl görecek hiç düşündünüz mü?

Ki daha da beteri var diyorsunuz... Acil bir çözüm bulunmalı.
Zaten cocugun yaninda yapacagi en ufak seye taamulum yok kesin kesin bitiririm bu iliskiyi hersey guzel olsun istiyorum fakat beceremiyorum :( dusman gibi bana dusman

Yaş farkından gelen bir büyüklük mü taslıyor.
O zman hamile bir kadının ne kadar hassas olacağını da düşünmesi gerekmiyor mu?
Evlenmeden önce ne kadar birlikteydiniz? yine böyle miydi?

Eşiniz değişmez ya böyle kabul edeceksiniz ya da yolları ayıracaksınız. Sesinizi çıkarın diyeceğim onda da kavga çıkar daha büyük şeyler olur diye diyemiyorum.
Bebek sihirli değnek değil ki bir şeyleri değiştirsin.
Allah kolaylık versin.

Eşiniz değişmez ya böyle kabul edeceksiniz ya da yolları ayıracaksınız. Sesinizi çıkarın diyeceğim onda da kavga çıkar daha büyük şeyler olur diye diyemiyorum.
Bebek sihirli değnek değil ki bir şeyleri değiştirsin.
Allah kolaylık versin.
:( babalik duygusu sinirlerni alir belki diye dusunmustum

Zaten cocugun yaninda yapacagi en ufak seye taamulum yok kesin kesin bitiririm bu iliskiyi hersey guzel olsun istiyorum fakat beceremiyorum :KK43: dusman gibi bana dusman
Sizinle alakasi oldugunu sanmiyorum. Boyle insanlar ego tatmini yapmak icin birinin uzerine basmak isterler.
Yas falan da hikaye. Iki yetiskin kisi evlenmeye karar verdiyse, bu esitligin, kapasite olarak denkligin kabuludur zaten.

Kendi yaptigini disaradan bir gozle gorebilmesi lazim. O da anca bir uzman yardimiyla olur.

Sizinle alakasi oldugunu sanmiyorum. Boyle insanlar ego tatmini yapmak icin birinin uzerine basmak isterler.
Yas falan da hikaye. Iki yetiskin kisi evlenmeye karar verdiyse, bu esitligin, kapasite olarak denkligin kabuludur zaten.

Kendi yaptigini disaradan bir gozle gorebilmesi lazim. O da anca bir uzman yardimiyla olur.
Uzman yardimimi adam butun sucu bana yikiyor delisin sen diyor bana .

3 senelik evliyim .hamileyim yani daha yeni hamileligim hormonlardan degil yani hep boyle davraniyor bana o yoksa ben bir hicmisim gibi . Sanki o bana bir mukafatt gibii sanki hayatimda en buyuk firsat gibi hep assalayici konusmalar falan fistan . Severek evlendim aramizda yas farki var 10 yas buyuk benden dusunceler farkli tabi ama herseyde bana bagirip kiziyor beni kucumsuyor :S
Daha önce var mıydı esinizin bu davranışları yoksa evlendikten sonra mı çıktı

Back