• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ömür konuşmadan yaşanabilir mi?

Bencede ailene anlatmalısın, sonuçta sahipsiz sanmasınlar senii
Ne demek yaa hadi eşini geçtim kaynın nasıl şiddet uygular sana hangi devirdeyiz:47:

Değilmi kaynıma okadar değer veriyordumki bekar diye her akşam yemeğe çağırıyordum.Sonuçmu şiddet vehakaret.Kocama söylediğimde abim haksız yapmamalıydı diyor sadece bu kadar ben sahiplenmesini isterdim.Kağıt üzerinde bir evlilik şu anda yaşadığım.

Güzelim o zaman yaptıklarına neden şaşırıyorsun ki, ailende demekki bir şeylerin yolunda gitmediğinin farkında. Yoksa kimin kızı 20 günlüğüne eşi evdeyken baba evinde kalır?
Şans derken tam yazmamışsın problemlerinizi, eşin seni bu kadar alttan alırken neler olduki aranızda birden seni baba evinde 20 gün bıraktı ve şiddet uyguladı yani sebbepler sadece ailesi mi yoksa eşinin sağlıksız tutumları mı?

Son düzenleme:
bence orda kalman için hiç bir sebep yok!gitmen için bir sürü sebep var!annesi kardeşi kim oluyorlar da sana şiddet uyguluyorlar!kimi kimin evinden kovuyorlar...dahası kocan nasıl bi erkek ki başkasının sözüne inanıp bi de üstüne o şiddet uyguluyor sana!!sen neden hala ordasın?ne sevgisi bu geç bunları...çocuk falan yapıp kendini dibe çekme daha fazla yalan o çocuk olursa düzelir lafları...yazık günah değil mi sana yaa...:47:

Boşanmak kolay mı denilecek şimdi yine ama böyle adamdan da boşanın artık.
Daha ne yapmaları lazım size ayrılmanız için.
Eşiniz ayrı dert, ailesi ayrı dert.
Siz resti çekmeden de eşiniz hatasını anlamaz hiç bir zaman.

Değilmi kaynıma okadar değer veriyordumki bekar diye her akşam yemeğe çağırıyordum.Sonuçmu şiddet vehakaret.Kocama söylediğimde abim haksız yapmamalıydı diyor sadece bu kadar ben sahiplenmesini isterdim.Kağıt üzerinde bir evlilik şu anda yaşadığım.

Anlamadım:26: Abim haksızdı dedi ve seni sonrada dövdümü?

Ailen arkanda canim demi peki sen ne diye o evde duruyorsun. Onlara firsat veriyorsun biz naparsak yapalim bu gitmez diye düsünecekler dahada cok üzerine gelicekler. Kendine olan saygini yitirme hemen esyalarini topla ve git. Siddet görüyorsunuz ya siz bir insansiniz. Belki herseyi affedebilirim ama aldatma ve siddeti asla.

Boşanmak kolay mı denilecek şimdi yine ama böyle adamdan da boşanın artık.
Daha ne yapmaları lazım size ayrılmanız için.
Eşiniz ayrı dert, ailesi ayrı dert.
Siz resti çekmeden de eşiniz hatasını anlamaz hiç bir zaman.

eşinden dayak, eşinin abisinden dayak, kaynanasından psikolojik şiddet ve sadece 10 aylık evli henüz çocuk sahibi olmamış bir kadın için gayette kolay boşanmak

Son düzenleme:
Güzelim o zaman yaptıklarına neden şaşırıyorsun ki, ailende demekki bir şeylerin yolunda gitmediğinin farkında. Yoksa kimin kızı 20 günlüğüne eşi evdeyken baba evinde kalır?
Şans derken tam yazmamışsın problemlerinizi, eşin seni bu kadar alttan alırken neler olduki aranızda birden seni baba evinde 20 gün bıraktı ve şiddet uyguladı yani sebbepler sadece ailesi mi yoksa eşinin sağlıksız tutumları mı?

Evet problemlerimiz vardı evliliğimizn başından beri.Ama o zamanlar benden kaynaklanıyordu inkar etmiyorum.Alışamamıştım buraya.Büyük bir şehirden geldim sonuçta kasabaya.İşimi bıraktım çevremi herşeyimi.Bunuda eşime yansıttım o hep alttan aldı.Baba evine problem yokken aramızda gittim 2 günlüğüne aöf sınavım vardı girip gelicektim.Ne olduysa tlf görüşmelerinde oldu.Tartıştık.Annesi aradı karıştı annemle tartıştı.Bana gelme artık dedi bende gelmedim.Sonra annesini gönderdi ve geldim.Ya eşimide anlamıyorum bir bakıyorsun seni seviyorum bir bakıyorsun sana sevgim yok neye inanacağımı şaşırdım ama artık sevmediğine inanıyorum çünkü seven adam nolursa olsun şiddet uygulamaz abisinede izin vermezdi.

eşinden dayak, eşinin abisinden dayak, kaynanasından psikolojik şiddet ve sadece 10 aylık evli henüz çocuk sahibi olmamış bir kadın için gayette kolay boşanmak

Evet daha 10 aylık evliyim ama 10 yıl oldu sanki inan.5,5 aydır eşim ailemin evine gitmiyor.Nişanlıyken 2 haftada bir gelirdi ailemin yanına.Haftaya gidicem deedim ailemin yanına kardeşim askerden izine gelicek ya bana dediki beraber gidicez beraber gelicez.Aileme anlatmamdan korkuyor bence ve ailemin beni tekrar göndermemesinden.Evet çocuğum yok bu çok iyi.Boşanmak çözüm belkide.

okuduklarima cok sasirdim..daha yeni evlisiniz ve yasadiklariniza bakin?
bu evliligin sonu yok kendinizden daha fazla calmadan gidin bosanin..
esiniz sizi sevmiyor sevseydi size kiyamazdi,size kiyanlara da cezasini verirdi..

Ailen arkanda canim demi peki sen ne diye o evde duruyorsun. Onlara firsat veriyorsun biz naparsak yapalim bu gitmez diye düsünecekler dahada cok üzerine gelicekler. Kendine olan saygini yitirme hemen esyalarini topla ve git. Siddet görüyorsunuz ya siz bir insansiniz. Belki herseyi affedebilirim ama aldatma ve siddeti asla.

Evet ailem arkamda herzaman.İnan ne kendime saygım kaldı nede özgüvenim.Herşeyimi kaybettim.Kötü hissediyorum kendimi.Yazarken bile ağlıyorum.

Ağlama güzelim yaaaa:59:
Çözüm var ya hayır kimse benim onurumu bu şekşlde rencide edemez diye çekip gideceksin dönmemek üzere!
Ya da bir iki gün kavgalı olup yeniden hayatınıza devamedeceksin. Ama canım eğer ikinci seçeneği seçersen bu tür olaylarla sık sık karşılabilirsin.:26:

Anlamadım:26: Abim haksızdı dedi ve seni sonrada dövdümü?

Abinin bana bunu yapmaya hakkı yoktu dedim evet haksız dedi.Olayı baştan aşağı anlattım.Anneside ozaman üst katta abisinin yanındaydı eşim birde onları dinleyeyim dedi tamam dedim ama abin buraya gelmesin annen gelsin dedim yüzleşelim tamam dedi.neys yukarı çıktı yarım saat gelmedi ne anlattılarsa bilmiyorum eşim ve annesi geldiler abisi çıkmış dışarı gitmiş başladı konuya annesi ama yalan yanlış neymiş ben ona surat asıyormşum tamam bundan sonra gelmezmiş falan ama domogoloji yapıyor ağlıyor falan bende neden surat astığımın soğuk davrandığımı anlatmaya başlayıncada eşim çıldırdı başladı banaannesinin yanında şiddet uygulamaya anneside yapma oğlum falan ama nerde.

Ağlama güzelim yaaaa:59:
Çözüm var ya hayır kimse benim onurumu bu şekşlde rencide edemez diye çekip gideceksin dönmemek üzere!
Ya da bir iki gün kavgalı olup yeniden hayatınıza devamedeceksin. Ama canım eğer ikinci seçeneği seçersen bu tür olaylarla sık sık karşılabilirsin.:26:

O olayın üzerinden 1 hafta geçti neredeyse ben suçluymuşum gibi eşim benle konuşmuyor.Kendimi kötü değersiz hissediyorum.

Abinin bana bunu yapmaya hakkı yoktu dedim evet haksız dedi.Olayı baştan aşağı anlattım.Anneside ozaman üst katta abisinin yanındaydı eşim birde onları dinleyeyim dedi tamam dedim ama abin buraya gelmesin annen gelsin dedim yüzleşelim tamam dedi.neys yukarı çıktı yarım saat gelmedi ne anlattılarsa bilmiyorum eşim ve annesi geldiler abisi çıkmış dışarı gitmiş başladı konuya annesi ama yalan yanlış neymiş ben ona surat asıyormşum tamam bundan sonra gelmezmiş falan ama domogoloji yapıyor ağlıyor falan bende neden surat astığımın soğuk davrandığımı anlatmaya başlayıncada eşim çıldırdı başladı banaannesinin yanında şiddet uygulamaya anneside yapma oğlum falan ama nerde.

offf ya sen de benim yaşadıklarımı yaşamışsın eşin yetmiyormuş gibi bir de kaynın nedir bizim bu adamlardan çektiğimiz zayıf karakterleri yüzünden şiddete başvuruyorlar aman yuvam yıkılmasın derken neler yaşıyoruz neyseki çocuğun yok Benim de çocuk olmasa bu kadar katlanır mıydım bilmiyorum ama
Aynı durumdayız ben de boşanmakla boşanmamak arasında kaldım eşinin boşanıp boşanmaması önemli değil senin ne düşündüğün önemli

okuduklarima cok sasirdim..daha yeni evlisiniz ve yasadiklariniza bakin?
bu evliligin sonu yok kendinizden daha fazla calmadan gidin bosanin..
esiniz sizi sevmiyor sevseydi size kiyamazdi,size kiyanlara da cezasini verirdi..

bende evliliğimin sonu olmadığını düşünüyorum.Seçim sonrası ailemin yanına gidicem zaten.

Ya ben bu forumdaki konuları okudukça kendimi deli gibi görmeye başladım inanın bana. Ya ben anlamıyorum kendisine şiddet uygulayan kocayı bir insan nasıl affeder benim düşünce yapımdamı bir bozukluk var diye diye kendimi deli gibi görmeye başladım onun için siz boşverim benim yorumlarımı ama yorum yapmazsam da çatlarım kusura bakmayın.

Abeee ben o bana şiddet uygulayan kaynımı ne yaparım biliyonuzmu tahmin bile edemezsiniz kim yav o karı kılıklı şey almış anasını yanına gelmiş kendinden daha güçsüz ve yengesi olan bayana şiddet uyguluyor adamı doğduğuna pişman ederim, önce aileme haber verir o kayın bozuntusunu da ailemin erkeklerinin ellerine teslim ederdim ki eşim gelince de baksın bakalım bana dokunabiliyormu arkadaşım herşey sıcağı sıcağına yapılır iş işten geçtikten sonra değil.

Bazıları şimdi yuva yıkmak kolaymı diyecekler ki bence yuva kurmak kadar yıkmak da kolaydır ve hiç bir ananın babanın evladı da koca evine koca ailesinden şiddet görmeye gitmez kimseninde anası-babası uzakta olan bir bayana burdaki gibi davranmaya hakkı yoktur.

Haaa bir dakika ortada bir çocuk olursa bazı durumlarda affedici sebepler bulunur ama bu durumda ben şahsen o yuvanın yürümeyeceği kanaatindeyim ve affedici sebepde göremiyorum.

ŞİDDET GÖRÜPTE HALA EŞİMİ SEVİYORUM DİYENLERİ VE HALA O EVİ TERK ETMEYENLERİ ÜSTELİK KENDİSİYLE KONUŞMAYAN KOCASIYLA DA HALA GURURUNU AYAKLAR ALTINA ALIP KONUŞMAYA ÇALIŞAN BAYANLARI DA ANLAMIYORUMMMMMMMMMM

offf ya sen de benim yaşadıklarımı yaşamışsın eşin yetmiyormuş gibi bir de kaynın nedir bizim bu adamlardan çektiğimiz zayıf karakterleri yüzünden şiddete başvuruyorlar aman yuvam yıkılmasın derken neler yaşıyoruz neyseki çocuğun yok Benim de çocuk olmasa bu kadar katlanır mıydım bilmiyorum ama
Aynı durumdayız ben de boşanmakla boşanmamak arasında kaldım eşinin boşanıp boşanmaması önemli değil senin ne düşündüğün önemli
Mantığım hayır diyor hatice.Devamı gelir diye düşünüyorum bu olayların.Ailemin yanına gittiğimde konuşacağım zaten fakat 5.5 aydır ailemin evine girmeyen adam şimdi beraber gidip beraber gelicez diyor başka zaman olsa git istediğin kadar kal derdi.

Güzelim yapman gerekenler belli... Allah kolaylık versin diyorum.
Ama ailene anlat olur mu bu durumdan habersiz kalamsınlar.
Unutmamalısın ki kimse senden değerli DEĞİLDİR!!!

Son düzenleme:
Şiddet görmüşsün,saygısızlık yapılmış,üstüne birde kapris gurur yapan bir eş...
Beklentilerin daha nelerin seni beklediğimi?
İlerisini görmek için çok bilgili veya alim olman gerekmiyor.

Back