• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ömür konuşmadan yaşanabilir mi?

Yorum yapmıcam, yorum sizlerin!
Biyerde sevginin şiddete engel olmadığı konusunda yazı okumuştum, zira anneler çocuklarını döver ve çok ta severler diyordu..
Herkes şiddet uygulayabilir, olayı oraya getirmemek lazım.. Kadın diliyle saldırır erkek eliyle, fakat özellikle erkeklerde saldırıya saldırıyla karşılık vermek yaratılışının bir özelliğidir!!

ilginç karısını dövmeyen erkekler uzaydan geliyo o zaman, dünya yaratıkları değiller herhalde

ben sizi tutmıyım dayağı normalleştirin, aldatmayı çok eşliliği normalleştirin, devam devam...
:37::37:

Son düzenleme:
gerçi konu sahibi çıkmış ama ben yazayım içimde kalıp dert olmasın..

bence konu sahibinin eşi uzaktayken, konu sahibi eşinin ve ailesinin kabullenemeyeceği birşey yaptı.. (can sıkıntısından farklı türde bir arkadaş edinmek gibi mesela) yani namus olayı olarak telakki edilebilecek cinsten.. aile öğrenince şiddet gösterdi.. akabinde eşine söyleyince de aynısı.. yoksa ilk 3 ay tüm kaprislerini çeken adam, biri birden tazmanya canavarına mı dönüştü ki abisinin dövdüğü kadını bir kat da o dövecek.. hiç anlamlı değil..

boşanmayalım da böyle çek demesi de intikam bir nevi.. yoksa boşanmak isteyen kaprisli bir kadını her erkek kapının önüne koyar.. hele de ailesi istemiyorsa.. çok çekemez kahrını..

ve son olarak, konu sahibi, bence eşin seni ailenin yanına götürdüğünde, ailene olayları anlatacak, seni orada bırakıp dönecek..

şimdi yorumlarım birilerine abartı gelebilir.. ama mantığım bu verilerle bana bunu sunuyor.. üzgünüm..

Arkadaşım haklı olabilirsin ama istinalar var..Bizzat ben yaşadığım için söylüyorum..Benide götürdüler dağın tepesine bi köye orda yaşamak zorunda kaldım.Üstüne birde k.valide kayın k.peder elti derdi..Sonuç beni kimse istemedi..Bi suçum olduğundan değil.Tek suçum aynı memleketli olmamaktı..Buna rağmen bu yapılanlara rağmen eski eşim boşanmamakta ısrarlıydı.Tabi arkadaşın olayını tam bilemiyoruz ama demek istediğim oluyor malesef

hemen bu konuyu ailene söyle belliki niyetin eşinle devam etmek ama sesini cıkarmadan oturmya devam edersen yarın seni sopayla dövecek bunumu istiyorsun ? hemen ailenin yanına git seni istemiyorum de boşanmıyor demekle olmaz sen istedikten sonra boşarsın ama yok ben bu adamla devam edicem dersen de onun burnunu iyice sürt yalvart destek almasını sağla ses cıkarmassan sopa yemeye ve ailesinin eziyertlerine maruz kalacaksın hayatın boyunca değmez hiçkimse için

Arkadaşım haklı olabilirsin ama istinalar var..Bizzat ben yaşadığım için söylüyorum..Benide götürdüler dağın tepesine bi köye orda yaşamak zorunda kaldım.Üstüne birde k.valide kayın k.peder elti derdi..Sonuç beni kimse istemedi..Bi suçum olduğundan değil.Tek suçum aynı memleketli olmamaktı..Buna rağmen bu yapılanlara rağmen eski eşim boşanmamakta ısrarlıydı.Tabi arkadaşın olayını tam bilemiyoruz ama demek istediğim oluyor malesef

canım çok geçmiş olsun.. elbette olabilecek olaylar.. ama şu var.. konu sahibinin eşi psikopat değil.. öyle olsa ilk aylar konu sahibinin türlü kaprislerine merhametle yaklaşmazdı.. bu tür bir adam da surat asmak gibi basit bir sebepten abisinin zaten dövmüş olduğu bir bayanı dövmez gibime geliyor..

küçük yerleri sen daha iyi bilirsin.. şehirde mini etekle yürüsen, kimse sana dönüp bakmaz.. küçük şehirde hemen o kadını kötü kadın ilan ederler (mini etek giyeni)

bunun gibi demek istedim..

çok ağır birşey değildir.. yani aldatmak gibi değil.. ama küçük yerde uygunsuz olarak addedilecek cinsten bir davranış olabilir..

Canım şu anda doğru olup olmadığını bile hiç bilmediğim bi olayın içinde hiç bilmediğim bi kimseyi savunuyo durumundayım ama ne olursa olsun özellikle bu konularda olayın içinde olmadan sanal da olsa bi kişi hakkında böyle düşünmeyi ben pek doğru bulmuyorum..

Yorum yapmıcam, yorum sizlerin!
Biyerde sevginin şiddete engel olmadığı konusunda yazı okumuştum, zira anneler çocuklarını döver ve çok ta severler diyordu..
Herkes şiddet uygulayabilir, olayı oraya getirmemek lazım.. Kadın diliyle saldırır erkek eliyle, fakat özellikle erkeklerde saldırıya saldırıyla karşılık vermek yaratılışının bir özelliğidir!!

Bir de ayılar yapar o dediğinizi..
Seve seve döver, döve döve öldürür..:27:

biz burda kocaların şiddet göstermesine bile"şiddetle"karşıyken,sana kaynın "elin oğlu" şiddet uyguluyo..o kim oluyor yaa..ona mı kalmış sana terbiye vermek(her ne şekilde olursa olsun)!!vallahi ben o kaynı naparım biliyomusun!!...bir arkadaş zaten cok güzel özetlemiş ona ne yapılabileceğini!!ama benim anlamadığım:eşin denilen bu adam madem cok iyiyidi,melekti birden nasıl oldu da döndü böyle??gercekten tuhaf!

çok ağır birşey değildir.. yani aldatmak gibi değil.. ama küçük yerde uygunsuz olarak addedilecek cinsten bir davranış olabilir..

Anlattığına göre, konu sahibi k.validesine ters çıkışta bulunmuş. K.valide de "annene şikayet edicem seni" demiş. Tartışma buradan çıkınca, kaynının müdahalesi dövmek olmuş.

Ben böyle anladım. K.validenin eve sık gelmesi ve uzun kalmasından kaynaklanmış sanırım.

ilginç karısını dövmeyen erkekler uzaydan geliyo o zaman, dünya yaratıkları değiller herhalde

ben sizi tutmıyım dayağı normalleştirin, aldatmayı çok eşliliği normalleştirin, devam devam...

Dayağın normal olduğunu söylemedim, çok eşliliğin burayla hiç alakası yok zaten..
Aslında demek istediğim şey durduk yere niye dayak atsın, durduk yere dayak atacak kadar psikopat olan insan 7 ay boyunca nazını pozunu nasıl çekmiş. İlginç bence, başka şeyler var gibi..

Dayağın normal olduğunu söylemedim, çok eşliliğin burayla hiç alakası yok zaten..
Aslında demek istediğim şey durduk yere niye dayak atsın, durduk yere dayak atacak kadar psikopat olan insan 7 ay boyunca nazını pozunu nasıl çekmiş. İlginç bence, başka şeyler var gibi..

durduk yere dayak atılmaz ama sebep olursa onaylarım mı diyorsunuz??

Arkadaşlar ben daha 10 aylık evliyim.Büyük bir şehirden küçük bir kasabaya gelin geldim.Buda beni sıktı ve sinirimi yalnızlığımı eşime çok yansıttım.O beni hiç kırmadı hep anlayışlı oldu çok değer verdi bana.Hergün tartışıyorduk neredeyse.Bana hep sabırlı oldu.sarıldı öptü.Fakat son 3 aydır bana sabrının kalmadığını söyledi ve umursamaz davranıyor.Fakat alıştım ben buraya zamanla bunuda sorun etmedim.Ailesi bizden uzakta biraz fakat abisi üst katımda bekar.Ne oluyorsa bizim evde hemen annesine yetiştiriyor kaynım.Düşünün annemle konuşuyorum telefonda birşey duyuyorsa hemen eşime bildiriyor o derece yani.Kaynanam evi uzakta olmasına rağmen 15 günde bir bende ve her gelişinde 5-6 gün kalıyor.Herşeyede müdahale ediyor.Geçenlerde eşim iş için şehir dışına gitti kaynanam yanımda kaldı aslında ben yalnız kalıp kafa dinlemek istemiştim.Neyse sürekli laf sokmalar dğal olarak bende soğuk davranıyorum ona karşı kalkmış annenleri arıycam söylüycem seni diyor.Deli oldum ya.Tartıştık kaynım geldi şiddet uyguladı bana ağır kelimeler sarfetti ve evden kovdu sanki kendi evi.Eşimde şehir dışında tabi.Evi terketeyi düşündüm ama meydanı onlara bırakmak istemedim.Eşime söyledim.Geldi ertesi gün şehir dışından daha yoldayken aramışlar ne anlattılarsa birde o geldi şiddet uyguladı.Hiç yapmamıştı bana böyle bir şey ama yaptı ve benim dünyam karardı.Boşanmayı çok düşündüm ama yapamadım.Eşimi çok seviyorum ama çok kırıldım.Başkalarının dolduruşuna gelerek bana bunu yapmasını hala yediremiyorum kendime.Annesine bizden uzak durun bizi bize bırakın biraz dedim ama nerde.Hergün arıyor noldu diye sanane diyeceğim ama işte diyemiyorum.Eşimle aynı evde 2 yabancı gibiyiz şu an konuşmuyoruz bile.Bana konuşmuyunca daha iyiyiz dedi.Dün akşam tartıştık yine.Sanki boşanmak isteyen benmişim gibi sana bu mutluluğu yaşatmıycam diyor.Dedim sen istiyorsan git aç davayı ben asla boşanmam diyor.Nezamana kadar sürecek peki böyle dedim konuşmadan umursamadan diyorki ömrümün sonuna kadar zaten gitti ömrümüz kader der çekeriz.Böyle bişey olabilirmi ya.Bir ömür konuşmadan karı koca gibi yaşamadan olablirmi?Ne yapmak istiyor anlamadım.Napıcağımı şaşırdım arkadaşlar.

suan sinirlerim cok bozuldu cok uzuldum gercekten ne demek siddet ya kaynin olacak o herif sana vurma hakkini nerde buluyo kendinde terbiyesiz :41: hayir esin neyse aslinda onunda vurmasi cok cok yanlis ama durum boyle olunca insan dahada sinirleniyor bide kari gibi laf tasiyo edepsiz bide erkek olacak pissssss :47:kusura bakmayin sinirlerim coook bozuldu bence bu insanlarla bundan sonra irtibatini kesss esine hic bisey diyemiyorum zaten anlamadan dinlemeden sana siddet uygulamis allah yardimcin olsun ne diyelim

Karşındakini o konuma getirmemek lazım diyorum..
Onaylamak gerekmez, yanlış şeylerde yapabilir insan..

Karşındakini o konuma getirmek diye bir şey olamaz. Gelmeyecek!
Zaten ilişki, saygı, evlilik o konuma gelmemekle olur, getirmemekle olmaz.
Herkes kendini, haddini bilecek.
Kocamda olsa ona tabi olmadığımı ayrı bir kişiliğimin karakterimin olduğunu bilecek, kabul edecek.
Sizin söylediğinizin sınırı yok.
Bu arada evli bile olsakimse kimsenin namus bekçisi değildir.
Kişinin hareketlerinin uygunluğuna eşi değil kendisi karar verir.
Birey olmak bunu gerektirir.

Karşındakini o konuma getirmemek lazım diyorum..
Onaylamak gerekmez, yanlış şeylerde yapabilir insan..

aynen öyle yanlış şeyler yapabilir insan. ama burada çifte standart uygulamayın lütfen. aynı düşüncenizle yaklaşın konu sahibine de! neyse sabote olmasın arkadaşın konusu.. ama dayak hak edilmez!

siz eşinizden ayrılmayacaksınız,öyle olsa konu başlığı böyle olmazdı ve siz çoktaaaaaaan gitmiş olurdunuz o evden.

allahım sen aklımı koru
kaynın sana sıddet uygulayacak ustune gelıp esın oyle dovulmez boyle olur deyıp oda yapacak

kayınvalıden tehdıt edecek annenlere soylerım dıye

senınde derdın
aynı evde kus gıbı olurmu

saka mısın arkadasım sen
bı psıkologa gıt bence

bosan dıyemıyorum cunku ıstemıyorsun
vallah sasırdım kaldım yaaa

canım çok geçmiş olsun.. elbette olabilecek olaylar.. ama şu var.. konu sahibinin eşi psikopat değil.. öyle olsa ilk aylar konu sahibinin türlü kaprislerine merhametle yaklaşmazdı.. bu tür bir adam da surat asmak gibi basit bir sebepten abisinin zaten dövmüş olduğu bir bayanı dövmez gibime geliyor..

küçük yerleri sen daha iyi bilirsin.. şehirde mini etekle yürüsen, kimse sana dönüp bakmaz.. küçük şehirde hemen o kadını kötü kadın ilan ederler (mini etek giyeni)

bunun gibi demek istedim..

Sağol cnm..Evet bu konuda haklısın...Benim kısa kollu giymem bile dert olmuştu millete...

Mantığım hayır diyor hatice.Devamı gelir diye düşünüyorum bu olayların.Ailemin yanına gittiğimde konuşacağım zaten fakat 5.5 aydır ailemin evine girmeyen adam şimdi beraber gidip beraber gelicez diyor başka zaman olsa git istediğin kadar kal derdi.

ne güzel işte, hazır yanında geliyorken ailene anlatırsın durumu birazda o şiddet görür.

Ben de yeni bir akım başlatıyorum izninle:
Herkes birbirine kafa göz dalsın adı da sevgi olsun aşk olsun. :81: :69:

Son düzenleyen: Moderatör:
artik biz kadinlar sevgisizlikten iyice sacmalamaya basladik....bunlari okudukca tüylerim diken diken oluyor. ne demek ya kim kimi dövüyor. kocandir döver, kaynindir döver, görümcendir kavga eder, kaynanan sikayet eder....kusura bakmayin nerde yasiyoruz biz. döverde severde.....beni seviyor sevmese sunu bunu yapmaz.....bilmem ne.

inanamadigim bisey var oda biz kadinlarin nsl böyle salakca akil vermemiz yani sendede vardir suc yada katlan yada ne bileym birsürü sey....siddet uygulayanimi savunuyoruz burda yoksa magdur olanimi. erkek kim be onlar kim oluyor da böyle birseyi yapabiliyorlar. bizide allah yaratti onlarida. ve sustukca bu kadinlarin hali böyle devam edecek cünkü daha öyle zihniyette kadin cok.

hic bir sebep yok.....olamaz...herkes kendine hakim olacak

Back