adacımmmm ne kadarr güzel olmuşsun maşallah yaboshayallersmile o kadar telaş yaptın bide hay allahımopuyorumnanaktan ay ay ay sen şimdi aynalar da ellerinden düşmüyodur:))
bence cok hos dogal bi burun olmus, cok yakısmıs yüzüne iyiki yaptırmıssın :)
Canım eklediğin için çok teşekkür ederim. Öncelikle şunu söyleyebilirim, gayet güzel olmuş sadece insanın gözünün alışması haliyle biraz zaman alıyor. Düşün ki saçını bile kestirdiğinde bir müddet alışmaya çalışıyorsun:))) ve burnun zamanla oturacak doğallığını alacaktır. Asilem'in mesela ilk ve sonraki resimlerine dikkatli bak aradaki farkı görürsün, için rahat tut sen inançlı birisin zamanla çok daha mutlu olacaksın... Macerana bayıldım okurken zevk aldım inan bana sağlıkla kullan burnunu öpüyorum canım.. bu arada Bilge hocanın başarısınıda ayrıca kultarım, Allah ona sağlık ve başarılar versinki herkesi böyle mutlu etsin.
Canım gerçekten çok güzel olmuş. Yandanda öndende çok güzel. Şimdi şiştir tabii daha yeni ama bu haliyle kalsa da çok güzel. büyük durmuyor bence. Kaşın gözün dahada güzel görünüyor. Çok yakışmış ve çok güzel olmuş. İyiki yaptırmışsın:)
çok güzel olmus bitanem güle güle kullan :) yaptıgın herseye deydi :)
Adacım çok güzel olmuş burnun:)))
kuzucuk burnun super olmuş.Valla iyi ki de yaptırmışsın
gönül rahatlığıyla gidebilirim bilge bey'e
adacım ben geldim :) burundaşız desem tanırsın heralde:)
adacım ben geldim :) burundaşız desem tanırsın heralde:)
Senin macerande bir izleyici olarak en son mesajından sonra cooook üzülmüştüm .Kötü oldu dediğinde şimdi gördüm ki çok yakısmıs ve sende mutlusun daha ne olsn .Final güzel oldu :sm_cool:
evet nemcim bende bilge beye oldum:) yeni katıldım aranıza çoktandır istiyodum ama kısmet bugüneymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?