Merhaba hanimlar.. Ne zamandir icimde buyuyen ama bir turlu sonuca ulastiramadigim, kendime yediremedigim bir konu var.. En iyisi hemen anlatmaya girismek.. Dedemlerden kalma bir ev var, yaylaya da yakin ve site icinde.. Sitenin havuzu falan da var, ama oyle luks bir site degil, her turlu insan da var.. Biz kucuklukten beri oradaydik dedemlerle, sonra dedem falan vefat edince de bize kaldi zaten.. Yakin zamanda yine oraya gidecegim icin sinirlerim zipliyor.. Aslinda cok seviyorum, ama.. Simdi soyle bir sey var, sitede cok cahil insanlar da var.. Hadi onlari gectim, asil mevzu onlar degil.. En onemlisi de, yan apartmanimizda oturan kalabalik ve belali bir aile var (lafta degil, gercekten belalilar, hani serseri, kavgadan kavgaya kosan tipler gibi, her turlu pis yol var) Ayni zamanda da asiri cahiller tabi ve sinirlenince onune gelene kufrediyorlar.. Bu ailenin ozellikle annesi, sitede cok utanarak yaziyorum kavga ettigi herkese oro.. gibi kufurler kullanan birisi.. Sitede birkac kisiye fiziksel siddet de uyguladilar, yollarini kesip korkuttular.. Dogru durust kimse de korkusundan sikayetci olamiyor, bir kisi zamaninda sikayetci oldu sanirim, ama bir sey cikmadi.. Yani maalesef bu topraklarda adalet pek olmadigi icin, bir sey cikmiyor.. Zaten soyle de bir sey var, sikayetci olundugunda da o aile bela olur korkusundan kimse sahit mahit olmuyor.. Bu nedenle sikayet edilse bile gumburtuye gitmis oluyor.. Neyse bu ailenin zihniyeti de igrenc, kizlarini ogullarina ezdirip ogullarinin metresi olmasiyla nerdeyse ovunen bir aile diyeyim siz anlayin.. Benim ailem basindan beri hic muhattap olmadi onlarla, hicbir zaman komsuluk yapmadik zihniyetlerinden oturu.. Ama annem ciddi anlamda o aileden cekiniyor.. Simdi asil sorun mesela su, ben yakin zamanda oraya gidecegim ve annem orada flortumle oralarda gorunursem beni silecegini falan soyluyor.. O kadin gorurse oralarda bagirir ve bire bin katip iftira da atip rezil eder diyor (gercekten zihniyeti berbat oldugu icin onceden kac kisiye de yapmis biri) Ben de diyorum ki karsiligini veremiyor musun diyorum.. Biz bankaci ailesiyiz, onun gibi cahille kavga edip de iyice rezil mi olalim diyor.. Hem basimiza bela mi olsunlar, kimse de korkudan destek cikmiyor diyor.. Hem ben kavga edersem o ailenin yalakalari sahit bulur, bu sefer benim basim belaya girer diyor.. Bizim sitedekilerde is yok zaten diyor (Zamaninda oro.. dedigi kadinlar, o kufurlere ragmen tekrar o aileyle baristi mesela) Sikayetci oluruz diyorum, bir sey cikiyor mu diyor.. Dava ac diyorum, milyarlar gerekiyor, onlar icin neden o yollara gireyim diyor.. Peki bunun cozumu elin cahilinden cekinerek yasamak mi gercekten? Mesela zamaninda beni bu kadin yuzunden annem cok ezdi, gercekten gururuma dokunuyor artik ciddi manada.. Ozellikle gecmiste bu kadin yuzunden surekli annem tarafindan baskilanmam artik surekli aklima gelip beni ciddi manada mahvediyor.. Ayrica biraz da benim ailem sakin maalesef, mesela bir tane daha komsu var ve onun kizi gayet rahat yasiyor, o aile de goruyor mesela anneme diyorum ki bak onlar cekiniyor mu diyorum, onun ailesinin cevresi hukukcu dolu, onlari guclu buluyor, onlara yapamaz tabi diyor.. Koskoca insanim, ayrica ailemin arkamda olmamasi beni kahrediyor.. Ama benim ciddi anlamda sinirlerim mahvoluyor artik.. Sinirden daha yazamiyorum, siz anlamissinizdir.. Gercekten fikir verin, ciddi anlamda berbatim..