• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım ölmek istiyorum :(

eşim arada şaka yollu cnmı acıtıyor ona bıle tahammül edemıyorum şiddet cok kötu birsey basıma gelse yanında bır dk durmam dıyorum herzaman da hatırlatıyorum.....ben sana şeyı soracagım dugundekı altınları ne yaptınız? kıyıda köşe de hıc mı bıseyın yok...eger öyle birsey varsa bozdur onları gıt avukata.....

eşim arada şaka yollu cnmı acıtıyor ona bıle tahammül edemıyorum şiddet cok kötu birsey basıma gelse yanında bır dk durmam dıyorum herzaman da hatırlatıyorum.....ben sana şeyı soracagım dugundekı altınları ne yaptınız? kıyıda köşe de hıc mı bıseyın yok...eger öyle birsey varsa bozdur onları gıt avukata.....

Canım düğündeki aldınları düğünden 15 gün sonra bozdurdu eşim araba almak için böyle olacağını bilesydim bozdururmuydum.Aptallık yaptım.Arabada alınmadı o para bankada eşimin üzerine.Fakat birkısım altında evde şuan .O gece okadar kötüydümkü aklıma altınları almak gelmedi.Biranönce kurtulmak istedim sadece.Fakat noldu arkadaşım biliyormusun düşün gece 1 ben evden çıkıyorum adam beni arabaya bindiriyor yanımda 1 lira yok arabaya bindim yarım saat geçmedi tlf arayan eşim adam pişman oldu diye düşündüm açtığım gibi tlf hırsız seni yakalatıcam dedi.Şok oldum oan ölmek istedim.İfitra bukadar olur.Ailemle ayrı illerde yaşıyorduk.O gece tam 3 saatlik yolu ohalle ve oduygularla geldim ağlıya ağlıya.Adam resmen yuvası dağıldı diye üzülmedide paranın pulun derdine düştü.Alsam gam yemezdim ama almadım.Bunları düşündükçe kahroluyorm.

Canım düğündeki aldınları düğünden 15 gün sonra bozdurdu eşim araba almak için böyle olacağını bilesydim bozdururmuydum.Aptallık yaptım.Arabada alınmadı o para bankada eşimin üzerine.Fakat birkısım altında evde şuan .O gece okadar kötüydümkü aklıma altınları almak gelmedi.Biranönce kurtulmak istedim sadece.Fakat noldu arkadaşım biliyormusun düşün gece 1 ben evden çıkıyorum adam beni arabaya bindiriyor yanımda 1 lira yok arabaya bindim yarım saat geçmedi tlf arayan eşim adam pişman oldu diye düşündüm açtığım gibi tlf hırsız seni yakalatıcam dedi.Şok oldum oan ölmek istedim.İfitra bukadar olur.Ailemle ayrı illerde yaşıyorduk.O gece tam 3 saatlik yolu ohalle ve oduygularla geldim ağlıya ağlıya.Adam resmen yuvası dağıldı diye üzülmedide paranın pulun derdine düştü.Alsam gam yemezdim ama almadım.Bunları düşündükçe kahroluyorm.

anladım şimdi o evdekı altınlarıda yok etmiştir evden! peki evin çok mu uzak o işteyken gıdıp bır baksan sonucta hala evlı olduguna göre evıne gırıp cıkabılırsin!

Acaba kaynvalden mi kaynpederinmi msn den eklemiş ya ne diyecekti acaba..Gerçi telefon denilen bir buluş var ama ..Yazmak daha mı kolayına geldi ki?O zamanla gelir kapına bence,daha çok yeni...Farkında değildir birşeylerin...Ama tavrın net olur umarım ,yasadıklarını bir daha yasamamak için...

Kayınpederim ekledi canım msn den.Ama kabul etmedim.Dediğin gibi tlf denen bişey var.Benim bir evim ve ailem var.Arayıp ailemle konuşulabilir.Ne konuşucağınıda bilmiyorum açıkçası.Tahminde edemiyorum.Ben 1 kere daha küs kalmıştım annemlere gelmiştim yine böyle önce kayınpederim msn den mail atmıştı söylemek isediklerini yazıya dökmüştü.Fakat şimdi mail atmak yerine online yazışmak istiyor yoksa yine geçen seferki gibi mail atabilir.Amaç ne düşünce ne anlamadım.

ölmek için çok gençsin.unutma Allah ın verdiği canı yalnız O alır.sakın.geleceğin için güzel günlerin için sabret.ayrıl bencede.hayırlı olan budur.işe gir çalış.ailene kenetlen.herşey koca değil bu hayatta.aramasın bence hiç bekleme.baroya git durumun kötüyse avukat iste.maddi manevi tazminat aç.barışırsan çok çekersin.yol yakınkaen dönmelisin.

anladım şimdi o evdekı altınlarıda yok etmiştir evden! peki evin çok mu uzak o işteyken gıdıp bır baksan sonucta hala evlı olduguna göre evıne gırıp cıkabılırsin!

Evet altınları yok etmiştir.Ayrıca ben izmirdeyim evim denizlide gidemem zaten anahtarda yok canım.Cornella canım çok sıkkın dün akşam arkadaşımın face den ona msj attım tanışmak ister gibi denedim hemen atladı zaten şüpheleniyordum ordaykende çünkü hiç bilgisayarın başından kalkmazdı gece yarılarına kadar mesajıma hemen karşılık verdi tanışmak için düşünün ben karısıyım hala 2,5 aydır ayrıyız daha 1 kere bile beni aramadı.Boşanma davssını açsada kurtulsam ya.Ama neden açmıyor amaç ne acı çektirmkmi

Evet altınları yok etmiştir.Ayrıca ben izmirdeyim evim denizlide gidemem zaten anahtarda yok canım.Cornella canım çok sıkkın dün akşam arkadaşımın face den ona msj attım tanışmak ister gibi denedim hemen atladı zaten şüpheleniyordum ordaykende çünkü hiç bilgisayarın başından kalkmazdı gece yarılarına kadar mesajıma hemen karşılık verdi tanışmak için düşünün ben karısıyım hala 2,5 aydır ayrıyız daha 1 kere bile beni aramadı.Boşanma davssını açsada kurtulsam ya.Ama neden açmıyor amaç ne acı çektirmkmi

valla zaten bu pc nın evde olmasına coka karsıyım bızde de esım hep oyun oynuyor sınır oluyorum.....ya bak yukarıda bı ark yazmıs ücrtetsız avukat tayın edıyorlar dıye......yanı boşan gıtsın cnm ya boşver altınları falan dıcem ama ailen işte! pekı sen ne mezunusun hanı bir iş falan bulamaz msıın?

valla zaten bu pc nın evde olmasına coka karsıyım bızde de esım hep oyun oynuyor sınır oluyorum.....ya bak yukarıda bı ark yazmıs ücrtetsız avukat tayın edıyorlar dıye......yanı boşan gıtsın cnm ya boşver altınları falan dıcem ama ailen işte! pekı sen ne mezunusun hanı bir iş falan bulamaz msıın?

Ben ünv mezunuyum ama iş bulmam baya zamanımı alıcak.Şuan kendimi psikolojik olarak toprlamam lazım.Evet ücretsiz avukat için gittim baroya danıştım fakat bana avukat tayin edemezlermiş neymiş ababm üzerine ev olduğu ve emekli olduğu için.Yani çokta maddi olarak kötü değilmişim.

ne iş olursa çalış gerekirse temizlikçiliğe git ama tutun hayata.rabbine güzen.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.dua et.kimimiz varki şu hayatta Rabbimizden başka.seni seven eş kolundan tutar alır götürür.sevgi davranışlarda belli eder kendini.kaynının hareketleride çok ilginç.sabret hayırlısını dile.ama dönme bence sürünsün biraz.

Ben ünv mezunuyum ama iş bulmam baya zamanımı alıcak.Şuan kendimi psikolojik olarak toprlamam lazım.Evet ücretsiz avukat için gittim baroya danıştım fakat bana avukat tayin edemezlermiş neymiş ababm üzerine ev olduğu ve emekli olduğu için.Yani çokta maddi olarak kötü değilmişim.

anladım o zaman senın yapman gereken tek şey kalıyor..beklemek maalesef ama öyle gözukuyor bılıyorsundur sende 1 yıl sonra boşanan ınsanlar var ayrı yaşayıp sen herseye kulaklarını kapa yapabılırsen kendını kendı içine çek kafanı dinle ailenle de otur konus en azıondan annenle ben kendımı toparlıcam bırsure dıye sonra iş bulup çalısacam benım kımseye ıhtıyacım yok dıye....baktın hala dava acmıyor mu o zamana kadar belkı bırıkımın olur sen acarsın zaten ailende artık senı anlar o zamana kadar tabı bu sure de bı doktordan yardım al gıt bı devlet hastanesının psikyatrı bölumune konus doktorla rahatla....

ya ha o açmış davayı ha sen açmışsın. yani dava masrafı açmak için vereceğin 30-40 tl yimi düşünüyorsun.
Anlaşmalı boşanma davası için başvurun 1 haftaya kalmaz boşanırsınız.
yok bu nedimi o ne demiş yok ayağıma gelsin bırak böyle şeyleri
:92:

ne iş olursa çalış gerekirse temizlikçiliğe git ama tutun hayata.rabbine güzen.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.dua et.kimimiz varki şu hayatta Rabbimizden başka.seni seven eş kolundan tutar alır götürür.sevgi davranışlarda belli eder kendini.kaynının hareketleride çok ilginç.sabret hayırlısını dile.ama dönme bence sürünsün biraz.

Evet canım Allahtan başka sığınacak yerimiz yok.Kaynım hiçbirzaman beni kabulenmedi.Çünkü o kardeşini paylaşamadı.Aynı evde yaşıyorlardı sonuçta.Sevgi davranışlarda belli eder kendini evet.Alıp kolumdan götürmesinide istemem yeterki arkamdan kadın gibi dedikodu yapıp iftira atmasın.

anladım o zaman senın yapman gereken tek şey kalıyor..beklemek maalesef ama öyle gözukuyor bılıyorsundur sende 1 yıl sonra boşanan ınsanlar var ayrı yaşayıp sen herseye kulaklarını kapa yapabılırsen kendını kendı içine çek kafanı dinle ailenle de otur konus en azıondan annenle ben kendımı toparlıcam bırsure dıye sonra iş bulup çalısacam benım kımseye ıhtıyacım yok dıye....baktın hala dava acmıyor mu o zamana kadar belkı bırıkımın olur sen acarsın zaten ailende artık senı anlar o zamana kadar tabı bu sure de bı doktordan yardım al gıt bı devlet hastanesının psikyatrı bölumune konus doktorla rahatla....

cornella evet beklemekten başka çarem yok malesef.Arayış içindeyim zaten iş bulmak için.umarım bulurum en kısa zamanda.Ve para biriktirip ben açarım davayı.Neden açmadığını merak ediyorum cornella bir adam ya seviyordur karısını boşanmak istemez ama bu seçenek değil benimki çünkü arayıp sormuyor sadece boşanmam diyor yada maddiyat için nereye kadar ama.Herşey bitsin ve herşey yoluna gisin istiyorum.bir 2,5 ay daha bu şekilde beklemek istemiyorum.

Guzel arkadasim, kac kisiden dayak yemissin, evden kovulmussun, iftiraya ugramissin...hala beni niye aramiyolar sormuyolar, ayni sofradan yemek yedik diyorsun??? takildigin noktaya bak !
canini kurtarmissin kacmissin ordan, maddi gucun yoksa, kagit ustunde evli olmak da herhangi bir zarar vermiyorsa sana bekle biraz. nasilsa o adam yakinda birini bulur, bosanmak da ister, acar davasini. sen de bu arada hayatini kurarsin yeniden, is bulursun, kendine guvenin gelir. olmek isteyecek ne var burada? cok sukur sagligin yerinde egitimin var, o cehennemden de kurtulmussun. rahat bir nefes alip onune bakman lazimken o psikopat aileyle yalnizligini gidermeyi mi dusluyorsun?

Hazmedemıyorsun onun boyle davranmasına bence... Ama senin için saglıklı olan ayrılmak ayrıca ailendenden habersizde acabılırsın davayı bu kadar ay senı arayıp sormayan herkese rezıl eden bi adamdan mı koca olacak... Ayrıca senı kardesı dovmusken eşin dovmusken... Butun bunlar olmasaydı sadece sorun kaynanan olsaydı bırakma derdım ama bu kadar saygı gıtmısken olmaz... Bende esımle kavga etmıstım o esyalarımı kırmıstı nasıl uzulmustum.. Ama pişman olan o oldu... Düşünüyorumda benı dovseydı eger napardım dıye... Tek sey gelıyo aklıma iğrenirdim ondan arkadaşım aynı yatagı bırak aynı ortamda durmazdım.. Eşin belki sorunlu bılemem ama pişman olmadıgına gore senden vazgecmış... Son olarak değermi diye bir düşün eşin orda başkalarıyla tanışırken sen mezarda amacın esını uzmek hastaneye dusmekmı bılmem ama o senın ıcın 1 gram bıle uzulmez kendı hayatına bak.. Tek erkek esın degıl senınde gelecegın var unutma:34:

sen kendine kıymet vermezsen başkasının seni değerli gömesini bekleme.. kendi değerini kendi belirler insan.. hayatını değiştirmek elinde..ne pahasına olursa olsun kurtul o insanlardan ve yeni bi hayat başla.. inan çoğu kişi bunu ister.. geçmişi silip yeni hayata başlamak..

sen kendine kıymet vermezsen başkasının seni değerli gömesini bekleme.. kendi değerini kendi belirler insan.. hayatını değiştirmek elinde..ne pahasına olursa olsun kurtul o insanlardan ve yeni bi hayat başla.. inan çoğu kişi bunu ister.. geçmişi silip yeni hayata başlamak..
arkadaşım aileni razı et boşan..yalnız aklıma şu geldi davayı senin açman için ısrar ediyormuş ya eşin..blki bir bildiği vardır..seni bir güzel dövüp sokağa atmış ama dava günü bunu böyle söylemeyip inkar edip eşim evi terketti derse ve davayı da sen açarsan onun lehine gelişir mi acaba..tazminat nafaka gibi bir durumdan kurtulamk için bu konuda ısrar ediyor olabilir mi??inşallah elinde darp raporun vardır..çünkü iş ciddiye binince herkes doğru sen yalancı olursun..

Araci olanlar neden ayrilcak diye kestirip atmislar anlamadim, sen tembih mi etmistin? Insan biraz yapici olurdu ayrilma kararini onlar degil sen de bal gibi söyleyebilirdin bu sekilde davranmalarini dogru bulmadim...

Esinle kimsenin olmadigi bir yerde basbasa yasasaydiniz belki duzelebilirdi. Sonuçta ilk baslarda esin sana bayagi bir destek olmus anlayisli olmus. Ama artik bunlari dusunmemelisin. Cunku esin de ailesi de sana siddet uygulamis. Yazik gunah yahu, hiç mi Allah'dan korkmaz bu tarz insanlar...

Ailen bosanma davasini neden onlarin acmasini istiyor, oncelikle bunun cevabini al. Ahh be guzelim sana siddet uyguladiklarinda dr dan darp raporu alacaktin ki gunlerini gosteresin... Neyse sikma canini, aileni ikna etmeye calis. Olmazsa "eski" esine :63: bir araciyla ailen haber gondersin davayi açmasi yonunde. Red cevabi alirsaniz ailen davayi senin açmana ses çikarmayacaktir.

Davayi sen aç diye bekliyordur, netten baskalariyla flort eden adam geri donmeni bekleyecek degilya... Donmede zaten, seni sevip saygi duymayanla zorun ne de birlikte yasayacaksin... :19:

canım davayı sen açma bırak istiyosa kendi açsın.ailenin bir bildiği vardır eşler nıye hep başkaları için tartışır ah şu cevre yokmu olmaz olası o fesat insanlar hakkınızda hayırlısı olur inşallah sizi düşünmeyen bir koca için üzülmeye dahi değmez :34:

İnsan birazda kendi dünyasını,yazgısını kendisi çizer...

Keşke bu noktaya gelmeden başında yapmanız gerekeni yapsaydınız.

Ama görüyorum ki, eşiniz ayağınıza kapansa yada ailesi sizi tekrar arasa dünden razısınız eskiye dönmeye...

O yüzden bu olumsuz yaşadıklarınızın bir nebze sizinde payınızın olduğunu düşünüyorum.

Dilerim doğru ve sağlıklı kararlar alırsınız...

Back