Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

hg cnm :)sende yenimi oldunn amlytt reesim falan varmı bak emrak ettim şimdi:)

tşk ederim cnm...evet yeni oldum yani 25 gün önce ben bilge beyin en problemli hastasıyım kanamam durmadı benim 18 gün hastanede yattım foto çektim ancak daha alışamadım inşallah birgün bende gönül rahatlığıyle gösterbilirim

aman allahım 18 günmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü of offf çok geçmiş olsun ilk kes duydum bbukdr uzun hastahanede yatanıı

aman allahım 18 günmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü of offf çok geçmiş olsun ilk kes duydum bbukdr uzun hastahanede yatanıı

aynen öyle nemcim bir burun ameliyatı ama beni çok uğraştırdı yine de çok şükür daha kötüsü de olabilrdi belki daha başka bir kazanın önüne geçti diyorum

aynen öyle nemcim bir burun ameliyatı ama beni çok uğraştırdı yine de çok şükür daha kötüsü de olabilrdi belki daha başka bir kazanın önüne geçti diyorum

öle tabi cnmmmmm şimdi iyi oldaa öenmli olan o:)her güzel şeyin zor bi tarafı oluyor..bundan sonra çok ama çok memnun kalırsın inş:)

selam afrodit burunlularrr :))
salı sabahı malatyada olacağım , çarşamba (22.09) ameliyatım var
nem, asilem ve ada
size ne kadar minnettar olduğumu tahmin bile edemezsiniz
zaman yaklaşıkça öyle bir heyecan sarıyorki beni..kelebekler uçuşuyor karnımda

CANIM YA TEŞEKKÜR ETMENE GEREK YOK.bÖYLE SİZLERİ KARAR VERMİŞ BİR ŞEKİLDE B İLGE BEYE AMELİYAT OLACAK OLARAK GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU EİYO.EMİN OLUN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.SANA BOL ŞANSLAR CANIM..))))

adacığım fotolarına youm yaptım ama buraya da yapayım dedim.Gözün aydın olsun.sen de sonunda fotolarını herkesle paylaştın.burnuşunda çok güzel olmuş canım.ilk gün de zaten ben çok beğenmiştim.Şunu bir kez daha anladım:Bilge bey herkesin yüzüne yakışan burnu çok iyi biliyor.Burnunun büyüklüğü yüzünle o kadar orantılıki anlatamam.bak benim yüzüm küçük burnumda ona göre küçük.Senin burnunun küçüklüğüde yüzünle çok orantılı olmuşen başta doğal oldu.tekrar bilge beyin ellerine sağlık.Allah onu nazarlardan,kazadan beladan esirgesin..:))))

cnmm umarımmm istediginden dahada güzle bi burnun olur ve senin o güzle buruncuguna bakarıssss :)

evet aynen öyle adacım ya ada dediğimde bi garip oluyorum aklıma tanıştığımız gün geliyor :)

Canım sevindim üye olmana.Normalde bi zamanlar ben sizin varlığınızdan habersizdim.Nerden bilirdimki gün gelecek Malatyada ameliyattan sonraki ilk ziyaretçilerimin kulüpten takipçilerim olacağını ve sonrasında çok sıkı arkadaş olup,bana orda ailecek destek olup,sonrasında güzel,devam eden bi iletişimimizin olacağını.
HOŞGELDİN Helencimmm
Bu helen ismi nerden Canım?
Ay haklısın valla,bak bende sana helen derken tuhaf oluyorum,isminle hitap edecem nerdeyse,deşifre edecem seni:):):)
Canım özledim sizi ya.Sizlerle hastanedeki günelrim güzel geçti,bunu burda hep arkadaşlara söylüyor,iyi insanalr diye söz ediyordum sizlerden bahsederken;ama sen çok çektin gerçekten.Telefonumda snein ağrılı ve alçılı dönemlerinde çektiğim bi foton duruyo,içim acıyo.Sana haksızlık yapmıştım.Hani naz yaptığını söylemiştim ya sana,kendimle kıyaslayarak.Hatta benimde ailem yanımda olsa bende böyle naz yapardım demiştim.İstanbuldan gelen ablada aynı şeyi söylüyo,sende "yok ya ağrıyo"falan diyordun.Bunu zamanla idrak ettik Canım,yaşadıkalrına tanık olarak.Ne kadar çok üzülüyordum;ama çok şükür atlattın Canım.Daha iyi olduğunu düşünerek açtığım telefonlarımda annenin "yine kanaması oldu" demesi çok şaşırtıyo ve üzüyordu;ama işte o senin şansızlığın mı diyelim ne diyelim.1000'de 1olan bi durum senin başına geldi,neyseki biraz geçte olsa iyileştin,aramızdasın.ÇOK SEViNDİM.
KOCAMAN Bİ HOŞGELDİN SANA CANIM.a.s.

Canım Benim haydi bakalım şimdiden KOCAMAN Bİ GEÇMİŞ OLSUN.
İnan bana senin için çok dua edecem;çünkü duanın nimetini anladım sizlerin duasıyla normal olması gereken şikayetleri bile duymayarak,işlerim rast giderek.Allahım seninde işini gücünü rast getirsin,ameliyatınıda sorunsuz sıkıntısız atlatmayı ve en kısa zamanda memnuniyetini dile getirmeyi nasip etsin.Bana özelden tlfnunu yolla Canım bi mahsuru yoksa.Aklım sende olacak ve ameliyattan sonra arayacam inşllh seni.
Şimdiden GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

Sağol Canım Benim.Görüyorsun dimi Asilemim benim kadar Senle Nem'e minnettar olan ne kadar insna var.Sizlerin sayesinde bana da minnettar oluyorlar.
Çok şükür güzel atlattım,inişlerim oldu;ama izleirn sayesinde çok inmedim,moralimi yüksek tuttum;çok şükür şuan memnunum.
Canım ben büyük derken aslında tam anlatamadım,büyüklükten kastım burun ucu.Burun boyu benim istediğim gibi.Zaten Bilge Bey'e ben küçük olmasın demiş,oda bana uygun olanı yapacağını söylemişti.Ben boyundan memnunumda burun ucu hani yandan bakınca çok kibar duruyo,ama önden kaba gibi.onuda şişliğe bağlıyorum zaten.90derecelik açıyla bana ydna bakıldığında çok hoş kibar duruyo,ama 45 derecelik hafif yandan bakıldığında burun ucu kaba va sarkık gibi;buda sanırım şişlikten,ben bunu anlatmaya çalışıyorum.Aslında hani bu şişlikten olmasa,kalıcı olsa dahi çok sorun yapmıyorum;çünkü çok şükür eski burnumdan güzel ve şuanda memnunum.Rabbime çok çok hamd olsun.
Bilge Bey'inde ellerine sağlık.Başımızdan(burnumuzdan:)eksik etmesin:)

canımmmmmm benim dediğn gibi sayımız çoğalacak.herkes bu aşamalardan geçiyor.sen de burada herkese yol gösteen kişiler arasında oldun artık.herkes mutlu olsun inşallah.herkes istediği buruna kavuşsun.öptümmmmmmm kocaman seni:))

Evet Cnım,doğru söylüyorsun,aynen öyle valla.İnşllh sayımız kısa sürede artar ve herkes birbirinie minettar oolup sevgi bağı,sadakat bağı güçlenir.Bende kocaman öptüm Canım.

sağol canım benim...inşallah arkadaşlığımız hep böyle güzel devam eder hastalığım dönemimde hep yanımdaydın çok kısa bir süredir tanışıyor olmamıza rağmen her gün arayıp soruyodun çok çok iyi bir kalbin var inşallah her şey gönlünce olur Adacım :)naz konusunca gelice birz abartıyormuydum ne şuan iyiyim çook şükür Rabbim kimseye yaşatmasın ama eminim bunda da bir hayır vardır canım...helen'e gelince canım anlamı çok güzel yeryüzündeki en güzel kadın demek ve yunanlılarda ilk müslüman kadının adı...ha tabi bide troya savaşına sebep olan kadının adı

iyiyim adacım bugün kontrole gittim ya Bilge bey neden bu kadar iyi :))sen nslsn cnm?

Canım benim sağol ama hani sizde ailecek benim yanımdaydınız,kardeşim gittikten sonra sadece siz vardınız,bide İstanbuldan gelen X abla.Onlada telefonlaşıyoruz,çok destektiniz bana ve sayenizde bilmedim yalnızlığımı.Canım senin iyi olmana çok seviniyorum inan.Naz olmadığını devamlı müşade altında tutulmandan anlayabiliriz Canım.Allahım bi daha göstermesin ve beterinden esirgesin.Rumuzunun anlamıda çok güzelmiş senin yüzün ve yüreğinin kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…