Bir ömür konuşmadan yaşanabilir mi?

ilginç karısını dövmeyen erkekler uzaydan geliyo o zaman, dünya yaratıkları değiller herhalde

ben sizi tutmıyım dayağı normalleştirin, aldatmayı çok eşliliği normalleştirin, devam devam...

Son düzenleme:

Arkadaşım haklı olabilirsin ama istinalar var..Bizzat ben yaşadığım için söylüyorum..Benide götürdüler dağın tepesine bi köye orda yaşamak zorunda kaldım.Üstüne birde k.valide kayın k.peder elti derdi..Sonuç beni kimse istemedi..Bi suçum olduğundan değil.Tek suçum aynı memleketli olmamaktı..Buna rağmen bu yapılanlara rağmen eski eşim boşanmamakta ısrarlıydı.Tabi arkadaşın olayını tam bilemiyoruz ama demek istediğim oluyor malesef

hemen bu konuyu ailene söyle belliki niyetin eşinle devam etmek ama sesini cıkarmadan oturmya devam edersen yarın seni sopayla dövecek bunumu istiyorsun ? hemen ailenin yanına git seni istemiyorum de boşanmıyor demekle olmaz sen istedikten sonra boşarsın ama yok ben bu adamla devam edicem dersen de onun burnunu iyice sürt yalvart destek almasını sağla ses cıkarmassan sopa yemeye ve ailesinin eziyertlerine maruz kalacaksın hayatın boyunca değmez hiçkimse için

canım çok geçmiş olsun.. elbette olabilecek olaylar.. ama şu var.. konu sahibinin eşi psikopat değil.. öyle olsa ilk aylar konu sahibinin türlü kaprislerine merhametle yaklaşmazdı.. bu tür bir adam da surat asmak gibi basit bir sebepten abisinin zaten dövmüş olduğu bir bayanı dövmez gibime geliyor..

küçük yerleri sen daha iyi bilirsin.. şehirde mini etekle yürüsen, kimse sana dönüp bakmaz.. küçük şehirde hemen o kadını kötü kadın ilan ederler (mini etek giyeni)

bunun gibi demek istedim..

çok ağır birşey değildir.. yani aldatmak gibi değil.. ama küçük yerde uygunsuz olarak addedilecek cinsten bir davranış olabilir..

Canım şu anda doğru olup olmadığını bile hiç bilmediğim bi olayın içinde hiç bilmediğim bi kimseyi savunuyo durumundayım ama ne olursa olsun özellikle bu konularda olayın içinde olmadan sanal da olsa bi kişi hakkında böyle düşünmeyi ben pek doğru bulmuyorum..

Bir de ayılar yapar o dediğinizi..
Seve seve döver, döve döve öldürür..

biz burda kocaların şiddet göstermesine bile"şiddetle"karşıyken,sana kaynın "elin oğlu" şiddet uyguluyo..o kim oluyor yaa..ona mı kalmış sana terbiye vermek(her ne şekilde olursa olsun)!!vallahi ben o kaynı naparım biliyomusun!!...bir arkadaş zaten cok güzel özetlemiş ona ne yapılabileceğini!!ama benim anlamadığım:eşin denilen bu adam madem cok iyiyidi,melekti birden nasıl oldu da döndü böyle??gercekten tuhaf!

çok ağır birşey değildir.. yani aldatmak gibi değil.. ama küçük yerde uygunsuz olarak addedilecek cinsten bir davranış olabilir..

Anlattığına göre, konu sahibi k.validesine ters çıkışta bulunmuş. K.valide de "annene şikayet edicem seni" demiş. Tartışma buradan çıkınca, kaynının müdahalesi dövmek olmuş.

Ben böyle anladım. K.validenin eve sık gelmesi ve uzun kalmasından kaynaklanmış sanırım.

Dayağın normal olduğunu söylemedim, çok eşliliğin burayla hiç alakası yok zaten..
Aslında demek istediğim şey durduk yere niye dayak atsın, durduk yere dayak atacak kadar psikopat olan insan 7 ay boyunca nazını pozunu nasıl çekmiş. İlginç bence, başka şeyler var gibi..

durduk yere dayak atılmaz ama sebep olursa onaylarım mı diyorsunuz??

suan sinirlerim cok bozuldu cok uzuldum gercekten ne demek siddet ya kaynin olacak o herif sana vurma hakkini nerde buluyo kendinde terbiyesiz hayir esin neyse aslinda onunda vurmasi cok cok yanlis ama durum boyle olunca insan dahada sinirleniyor bide kari gibi laf tasiyo edepsiz bide erkek olacak pissssss kusura bakmayin sinirlerim coook bozuldu bence bu insanlarla bundan sonra irtibatini kesss esine hic bisey diyemiyorum zaten anlamadan dinlemeden sana siddet uygulamis allah yardimcin olsun ne diyelim

Karşındakini o konuma getirmemek lazım diyorum..
Onaylamak gerekmez, yanlış şeylerde yapabilir insan..

Karşındakini o konuma getirmek diye bir şey olamaz. Gelmeyecek!
Zaten ilişki, saygı, evlilik o konuma gelmemekle olur, getirmemekle olmaz.
Herkes kendini, haddini bilecek.
Kocamda olsa ona tabi olmadığımı ayrı bir kişiliğimin karakterimin olduğunu bilecek, kabul edecek.
Sizin söylediğinizin sınırı yok.
Bu arada evli bile olsakimse kimsenin namus bekçisi değildir.
Kişinin hareketlerinin uygunluğuna eşi değil kendisi karar verir.
Birey olmak bunu gerektirir.

Karşındakini o konuma getirmemek lazım diyorum..
Onaylamak gerekmez, yanlış şeylerde yapabilir insan..

aynen öyle yanlış şeyler yapabilir insan. ama burada çifte standart uygulamayın lütfen. aynı düşüncenizle yaklaşın konu sahibine de! neyse sabote olmasın arkadaşın konusu.. ama dayak hak edilmez!

siz eşinizden ayrılmayacaksınız,öyle olsa konu başlığı böyle olmazdı ve siz çoktaaaaaaan gitmiş olurdunuz o evden.

allahım sen aklımı koru
kaynın sana sıddet uygulayacak ustune gelıp esın oyle dovulmez boyle olur deyıp oda yapacak

kayınvalıden tehdıt edecek annenlere soylerım dıye

senınde derdın
aynı evde kus gıbı olurmu

saka mısın arkadasım sen
bı psıkologa gıt bence

bosan dıyemıyorum cunku ıstemıyorsun
vallah sasırdım kaldım yaaa

Sağol cnm..Evet bu konuda haklısın...Benim kısa kollu giymem bile dert olmuştu millete...

ne güzel işte, hazır yanında geliyorken ailene anlatırsın durumu birazda o şiddet görür.

ilginç karısını dövmeyen erkekler uzaydan geliyo o zaman, dünya yaratıkları değiller herhalde

ben sizi tutmıyım dayağı normalleştirin, aldatmayı çok eşliliği normalleştirin, devam devam...

Ben de yeni bir akım başlatıyorum izninle:
Herkes birbirine kafa göz dalsın adı da sevgi olsun aşk olsun. :81:

Son düzenleyen: Moderatör:
artik biz kadinlar sevgisizlikten iyice sacmalamaya basladik....bunlari okudukca tüylerim diken diken oluyor. ne demek ya kim kimi dövüyor. kocandir döver, kaynindir döver, görümcendir kavga eder, kaynanan sikayet eder....kusura bakmayin nerde yasiyoruz biz. döverde severde.....beni seviyor sevmese sunu bunu yapmaz.....bilmem ne.

inanamadigim bisey var oda biz kadinlarin nsl böyle salakca akil vermemiz yani sendede vardir suc yada katlan yada ne bileym birsürü sey....siddet uygulayanimi savunuyoruz burda yoksa magdur olanimi. erkek kim be onlar kim oluyor da böyle birseyi yapabiliyorlar. bizide allah yaratti onlarida. ve sustukca bu kadinlarin hali böyle devam edecek cünkü daha öyle zihniyette kadin cok.

hic bir sebep yok.....olamaz...herkes kendine hakim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…