• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonum Ne olacak?

vala kusura bakmada bence sen haksızsın tamam şiddet görmüş olabilirsin ama adamın sabrını zorlamışsın sonunda o olmuş ayrıca şunu belirteyim anladığım kadarıyla ailen ile herşeyi paylaşıyorsun özellikle annnenden akıl alıyorsun eşinin ailesine iyi ve güleryüzlü davranmıyordun onları sallamıyordun hatta eşini ailesinden soğutmaya da çalıştın birilerinin gazına geldin evine küs gittin sonra beni geri alsın diye bekliyorsun benim gördüğüm adam senden illallah etmiş sıkmışsın yanındayken kız kardeşinle msn den konuşmussun yani eşin evdeyken onunla ilgilenmek yerine ailenle ilgilenmişşin gibi gibi onu herirfte kurtuldum diye seviniyordur.Geçmiş olsun güzelim yuvanı yıktın kk zaten sana şiddet konusunda gereken desteği verecek olur mu yapılır mı tarzında al sen burdan gazları mutlu ol!

yahu şu zamane kızlarını anlamıyorum kendi kazdıkları kuyuya düşerler yuvalarını yıkarlar sonra neden oldu derler.
Bizde yaşadık anacım bu durumları sökmüyor öyle her erkeğe baskı yönetim aileden uzaklaştırma :(

Ay Allah aşkına kasıtlı mı yazıyor sunuz?
Yoksa bu aralar erkek üyler mi bastı buraları?
Söyler misiniz biz dayağı hazmedemiyorsak, siz hangi zamanın kızısınız!

Son düzenleme:
bu arkadas her konuda böyle yazıyor..:37:
ilgi çekmeye çalışıyor sanırım

Ya da dayağı kanıksayabilen biri.
Ben sadece kadına ya da insana değil, canlıya fiske vurulmasına karşıyım.
Evliliklerde bir suç varsa dayakla mı düzeltemeye çalışırsınız.
Kaldı ki kadın kabul ediyor yaptıklarını.
Beğenmiyorsanız verirsiniz mahkemeye boşanırsınız.

Bu arkadaş birazdan uyarısını alır ve k.k üyelri hakkında
yuva yıkıcı tarzında cümlerleri de umarım bir daha kullanmaz!!!

vala kusura bakmada bence sen haksızsın tamam şiddet görmüş olabilirsin ama adamın sabrını zorlamışsın sonunda o olmuş ayrıca şunu belirteyim anladığım kadarıyla ailen ile herşeyi paylaşıyorsun özellikle annnenden akıl alıyorsun eşinin ailesine iyi ve güleryüzlü davranmıyordun onları sallamıyordun hatta eşini ailesinden soğutmaya da çalıştın birilerinin gazına geldin evine küs gittin sonra beni geri alsın diye bekliyorsun benim gördüğüm adam senden illallah etmiş sıkmışsın yanındayken kız kardeşinle msn den konuşmussun yani eşin evdeyken onunla ilgilenmek yerine ailenle ilgilenmişşin gibi gibi onu herirfte kurtuldum diye seviniyordur.Geçmiş olsun güzelim yuvanı yıktın kk zaten sana şiddet konusunda gereken desteği verecek olur mu yapılır mı tarzında al sen burdan gazları mutlu ol!

yahu şu zamane kızlarını anlamıyorum kendi kazdıkları kuyuya düşerler yuvalarını yıkarlar sonra neden oldu derler.
Bizde yaşadık anacım bu durumları sökmüyor öyle her erkeğe baskı yönetim aileden uzaklaştırma :(

Hastayım senin şu yorumlarına .... Okurken inanamıyorum....

KK .de şimdiye dek şiddeti haklı göstermeye çalışan, benim gözlemlediğim tek üyesin.... Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun ???

Konu sahibi arkadaşım..Hem abisinden hem de kendisinden şiddet görmüşsün..Hafife alma bu yaşadıklarını ve davanı aç....

neden uyarı alacakmışım anlamadım gerçekten sizler gibi düşünmüyorum diye beni yok etmek mi istiyorsunuz şuanda bana saldırmalarınız şiddet çeşidi değil mi
asla dikkat çekmek gibi bir niyetim yok ihtiyacım yok dikkat çekince ne gececek elime soruyorum size
amacım bozulan nesili bir nebze olsun düzeltebilmek şiddeti savunmuyorum büyütmeyin diyorum ayrıca şiddeti biz bayanların çağırdığını erkeklerin sabrını zorlaldğımızı ve bu işin anahtarının bizde olduğunu anlatmaya çalışıyorum
şu konıları okudukça bayanların o kadar haksız olduklarını görüyorum ki nasıl bir bakış açısı var sizlerde anlamıyorum.

neden uyarı alacakmışım anlamadım gerçekten sizler gibi düşünmüyorum diye beni yok etmek mi istiyorsunuz şuanda bana saldırmalarınız şiddet çeşidi değil mi
asla dikkat çekmek gibi bir niyetim yok ihtiyacım yok dikkat çekince ne gececek elime soruyorum size
amacım bozulan nesili bir nebze olsun düzeltebilmek şiddeti savunmuyorum büyütmeyin diyorum ayrıca şiddeti biz bayanların çağırdığını erkeklerin sabrını zorlaldğımızı ve bu işin anahtarının bizde olduğunu anlatmaya çalışıyorum
şu konıları okudukça bayanların o kadar haksız olduklarını görüyorum ki nasıl bir bakış açısı var sizlerde anlamıyorum.

Şaka yaptığını düşünmek istiyorum.....

bence sen terkedildiğin için psikolojin bozulmuş.

Şiddeti engelleyen bir anahtar var ise bana da verir misin?
Alt katımdaki bayan bazen dayak yiyor, hem de çocuğundan
demek ki bayan suçlu, iyi bir anne olammaış değil mi?:51:

kuzum sen standupçı mısın?:27:

çok sevdiğim bir söz vardır "bir tokadı affedersen ardından tekme yersin" bu söz çok doğrudur. Kaldı ki hem eşinizden hem de eşinizden şiddet gördüğünüz gibi eşiniz buna ses de çıkarmamış.. mutlaka ve mutlaka davayı açın ve dilekçenize de eklemeyi unutmayın.. Tabiki yuva kolay kurulmuyor, ancak bir yuva da şiddet varsa o yuva olmaktan çıkmıştır artık. Affederseniz şiddetin artarak devam edeceğini unutmayın... Umarım herşey iyi olur sizin için...

Ben yine de bu arkadaşın boşanacağını sanmıyorum ki,
son satırlarında pişman olsun derken " barışma " ümidi besliyor bence.
Not:
Biz k.k yız erkekler kulübü değil!!!

en çok bu kısma takıldım..bozulan nesli nasıl düzeltecekmişsiniz pardon!!
konuyla ne alakası var bozulan neslin?
bu kadın dayağı hakedecek ne yapmış? kocası dövmüş kaynına ne oluyor? bunun neresinde siz dayağı mazur görebiliyorsunuz?:53:

şiddeti çağırmak ne demek ben wallahi anlamıyorum pes yahu pesss!!! Hangi gerekçeyle ne sebeple olursa olsun hiç kimsenin böyle bir hakkı yok bu bakış açısının sonucu bu insanlar böyle düşünen bir toplumun eseri... Merak ediyorum siz hiç şiddete maruz kaldınız mı? Hiç köşeye sıkışmış çaresiz hissettiniz mi?!!!

Bunu bir bayan yazmış olamaz değilmi,yazık diyorum sadece!!!

hiçbir "insan" şiddet görmeyi hak etmez.
bunun aksini savunanın ve "biz kadınlar " diye genelleyenlerin insanlığına şaşıyorum.

sizin deyiminizle ne kadar HAKETSEMDE bana babam vurmamışki
elin adamı vuracak yetmeyecek kardeşi vuracak ..
neymiş yuva..
peki bu yuva neden sadece kadına ait..
adam olacak niye çaba göstermiyor..
yok canım bu zamanda bu zihniyet aklım almıyor ..
herşeyinde bir sınırı var yahu..

Bunu yazan kişi şiddeti savunan ve meşrulaştırmaya çalışan bir erkek gibi geldi bana sanki

Hanımlar,
lütfen anlayış ve sabırla yaklaşın yorumlara,sizlere ters gelen yorumlara cevap verip topiği dağıtmak yerine konu sahibinin sorununa kanalize olsanız,destek olup yanında olduğunuzu hissettirseniz daha iyi olmaz mı?

Konu sahibi kardeşim,
şiddet uygulama eğiliminde olanların mutlaka psikolojik bir sorunu vardır,bugün sözle,yarın bir tokatla,öbürgün hastanelik edecek kadar döven biri dövme eylemi için yemeğin istediği gibi pişmemesini bile bahane gösterebilir.Bu yüzden şiddet görüyorsan hayatınla ilgili karar alırken 2 kere 20 kere düşün,hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Şimdi kişilere değil,konu sahibi arkadaşınıza yönelik yorumlar yaparsanız memnun oluruz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım bir ömür konuşmadan yaşanabilirmi diye hatırlarmısınız bilmem.Biraz konumu özetleyeyim.Ben daha1 senelik evliyim.Büyük bir şehirden küçük bir kasabaya gelin geldim.Buda beni sıktı ve sinirimi yalnızlığımı eşime çok yansıttım.O beni hiç kırmadı hep anlayışlı oldu çok değer verdi bana.Hergün tartışıyorduk neredeyse.Bana hep sabırlı oldu.sarıldı öptü.Fakat son 3 aydır bana sabrının kalmadığını söyledi ve umursamaz davranıyor.Fakat alıştım ben buraya zamanla bunuda sorun etmedim.Ailesi bizden uzakta biraz fakat abisi üst katımda bekar.Ne oluyorsa bizim evde hemen annesine yetiştiriyor kaynım.Düşünün annemle konuşuyorum telefonda birşey duyuyorsa hemen eşime bildiriyor o derece yani.Kaynanam evi uzakta olmasına rağmen 15 günde bir bende ve her gelişinde 5-6 gün kalıyor.Herşeyede müdahale ediyor.Geçenlerde eşim iş için şehir dışına gitti kaynanam yanımda kaldı aslında ben yalnız kalıp kafa dinlemek istemiştim.Neyse sürekli laf sokmalar dğal olarak bende soğuk davranıyorum ona karşı kalkmış annenleri arıycam söylüycem seni diyor.Deli oldum ya.Tartıştık kaynım geldi şiddet uyguladı bana ağır kelimeler sarfetti ve evden kovdu sanki kendi evi.Eşimde şehir dışında tabi.Evi terketeyi düşündüm ama meydanı onlara bırakmak istemedim.Eşime söyledim.Geldi ertesi gün şehir dışından daha yoldayken aramışlar ne anlattılarsa birde o geldi şiddet uyguladı.Neyse arkadaşlar ondan sonraki gelişmeler ben hala o evde kalmaya devam ettim.Ama eşim hep ban soğuk davrandı konuşmuyorduk hiç.Aynı evde 2 yabancı.En son yani 44 gün önceevde otururken eşimle msn de kızkardeşimle yazışıyorduk eşimde uzanmıştı kanepede kızkardeşim bana kayınvalidemin birkaç kişiye benimle ilgili dedikodunu yaptığıını ve bu dedikodununda anemlerin kulağına gittiğini ve annemlerin çok üzüldüğünü söyledi.Bende msn kapatıp yatak odasına geçtim ama çok üzüldüm.Eşim geldi noldu dedi bende olayı anlattım ne gerek var dedim dedikoduya başladı bna şiddet uygulamaya.Gecenin saat 1 annemleri aradım ve evi terkedip annemlere geldim.44 gündür annemlerdeyim.Eşim 15 gün önce aracı olan evlenmemizi sağlayan bizi tabıştıran akrabaların evine gitmiş başlarda pişman olduğunu ve benimle barışmak istediğinden bahsetmiş hatta beni çok aradığını ama telimin kapalı olduğunu söylemiş aracı olanlardaa benim artık bitirdiğimi söylemiş eşimde sözde buna çok sinirlenmiş ve boşanma davsını açsın demiş benimiçin bende boşanmak istiyorum dmiş.Aracı olanlara neden geldi anlamıyorum amaç ne ya?Onca şeyden sonra.Ailesindede tık yokne arama ne sorma.Sonuçta evlilik biten flört değilki.aracı olan akrabalar eşime sen açmayacaksan davayı karın açıcak demişler.Eşimde o açsın tamm boşanalım demiş.Nolucak böyle ya.O neden açmıyor anlamış değilim.İstediğim tk şey arkadaşlar eşimin çok pişman olması ve ayaklarıma gelip af dilemesi yalvarması ve benimde ona bitti artık istemiyorum dememdi.Ama sanırım bu isteğim olmayacak.44 gündür gelmeyen sormayan adam gelmezde afda dilemez.

hey Allahım ne adamlar var ya... Allah sabır versın meleğim eğer elınde bi mesleğin varsa kendı ayaklarının üzerinde durmaya çalışırsın. Kendını yıpratma önunde yasayacagın inşallah guzel yıllar var.. ne adamlar var ya benım ökuz abımde eşi bi kahvaltı tabaklarını yıkadı dıye biz yıkattırmısız guya hepimiz döveüp kırıp gecıyo ne demek kaynın sana şiddet uyguluyo ya insan nasıl müsade eder nasıl bir eşsin ya sen zaten tek bildikleri bayanlara şiddet... beyınlerı ancak buna yetıyo... ne o eşin ailesinden nede o eşden fayda gelmez kalan ömrun ziyan olmasın... Rabbım bu mubarek gunde hepimize yardımcı olsun ne deyim

SEni bir kez olsun dinlemeden
Ailesinin lafına bakarak sana şiddet uygulayan bi insandan hayır gelmez...

Böylesi senin için daha iyi belki gelse af dilese
Dayanamayıp affedersin
Sonra aynı sorunları yine yaşarsın

Tabi bu benim yorumum yinede hayat senin karar senin

Back