Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantığım hayır diyor hatice.Devamı gelir diye düşünüyorum bu olayların.Ailemin yanına gittiğimde konuşacağım zaten fakat 5.5 aydır ailemin evine girmeyen adam şimdi beraber gidip beraber gelicez diyor başka zaman olsa git istediğin kadar kal derdi.
gerçi konu sahibi çıkmış ama ben yazayım içimde kalıp dert olmasın..
bence konu sahibinin eşi uzaktayken, konu sahibi eşinin ve ailesinin kabullenemeyeceği birşey yaptı.. (can sıkıntısından farklı türde bir arkadaş edinmek gibi mesela) yani namus olayı olarak telakki edilebilecek cinsten.. aile öğrenince şiddet gösterdi.. akabinde eşine söyleyince de aynısı.. yoksa ilk 3 ay tüm kaprislerini çeken adam, biri birden tazmanya canavarına mı dönüştü ki abisinin dövdüğü kadını bir kat da o dövecek.. hiç anlamlı değil..
boşanmayalım da böyle çek demesi de intikam bir nevi.. yoksa boşanmak isteyen kadını her erkek kapının önüne koyar.. hele de ailesi istemiyorsa.. çok çekemez kahrını..
ve son olarak, konu sahibi, bence eşin seni ailenin yanına götürdüğünde, ailene olayları anlatacak, seni orada bırakıp dönecek..
şimdi yorumlarım birilerine abartı gelebilir.. ama mantığım bu verilerle bana bunu sunuyor.. üzgünüm..
Öyle bi durum olsaydı şimdiye çoktan ailesinin yanına göndermişlerdi, sanmıyorum böyle bi durum olacağını