• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım ölmek istiyorum :(

hadi itiraf edin, aileniz destek olmadığı için değil dava açmak istemediğiniz için dava açmıyorsunuz. eşinizin dava açmamasından umutlanıyorsunuz. gelsin size yalvarsın da yine geri dönün diye..

bunları hiçbirisi olmayacak. gerçekçi olun lütfen. eşiniz çoktan sizi bitirmiş ki yeni arayışlara girmiş.. sizden öyle ya da böyle boşanacak. boşanma davasını bir an önce açın ki daha asil bir kadın olarak hatırlanırsınız hiç değlse..

"Seni istemeyen o, bırak davayı o açsın" çok mantıksız bir düşünce.
Arkadaşım, gözünü aç biraz, belli ki ailen eşinin geri dönmesini ve barışmanızı umud ediyor.
Bak üniversite mezunuymuşsun.
İlk işin hemen iş aramak olsun, az deme, çok deme ve bir işe gir.
Davayı da git aç, gerekirse markete gidiyorum de ama git aç.
Hem de maddi ve manevi tazminat da iste.
Ailem, o, şu, bu dersen bu konularda çok canın yanar, dinleme kimseyi.
Hayat senin hayatın, aynı yastığa baş koyacak kişi sensin, ailen değil.
İki gün söylenirler, üçüncü gün kabullenirler endişelenme.

Arkadaşlar ailemi ikna ettim.Karşı tarafı aradık açmayacaklarmış davayı.Çok istiyorsanız siz açın dedile ve ailemde davayı açma kararı aldı.Yarın ilk iş bir avukatla konuşup davayı açmak.Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin.Umarım çok uzamaz.

Sevindim, hakkında hayırlısı olsun, bir an önce kurtul bu işten. Peki dava nasıl olacak, anlaşmalı mı, çekişmeli mi? Davayı açmayacak ama sen açınca hemen boşanmayı istiyor mu?

dava açma kararına sevindim tatlım, gençsin, üni okumuşsun, önünde uzun ve güzel yıllar var. kendine yeni ve güzel bir yaşam kur..

nasıl vurur insan bir sevdiğine ya inanın aklım almıyor ya inanıyorum bu erkeklere.... ailen seni ne sartlarla evlendirdi buyuttu yetistirdi belkide onların elinde oyuncagın ol canını yak diye evlendirmediler dimi...ayıp ya kayınvaliden de anne olacak... tovbe Rabbim ya sinirlerim altust oldu okudugumda yazıyı okadar caresiz ve yalnız bırakılmıssın ki ne kocandan yana nede ailesinden yana guzel gun gecirmemişsin...kayınvalidenin kızı yok mu hiç ? etme bulma dunyası arkadasım bugun sana yarın onlara Allah mutlaka cıkartır ama sen ölmek istiyorum diyerek isyan etme... ailenle oturup konussana ben bu adamla daha fazla evli kalmak istemiyorum soyadını tasımak istemiyorum artık bosanmak istiyorum diye.belki ikna edersin onlarıda... esine geri donmeyi bence aklından gecirme seni esin evde yokken doven kaynın ve annene diyecek söz bulamıyorum Allahından bulsunlar :50: psikolojik yardım almaya baslasan iyi edersin ama aklından kesinlikle ölümü sil unut onu...

dava açma kararına sevindim tatlım, gençsin, üni okumuşsun, önünde uzun ve güzel yıllar var. kendine yeni ve güzel bir yaşam kur..

Teşekkür ederim asude bahar. Evet ailemi ikna ettim.Ama karşı taraf davayı uzatıcak galiba.Çünkü biz istemiyouz siz istiyorsanız gider açarsınız dediler ve tlf kapattılar.isterse 2 yıl sürsün yeterki bitsin.

Teşekkür ederim asude bahar. Evet ailemi ikna ettim.Ama karşı taraf davayı uzatıcak galiba.Çünkü biz istemiyouz siz istiyorsanız gider açarsınız dediler ve tlf kapattılar.isterse 2 yıl sürsün yeterki bitsin.

Ben anlamadım, onlar ne istiyormuş. Senin eve dönmeni mi? Hani sen kötüydün, hırsızdın neden istiyorlar seni? Ne biçim insan bunlar, insanlıkla alakaları yok. İnan sırf sana eziyet olsun diye yapıyorlar.

Ben anlamadım, onlar ne istiyormuş. Senin eve dönmeni mi? Hani sen kötüydün, hırsızdın neden istiyorlar seni? Ne biçim insan bunlar, insanlıkla alakaları yok. İnan sırf sana eziyet olsun diye yapıyorlar.

Bende anlamadım edanaz inan.Biz dava falan açmayız boşanmayı isteyen taraf sizsiniz gidin açın deyip tlf kapattılar.Bizde bidaha aramadık.Bence istediklerinden değil.Eziyet olsun diye yapıyorlar bencede.Çünkü beni isteselerdi 2,5 aydır annemlerdeyim 1 kere olsun ararlardı.

nasıl vurur insan bir sevdiğine ya inanın aklım almıyor ya inanıyorum bu erkeklere.... ailen seni ne sartlarla evlendirdi buyuttu yetistirdi belkide onların elinde oyuncagın ol canını yak diye evlendirmediler dimi...ayıp ya kayınvaliden de anne olacak... tovbe Rabbim ya sinirlerim altust oldu okudugumda yazıyı okadar caresiz ve yalnız bırakılmıssın ki ne kocandan yana nede ailesinden yana guzel gun gecirmemişsin...kayınvalidenin kızı yok mu hiç ? etme bulma dunyası arkadasım bugun sana yarın onlara Allah mutlaka cıkartır ama sen ölmek istiyorum diyerek isyan etme... ailenle oturup konussana ben bu adamla daha fazla evli kalmak istemiyorum soyadını tasımak istemiyorum artık bosanmak istiyorum diye.belki ikna edersin onlarıda... esine geri donmeyi bence aklından gecirme seni esin evde yokken doven kaynın ve annene diyecek söz bulamıyorum Allahından bulsunlar :50: psikolojik yardım almaya baslasan iyi edersin ama aklından kesinlikle ölümü sil unut onu...

Sevmemiş demekki vurduğuna göre.Düşün kim evini sıcak yuvasını gecenin bir saatinde bırakıp yollara düşer.Ama dayanamadım.Adam normal bişeymiş gibi geldi beni arabayla garaja bıraktı gecenin bir saatinde bulamadım ya gitme bile demedi.Arabaya bindim yarım saat sonra aradı dedim herhalde pişman oldu açtım tlf hırsız altınları neden çaldın falan halbuki ne altını aklımamı geldi.Okadar şiddetten sonra.Varsın onun olsun.Yuvam dağıldı eşim gitti diye düşünmedi altın iftirasını attı bana.Allaha havale ediyorum hepsini.Dilerim gün gelir devran döner.

Her haltı kendi başına yapmış ama pişman oldum diye araya başkalarını sokmaya çalışıyor. Pişman olan adam dayak yiyeceğini de bilse, hakarete uğrayacağını da bilse gelip babanın kapısına dayanırdı. Ki bu adam telefon bile etmemiş. Bence pişman oldum dediği zaman bile başka bir hesabı vardı. Daha çok gençsin, üzme kendini, seni yıpratmalarına izin verme. Boşanma süreci sıkıntılı bir dönem ama ömür boyu eziyet çekmenden iyidir. Adam daha senden boşanmadan başkaları ile görüşmeye başladı. Karakterini ortaya koydu. Sen kenini üzme, biraz geniş ol, aldırmaz olmaya çalış, hatta bir uzmandan yardım alsan bu dönemi daha rahat atlatırsın.

Her haltı kendi başına yapmış ama pişman oldum diye araya başkalarını sokmaya çalışıyor. Pişman olan adam dayak yiyeceğini de bilse, hakarete uğrayacağını da bilse gelip babanın kapısına dayanırdı. Ki bu adam telefon bile etmemiş. Bence pişman oldum dediği zaman bile başka bir hesabı vardı. Daha çok gençsin, üzme kendini, seni yıpratmalarına izin verme. Boşanma süreci sıkıntılı bir dönem ama ömür boyu eziyet çekmenden iyidir. Adam daha senden boşanmadan başkaları ile görüşmeye başladı. Karakterini ortaya koydu. Sen kenini üzme, biraz geniş ol, aldırmaz olmaya çalış, hatta bir uzmandan yardım alsan bu dönemi daha rahat atlatırsın.

Canım bence bu adamda pişmanlık falan yok.Arkamdan hala dedikodu yapıyor kendini aklamak için olur olmaz iftiralara başvuruyor.Evet bir telefon bile etmedi.Ben daha onun yanındayken açık açık bana sevmiyorum seni istemiyorum diyordu.Neden sevmiyordun madem neden evlendin deiğimdede kavgalarımız sevgimi bitirdi dedi.10 ayda bitmiş sevgisi.bukadar basit yani.sevmiyorsan sevme boşanalım dediğimdede anlaşmalı boşanmaya giderim ama çekişmeli boşanmaya gidipte 1 sene mahkemelerde sürünemem sürüneceğime evliliğimi kurtarma yoluna giderim diyordu saçmalığa bak anlaşmalıya var ama çekişmeliye yok neden çünkü ben altın nafaka talep etmiycem ya anlaşmalıda.sevmiyorum istemiyorum diyordu şimdide davayı açmamda açmam diye diretiyor.

Tabi altınları herşeyi aldı ya artık bişey isteyemezsin diye düşünüyor ama yanılıyor. Madem amaç eziyet etmek senin de yapabileceğin çok şey var. Düğünde takılan takılar kadına aittir, fotoğrafla yada kamera görüntüleri ile ispatlayabilirsin. Esasında uğraşmaya değmez bu insanlar ama belki sen de diş gösterirsen anlaşmalı boşanmaya yanaşır tek celsede biter.

Tabi altınları herşeyi aldı ya artık bişey isteyemezsin diye düşünüyor ama yanılıyor. Madem amaç eziyet etmek senin de yapabileceğin çok şey var. Düğünde takılan takılar kadına aittir, fotoğrafla yada kamera görüntüleri ile ispatlayabilirsin. Esasında uğraşmaya değmez bu insanlar ama belki sen de diş gösterirsen anlaşmalı boşanmaya yanaşır tek celsede biter.

Aslında işin uzamaması taraftarıyım çünkü daha çok yıpranıcam.Evet altınlarımı alıp bozdurup bankaya atmıştı kendi adına.Sadece birkaç bilezik kalmıştı evde.Onun iftirasını attı bana hırsız diye.Halbuki alsam bile o benim hakkımdı.Ki almadım.Ayrılmak tamam ama ne gerek var karşılıklı yıpratmaya.

Tabi ki yıpratmaya gerek yok, hatta bence evlilik bimiş altın mal mülk olsa ne olmasa ne. Ama adam seni oyalamak, yormak istiyor. Sadece acaba diş gösterirsen vazgeçip anlaşmalı boşanmayı kabul eder mi diye düşündüm. Para pul çok önemli bu kişi için, baksana gece vakti seni bir başına garaja bırakmış, sana ne olduğu umrunda değil altın derdine düşmüş. Belki maddi olarak zarara gireceğini düşünürse uzatmadan hemen bitirmek için anlaşmalı boşanmayı kabul eder diye düşündüm.

Canım arkadaşlarım dilekçeyi hazırladık vekaletide avukata verdik umarım hakkımda hayırlısı olur.O adamda yaptıklarından pişmn olup başını taşlara vurur bana bunları yaşattığı için.

Emin ol hakkında fazla fazla hayırlısı olacak...

Böyle bir aileden kurtulacağına o kadar seviniyorum ki bir kadın olarak...

Önündeki yeni hayatın seni umutlandırsın,heyecanlandırsın...

Çok güzel günler seni bekliyor olacak,sadece biraz zaman ve sabır...

Hayırlı olsun...:81:

Emin ol hakkında fazla fazla hayırlısı olacak...

Böyle bir aileden kurtulacağına o kadar seviniyorum ki bir kadın olarak...

Önündeki yeni hayatın seni umutlandırsın,heyecanlandırsın...

Çok güzel günler seni bekliyor olacak,sadece biraz zaman ve sabır...

Hayırlı olsun...:81:

Teşekkür ederim arkadaşın ilgin için.Yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan arkadaşlarım sağolun.Bana çok dstek olup moral verdiniz.Evet dilekçeyi verirken içimde burukluk oldu ama değmez biliyorum.Haketmediki beni.Hergün sevmiyorum istemiyorum şimdi gitsin sevdiğiyle birlikte olsun.Benden buraya kadar.Hayatımda yeni bir sayfa açtım.

Teşekkür ederim arkadaşın ilgin için.Yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan arkadaşlarım sağolun.Bana çok dstek olup moral verdiniz.Evet dilekçeyi verirken içimde burukluk oldu ama değmez biliyorum.Haketmediki beni.Hergün sevmiyorum istemiyorum şimdi gitsin sevdiğiyle birlikte olsun.Benden buraya kadar.Hayatımda yeni bir sayfa açtım.

Canım haklısın içindeki burukuluk konusunda ama emin ol çok güzel bir hayat seni bekliyor. Sakın ümidini kaybetme, sadece inan. İnanmak pek çok güzelliği beraberinde getiriyor.

Back